تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2541 از 2550 اولاول ... 15412041244124912531253725382539254025412542254325442545 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,401 به 25,410 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

پروفشنال afceaglee2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

یه هفته ای میشه نت قاط زده ۳ روزم هست ویدئو های اینستاگرام برامدباز نمیشه

پروفشنال malek911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

یه هفته ای میشه نت قاط زده ۳ روزم هست ویدئو های اینستاگرام برامدباز نمیشه
    دقیقا منم همچین مشکلی دارم.زنگ زدم پشتیبانی مخابرات اول زیر باز نمیرفت بعدش میگه آره یکم مشکل داریم دعا کنید برطرف شه.صفحات رو به زور باز میکنه.چیزشکنم که سرعتش لاک پشتی شده

3. این کاربر از malek911 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دقیقا منم همچین مشکلی دارم.زنگ زدم پشتیبانی مخابرات اول زیر باز نمیرفت بعدش میگه آره یکم مشکل داریم دعا کنید برطرف شه.صفحات رو به زور باز میکنه.چیزشکنم که سرعتش لاک پشتی شده
    بعضی از جوابای پشتیبانی خیلی رو اعصابه .. دعا کنید برطرف شه یعنی چی
    معنیش اینه که ما اینجا نشستیم هیچ گهی نیستیم شما دعا کنید
    دعا و انشا اله ماشالا رو ما باید بگیم .. شما باید تلاش کنید حل کنید مشکل رو ... افتضاحه وضعیتمون

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

از جشنواره های شرکت ها کدوم خوبن برای کاربری که مصرف کم داره حدودا 10-15 گیگ در ماه یا کمتر

طرح نسیم و غزال رو کسی استفاده میکنه؟ چطوریه؟ سرعتی که قول دادن رو همیشه داره ؟ یا نوسان زیاده؟؟

...
    اینم تست سرعت مخابرات 2مگابیت

سرور داخلی

سرور خارجی

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام
    بچه ها من تو تبریزم و اینجا کسی دیده بان نت نداره
    نمیدونم کیفیتش چطوره
    جشنواره هاش خیلی وسوسه کننده هستند
    6 ماه 6 ترا 222 تومن واقعا حرف نداره
    خواستم ببینم چطوره قطعی نداره؟ پینگش با خارج چطوره؟

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

کسی فهمید این مخابرات حجم طرح غزال رو چجوری محاسبه میکنه ؟! 90 گیگ رو اول هر ماه میده یا هر هفته 22 گیگ میده یا چجوریه ؟!
    دوباره اینترنت من قطع شده تاریخ شروعش 14 ابان بود رفتم تو سایت و ریز مصرف به این شکل بوده :
    از 14 ابان تا 14 اذر حدود 75 گیگ
    از 14 اذر تا 14 دی حدود 64 گیگ
    از 14 دی تا 20 دی 8.5 گیگ

الان هم حجم صفر شده!! با پشتیبانی حرف زدم و دقیقا 10 دقیقه اینو توضیح دادم باز نفهمید و میگه حجم رو تموم کردید . میگم حجم مصرفی تو سایت درست نیست ؟! میگه درسته و بعدش میگم هیچ وقت من بالای 75 گیگ در ماه استفاده نکردم و تو این دوره جدید 8.5 گیگ مصرف داشتم چجوریه تموم شده ؟! طرف فقط اراجیف میگه
    اینا اسکول ها مثل ادم نمیتونن تنظیم کنن هر ماه درست 90 گیگ شارژ بشه یا همون حجم کلی شیش ماهه رو از اول ثبت کنن ؟! یا فقط هدفشون اذیت مشتری هست ؟

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کسی فهمید این مخابرات حجم طرح غزال رو چجوری محاسبه میکنه ؟! 90 گیگ رو اول هر ماه میده یا هر هفته 22 گیگ میده یا چجوریه ؟!
    دوباره اینترنت من قطع شده تاریخ شروعش 14 ابان بود رفتم تو سایت و ریز مصرف به این شکل بوده :
    از 14 ابان تا 14 اذر حدود 75 گیگ
    از 14 اذر تا 14 دی حدود 64 گیگ
    از 14 دی تا 20 دی 8.5 گیگ

