تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2545 از 4105 اولاول ... 1545204524452495253525412542254325442545254625472548254925552595264530453545 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,441 به 25,450 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه AshkeMahtab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

دوستان خبری نشد برای متاهلین در حال خدمت ؟! که آیا 3 ماه کسر شاملشون میشه یا خیر ؟!
    اره عزیز متاهلین 3 ماه کسری دارن اگه فرزند هم داشته باشن بازم کسری جدا بهشون اضاف میشن درضمن 99درصد هم شهر خودشون خدمت میکنن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مرسی دوست من
    راستش درگیر کارهای انصراف هستم و تا اذر احتمالا طول بکشه.
    به نظرت اسفند تا کی پر میشه؟
    در ضمن یکی از بچه ها میگفت تاریخ اقدام برای محاسبه مد نظر هست.یعنی اگه قبل 94 اقدام کنیم و اعزام بیفته بعد عید همون 21 ماه حساب میکنن.
    شما همچین تبصره ای رو شنیدید؟
    من 15 دي‌ماه مي‌تونم پست كنم. من هم همين سوال رو دارم. آيا اگه اعزام در اين حالت بعد از 93 باشه، براي من 21 ماه حساب ميشه يا نه همون 24 ماهه؟ خواهشاً اگه كسي پرسيده و ميدونه يا ماده‌ي قانوني و تبصره‌ها رو خونده بگه من و خيلياي ديگه رو از نگراني دربيايم!
    احتمال قريب به يقين اگه دي‌ماه اقدام كنم و يا حتي آذر اقدام كنم، با توجه به اينكه الان همه به تكاپو افتادن زودتر برن عمراً ظرفيت خالي براي اسفند باشه! شما هم همين نظر رو نداريد؟ آيا كسي هست كه اون موقع يعني دي‌ماه اقدام كرده باشه اسفند رفته باشه خدمت؟

داره خودمونی میشه __Jamaica__'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مرسی دوست من
    راستش درگیر کارهای انصراف هستم و تا اذر احتمالا طول بکشه.
    به نظرت اسفند تا کی پر میشه؟
    در ضمن یکی از بچه ها میگفت تاریخ اقدام برای محاسبه مد نظر هست.یعنی اگه قبل 94 اقدام کنیم و اعزام بیفته بعد عید همون 21 ماه حساب میکنن.
    شما همچین تبصره ای رو شنیدید؟
    اگر انصراف میدی با دیپام میری که هر ماه اعزام داره
    اگر با فوق دیپلم که ایشالا اسفند پر نشده باشه
    تاریخ اعزام مهمه نه تاریخ افدام اعزام هم بیوفته بعد عید میشد 24 ماه

من 15 دي‌ماه مي‌تونم پست كنم. من هم همين سوال رو دارم. آيا اگه اعزام در اين حالت بعد از 93 باشه، براي من 21 ماه حساب ميشه يا نه همون 24 ماهه؟ خواهشاً اگه كسي پرسيده و ميدونه يا ماده‌ي قانوني و تبصره‌ها رو خونده بگه من و خيلياي ديگه رو از نگراني دربيايم!
    احتمال قريب به يقين اگه دي‌ماه اقدام كنم و يا حتي آذر اقدام كنم، با توجه به اينكه الان همه به تكاپو افتادن زودتر برن عمراً ظرفيت خالي براي اسفند باشه! شما هم همين نظر رو نداريد؟ آيا كسي هست كه اون موقع يعني دي‌ماه اقدام كرده باشه اسفند رفته باشه خدمت؟
    فقط و فقط تاریخ اعزام مهمِ
    قبل 93 پست کنید بعد عید اعزام شید 24 ماهه

داره خودمونی میشه ahadpoolghahat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوستان.

