تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2545 از 3347 اولاول ... 154520452445249525352541254225432544254525462547254825492555259526453045 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,441 به 25,450 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه S I G N A L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ISFAHAN

پيش فرض

برو خودتو مسخره کن، که جنبشو نداری، متاسفم برای وقتی که توی این تاپیک گذاشتم. مطمئن باش به خاطر تو و امثال تو هم دیگه هیچ کدوم از اطلاعاتم رو به اشتراک نمیزارم. مدیران انجمن هم عنوان کاربر فعال رو بردارن که هیچ فایده ای برای من نداره

Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
    سلام. با توجه به سابقه‌ی خوب شما لطفاً در مورد موضوعات حاشیه ای بیشتر صبور باشید و کم توجه باشید. همچنین قرآن کریم در موارد زیادی توصیه به صبر داره. آدم ها پیچیدگی های زیادی دارند، اما رفتار خوب آدم ها با هم همیشه اثر مثبت خودشو داره. صحبت هام برادرانه بود و بنده کسی نیستم. فقط میخوام جمع دوستانمون حفظ بشه و تداوم پیدا کنه.

چرا هیشکی عکس نمیذاره ی بنده خدایی هم ازین فروم قرار بود ی ویدیو هایی اپ کنه از مشکل امنیتی میگفت؟ میگف گوشیمون سادس
    مگه با عکس میشه دسترسی به خود دستگاه داشت که نمیشه گذاشت؟
    الان ی دکل تو خیابون ما هست یه جبعه تقسیم توش فیبر هست فیبره وصل شده به دکل البته همراه اوله راحت اونو میشه مورد حمله قرار داد این ک دیگه عکسه!
    خلاصه ما خیلی مشتاقیم در مورد ریز کاری پشت پرده این فناوری بدونیم!
    ببینید، یک تفکر بسته و خیلی محافظه کار اینه که هیچگونه اطلاعات فنی در مورد اپراتورها در مجامع عمومی مثل اینترنت به اشتراک گذاشته نشه و این تفکر پیروان زیادی هم داره، یک تفکر مثل بنده‌ هم این هست که با توجه به علاقه و اشتیاقی که از طرف دوستان احساس میشه تا جای امکان اطلاعات آنتن ها و ... به اشتراک گذاشته بشه. با این منطق درست که اطلاعات آنتن ها (جز شماره سریال و ... که برای اپراتور محرمانه هست) چیز محرمانه ای نیست و خود شرکت سازنده ی آنتن در سایت خودش کاتالوگ آنتن را هم گذاشته، بنده تصاویر از نزدیک آنتن های BTS رو به اشتراک گذاشتم.... بنده از اینکه دانش و اطلاعات رو به اشتراک بذارم تا جای ممکن سعی میکنم دست و دلباز عمل کنم. مطمئن باشید اگه فقط جایی احساس کنم از نظر اپراتور (که من باید و موظفم امانتدار تصویر تجهیزاتش باشم و همچنین اعتمادی که دوستان فنی اپراتور بهم داشتند رو باید محترم بشمارم) اطلاعات تجهیزات مهمش باید محفوظ بمونه، نمیتونم اون اطلاعات رو به اشتراک بذارم. به این خاطر مجدداً از شما پوزش میخوام.

2. 15 کاربر از S I G N A L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

حالا یه تست می زاریم . حال و هوای تاپیک عوض بشه

4. 3 کاربر از fandak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

حالا اين همه بحث شده
    صحبت ش هست كلا ساعتي هاي شبانه رو بردارن داره به شبكه فشار مياد
    ببينيم حقيقت داره يا نه

Sent from my iPhone using Tapatalk

6. 2 کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من فکر کنم به زودی این مودم ها وارد میشن با گسترده تر شدن پوشش +4g
    من چشمم اب نمیخوره شما الان ببین چه مودم های تو بازاره که اصلا کارای لازمه رو نداره بعد اینا میان مودم خوب وارد کنن؟ من که بعید میدونم طبق تحقیقاتم مودم e5786 طوری طراحی شده که از نسل پنجم هم پشتیبانی میکنه به دلیل چیپ کار شده در مودم و قطعات غیره ولی تو سایت های خارجی ۲۰۰ دلار میفروشن شایدم خودم بتدن خریدم چون قیمت تموم شدش با گمروک و همه چی در میاد یک میلیون و ۲۰۰ تومان ولی واغعا کیفیت بالای داره یکی از دوستان اومده بود باهش در حالت فورجی پلاسجاهای که مودم های دیگه ۱۳۰ مگ مثلا سرعت میگرفتن با این مودم ۱۸۰ مگ میگرفت

8. 3 کاربر از naser.051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mobile1199's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

دوستان جدا به تشکر ها حساسید ؟!
    من به شخصه واسه یه سری از دوستان (حالا مهم نیست دو تاشون دشمن خونی هم دیگه ان !) خیلی راحت تشکر رو میذارم به خاطر وقتی که داره تو تاپیک میذاره ! چند سالی که تو فروم های مختلف فعالیت داشتم حتی بوده واسه کسی که بهم فحش هم داده تشکر گذاشتم والله ارزشش رو نداره سر یه خس و خاشاک دعوا بشه بین چند نفر ... خود دانید !

