تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2542 از 2605 اولاول ... 1542204224422492253225382539254025412542254325442545254625522592 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,411 به 25,420 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی اینجا طرح غزال داره؟ واسه همه پیامک اومده که تا 10 روز وقت دارید سرویستون رو عوض کنید در صورتی که من 200 روز دیگه اشترک دارم
    اره واسه منم اومده در صورتی که کاملا برخلاف قرارداد هست. اگه جدی باشه باید به ۱۹۵ شکایت کنیم.

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پشتیبانی مخابرات منو کلافه کرد. هفته پیش تیکت زدم که Fast رو فعال کنید و راحت فعال کردن. ولی دو روز بعد دوباره Interleave شد. از دیروز هم 3 بار تیکت زدم هربار جواب بی ربط میدن. زنگ زدم 2020 اون هم نتونست. همش میگه خطت در بهترین وضعیته و فسته! میگم سرعتم خوبه، الان توی مودم نوشته Interleave، اونجا باید بنویسه Fast. هر چی سعی کرد نتونست درستش کنه. بهش میگم Annex M هم فعال کن که آپلودم بشه 2 مگ، میگه از مودم باید تنظیم کنی، میگم تا پارسال میشد ولی الان فعال نمیشه. خلاصه برام درخواست ثبت کرد تا پیگیری کنن.

ویرایش: از مخابرات زنگ زدن گفتن الان پروفایل 16 مگ فست رو فعال کردیم. مودم رو نگاه کردم هنوز فست نشده بود. از من اصرار از اون انکار! میگه مودم که نشون نمیده متوجه بشی، ما درست کردیم الان فسته! گفتم کجا نشون نمیده، هفته پیش تیکت زدم درست کردن توی مودم هم نوشته بود Fast ولی الان هنوز Interleave!!! گفت پس دوباره زنگ بزن 2020 بررسی کنن که فست شده یا نه! دیگه زنگ نزدم، میخوام به 195 شکایت کنم.
    برادرم بازی Call of duty آنلاین بازی میکنه، پروفایل Fast نباشه پینگ بالاست . هر چی صبر میکنه بازی لود نمیشه. هفته پیش که گذاشتن Fast مشکل حل شده بود.
    قبلا هم گفتم، مخابرات یک سیستمی داره که هر 2-3 روز همه پروفایل ها رو به حالت پیشفرض برمیگردونه. انگار پشتیبانی هم از موضوع اطلاع نداره. هی تغییر میدن دو روز بعد دوباره برمیگرده به حالت عادی.
    من از همه جا پیگیری کردم، حتی شکایت، اخرش هم یک نفری که مدیر فنی ای چیزی بود گفت پینگت چنده؟ گفتم 150 - 200 گفت خب این خیلی عالیه ما پینگ کمتر از این نداریم. در مورد fast اینا هم انگار چیزی متوجه نمیشد.
    در کل مخابرات وقت تلف کردنه. من برای گیم از آسیاتک گرفتم خداییش سرویس گیمش پینگش خیلی عالیه.
    این پینگ با سرویس کاهش پینگ ترکیه هست:

داره خودمونی میشه Mehdi Bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اره واسه منم اومده در صورتی که کاملا برخلاف قرارداد هست. اگه جدی باشه باید به ۱۹۵ شکایت کنیم.
    منم قرارداد رو خوندم بعید میدونم شکایت راه به جایی ببره، درسته تو قرارداد نوشته مدت نامحدود ولی پایینش هم نوشته به درخواست هر کدوم از طرفیت میتونه لغو بشه

• ۳/۲در شیوه فروش پرداخت دوره ای(‏Post paid‏)، در صورت عدم تقاضای کتبی هر یک از طرفین مبنی بر قطع ارایه خدمات در انقضاء مدت مذکور، قرارداد با شرایط ‏حاکم بر آن تا زمان اعلام انصراف از دریافت / ارایه خدمات هریک از طرفین تمدید شده تلقی می شود.‏

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم قرارداد رو خوندم بعید میدونم شکایت راه به جایی ببره، درسته تو قرارداد نوشته مدت نامحدود ولی پایینش هم نوشته به درخواست هر کدوم از طرفیت میتونه لغو بشه

• ۳/۲در شیوه فروش پرداخت دوره ای(‏Post paid‏)، در صورت عدم تقاضای کتبی هر یک از طرفین مبنی بر قطع ارایه خدمات در انقضاء مدت مذکور، قرارداد با شرایط ‏حاکم بر آن تا زمان اعلام انصراف از دریافت / ارایه خدمات هریک از طرفین تمدید شده تلقی می شود.‏
    چاره دیگه ای نیست اگه ۱۹۵ کاری نکنه احتمالا باید یه طرح دیگه بگیریم.

