تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2544 از 4428 اولاول ... 1544204424442494253425402541254225432544254525462547254825542594264430443544 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,431 به 25,440 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

متاسفانه پارس انلاین شهربه شهرفرق داره
    وتو مشهد اصلا به خوبی تهران تو شبانه نیست دوست منم یک مگ داره شبی 2گیگ بیشترنمی گیره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

محدود یا نامحدود
    کدام شهری؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    محدود،تهران
    خطمم رو 4مگ بستن
    ولی نمیگم همیشه دان شبانم 6گیگه چون زیاد توجه نمیکنم،ولی میدونم به طور معمول حجم زیاد دان کردم

3. این کاربر از 987321852 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amin_v30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

با سلام.

آموزش کامل تنظیم MTU در تاپیک زیر پست 27 توضیح داده شده.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید.
    دوست عزیز MTU جدیدی رو که محاسبه کردیم تو مودم ست کنیم کافیه یا داخل اون برنامه معرفی شده هم باید ست کرد تا جواب گرفت؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

تهران 9 مگ ببندن که تا هفته دیگه شروع می شه اطلاع دقیق دارم , سرعت دانلود شبانه بیشتر از 3 و حداکثر 4 مگ خواهد بود .

پارس انلاین کی از دانلود شبانه خسته می شه مشتری های فراری می ده خدا می دونه بعد خراب شدن شاتل , های وب , آسیاتک حالا نوبت رسیده به پارس آنلاین .

6. این کاربر از trackshare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه *Queen*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

منم میخوام از شاتل بیام پارس آنلاین
    قصد گرفتن سرعت 1 مگ محدود با ترافیک 3 گیگ در ماه رو دارم اما از وضعیت سرعت دانلودش تو تهران اصلا خبر ندارم
    دوستانی که دارند میشه بگند که پارس هم مثل شاتل، این محدودیت مسخره شبانه را داره واسه دانلود مداوم و حجیم؟؟؟
    سرعت دانلودش روی چه مقدار هست در روز و شب؟؟ به خصوص شب
    دوست عزیز مگه خبر نداری سرویس های 128 تا 512 رو شبانه رایگنش رو پولی کردن اما سرویس 1مگ به بالا شبانه اش رایگانه. با این قانون چون پول پرداخت میشه عملا محدودیتی وجود نداره

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

دوست عزیز مگه خبر نداری سرویس های 128 تا 512 رو شبانه رایگنش رو پولی کردن اما سرویس 1مگ به بالا شبانه اش رایگانه. با این قانون چون پول پرداخت میشه عملا محدودیتی وجود نداره
    این قانون برا پارسه یا شاتل ؟!!؟!؟!؟!! ما که همچین قانونی تو پارس ندیدیم !

9. این کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه t.63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    on the MOON

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با هزار جور درده سر از شر آسیاتک خلاص شدم، الان دوباره برگشتم پارس انلاین، تو اولین شب دانلود، خیلی راحت تو ساعات رایگان 500میگ از اکانت رو غیر رایگان حساب کرده. یعنی اکانت ای که براش پول دادم، مثل اکانت های هدیه شده. پشتیبانی، که صورت مسئله رو پاک میکنه، میگه برو درخواست بده تا ترافیک رو بهت بعد از 72ساعت، برگشت بدند. نمایندگی هم خیلی راحت میگه، من نمیدونم، خودم نمیتونم برات کاری کنم.

P.S
    چرا دانلود شبانه با تورنت اینطوریه، هر یک دقیقه همه چیز قطع میشه و بعد از دو سه بار، دوباره دانلود میکنه و همینطور هی تکرار میشه!؟
    با هزار بدبختی با عوض کردن پورت و استفاده از ترکرهای دیگه (خصوصی) و یا دانلود چندتایی، یا با بالا بردن پیش از حد اتصال تو Swarm، الا مشکل تا حدی حل شد.
    Last edited by t.63; 21-10-2013 at 09:41.

داره خودمونی میشه hot-dsl67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

تهران 9 مگ ببندن که تا هفته دیگه شروع می شه اطلاع دقیق دارم , سرعت دانلود شبانه بیشتر از 3 و حداکثر 4 مگ خواهد بود .

پارس انلاین کی از دانلود شبانه خسته می شه مشتری های فراری می ده خدا می دونه بعد خراب شدن شاتل , های وب , آسیاتک حالا نوبت رسیده به پارس آنلاین .

الکی دِلِتون رو صابون نزنید...برا ما هم 1 ماه پیش رو 9 مگ بستن سرعت روزانه تا 1 مگ میاد بالا ولی...ولی شبانه رایگان از 300 کیلو بالاتر نمیزنه!!؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه salar_linux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها یه توضیح در مورد گزینه های منوی گزارش گیری که خیلی زیاد میدین؟

ایا تو شبانه رایگان محدویت حجمی وجود داره؟(مثلا به هرکاربر حجمی اختصاص داده میشه به عنوان شبانه به مرور زمان از شبانه اش کم میشه)
    ایا ممکن به خاطر دانلود شبانه از حجم روزانه کم بشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

الکی دِلِتون رو صابون نزنید...برا ما هم 1 ماه پیش رو 9 مگ بستن سرعت روزانه تا 1 مگ میاد بالا ولی...ولی شبانه رایگان از 300 کیلو بالاتر نمیزنه!!؟
    خوب من هم همین گفتم دیگه بچه ها هی دنبال 9 مگ بودن اکثرا دل خوش کردن به شبانه که گفتم همچین خبری نبست شبانه همون سیستم قبلی هست روزاه سرعت می ره بالا .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •