تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2544 از 3347 اولاول ... 154420442444249425342540254125422543254425452546254725482554259426443044 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,431 به 25,440 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نظر یکی که امکاناتشو داره بره خارج کشور مودم های فورجی پلاس رو وارد کنه یا مودم های که تو ایران نیست رو وارد کنه به ایران و به صورت اقساطی بفروشه الان مودم huawei e 5786 از فورجی پلاس پشتیبانی میکنه ولی خب قیمتش تو سایت های خارج ۲۰۰ دلاره اگر کسی باشه اینکارارو انجام بده خیلی بهتره

2. 2 کاربر از naser.051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

به نظر یکی که امکاناتشو داره بره خارج کشور مودم های فورجی پلاس رو وارد کنه یا مودم های که تو ایران نیست رو وارد کنه به ایران و به صورت اقساطی بفروشه الان مودم huawei e 5786 از فورجی پلاس پشتیبانی میکنه ولی خب قیمتش تو سایت های خارج ۲۰۰ دلاره اگر کسی باشه اینکارارو انجام بده خیلی بهتره
    من فکر کنم به زودی این مودم ها وارد میشن با گسترده تر شدن پوشش +4g

4. 2 کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سرعت 4g صبح رو 4 مگ ثابت بود ولی از 12 به بعد کلا داغون میشه ! فکر کنم هر بار باید 10 بار مودم رو ریستارت کنم تا اوکی شه !
    سلام
    برای من هم نت داغون شده هم پوشش sinr منفی شده واسه منم همون ساعتا بود. شما پوششت کم نشده؟ از 12 هر روز داغون میشه براتون یا امروز اینطوری شد؟بزای من فرکانس 2600 از دیروز خوب بود الان بزور وصل میشه 1800 هم با سرعت پایین.

Sent from my iPhone using Tapatalk

6. این کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

چه بهتر میشه تجربیات با ارزشمون رو انتشار بدیم تا به درد هممون بخوره اساتید گرامی از معلوماتتون بگید تا ماهم استفاده کنیم این بحثهای بیهوده چه دردی از کسی دوا میکنه جز بد گمان شدن و نهایتش توهین کردن هرکسی شخصیتی داره وبه انواع مختلف سعی در بروز توانایی‌های خودش داره انشالاه همه موفق باشند اون دوستانی هم که اون حجم دانلود در هر شب دارن انشالاه روز به روز موفق تر باشند این رو هم بگم سرعت نت بنده به ۴مگا بیت هم نمیرسه ولی هیچ حسادتی هم ندارم انشالاه همه موفق باشید

فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk

8. 3 کاربر از ابوالفضل ۴۰۴۵ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

چه بهتر میشه تجربیات با ارزشمون رو انتشار بدیم تا به درد هممون بخوره اساتید گرامی از معلوماتتون بگید تا ماهم استفاده کنیم این بحثهای بیهوده چه دردی از کسی دوا میکنه جز بد گمان شدن و نهایتش توهین کردن هرکسی شخصیتی داره وبه انواع مختلف سعی در بروز توانایی‌های خودش داره انشالاه همه موفق باشند اون دوستانی هم که اون حجم دانلود در هر شب دارن انشالاه روز به روز موفق تر باشند این رو هم بگم سرعت نت بنده به ۴مگا بیت هم نمیرسه ولی هیچ حسادتی هم ندارم انشالاه همه موفق باشید

فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk
    منم امیدوارم روز به روز سرعت شما هم بیشتر بشه تا بتونی از تجربه بی نظیر 4g ایرانسل استفاده کنی. این سرعتهای پایین زیاد دوام نداره درست میشه .

10. 2 کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mobile1199's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلام
    برای من هم نت داغون شده هم پوشش sinr منفی شده واسه منم همون ساعتا بود. شما پوششت کم نشده؟ از 12 هر روز داغون میشه براتون یا امروز اینطوری شد؟بزای من فرکانس 2600 از دیروز خوب بود الان بزور وصل میشه 1800 هم با سرعت پایین.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    sinr رو چک نکردم ولی سرعت ظهر به بعد کلا رو 300 هست ! باز دیشب با تغییر رنج تونستم برسونم سرعت رو بالای 1 مگ ولی امروز همونم جواب نمیده
    فکر کنم میخوان دوباره محدودش کنن و اینم یه هشداره که هر چی دانلود دارم این دو سه شب انجام بدم که دیگه کاری باهاشون نداشته باشم (هر چند نمیتونم بیدار بمونم ! و اینم یعنی همون آش و همون کاسه ...)
    پ.ن : ریستارت کردم مودم رو این دفعه اومد رنج 115 و سرعت سه برابر شد ! اخه یعنی چی
    Last edited by mobile1199; 01-11-2016 at 16:35.

