یه هفته ای میشه نت قاط زده ۳ روزم هست ویدئو های اینستاگرام برامدباز نمیشه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
یه هفته ای میشه نت قاط زده ۳ روزم هست ویدئو های اینستاگرام برامدباز نمیشه
دقیقا منم همچین مشکلی دارم.زنگ زدم پشتیبانی مخابرات اول زیر باز نمیرفت بعدش میگه آره یکم مشکل داریم دعا کنید برطرف شه.صفحات رو به زور باز میکنه.چیزشکنم که سرعتش لاک پشتی شده
بعضی از جوابای پشتیبانی خیلی رو اعصابه .. دعا کنید برطرف شه یعنی چی
معنیش اینه که ما اینجا نشستیم هیچ گهی نیستیم شما دعا کنید
دعا و انشا اله ماشالا رو ما باید بگیم .. شما باید تلاش کنید حل کنید مشکل رو ... افتضاحه وضعیتمون
از جشنواره های شرکت ها کدوم خوبن برای کاربری که مصرف کم داره حدودا 10-15 گیگ در ماه یا کمتر
طرح نسیم و غزال رو کسی استفاده میکنه؟ چطوریه؟ سرعتی که قول دادن رو همیشه داره ؟ یا نوسان زیاده؟؟
...
اینم تست سرعت مخابرات 2مگابیت
سرور داخلی
سرور خارجی
![]()
سلام
بچه ها من تو تبریزم و اینجا کسی دیده بان نت نداره
نمیدونم کیفیتش چطوره
جشنواره هاش خیلی وسوسه کننده هستند
6 ماه 6 ترا 222 تومن واقعا حرف نداره
خواستم ببینم چطوره قطعی نداره؟ پینگش با خارج چطوره؟
کسی فهمید این مخابرات حجم طرح غزال رو چجوری محاسبه میکنه ؟! 90 گیگ رو اول هر ماه میده یا هر هفته 22 گیگ میده یا چجوریه ؟!
دوباره اینترنت من قطع شده تاریخ شروعش 14 ابان بود رفتم تو سایت و ریز مصرف به این شکل بوده :
از 14 ابان تا 14 اذر حدود 75 گیگ
از 14 اذر تا 14 دی حدود 64 گیگ
از 14 دی تا 20 دی 8.5 گیگ
الان هم حجم صفر شده!!با پشتیبانی حرف زدم و دقیقا 10 دقیقه اینو توضیح دادم باز نفهمید و میگه حجم رو تموم کردید . میگم حجم مصرفی تو سایت درست نیست ؟! میگه درسته و بعدش میگم هیچ وقت من بالای 75 گیگ در ماه استفاده نکردم و تو این دوره جدید 8.5 گیگ مصرف داشتم چجوریه تموم شده ؟! طرف فقط اراجیف میگه
اینا اسکول ها مثل ادم نمیتونن تنظیم کنن هر ماه درست 90 گیگ شارژ بشه یا همون حجم کلی شیش ماهه رو از اول ثبت کنن ؟! یا فقط هدفشون اذیت مشتری هست ؟
اول هر ماه 90 گیگ شارژ میشه به طور کامل و در صفحه اول پنل هم نمایش داده میشه حجم باقیمانده ماه جاری. اینکه کارشناسای مخابرات سواد کافی ندارن کاملا مشخصه و باید دقیقتر بررسی کنید ببینید مشکلتون چی بوده. از حساب کاربری ، قسمت ریز مصرف در ساعات مختلف مصرفتون رو چک کنید.
کمی فاصله افتاده بین سوال شما و جواب من ولی چون ممکنه بدرد بقیه بخوره عرض میکنم؛
شرکتها بجز مخابرات جشنواره هاشون کوتاه مدت و مقطعیه و گاهی خوب و گاهی بدردنخوره پیشنهاداتشون. در مورد مخابرات اما جشنوارش ثابت برقرار بوده در ماه های اخیر که یک نکته مثبته (خصوصا برای تمدید)
جشنواره غزال هم همونطور که انتظار میره برقراره و سرعت و مشخصات سرویس مثل سرویسای دیگه مخبراته و فرقی نمیکنه. مشکل خاصی نداره اگه خط مشترک نویز نداشته باشه.
مطمئنید مخابرات تبریز هم اول هر ماه حجم رو شارژ میکنه ؟!
از زمانی سایتو به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تغییر دادن 10 برابر از شما ترافیک کم میکنن به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید شکایت ارسال کنید و اطلاع رسانی کنید 90گیگ من 10 روزه تموم شد با 10 گیگ مصرف
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)