اگه در منطقه تون ترفند 1:45 تا 7:15 جواب بده باید حتماً مودم رو بعد از 1:45 روشن کنید و قبل از 7:15 هم خاموش کنید.
این ترفند به این صورته که در این دقایق هم میشه رایگان استفاده کرد. یعنی 15 دقیقه قبل و بعد از ساعت رایگانی که گفتند.
اگه در منطقه تون ترفند 1:45 تا 7:15 جواب بده باید حتماً مودم رو بعد از 1:45 روشن کنید و قبل از 7:15 هم خاموش کنید.
این ترفند به این صورته که در این دقایق هم میشه رایگان استفاده کرد. یعنی 15 دقیقه قبل و بعد از ساعت رایگانی که گفتند.
سلام. پینگ 80 که خیلی عالیه. میتونی بگی mtu روی چند هست؟
سلام.
بله خط روی 4 مگ بسته شده.
شبانه نوسان زیاد داره 3 گیگ هم گرفتم یک شب اما الان خیلی وقته از 2 گیگ بالاتر نرفته
حداقلی هم که گرفتم 1.5 گیگ بوده
این MTU چیه ؟
![]()
سلام دوستان![]()
دو سه ماهیه که هر روز صفحۀ مودم رو چک می کنم که ببینم بالأخره تهران رو کی رو 8 یا 9 مگ میبندن. امروزم دیدم هنوز روی 4 مگه. ولی نکته ای که جالبه اینه که از پارسال تا دیروز که خطمو رو 4 مگ بستن سرعت دانلود روزانه تقریباً ثابت روی 370 بود ولی امروز برای اولین بار دیدم سرعت تقریباً ثابت روی 460 شده!
![]()
سرعت شبانه همچنان برای من پایینه ! شبی بیشتر از 600 مگ نمیتونم بگیرم![]()
من 1 ساله همین وضعیت رو دارم... غصه نخور
جالبه فقط یک شب ساعت 2 برق رفت 1 مین بعدش اومد بعد که دانلود رو زدم سرعت روی 70-80 رفت تا صبح هم بالا بود !
از هفته دیگه تهران شروع میشه . 2-3 هفته هم طول میکشه
سلام دوستان![]()
دو سه ماهیه که هر روز صفحۀ مودم رو چک می کنم که ببینم بالأخره تهران رو کی رو 8 یا 9 مگ میبندن. امروزم دیدم هنوز روی 4 مگه. ولی نکته ای که جالبه اینه که از پارسال تا دیروز که خطمو رو 4 مگ بستن سرعت دانلود روزانه تقریباً ثابت روی 370 بود ولی امروز برای اولین بار دیدم سرعت تقریباً ثابت روی 460 شده!
[/QUOTE]
سلام
ام تی یو (Maximum transmission unit) حداکثر واحد انتقال. توی همه ISPها این عدد دیفالت مودم هست مثلاً 1492 یا 1500 اما من نمیدونم چه دردیه که تو پارس این عدد باید فرق داشته باشه در غیر این صورت با نوسان زیاد مواجه میشی یا این که بعضی صفحه ها رو باز نمیکنه. حالا یکی میگه 1392 یکی میگه 1270 !
ما که گیج شدیم حسابی
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)