من میخام واسه معافیت پزشکی اقدام کنم. میخاستم بدونم بعد از تصمیم شورای پزشکی اگه با معافیتم موافقعت نشد، اون موقع تاریخ اعزامم مشخص میشه یا الان که میخام دفترچه رو پست کنم؟؟ در واقع کی اون برگ سفید به دستم میرسه؟؟
    +

اگه واسه معافیت پزشکی اقدام کنم و با درخواستم موافقت نشه میتونم واسه 1 اسفند اعزام شم؟؟ پروسه معافیت پزشکی چقدر طول میکشه؟

مرسی

داره خودمونی میشه mpcreza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام منم امروز افتادم کارامو انجام دادم افتادم 1 اسفند

ولی همه مدارکو بهم برگدوند گفت پیش خودت باشه

راستی اگه تعجیل بزنیم یک وقت نیفتیم مناطق ناجور بد آبوهوا لبه مرز

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دوستان یادتونه همین چندثانیه (2ماه )پیش بود در مورد خدمت مشاوره می گرفتم..افتاده بودم محمدرسول الله بیرجند اموزشی....دیشب تموم شد اموزشیم!!!!!!!!

بخدا چقد زود گذشت 2ماه باوزم نمیشه ......الانم افتادم مرزبانی خراسان رضوی......هرکی هم درباره نیروی انتظامی محمدرسول الله بیرجند سوال داره بپرسه

تا یه هفته هستم کمکی کنم...چه روزهایی که اونجا کشیدم.....ولی تموم شد
    خب شیرین ترین دوران خدمت شما به پایان رسید و این یه هفته مرخصی هم از بهترین روزهای زندگی آدمه،انشااله در یگان هم خدمت خوبی داشته باشید و مثل من به شما بد نگذره@

7. 3 کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام، دوستان یه سوال خیلی مهم دارم، خیلی نگرانم کرد یه نفر، می گفت تو که اسفند ماه اعزام میشی، اگرچه 21 ماهه هستی، اما چون آموزشیت فروردین 94 تموم میشه، بعد آموزشیت میشی 24 ماهه، درسته این حرف؟ من دی ماه اعزام بودم، به خاطر اینکه اسفند آسون تر میشه تمدید کردم اسفند، حالا اگه 24 ماهه بشم که بدبخت میشم، مفت 3 ماهو از دست میدم.

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام، دوستان یه سوال خیلی مهم دارم، خیلی نگرانم کرد یه نفر، می گفت تو که اسفند ماه اعزام میشی، اگرچه 21 ماهه هستی، اما چون آموزشیت فروردین 94 تموم میشه، بعد آموزشیت میشی 24 ماهه، درسته این حرف؟ من دی ماه اعزام بودم، به خاطر اینکه اسفند آسون تر میشه تمدید کردم اسفند، حالا اگه 24 ماهه بشم که بدبخت میشم، مفت 3 ماهو از دست میدم.
    راستی اگه تعجیل بزنیم یک وقت نیفتیم مناطق ناجور بد آبوهوا لبه مرز
    اینقدر به خودتون انرژی منفی ندین . خدمت ، خدمته . همه جاش سر و ته یه کرباسه . خیلی فرقی نمیکنه . پس قضاوت زودهنگام نکنید و کاری رو که شروع کرده اید به اتمام برسونید . به بقیه اش خیلی فکر نکنید .
    موفق باشید . . . . .

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خیر صحت ندارد به شایعات توجه نکنید

11. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

اره عزیز متاهلین 3 ماه کسری دارن اگه فرزند هم داشته باشن بازم کسری جدا بهشون اضاف میشن درضمن 99درصد هم شهر خودشون خدمت میکنن
    ممنون
    اما منظورم قانونی که برا اعزامی های 94 تصویب شد نیست. منظورم اونائی هست که الان در حال خدمتن و از دوره خدمتشون چند ماه مونده ، که آیا شامل اونام میشه یا نه ؟!
    یعنی منی که اعزامی 1/12/92 هستم و تا آبان 94 خدمت دارم میتونم از اون 3 ماه کسری استفاده کنم ؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •