پیامک اومده میخوام بدونم اگه حجم فعلی رو کامل تموم کنم بعد بزنم سرویس جدید فعال کنم مشکلی پیش نمیاد؟
پیامک اومده میخوام بدونم اگه حجم فعلی رو کامل تموم کنم بعد بزنم سرویس جدید فعال کنم مشکلی پیش نمیاد؟
نه مشکلی نداره من امروز تمام کردم بعد تغییر زدم
روی یک خط دیگه هم سرویس غزال دارم و امروز اول ماهش بود و شارژ شد فکر کنم رفت تو پاچه ام. یا حالا قطع میکنند یا 4 ماه سرویس اون یک خط رو زودتر عوض کردم
بعد از 4 روز، امروز صبح دیدم دوباره Interleave شده![]()
امروز سرویس اون خطی که تغییر نداده بودم قطع کردن زدن برای جمع آوریتو این اوضاع کرونا بگو حالا قطع کن ولی تغییر بذار انجام بدیم
سر همون 10 روز که گفته بودن قطع کردن؟ هزینه رانژه که دوباره نمیگیرن واسه وصلش؟
بله یک روز بعد قطع کردن. سیستم غیرفعال میکنند. امروز زنگ زدم اول یکیشون ادا درآورد گفت باید بری مخابرات. دوباره زنگ زدم خودم گفتم پیش پرداخت کن. گفت پس پرداخت میتونم براتون سه ماهه بزنم که انجام شد. همون موقع فعال کرد
با سلام
دوستان مخابرات منطقه مشهدی مهدی چند وقت طول میکشه خط رانژه بشه ؟
کسی جدیدا اشتراک ADSL از این منطقه گرفته ؟
ممنون میشم پاسخ بدین
با سپاس
دوستان من قبلاً پس پرداخت بودم و حجم ماهیانه شارژ میشد
امروز سرویس حرفهای۶ پیش پرداخت یکساله گرفتم ماهی ۱۳۰ گیگ در کل ۱۵۶۰گیگ
توی قرارداد موقع خرید سرویس نوشته بود که حجم ماهیانه است و به ماه بعد منتقل نمیشه! پشتیبانی هم زنگ زدم همینو گفت(به نظر خیلی حالیش نبود و یه چیز فقط گفت)اما تو پنل حجم دوره رو زده ۱۵۶۰گیگ!
سوالم اینه که اگه من این ماه ۱۰۰گیگ مصرف کنم اون ۳۰گیگ باقی مونده از حجم یک ماه، میپره یا روی حجم کل ۱۲ماه باقی میمونه؟
Last edited by Hosseinymy; 25-08-2021 at 14:59.
شما توی اون دایره وسط نگاه کن زده130گیگ نزده 1560 گیگ/ حجم به ماه بعد منتقل نخواهد شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)