بلاخره گوشی 4G+ اومد دستت و تست رو زدی ماشالا
رفیق واسه اینکه بخوان از 4G معمولی اپگرید کنن باید چیکار کنن بعد اینکه دکل ها چطوری نتشون میگیرن فیبر که نیستن ن ؟ چون من مال همراه اول دیدم فیبر کشی شده
بلاخره گوشی 4G+ اومد دستت و تست رو زدی ماشالا
رفیق واسه اینکه بخوان از 4G معمولی اپگرید کنن باید چیکار کنن بعد اینکه دکل ها چطوری نتشون میگیرن فیبر که نیستن ن ؟ چون من مال همراه اول دیدم فیبر کشی شده
مگه فورجی پلاس تو همه شهر ها راه اندازی شده ؟مدل گوشیتون چیه؟؟؟
4g - همین الان
2تا 8 قراره با این سرعت دانلود بشه .
![]()
این تست از همون دکلیه که همیشه بهش وصل می شم ولی نزدیک تر بهش! واقعا فکر نمی کردم اون روز رو ببینم که این سرعت توی ایران بیاد
![]()
بلاخره بعد 7- 8 ماه یه سرعت خوب رو تست کردم
محل تست : نیک شهر 4G
همونطور که دوستان گفتن درسته وقتی با آیپی 5.124 تست گرفتم این سرعت رو بهم داد
Last edited by javad_0569; 01-11-2016 at 08:54.
دوستان این فورجی پلاس همون فرکانس ۲۶۰۰ تو مودمه؟یا نه کلا بحثش جداست؟مودمی هست اینو بگیره؟
خخخ من چه سوالایی میپرسم ایرانسل تو3g دو مگابیت سرعت اینجا مونده من دارم از سرعتای موشکی حرف میزنم
سلام. باید دو مرحله سخت افزاری و نرم افزاری (کانفیگ تنظیمات BTS) انجام بشه. در آنتن های جدید یک جفت ورودی (+ و -) دیگه هم برای پشتیبانی از دو باند LTE موجود هست که فیدرکشی میکنند تا رَک (فیدر همان اتصالات شبیه کابل از زیر آنتن سکتور هست، همان موجبر در بحث تئوری مخابرات) . بعد ار فیدر کشی کارت های مخصوص باند ۲۶۰۰ رو هم نصب میکنند و اتصالات فیبر نوری و ... اون رو در رک برقرار میکنند. مرحلهی آخر هم مربوط به کانفیگ نرم افزاری هست که این کارو انجام میدند. لینک های اصلی دیتای BTS های ایرانسل هم اکثراً به صورت رادیویی هست و توسط دیش های مایکروویو انجام میشه.
سلام. اکثر اصفهان +4G هست. بقیهی شهرها هم کم و بیش +4G هست و به این سمت حرکت میکنند. مدل گوشی بنده هم سامسونگ A5 2016 چیپست اگزینوس هست.
سلام. +4G تجمیع ظرفیت چند باند فرکانسی برای دسترسی به سرعت بالاتر رو میگند (فعلاً فقط ایرانسل با باند ۲۶۰۰ و ۱۸۰۰ این ويژگی رو داره). مودمهایی هم هست که +4G باشه، اما در ایران فعلاً کم هست.
مثل اینکه ایرانسل سرعت ها دوباره برده بالا برای منم سرعت دانلود بالا اومده البته نه در حد دوستانی که تست گذاشتن اپلودم اومده پایین و پینگ بالا، فکر کنم نرم افزاری این کارو کردن قبلا اپلود و دانلود برابر بود الان از اپلود برداشتن به دانلود اضافه شده .صبح از ایرانسل زنگ زده بودن که نبودم جواب بدم تو سایت 195 هم انصراف از شکایت دادم چون میترسم لج کنن بدتر بشه .
خوب بعد از این نوشتم فهمیدم چرا ایرانسل زنگ زده بوده بطور واقعی زدن نابود کردن فکر کنم مشکل روانی دارن فقط چند ساعت خوب بود
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by amirbrad; 01-11-2016 at 13:49.
چه دانلودی بود دیشب.
Last edited by Le0nard0; 18-03-2017 at 22:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)