کافور مگه نمیکنن تو غذا ؟ اثری نداره یعنی ؟
کافور مگه نمیکنن تو غذا ؟ اثری نداره یعنی ؟
اتفاقا چون خجالتیم می خوام برم پس فردا هم اعزامه
البته الان بیشترین استرسی که دارم کوتاه کردن موهامه.
راستی حتما باید با شماره 4 باشه؟نمیشه بیشتر؟
Last edited by sosheeba; 08-11-2014 at 01:27.
رفیق شما دقیقا از چی خجالت میکشه؟ اونجا همه مث هم هست..حالا چه فرقی میکنه شماره 4بزنی 8 میخوای بری خدمت دیگه...
دو سال خورده ای قبل که در ۰۱ بودم اونجا میگفتن که وزارت بهداشت ممنوعه کرده و نمیزنیم اما وقتی که در یگان تقسیم شدیم با یکی از کادری های اشپزخونه صحبت می کردیم یک چیز دیگه ای می گفت![]()
استرس و حجالت رو بزار کنار ، اگر تنونی در خدمت حرفت رو بزنی حق رو به راحتی ضایع می کنند.
موهات رو هم قبل از رفتن بزن چون در پادگان شاید یا الی ۲ ماشین باشه و بخوان مو همه رو با همون بزنن و ممکنه بیماری پوستی ایجاد کنه.
بچه ها تا سنتون رو 18-19 هستش برید خدمت که واقعا با سن بالاتر شدیداً رو مختونه
تموم نمیشه لامصب
سلام به همه دوستان
به احتما 90 درصد با آشنایی که دارم میتونم به نیروی هوایی برم و پیش خودش باشم آموزشی رو بعدشم همونجا پیش خودش کلا خدمت کنم
فقط به من گفته باید آذر ماه دفترچه رو ارسال کنم و برگ سبزی که همون لحظه میدم رو ببرم بدم بهش تا همه چی رو اوکی کنه میخواستم ببینم برگه سفید کی میاد؟
و اینکه نیروی هوایی اموزشش چطوره و یه چیز دیگه من اذر ارسال کنم کی اعزام به خدمت میشم؟
این خودش گفته کی دی ماه اعزامم میکنن
دوستان کسی اخیرا خدمتش تموم شده؟ چند روز طول کشید کارت رسید دستتون؟
من 31 شهریور تسویه حساب کردم و همون روز اتفاقا قرار بود مدارک رو بفرستن برای نظام وظیفه
الان 47 روز شده!
چطوری باید پیگیری کرد؟
سلام
من خدمتم 7/1 تموم شد
فکر میکنم کمتر از 20 روز شد که اومد
فکر میکنم باید برین احتیاط پادگان و پلیس+10 پیگیری کنین
روز قبل از اعزام با نمره صفر بزن و برو،با 4 که بزنی یه هفته بعد بلند میشه و بهت گیر میدن که باید بزنی ولی صفر که زدی یه بارم وسط دوره صفر میزنی دیگه حله!
تو یگان هم اومدی ماهی یه بار با صفر و خلاص،این کاری بود که من می کردم،ولی الان ببینیم باور نمی کنی یه روزی سرباز بودم![]()
هم اکنون 37 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 37 مهمان)