اره عزیز متاهلین 3 ماه کسری دارن اگه فرزند هم داشته باشن بازم کسری جدا بهشون اضاف میشن درضمن 99درصد هم شهر خودشون خدمت میکنن
اره عزیز متاهلین 3 ماه کسری دارن اگه فرزند هم داشته باشن بازم کسری جدا بهشون اضاف میشن درضمن 99درصد هم شهر خودشون خدمت میکنن
من 15 ديماه ميتونم پست كنم. من هم همين سوال رو دارم. آيا اگه اعزام در اين حالت بعد از 93 باشه، براي من 21 ماه حساب ميشه يا نه همون 24 ماهه؟ خواهشاً اگه كسي پرسيده و ميدونه يا مادهي قانوني و تبصرهها رو خونده بگه من و خيلياي ديگه رو از نگراني دربيايم!
احتمال قريب به يقين اگه ديماه اقدام كنم و يا حتي آذر اقدام كنم، با توجه به اينكه الان همه به تكاپو افتادن زودتر برن عمراً ظرفيت خالي براي اسفند باشه! شما هم همين نظر رو نداريد؟ آيا كسي هست كه اون موقع يعني ديماه اقدام كرده باشه اسفند رفته باشه خدمت؟
اگر انصراف میدی با دیپام میری که هر ماه اعزام داره
اگر با فوق دیپلم که ایشالا اسفند پر نشده باشه
تاریخ اعزام مهمه نه تاریخ افدام اعزام هم بیوفته بعد عید میشد 24 ماه
فقط و فقط تاریخ اعزام مهمِ
قبل 93 پست کنید بعد عید اعزام شید 24 ماهه
سلام دوستان.
من میخام واسه معافیت پزشکی اقدام کنم. میخاستم بدونم بعد از تصمیم شورای پزشکی اگه با معافیتم موافقعت نشد، اون موقع تاریخ اعزامم مشخص میشه یا الان که میخام دفترچه رو پست کنم؟؟ در واقع کی اون برگ سفید به دستم میرسه؟؟
+
اگه واسه معافیت پزشکی اقدام کنم و با درخواستم موافقت نشه میتونم واسه 1 اسفند اعزام شم؟؟ پروسه معافیت پزشکی چقدر طول میکشه؟
مرسی![]()
سلام منم امروز افتادم کارامو انجام دادم افتادم 1 اسفند
ولی همه مدارکو بهم برگدوند گفت پیش خودت باشه
راستی اگه تعجیل بزنیم یک وقت نیفتیم مناطق ناجور بد آبوهوا لبه مرز![]()
خب شیرین ترین دوران خدمت شما به پایان رسید و این یه هفته مرخصی هم از بهترین روزهای زندگی آدمه،انشااله در یگان هم خدمت خوبی داشته باشید و مثل من به شما بد نگذره@
سلام، دوستان یه سوال خیلی مهم دارم، خیلی نگرانم کرد یه نفر، می گفت تو که اسفند ماه اعزام میشی، اگرچه 21 ماهه هستی، اما چون آموزشیت فروردین 94 تموم میشه، بعد آموزشیت میشی 24 ماهه، درسته این حرف؟ من دی ماه اعزام بودم، به خاطر اینکه اسفند آسون تر میشه تمدید کردم اسفند، حالا اگه 24 ماهه بشم که بدبخت میشم، مفت 3 ماهو از دست میدم.
اینقدر به خودتون انرژی منفی ندین . خدمت ، خدمته . همه جاش سر و ته یه کرباسه . خیلی فرقی نمیکنه . پس قضاوت زودهنگام نکنید و کاری رو که شروع کرده اید به اتمام برسونید . به بقیه اش خیلی فکر نکنید .
موفق باشید . . . . .
خیر صحت ندارد به شایعات توجه نکنید
ممنوناره عزیز متاهلین 3 ماه کسری دارن اگه فرزند هم داشته باشن بازم کسری جدا بهشون اضاف میشن درضمن 99درصد هم شهر خودشون خدمت میکنن
اما منظورم قانونی که برا اعزامی های 94 تصویب شد نیست. منظورم اونائی هست که الان در حال خدمتن و از دوره خدمتشون چند ماه مونده ، که آیا شامل اونام میشه یا نه ؟!
یعنی منی که اعزامی 1/12/92 هستم و تا آبان 94 خدمت دارم میتونم از اون 3 ماه کسری استفاده کنم ؟!
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)