12. 3 کاربر از mobile1199 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

سلام. باید دو مرحله‌ سخت افزاری و نرم افزاری (کانفیگ تنظیمات BTS) انجام بشه. در آنتن های جدید یک جفت ورودی (+ و -) دیگه هم برای پشتیبانی از دو باند LTE موجود هست که فیدرکشی میکنند تا رَک (فیدر همان اتصالات شبیه کابل از زیر آنتن سکتور هست، همان موجبر در بحث تئوری مخابرات) . بعد ار فیدر کشی کارت های مخصوص باند ۲۶۰۰ رو هم نصب میکنند و اتصالات فیبر نوری و ... اون رو در رک برقرار میکنند. مرحله‌ی آخر هم مربوط به کانفیگ نرم افزاری هست که این کارو انجام میدند. لینک های اصلی دیتای BTS های ایرانسل هم اکثراً به صورت رادیویی هست و توسط دیش های مایکروویو انجام میشه.

سلام. اکثر اصفهان +4G هست. بقیه‌ی شهرها هم کم و بیش +4G هست و به این سمت حرکت میکنند. مدل گوشی بنده هم سامسونگ A5 2016 چیپست اگزینوس هست.
    سلامی دوباره !
    برای مارو تازه 4جی کردن تقریبا 6 هفته ای میشه چطوری میتونن حرکترو بزنن 4جی پلاس شه؟
    میشه یه عکس بذارین از داخل این رک bbu هاشون بینم چ فنتین؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه S I G N A L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ISFAHAN

پيش فرض

سلامی دوباره !
    برای مارو تازه 4جی کردن تقریبا 6 هفته ای میشه چطوری میتونن حرکترو بزنن 4جی پلاس شه؟
    میشه یه عکس بذارین از داخل این رک bbu هاشون بینم چ فنتین؟
    سلام. خودشون مطابق برنامه ای که دارند و اولویت بندی این کارو انجام میدند. عکس رو با عرض پوزش نمیشه گذاشت و برای هوآوی و اریکسون فرق داره... هوآوی ساده تر هست و اریکسون پیچیده تر و بسیار حرفه ای تر.

15. این کاربر از S I G N A L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

سلام. خودشون مطابق برنامه ای که دارند و اولویت بندی این کارو انجام میدند. عکس رو با عرض پوزش نمیشه گذاشت و برای هوآوی و اریکسون فرق داره... هوآوی ساده تر هست و اریکسون پیچیده تر و بسیار حرفه ای تر.
    چرا هیشکی عکس نمیذاره ی بنده خدایی هم ازین فروم قرار بود ی ویدیو هایی اپ کنه از مشکل امنیتی میگفت؟ میگف گوشیمون سادس
    مگه با عکس میشه دسترسی به خود دستگاه داشت که نمیشه گذاشت؟
    الان ی دکل تو خیابون ما هست یه جبعه تقسیم توش فیبر هست فیبره وصل شده به دکل البته همراه اوله راحت اونو میشه مورد حمله قرار داد این ک دیگه عکسه!
    خلاصه ما خیلی مشتاقیم در مورد ریز کاری پشت پرده این فناوری بدونیم!

17. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nader24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

چرا اینجوری میکنید؟ عین بچه ها :|
    گفت یه شب 240 گیگ دانلود کردم
    خواست بگه میشه تو یه شب اینقدر دانلود کرد و سرعت خوبه
    مشکلی نداشت ک
    حالا اگه هر شب این اتفاق میوفته و میاد میگه اره جالب نیس
    ولی فک کنم این رکوردش بود و اومد گفت.
    حالا بیخیال
    ادامه ندین
    الان به نظرم دیگه سرعت مهم نیست و حجم مهمه
    با سرعت 20 مگابیت به بالا خوبه و میشه هر کاری کرد ولی حجم نداشته باشیم فایده نداره
    اینترنت نامحدود بزارن با سرعت های مختلف. اینجوری بهتره

19. 2 کاربر از nader24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •