تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2543 از 4105 اولاول ... 1543204324432493253325392540254125422543254425452546254725532593264330433543 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,421 به 25,430 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه Persia Xperia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

داداش من خودم تو رکن ستاد بودم مامور بودم تو دوره کد

ستوان سه شدم اعزامی 1 تیر هستم

کسانی که معدل کل اموزشی با دوره فرهنگی یا همون دوره کد زیر 85 هستش گروهبان میشن به هیچ چیز دیگه ای هم ربط نداره

الان نفر تو پرندک با ما بود افتاد خاش با ستوان سه ای ولی نفر بود دوره کد توی 01 افتاد خاش با گروهبانی همه هم هم برج بودیم

نمره تاثیر مستقیم رو درجه داره البته برای دوره کدی ها فقط که میخوان ستوان بشن
    داداش رفیقم دوره کد یه روز در میون بهداری بود.کلاسا رو میپیچوند کلا حال میکرد واسه خودش.بچه اهواز بود.افتاد لشکر 92 اهواز با درجه ستوان 3.این کجاش نمره تاثیر داشته؟برادر من دیگه خودم دیدم که همه امتحانا الکی بود و معلوم نی کی به کیه.چه میدونم شاید اینطور که شما میگی باشه اما امروز اونایی که ستوان 3 شده بودن زیاد اهل نمره و ... نبودن.همین دوره پبش ما همه تو لویزان س3 شدن.اما این دوره نه.خدا داند
    Last edited by Persia Xperia; 09-11-2014 at 02:09.

اگه نباشه جاش خالی می مونه aligoodbeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

ممنوع شده به جاش پودر لیمو میریزن با یه چیز دیگه که اسمشو یادم رفته که خیلی بدتر هستش
    یعنی چی؟آخه مرضشون چیه؟

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنوع شده به جاش پودر لیمو میریزن با یه چیز دیگه که اسمشو یادم رفته که خیلی بدتر هستش
    عزیز جان من خودم چند بار افسر نگهبان آشپزخانه بودم . ندیدم چیز مشکوکی توی غذا بریزند. توی ۰۱ هم که آموزشی بودیم چند بار بهمون پیاز دادند( اثرش برعکس کافوره) اونجا هم بچه های آشپزخانه دوستامون بودن. اونا هم تایید کردن که همچین چیزایی نمیریزن توی غذا .
    Last edited by PLAΨMID; 09-11-2014 at 03:25.

4. این کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه __Jamaica__'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

داداش من خودم تو رکن ستاد بودم مامور بودم تو دوره کد

ستوان سه شدم اعزامی 1 تیر هستم

کسانی که معدل کل اموزشی با دوره فرهنگی یا همون دوره کد زیر 85 هستش گروهبان میشن به هیچ چیز دیگه ای هم ربط نداره

الان نفر تو پرندک با ما بود افتاد خاش با ستوان سه ای ولی نفر بود دوره کد توی 01 افتاد خاش با گروهبانی همه هم هم برج بودیم

نمره تاثیر مستقیم رو درجه داره البته برای دوره کدی ها فقط که میخوان ستوان بشن
    رفیق شما منو یاد یه سرگرد عزیزی میندازید
    یکبار با دوستان نفر های بکار گرفته شده ی تو جمله ایشونو شمردیم 32 تا نفر گفت.
    فکر میکنم شما خیلی تحت تاثیر کادری های اونجا قرار گرفتتید

پروفشنال sadegh571's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من فردا عازم خدمت سربازی هستم.
    چند روز پیش از طرف پست یک نامه اومد برام که پاکتش سبز راه راه هست و کاغذ داخلش سفید رنگ با حاشیه های آبی رنگ که محل اعزام و ... رو مشخص میکنه. (حالا نمیدونم شما بهش چه رنگی میگید.)
    و نام مرکز آموزش رو نوشته "نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران" و "پایگاه هوایی مهرآباد"
    الان دو تا سوال دارم:
    1- آیا لازمه برگه دیگه ای از پلیس+10 بگیرم یا همین کافیه؟
    2- وقتی رفتم مهرآباد اونجا دوباره تقسیم میشیم یا همونجا مستقر میشیم؟