حالا اين همه بحث شده
    صحبت ش هست كلا ساعتي هاي شبانه رو بردارن داره به شبكه فشار مياد
    ببينيم حقيقت داره يا نه

دروغ محضه ! مگر چند نفر هر شب دارن دانلود میکنن ؟
    تو حالت عادی خیلی راحت دارم سرعت پایینی رو تجربه میکنم و یه دلیلش هم حجم بسیار بالای کاربرای منطقه هست ! طوری که فقط 3 تا دکل 4g از بالای پشت بوم جلوی چشمم هستن
    ولی وقتی ساعت 6 بلند میشم میبینم سرعت محدودیتی نداره و دانلود هم خیلی راحته بیشتر احتمال میدم که همه خواب باشن !
    یادمه دو ماه پیش با کمک ak313 عزیز و دوستان دو تا نت 4g و 3g رو با هم ادغام کردم و راحت سرعت به 8 مگابایت هم رسید (4g حدود 5 مگ میداد و 3g هم 3 مگ ) و همین نشون دهنده خلوت بودن بازه 2 تا 8 هست اونم تو یه منطقه خیلی شلوغ .
    حتی قیمتش هم کردن 5 تومن بازم مشکلی نیست ولی برداشتنش نامردیه محضه

10. 2 کاربر از mobile1199 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه FlashGet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان سرعت شبها که خلوته زیاده اما ...

سرعت 4g از صبح ساعت 8 الی 1 ظهر چقدره ؟ و لطفا بگید با چه مودمی این سرعت رو دارید

بیشتر مودم E3372 USB مد نظرمه

به نظرتون این مودم خوبه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

دوستان سرعت شبها که خلوته زیاده اما ...

سرعت 4g از صبح ساعت 8 الی 1 ظهر چقدره ؟ و لطفا بگید با چه مودمی این سرعت رو دارید

بیشتر مودم E3372 USB مد نظرمه

به نظرتون این مودم خوبه ؟
    سلام.این مودم خوبه و بنده راضی هستم. بسته 6 تا 12 ظهر رو به طور مرتب استفاده میکنم برای آپدیت برنامه ها و دیدن یوتیوب. سرعت هم معمولا خوبه. حالا فردا صبح براتون تست میگیرم میزارم.

13. 2 کاربر از xomax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

چرا انقدر سرعتتون زیاده شما ها. سرعت من نهایت بشه 20-22 مگابیت با مودم 4G اونم خیلی نوسان داره!
    مال مردم رو نخورید

15. این کاربر از Mohsen_mzh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

چرا انقدر سرعتتون زیاده شما ها. سرعت من نهایت بشه 20-22 مگابیت با مودم 4G اونم خیلی نوسان داره!
    مال مردم رو نخورید
    در کل مشکل روانی دارن برا من دیروز خوب بود امروز داغون فردا ممکنه یه جور دیگه باشه ، فکر کنم بیکارن میشینن نرم افزاری الکی تغییر میدن یا به یارو میگن برو بالا از دکل الکی سکتورها بچرخون ! جالبه موقعی که خوبه یه روزه وقتی خراب میشه چند ماه، بدتر از اون اینکه شماره واسه بخش فنی ندارن که مشکل و بگی باید به اپراتور بگی اون بگه به فنی بعد فنی زنگ بزنه!!! الان همه سرویس دهنده ها بخش فنی خط داره که مشکل گزارش کنی حتی اگر بری تو برنامه ایرانسل یا حساب کاربری هیچ گزینه ایی برای مشکل پوشش و سرعت نداره! عمدا اینطوری کردن فقط فکر جیبشونن. خیلی اماتورن فقط چندتا قرارداد با پیمانکار بستن دکل زدن. تا انصراف دادم از شکایت تو 195 فهمیدن زدن داغون کردن نمیدونم اسمش عقدست یا بیسوادی....

17. این کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام دوستان
    پست های خلاف قوانین انجمن پاک شد
    اگر بحث ادامه پیدا کنه برخورد میشه
    توجه کنید هر پستی که خلاف قوانین انجمن باشه باید از طریق گزارش پیگیری بشه و نه برخورد مستقیم
    اگر کسی فکر می کنه پستی اشتباه پاک شده و یا پستی باید پاک بشه لطفا پیام خصوصی بده
    با تشکر

19. 2 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •