تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2542 از 4105 اولاول ... 1542204224422492253225382539254025412542254325442545254625522592264230423542 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,411 به 25,420 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

بچه ها من جواد بیکی از یزد هستم و دوره کد من(واقع در شاهین شهر اصفهان رسته پدافند هوایی)8 آبان 93 تمام شد و امریه ام را هفته قبل پنجشنبه گرفتم و یگانم گروه 55 اصفهان شد(لیسانس وظیفه دوره فلان را به پایان رسانده وخود را در تاریخ فلان به یگان معرفی کند) ولی در کمال ناباوری که همه انتظار داشتند ستوان 3 درآن درج شود بدون هیچ درجه ای است امریه مان/ نه من بلکه تمام دوره کدی های توپخانه اصفهان چه مراتو وچه شاهین شهر//حالا به نظر شما فردا تاریخ معرفی به یگانم است حالا چه درجه ای باید بزنیم؟؟؟(دوره کدی های شیراز ولویزان تهران همه ستوان 3 درج شده در امریه شان)به نظر شما چه خوابی دیده اند واسمون؟؟؟؟/منتظر جوابتون هستم فوریه؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

ن ورودي 89 ارشد هستم بعد از پايان 3 سال، 1 سال نيز سنوات ارفاقي از نظام وظيفه گرفته ام که فرصتش 31 شهريور به پايان ميرسه. من 21 فروردين 93 از پايان نامه دفاع کردم ولي هنوز کار فارغ التحصيلي من به پايان نرسيده و در صورتي که برسه نيز تاريخ فراغتم ميخوره 21 فروردين 93. حالا سوال من اينه که آيا من تا پايان سنوات ارفاقي (31 شهريور) فرصت دارم که دفترچه را ارسال کنم تا غيبت نخورم يا اينکه از تاريخ دفاع 1 سال فرصت دارم؟ (يعني ميتونم 21 فروردين 94 بفرستم) (من شنيدم ميگن سنوات ارفاقي در واقع همون فرجه 1 ساله بعد از فراغت است و ديگر 1 سال ديگري وجود ندارد)

خواهشا شما و افراد ديگري که تجربه دارند راهنمايي بفرماييد

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان کسی اخیرا خدمتش تموم شده؟ چند روز طول کشید کارت رسید دستتون؟

من 31 شهریور تسویه حساب کردم و همون روز اتفاقا قرار بود مدارک رو بفرستن برای نظام وظیفه
    الان 47 روز شده!
    چطوری باید پیگیری کرد؟
    برخى پادگان ها مدارك رو از قصد دير ميفرستن! پادگان ما پشتيبانى منطقه ٥ در مشهد بود من اول خرداد خدمت تمام شد اما كارت اول شهريور يعني بعد از ٣ ماه امد من در اواسط تير رفتم پادگان كه براي چي مدارك رو هنوز نفرستادين گفتن برخي از سرباز ها بعد از ترخيص هنوز براشون حقوق ريخته ميشه ما منتظر مي مونيم تا يك فيش بعد از ترخيصي اونها بياد بعد اگر مشكلي نبود كه مدارك رو مي فرستيم اما اگر سرباز بدهكار بود اول بايد بدهيش رو به حساب ارتش بريزه بعد ، البته همه جا اين طوري نيست اما داشتيم طرف ترخيص شده بود و تا ٢ تا ٣ ماه بعد حقوق گرفته بود

4. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

من یادمه یه مقدار سره یه مسئله تسویم طول کشید روز آخر کارت پایان خدمت تو جبیم بود و همزمان امضا تسویه هم می گرفتم،دمه در موقع ورود چون با لباس نظامی اومدم یه دژبان کادر گفت موهات بلنده کارت رو نشونش دادم پشماش ریخت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نوشته شده توسط farzad02 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوستان کسی اخیرا خدمتش تموم شده؟ چند روز طول کشید کارت رسید دستتون؟

من 31 شهریور تسویه حساب کردم و همون روز اتفاقا قرار بود مدارک رو بفرستن برای نظام وظیفه
    الان 47 روز شده!
    چطوری باید پیگیری کرد؟

سلام
    من یک شهریور از نیروی انتظامی تسویه کردم ۱۵ آبان امسال کارتم رسید
    زیاد نگران نشو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام
    دوستان تاریخ اعزام من هم مثل همه افتاد 1 اسفند
    حالا چندتا سوال داشتم
    1-اگر درخواست تعجیل بدم چقدر طول میکشه مشخص بشه ؟؟؟ اصلا امکانش هست بندازن دی ؟؟
    2-آشنای من نیروی زمینی سپاه است .. چرا میگن تو اسفند سپاه سرباز نمیگیره ؟؟؟

داره خودمونی میشه Persia Xperia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

بچه ها من جواد بیکی از یزد هستم و دوره کد من(واقع در شاهین شهر اصفهان رسته پدافند هوایی)8 آبان 93 تمام شد و امریه ام را هفته قبل پنجشنبه گرفتم و یگانم گروه 55 اصفهان شد(لیسانس وظیفه دوره فلان را به پایان رسانده وخود را در تاریخ فلان به یگان معرفی کند) ولی در کمال ناباوری که همه انتظار داشتند ستوان 3 درآن درج شود بدون هیچ درجه ای است امریه مان/ نه من بلکه تمام دوره کدی های توپخانه اصفهان چه مراتو وچه شاهین شهر//حالا به نظر شما فردا تاریخ معرفی به یگانم است حالا چه درجه ای باید بزنیم؟؟؟(دوره کدی های شیراز ولویزان تهران همه ستوان 3 درج شده در امریه شان)به نظر شما چه خوابی دیده اند واسمون؟؟؟؟/منتظر جوابتون هستم فوریه؟؟؟؟
    درود دوست عزیز.کی گفته که لویزان و شیراز همه ستوان 3 درج شده تو امریه بچه های دور کد؟؟؟اشتباه رسوندن بهت داداش.من خودم لویزان بودم.امروز امریه ها رو دادن.80 تا 90 درصد بچه ها گروهبان شدن.یه چند نفر هم ستوان 3 شدن.خیلیا جاهای دور افتادن غیر چند نفر که شهر خودشون افتادن.افتضاح بود تقسیم لعنتی.شیرازم دوستم بود زنگ زد گفت گروهبان شده افتاده قزوین.دادا ستوان 3 واسه لیسانس خیلی خیلی کم شده فقط پادگان هایی که نیاز دارن (مخصوصا یگان های آموزشی مثل 01 و 02 و ... ) ستوان 3 به تعداد محدود میگیرن.امروز همگی ضد حال خوردن بچه ها همه فکر میکردن ستوان 3 میشن یهو اینطور شد.در مورد شما هم داداش به عهده فرمانده پادگانتونه وقتی تو امریه نزده.میری اونجا بهت میگن چی بزنی.امیدوارم که ستوان 3 شی.البته اگه جای خدمت و فرماندهاش خوب باشه زیاد درجه مهم نیست...اما خوب افسر باشی بهتره کی بدش میاد از ستاره
    موفق باشی داداش.
    Last edited by Persia Xperia; 08-11-2014 at 23:38.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

درود دوست عزیز.کی گفته که لویزان و شیراز همه ستوان 3 درج شده تو امریه بچه های دور کد؟؟؟اشتباه رسوندن بهت داداش.من خودم لویزان بودم.امروز امریه ها رو دادن.80 تا 90 درصد بچه ها گروهبان شدن.یه چند نفر هم ستوان 3 شدن.اکثرا جاهای دور افتادن غیر چند نفر که شهر خودشون افتادن.افتضاح بود تقسیم لعنتی.شیرازم دوستم بود زنگ زد گفت گروهبان شده افتاده قزوین.دادا ستوان 3 واسه لیسانس تموم شد فقط پادگان هایی که نیاز دارن (مخصوصا یگان های آموزشی مثل 01 و 02 و ... ) ستوان 3 به تعداد محدود میگیرن.امروز همگی ضد حال خوردن بچه ها همه فکر میکردن ستوان 3 میشن یهو اینطور شد.در مورد شما هم داداش به عهده فرمانده پادگانتونه وقتی تو امریه نزده.میری اونجا بهت میگن چی بزنی.امیدوارم که ستوان 3 شی.البته اگه جای خدمت و فرماندهاش خوب باشه زیاد درجه مهم نیست...اما خوب افسر باشی بهتره کی بدش میاد از ستاره
    موفق باشی داداش.
    داداش من خودم تو رکن ستاد بودم مامور بودم تو دوره کد

ستوان سه شدم اعزامی 1 تیر هستم

کسانی که معدل کل اموزشی با دوره فرهنگی یا همون دوره کد زیر 85 هستش گروهبان میشن به هیچ چیز دیگه ای هم ربط نداره

الان نفر تو پرندک با ما بود افتاد خاش با ستوان سه ای ولی نفر بود دوره کد توی 01 افتاد خاش با گروهبانی همه هم هم برج بودیم

نمره تاثیر مستقیم رو درجه داره البته برای دوره کدی ها فقط که میخوان ستوان بشن

10. این کاربر از soheil021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

درجه برای دوره کد عملیات پیاده همه خورده بود بقیه دوره کد ها رو نمیدونم اگر درجه نزده باشه بسته به نیاز پادگان موقعه ای که میری تو پادگان میگن چی بزنی به احتمال زیاد گروهبانت میکنن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

کافور مگه نمیکنن تو غذا ؟ اثری نداره یعنی ؟

ممنوع شده به جاش پودر لیمو میریزن با یه چیز دیگه که اسمشو یادم رفته که خیلی بدتر هستش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 29 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 29 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •