تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2541 از 2605 اولاول ... 1541204124412491253125372538253925402541254225432544254525512591 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,401 به 25,410 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه karwan125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

دوستان مخابرات این توانایی رو داره که خطی که یک اینترنت غیر از مخابرات هست رو خودش تخلیه کنه با درخواست خوده کاربر ؟ مثلا من میخوام از مخابرات نت بگیرم به جای اینکه برم به شاتل بگم تخلیه کن ، مستقیم برم مخابرات بگم شما تخلیه کن نت خودتون رو جایگزین کن ؟

قبلا میشد چنین کاری رو بکنی ، ولی از اون زمانی که سامانه شاهکار اومد وضعیت رو خراب کرد ... الانم بری مخابرات واحد MDF بگی برام تخلیه بکنید به درخواست خود مشترک تخلیه میکنن ولی سامانه شاهکار ت تو سامانه مخابراتی مثلا همون شرکت شاتل رو میزنه ...
    تا زمانی که شاتل شاهکار ت رو حذف نکنه نمیتونی از هــــــــیچ شرکتی اینترنت بگیری .. بیشتر تو دردسر میوفتی ..

2. این کاربر از karwan125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

مخابرات طرح محاسبه یک چهارم برای ترافیک داخلی رو بی سروصدا حذف کرد
    الان مثل isp های دیگه ترافیک سایت های داخلی رو همون نیم بها حساب میکنه
    کجا حذف کرده؟! از دیروز 90 گیگ داخلی دانلود کردم همون یک چهارم کم کرده.

کاربر فعال انجمن موسیقی donkeyoxte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    پشت سیگار (درحال ترک...) نه نشد

پيش فرض

افتضاح شده
    مشخصه دارند فازهای اینترنت ملی رو تست میکنند
    بعضی از سایت ها که سرور خارجی دارند دیگه بدون قندشکن کار نمیکنه نه اینکه فیلتر شده باشه بلکه سایت بالا نمیاد
    حتی قندشکن ها هم مدام قطع و وصل میشن و سرعت مطلوب رو ندارند

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کجا حذف کرده؟! از دیروز 90 گیگ داخلی دانلود کردم همون یک چهارم کم کرده.

شاید استانی داره اعمال میکنه . ممکنه بتدریج به باقی استانها هم برسه.

داره خودمونی میشه mrhamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

با این سرویس دهی افتضاحشون و سرعت ۳مگ با قطی های مکرر که هرچی هم پیگیری کردم به نتیجه ای نرسیدم، اگر یک-چهارم هم حذف کنن که حتما سرویسمو قط میکنم.

کاربر فعال انجمن موسیقی donkeyoxte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    پشت سیگار (درحال ترک...) نه نشد

پيش فرض

دوستان برای اینکه از قطی های اینترنت مدرک داشته باشم باید چی کار کنم؟
    یادمه چند سال پیش با آسیاتک همچین مشکلی داشتم و یه روشی رفتم و اسکرین گرفتم که نشون میداد تو یک ساعت چند بار از "مرکز" اینترنتم قطع میشه
    برای شکایت تو 195 میخوام مدرک داشته باشم
    البته میدونم افاقه نمی کنه فقط میخوام دهنشونو ببندم

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دوستان برای اینکه از قطی های اینترنت مدرک داشته باشم باید چی کار کنم؟
    یادمه چند سال پیش با آسیاتک همچین مشکلی داشتم و یه روشی رفتم و اسکرین گرفتم که نشون میداد تو یک ساعت چند بار از "مرکز" اینترنتم قطع میشه
    برای شکایت تو 195 میخوام مدرک داشته باشم
    البته میدونم افاقه نمی کنه فقط میخوام دهنشونو ببندم
    خب الان هم از گزارش مصرف اسکرین شات بگیرید یا به صورت pdf یا اکسل دانلودش کنید و ضمیمه شکایت کنید. بهتره از وضعیت خط و مقدار snr هم اسکرین شات بگیرید تا نگن قطعی بخاطر نویز بوده.

9. این کاربر از Amir1234646 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

پشتیبانی مخابرات منو کلافه کرد. هفته پیش تیکت زدم که Fast رو فعال کنید و راحت فعال کردن. ولی دو روز بعد دوباره Interleave شد. از دیروز هم 3 بار تیکت زدم هربار جواب بی ربط میدن. زنگ زدم 2020 اون هم نتونست. همش میگه خطت در بهترین وضعیته و فسته! میگم سرعتم خوبه، الان توی مودم نوشته Interleave، اونجا باید بنویسه Fast. هر چی سعی کرد نتونست درستش کنه. بهش میگم Annex M هم فعال کن که آپلودم بشه 2 مگ، میگه از مودم باید تنظیم کنی، میگم تا پارسال میشد ولی الان فعال نمیشه. خلاصه برام درخواست ثبت کرد تا پیگیری کنن.

ویرایش: از مخابرات زنگ زدن گفتن الان پروفایل 16 مگ فست رو فعال کردیم. مودم رو نگاه کردم هنوز فست نشده بود. از من اصرار از اون انکار! میگه مودم که نشون نمیده متوجه بشی، ما درست کردیم الان فسته! گفتم کجا نشون نمیده، هفته پیش تیکت زدم درست کردن توی مودم هم نوشته بود Fast ولی الان هنوز Interleave!!! گفت پس دوباره زنگ بزن 2020 بررسی کنن که فست شده یا نه! دیگه زنگ نزدم، میخوام به 195 شکایت کنم.
    برادرم بازی Call of duty آنلاین بازی میکنه، پروفایل Fast نباشه پینگ بالاست . هر چی صبر میکنه بازی لود نمیشه. هفته پیش که گذاشتن Fast مشکل حل شده بود.
    Last edited by Amir1234646; 16-08-2021 at 20:46.

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

پشتیبانی مخابرات منو کلافه کرد. هفته پیش تیکت زدم که Fast رو فعال کنید و راحت فعال کردن. ولی دو روز بعد دوباره Interleave شد. از دیروز هم 3 بار تیکت زدم هربار جواب بی ربط میدن. زنگ زدم 2020 اون هم نتونست. همش میگه خطت در بهترین وضعیته و فسته! میگم سرعتم خوبه، الان توی مودم نوشته Interleave، اونجا باید بنویسه Fast. هر چی سعی کرد نتونست درستش کنه. بهش میگم Annex M هم فعال کن که آپلودم بشه 2 مگ، میگه از مودم باید تنظیم کنی، میگم تا پارسال میشد ولی الان فعال نمیشه. خلاصه برام درخواست ثبت کرد تا پیگیری کنن.

ویرایش: از مخابرات زنگ زدن گفتن الان پروفایل 16 مگ فست رو فعال کردیم. مودم رو نگاه کردم هنوز فست نشده بود. از من اصرار از اون انکار! میگه مودم که نشون نمیده متوجه بشی، ما درست کردیم الان فسته! گفتم کجا نشون نمیده، هفته پیش تیکت زدم درست کردن توی مودم هم نوشته بود Fast ولی الان هنوز Interleave!!! گفت پس دوباره زنگ بزن 2020 بررسی کنن که فست شده یا نه! دیگه زنگ نزدم، میخوام به 195 شکایت کنم.
    برادرم بازی Call of duty آنلاین بازی میکنه، پروفایل Fast نباشه پینگ بالاست . هر چی صبر میکنه بازی لود نمیشه. هفته پیش که گذاشتن Fast مشکل حل شده بود.
    همین اتفاق دو سه ماه پیش افتاد برام هی تیکت میزدم فست کنید میگفت انجام شد میدیدی باز اینترلیو هست باز تیکت میزدم میگم این که نشده چرا میگید شده باز درست میکردن فرداش میپرید اخر درست شد در کل مخابرات هی باید تیکت بزنی

داره خودمونی میشه Mehdi Bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کسی اینجا طرح غزال داره؟ واسه همه پیامک اومده که تا 10 روز وقت دارید سرویستون رو عوض کنید در صورتی که من 200 روز دیگه اشترک دارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •