سلام. با توجه به سابقهی خوب شما لطفاً در مورد موضوعات حاشیه ای بیشتر صبور باشید و کم توجه باشید. همچنین قرآن کریم در موارد زیادی توصیه به صبر داره. آدم ها پیچیدگی های زیادی دارند، اما رفتار خوب آدم ها با هم همیشه اثر مثبت خودشو داره. صحبت هام برادرانه بود و بنده کسی نیستم. فقط میخوام جمع دوستانمون حفظ بشه و تداوم پیدا کنه.
ببینید، یک تفکر بسته و خیلی محافظه کار اینه که هیچگونه اطلاعات فنی در مورد اپراتورها در مجامع عمومی مثل اینترنت به اشتراک گذاشته نشه و این تفکر پیروان زیادی هم داره، یک تفکر مثل بنده هم این هست که با توجه به علاقه و اشتیاقی که از طرف دوستان احساس میشه تا جای امکان اطلاعات آنتن ها و ... به اشتراک گذاشته بشه. با این منطق درست که اطلاعات آنتن ها (جز شماره سریال و ... که برای اپراتور محرمانه هست) چیز محرمانه ای نیست و خود شرکت سازنده ی آنتن در سایت خودش کاتالوگ آنتن را هم گذاشته، بنده تصاویر از نزدیک آنتن های BTS رو به اشتراک گذاشتم.... بنده از اینکه دانش و اطلاعات رو به اشتراک بذارم تا جای ممکن سعی میکنم دست و دلباز عمل کنم. مطمئن باشید اگه فقط جایی احساس کنم از نظر اپراتور (که من باید و موظفم امانتدار تصویر تجهیزاتش باشم و همچنین اعتمادی که دوستان فنی اپراتور بهم داشتند رو باید محترم بشمارم) اطلاعات تجهیزات مهمش باید محفوظ بمونه، نمیتونم اون اطلاعات رو به اشتراک بذارم. به این خاطر مجدداً از شما پوزش میخوام.