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

طبق قرارداد دارند درست عمل میکنند وقتی پیامک زده یعنی کتبی به شما اعلام شده. بعد هم خدایی کلی حالش بردیم طرح ها اوصلا یکساله بود ما سه سال خوار اینترنت سرویس کردیم اون هم مفت.
    من 350 گیگ سرعت 8 ماهی 25000 دارم.
    یا با 180 گیگ انتخاب کنم ماهی 80000 یا VDSLسی مگ که 400 گیگ حجم داره.
    فعلاگفتم با180 شروع کنم تا بعد

6. این کاربر از darvish1900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

پشتیبانی مخابرات منو کلافه کرد. هفته پیش تیکت زدم که Fast رو فعال کنید و راحت فعال کردن. ولی دو روز بعد دوباره Interleave شد. از دیروز هم 3 بار تیکت زدم هربار جواب بی ربط میدن. زنگ زدم 2020 اون هم نتونست. همش میگه خطت در بهترین وضعیته و فسته! میگم سرعتم خوبه، الان توی مودم نوشته Interleave، اونجا باید بنویسه Fast. هر چی سعی کرد نتونست درستش کنه. بهش میگم Annex M هم فعال کن که آپلودم بشه 2 مگ، میگه از مودم باید تنظیم کنی، میگم تا پارسال میشد ولی الان فعال نمیشه. خلاصه برام درخواست ثبت کرد تا پیگیری کنن.

ویرایش: از مخابرات زنگ زدن گفتن الان پروفایل 16 مگ فست رو فعال کردیم. مودم رو نگاه کردم هنوز فست نشده بود. از من اصرار از اون انکار! میگه مودم که نشون نمیده متوجه بشی، ما درست کردیم الان فسته! گفتم کجا نشون نمیده، هفته پیش تیکت زدم درست کردن توی مودم هم نوشته بود Fast ولی الان هنوز Interleave!!! گفت پس دوباره زنگ بزن 2020 بررسی کنن که فست شده یا نه! دیگه زنگ نزدم، میخوام به 195 شکایت کنم.
    برادرم بازی Call of duty آنلاین بازی میکنه، پروفایل Fast نباشه پینگ بالاست . هر چی صبر میکنه بازی لود نمیشه. هفته پیش که گذاشتن Fast مشکل حل شده بود.
    دیشب برای آخرین بار تیکت زدم ولی در جواب همون متن همیشگی رو کپی پیست کرد و فست نشده بود. امروز عصر دیدم فست شده!!! حالا ببینم دو روز دیگه باز تغییر میکنه یا نه.
    فعلا تنها توجیه موندن در مخابرات قیمت کمترش هست. اگه مخابرات هم مثل شرکت های دیگه گرون کنه دیگه دلیلی نمیبینم روی مخابرات بمونم.
    هزینه رانژه هم که 60 تومن شد. جالبه مخابرات که همش غر میزد 12 تومن کمه و نمیصرفه، همون 12 تومن هم از مشترکای خودش نمیگیره!!!
    Last edited by Amir1234646; 17-08-2021 at 19:11.

داره خودمونی میشه Mehdi Bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

طبق قرارداد دارند درست عمل میکنند وقتی پیامک زده یعنی کتبی به شما اعلام شده. بعد هم خدایی کلی حالش بردیم طرح ها اوصلا یکساله بود ما سه سال خوار اینترنت سرویس کردیم اون هم مفت.
    من 350 گیگ سرعت 8 ماهی 25000 دارم.
    یا با 180 گیگ انتخاب کنم ماهی 80000 یا VDSLسی مگ که 400 گیگ حجم داره.
    فعلاگفتم با180 شروع کنم تا بعد
    هر وقت تغیییر سرویس بدیم همون موقع اعمال میکنه؟ من 3 هفته از این ماهم مونده با کلی حجم اگه اینطوریه کلا خالی کنم حجم رو

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام،
    من سرویس 16 مگ دارم ولی خط رو روی 14 بستن این هم وضعیت خط هست ، با پشتیبانی تماس که میگیرم میگن این حداکثر کشش خط هست، بنظرتون اگر خط روی 15 بسته بشه مشکل ساز میشه؟
    دانلود در طول روز بالاتر از 1 مگ نمیره از سایتهای داخلی .

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

هر وقت تغیییر سرویس بدیم همون موقع اعمال میکنه؟ من 3 هفته از این ماهم مونده با کلی حجم اگه اینطوریه کلا خالی کنم حجم رو
    دوست عزیز پیامک مباد برات که انقدر وقت فرصت داری باید تغییر بدی در غیر اینصورت باید بری مخابرات
    یعنی اگر پس پرداختی الان اینترنتی کارت رو انجام میدن وگرنه باید بری مخابرات اونجا تقاضای پس پرداخت کنی
    والا مال من 8 تمام ولی فقط تا امروز قرصت تغییر دارم

پروفشنال ariobarzan2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام،
    من سرویس 16 مگ دارم ولی خط رو روی 14 بستن این هم وضعیت خط هست ، با پشتیبانی تماس که میگیرم میگن این حداکثر کشش خط هست، بنظرتون اگر خط روی 15 بسته بشه مشکل ساز میشه؟
    دانلود در طول روز بالاتر از 1 مگ نمیره از سایتهای داخلی .
    سلام
    کشش خطتون روی 15 مگه با توجه به میزان نویزتون بیشتر از این اگه ببندن با زیادتر شدن نویز و قطع و وصل مکرر دیگه قابل استفاده نیست

12. این کاربر از ariobarzan2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •