متاسفانه پارس انلاین شهربه شهرفرق داره
وتو مشهد اصلا به خوبی تهران تو شبانه نیست دوست منم یک مگ داره شبی 2گیگ بیشترنمی گیره
متاسفانه پارس انلاین شهربه شهرفرق داره
وتو مشهد اصلا به خوبی تهران تو شبانه نیست دوست منم یک مگ داره شبی 2گیگ بیشترنمی گیره
محدود،تهران
خطمم رو 4مگ بستن
ولی نمیگم همیشه دان شبانم 6گیگه چون زیاد توجه نمیکنم،ولی میدونم به طور معمول حجم زیاد دان کردم
دوست عزیز MTU جدیدی رو که محاسبه کردیم تو مودم ست کنیم کافیه یا داخل اون برنامه معرفی شده هم باید ست کرد تا جواب گرفت؟
تهران 9 مگ ببندن که تا هفته دیگه شروع می شه اطلاع دقیق دارم , سرعت دانلود شبانه بیشتر از 3 و حداکثر 4 مگ خواهد بود .
پارس انلاین کی از دانلود شبانه خسته می شه مشتری های فراری می ده خدا می دونه بعد خراب شدن شاتل , های وب , آسیاتک حالا نوبت رسیده به پارس آنلاین .
دوست عزیز مگه خبر نداری سرویس های 128 تا 512 رو شبانه رایگنش رو پولی کردن اما سرویس 1مگ به بالا شبانه اش رایگانه. با این قانون چون پول پرداخت میشه عملا محدودیتی وجود نداره![]()
این قانون برا پارسه یا شاتل ؟!!؟!؟!؟!! ما که همچین قانونی تو پارس ندیدیم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با هزار جور درده سر از شر آسیاتک خلاص شدم، الان دوباره برگشتم پارس انلاین، تو اولین شب دانلود، خیلی راحت تو ساعات رایگان 500میگ از اکانت رو غیر رایگان حساب کرده. یعنی اکانت ای که براش پول دادم، مثل اکانت های هدیه شده. پشتیبانی، که صورت مسئله رو پاک میکنه، میگه برو درخواست بده تا ترافیک رو بهت بعد از 72ساعت، برگشت بدند. نمایندگی هم خیلی راحت میگه، من نمیدونم، خودم نمیتونم برات کاری کنم.
P.S
چرا دانلود شبانه با تورنت اینطوریه، هر یک دقیقه همه چیز قطع میشه و بعد از دو سه بار، دوباره دانلود میکنه و همینطور هی تکرار میشه!؟
با هزار بدبختی با عوض کردن پورت و استفاده از ترکرهای دیگه (خصوصی) و یا دانلود چندتایی، یا با بالا بردن پیش از حد اتصال تو Swarm، الا مشکل تا حدی حل شد.
Last edited by t.63; 21-10-2013 at 09:41.
الکی دِلِتون رو صابون نزنید...برا ما هم 1 ماه پیش رو 9 مگ بستن سرعت روزانه تا 1 مگ میاد بالا ولی...ولی شبانه رایگان از 300 کیلو بالاتر نمیزنه!!؟
سلام بچه ها یه توضیح در مورد گزینه های منوی گزارش گیری که خیلی زیاد میدین؟
ایا تو شبانه رایگان محدویت حجمی وجود داره؟(مثلا به هرکاربر حجمی اختصاص داده میشه به عنوان شبانه به مرور زمان از شبانه اش کم میشه)
ایا ممکن به خاطر دانلود شبانه از حجم روزانه کم بشه؟
خوب من هم همین گفتم دیگه بچه ها هی دنبال 9 مگ بودن اکثرا دل خوش کردن به شبانه که گفتم همچین خبری نبست شبانه همون سیستم قبلی هست روزاه سرعت می ره بالا .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)