ببخشید طولانی شد، خواهشا درست و با دقت جواب بدید و این پست رو بی پاسخ نذارید چون خیلی مهمه برام.
    با تشکر

داره خودمونی میشه obalit88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام به همه دوستان

به احتما 90 درصد با آشنایی که دارم میتونم به نیروی هوایی برم و پیش خودش باشم آموزشی رو بعدشم همونجا پیش خودش کلا خدمت کنم

فقط به من گفته باید آذر ماه دفترچه رو ارسال کنم و برگ سبزی که همون لحظه میدم رو ببرم بدم بهش تا همه چی رو اوکی کنه میخواستم ببینم برگه سفید کی میاد؟

و اینکه نیروی هوایی اموزشش چطوره و یه چیز دیگه من اذر ارسال کنم کی اعزام به خدمت میشم؟

این خودش گفته کی دی ماه اعزامم میکنن

سلام
    نه آقا جان شما آذر ارسال کنین خیییییلیییی شانس بیارین اسفند میفتین وگرنه میفتی اونور سال.
    بچه هایی که الان ارسال میکنن تاریخ 1/12 میخورن
    البته ماجرای تعجیل زدن هم قابل استفاده هست ولی نمیشه گفت حتما باهاش موافقت میشه یا نه

روز قبل از اعزام با نمره صفر بزن و برو،با 4 که بزنی یه هفته بعد بلند میشه و بهت گیر میدن که باید بزنی ولی صفر که زدی یه بارم وسط دوره صفر میزنی دیگه حله!
    تو یگان هم اومدی ماهی یه بار با صفر و خلاص،این کاری بود که من می کردم،ولی الان ببینیم باور نمی کنی یه روزی سرباز بودم
    اگه زیر ۴ باشه گیر نمیدن احیانا؟

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
    Last edited by obalit88; 09-11-2014 at 11:04.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mk367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام \pak shavad
    Last edited by mk367; 11-11-2014 at 02:05.

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام
    من فردا عازم خدمت سربازی هستم.
    چند روز پیش از طرف پست یک نامه اومد برام که پاکتش سبز راه راه هست و کاغذ داخلش سفید رنگ با حاشیه های آبی رنگ که محل اعزام و ... رو مشخص میکنه. (حالا نمیدونم شما بهش چه رنگی میگید.)
    و نام مرکز آموزش رو نوشته "نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران" و "پایگاه هوایی مهرآباد"
    الان دو تا سوال دارم:
    1- آیا لازمه برگه دیگه ای از پلیس+10 بگیرم یا همین کافیه؟
    2- وقتی رفتم مهرآباد اونجا دوباره تقسیم میشیم یا همونجا مستقر میشیم؟

ببخشید طولانی شد، خواهشا درست و با دقت جواب بدید و این پست رو بی پاسخ نذارید چون خیلی مهمه برام.
    با تشکر
    سلام

معمولن بهش میگن برگه سفید

محلی که برای شما توی برگه نوشته محل آموزشی شما هست

خیر فکر نمیکنم دیگه تقسیم کنن از اونجا آموزشیتون که تموم شد دوباره تقسیم میشید که بهش میگن امریه

10. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

دوستان خبری نشد برای متاهلین در حال خدمت ؟! که آیا 3 ماه کسر شاملشون میشه یا خیر ؟!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    بنده از مقطع ارشد انصراف دادم و میخوام دفترچه رو پست کنم.اگه آذر پست کنم دی یا اسفند چقدر احتمال اعزام هست؟
    کلا چند ماه بین ارسال دفترچه و اعزام فاصله هست؟
    در کل میخوام 24 ماهه نشم.
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •