همین الان هم با vpn چک کردم هم بدون vpn مشکلی نداشت.نتم هم مال مخابرات آشرقی هستش.حالا که جواب سوالت رو دادم بی زحمت از این ip پینگ بگیر ببین چند میده
54.154.207.39
18.184.168.97
با احترام
تیم مدیریت انجمن
همین الان هم با vpn چک کردم هم بدون vpn مشکلی نداشت.نتم هم مال مخابرات آشرقی هستش.حالا که جواب سوالت رو دادم بی زحمت از این ip پینگ بگیر ببین چند میده
54.154.207.39
18.184.168.97
Last edited by malek911; 31-03-2019 at 11:58.
کسی نیست یه تست واسه ما بگیره؟؟؟
سلام دوستان
در منطقه ما که ولیعصره، مخابرات کابل برگردان انجام داد و شماره ما تغییر کرد، الان روی شماره قبلی adsl از پارس آنلاین دارم و از مهلتش هم 5 روز مونده و فعلا دارم استفاده میکنم، با پارس تماس گرفتم گفتن خطم الان رو کافو ــه و بعد از اتمام سرویس باید از مخابرات سرویس بگیری. الان من بخوام از مخابرات سرویس بگیرم، مجبورم هزینه نصب مجدد بدم؟ و اینکه نمیتونم مثلا یه سرویسی رو یه ماهه بگیرم؟ اگر کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه.
سلام.
من تلفنمون مرکز شهید رحیمیان (پل قاری) هست،
حدود یک سال هست پارس آنلاین دارم، این اواخر دیگه خیلی افتضاح شده، مخصوصا اینستاگرام
قبلا از ماکس نت و آسیاتک و شاتل و های وب و مخابرات اشتراک داشتم.
الآن میخوام یه صبا نت هم امتحان کنم. نظر خاصی ندارین؟![]()
مخابرات هزینه رانژه ندارد و اگر برای نصب به محل نیایند هزینه نصب هم ندارد، سرویسهای یک ماهه هست ولی جذاب نیست، اگر نمی خواهید همه هزینه را اول بدهید می توانید از سرویسهای روی قبض بگیرید که هزینه اش هر دو ماه یکبار روی قبض تلفن می آید.
جدیدا یه یشکل جدید برام پیش اومده
گوگل استور برای اپ ها خاصی بعد از دانلود ۱۰۰ درصد بدون نصب اپدیت یا دوباره از نو شروع به دانلود میکنه با بعد از ۱۰۰ درصد شدن دانلود باز هم به دانلود ادامه میده مثلا برای اپدیت ۲ مگی ۱۵ مگ دانلود میکنه و اخر سر هم هیچی به هیچی
فعلا تنها راهی که پیدا کردم پاک کردن کش و دیتا ی پلی استور و غیر فعدانلود ومنیجر اندرویید ه ولی بعد از مدتی دوباره همین وضعیته
مثل سگ پشیمونم که اومده یه شانس دیگه به ماکسنت دادم وازشون سرویس گرفتم!واقعا اشتباه کردم....
از من گفتن کسی اصلا سراغ ماکسنت نیاد وضعشون خیلی خیلی خرابه!
کسی از کیفیت همار سیستم خبر داره؟از نظر پینگ و...می خوام بعد در اومدن از این ماکسشت برم همار ولی می ترسم یجورایی و رسما تعویض نت و... وقت گیره اگه خوب نیست برم اسیاتک!
از همون اول بیا آسیاتک
همارا خودش آی اس پی نیست و تا جایی که اطلاع دارم و اشتباه نکنم پورت هاش از فن آوا هست و قیمت های بالا و حجم پایین تری رو به مشتریش میده نسبت به آسیاتک یا شاتل یا...
توصیه میکنم قبل خرید به قسمت تعرفه های سرویسشون بری تک به تک مقایسه کنی بِلکُل از همارا منصرف میشی! (خودم 3 سال پیش از همارا کوچ "فرار" کردم!)
دلیل توصیه من به آسیاتک:
پشتیبانی 24 ساعته و اپراتورهای خوش برخورد.
قرارداد با IPTV ها جهت مشاهده فیلم و سریال آنلاین بدون کاهش حجم حتی 1 بیت در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
سرورهای اختصاصی دانلود نرم افزار و بازی های بروز کامپیوتری و موبایل بدون کاهش حنی 1 بیت حجم در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
اپلیکیشن موبایل شکیل و عامه پسند برای اندروید و iOS جهت روئت حجم و زمان باقی مانده و خرید شارژ در صورت نیاز.
پی نوشت: آسیاتک نه مال بابامه و نه درش کار میکنم و نه در گفته هام اغراق و تعصب هست، شرکتی که قیمت معقول درکنار سرویس های مناسب برای اکثر قشر جامعه داشته باشه و کنارش بتونی دانلود رایگان نرم افزارهای حجیم بروز و گیم های بروز داشته باشی و از طرفی با اکثر IPTVهای معروف هم قرارداد قرارداد داشته باشه باید رفت سراغش.
پست قبلیم نمیدونم چرا پاک شده
خلاصه مطلب اینکه به عنوان یه مشترک که همارا فراری داده میگم جزو بدترین شرکت هاس اصلا دورش نرو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)