الان هم حجم صفر شده!! با پشتیبانی حرف زدم و دقیقا 10 دقیقه اینو توضیح دادم باز نفهمید و میگه حجم رو تموم کردید . میگم حجم مصرفی تو سایت درست نیست ؟! میگه درسته و بعدش میگم هیچ وقت من بالای 75 گیگ در ماه استفاده نکردم و تو این دوره جدید 8.5 گیگ مصرف داشتم چجوریه تموم شده ؟! طرف فقط اراجیف میگه
    اینا اسکول ها مثل ادم نمیتونن تنظیم کنن هر ماه درست 90 گیگ شارژ بشه یا همون حجم کلی شیش ماهه رو از اول ثبت کنن ؟! یا فقط هدفشون اذیت مشتری هست ؟
    اول هر ماه 90 گیگ شارژ میشه به طور کامل و در صفحه اول پنل هم نمایش داده میشه حجم باقیمانده ماه جاری. اینکه کارشناسای مخابرات سواد کافی ندارن کاملا مشخصه و باید دقیقتر بررسی کنید ببینید مشکلتون چی بوده. از حساب کاربری ، قسمت ریز مصرف در ساعات مختلف مصرفتون رو چک کنید.

9. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

از جشنواره های شرکت ها کدوم خوبن برای کاربری که مصرف کم داره حدودا 10-15 گیگ در ماه یا کمتر

طرح نسیم و غزال رو کسی استفاده میکنه؟ چطوریه؟ سرعتی که قول دادن رو همیشه داره ؟ یا نوسان زیاده؟؟

...
    اینم تست سرعت مخابرات 2مگابیت

سرور داخلی

سرور خارجی
    کمی فاصله افتاده بین سوال شما و جواب من ولی چون ممکنه بدرد بقیه بخوره عرض میکنم؛

شرکتها بجز مخابرات جشنواره هاشون کوتاه مدت و مقطعیه و گاهی خوب و گاهی بدردنخوره پیشنهاداتشون. در مورد مخابرات اما جشنوارش ثابت برقرار بوده در ماه های اخیر که یک نکته مثبته (خصوصا برای تمدید)

جشنواره غزال هم همونطور که انتظار میره برقراره و سرعت و مشخصات سرویس مثل سرویسای دیگه مخبراته و فرقی نمیکنه. مشکل خاصی نداره اگه خط مشترک نویز نداشته باشه.

11. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اول هر ماه 90 گیگ شارژ میشه به طور کامل و در صفحه اول پنل هم نمایش داده میشه حجم باقیمانده ماه جاری. اینکه کارشناسای مخابرات سواد کافی ندارن کاملا مشخصه و باید دقیقتر بررسی کنید ببینید مشکلتون چی بوده. از حساب کاربری ، قسمت ریز مصرف در ساعات مختلف مصرفتون رو چک کنید.
    مطمئنید مخابرات تبریز هم اول هر ماه حجم رو شارژ میکنه ؟!

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای hossein2801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Nexus

پيش فرض

کسی فهمید این مخابرات حجم طرح غزال رو چجوری محاسبه میکنه ؟! 90 گیگ رو اول هر ماه میده یا هر هفته 22 گیگ میده یا چجوریه ؟! دوباره اینترنت من قطع شده تاریخ شروعش 14 ابان بود رفتم تو سایت و ریز مصرف به این شکل بوده : از 14 ابان تا 14 اذر حدود 75 گیگ از 14 اذر تا 14 دی حدود 64 گیگ از 14 دی تا 20 دی 8.5 گیگ الان هم حجم صفر شده!! با پشتیبانی حرف زدم و دقیقا 10 دقیقه اینو توضیح دادم باز نفهمید و میگه حجم رو تموم کردید . میگم حجم مصرفی تو سایت درست نیست ؟! میگه درسته و بعدش میگم هیچ وقت من بالای 75 گیگ در ماه استفاده نکردم و تو این دوره جدید 8.5 گیگ مصرف داشتم چجوریه تموم شده ؟! طرف فقط اراجیف میگه اینا اسکول ها مثل ادم نمیتونن تنظیم کنن هر ماه درست 90 گیگ شارژ بشه یا همون حجم کلی شیش ماهه رو از اول ثبت کنن ؟! یا فقط هدفشون اذیت مشتری هست ؟
    از زمانی سایتو به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تغییر دادن 10 برابر از شما ترافیک کم میکنن به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید شکایت ارسال کنید و اطلاع رسانی کنید 90گیگ من 10 روزه تموم شد با 10 گیگ مصرف

14. این کاربر از hossein2801 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •