تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2541 از 3745 اولاول ... 1541204124412491253125372538253925402541254225432544254525512591264130413541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,401 به 25,410 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

یه سوال داشتم دوستان ، اگه درخواست تخلیه بدی ، تا اون موقع که تخلیه بشه اینترنت داری ؟ یا اینکه همون لحظه که درخواست بدی قطع میکنن ؟
    کاش همون لحظه قطع میشد ! قانونشون اینه بین 24 تا 72 ساعت ولی بیشتر طول میکشه !

از کجا می دونی مشکل از آسیاتکه؟
    مطمئن نیستم ولی چیزایی که دیدم احتمال زیاد از خودشون هست ! اگه از یه شرکت دیگه گرفتم درست نشد میرم سراغ کارای دیگه مثل تعویض مودم و سیم کشی
    شما هم پیشنهاد میکنم به خاطر اون خط 2 مگ یه کاری بکنی - اگه نه با شکایت و اینا چیزی درست نمیشه

2. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

مطمئن نیستم ولی چیزایی که دیدم احتمال زیاد از خودشون هست ! اگه از یه شرکت دیگه گرفتم درست نشد میرم سراغ کارای دیگه مثل تعویض مودم و سیم کشی
    شما هم پیشنهاد میکنم به خاطر اون خط 2 مگ یه کاری بکنی - اگه نه با شکایت و اینا چیزی درست نمیشه
    اگه بری سیمی که از مخابرات میاد یعنی همون سیم مشکی رو از خط کل ساختمان قطع کنی و مستقیم به مودمت بزنی و مشکل snr هنوز پابرجا باشه دو حالت بیشتر نمیمونه یا واقعا توی این مدت توی اون منطقه شما سیم کشی جدیدی شده و بدرستی اتصالات رو انجام ندادن و یا عایق بندی درستی انجام ندادند که باعث نویز میشه و یا مشکل از خود اسیاتکه اما تا زمانی که سیم مشکی ورودی از کافو مخابرات به درب منزل رو از ساختمان قطع و مستقیم به مودم نزنید پی به مشکل نمیبرید.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

یه سوال داشتم دوستان ، اگه درخواست تخلیه بدی ، تا اون موقع که تخلیه بشه اینترنت داری ؟ یا اینکه همون لحظه که درخواست بدی قطع میکنن ؟
    بله بنده الان به اصطلاحشون در حال جمع اوریه اینترنتم دارم یعنی تخلیه پورتشون نمیدونم با من لج کردند واقعا یا قصد جمع اوری ندارند واقعا که خستم کردند
    از لحظه‌ای که تو سیستمشون وضعیت جمع‌آوری شما رو تأیید کنه اپراتورشون، بلافاصله اکانت رو غیر فعال می‌کنن. اما بازم به این معنا نیست که درخواست تخلیه رو هم همون موقع بفرستن.

من 2سال پیش که می‌خواستم از آسیاتک تخلیه کنم و درخواست تخلیه دادم، چند روز طول کشید تا یکی از خانومای اپراتور فکر کنم بخش فروششون، زنگ زد که آیا قصدم جدیه و این حرفا و دلیل درخواست تخلیه چیه. منم گفتم که می‌خوام از یه شرکت دیگه که قیمتش مناسب‌تره بگیرم. تلاش کرد متقاعد کنه برای پس گرفتن درخواست که موفق نشد. بعد تو سیستمشون تخلیه رو تأیید کرد. بلافاصله، دسترسی اینترنتم قطع شد.

ارسال درخواست تخلیه به مرکز مخابراتی و تخلیه تو اونجا هم 1 هفته‌ای طول کشید. سرجمع کار من 10 روز طول کشید.

5. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اگه بری سیمی که از مخابرات میاد یعنی همون سیم مشکی رو از خط کل ساختمان قطع کنی و مستقیم به مودمت بزنی و مشکل snr هنوز پابرجا باشه دو حالت بیشتر نمیمونه یا واقعا توی این مدت توی اون منطقه شما سیم کشی جدیدی شده و بدرستی اتصالات رو انجام ندادن و یا عایق بندی درستی انجام ندادند که باعث نویز میشه و یا مشکل از خود اسیاتکه اما تا زمانی که سیم مشکی ورودی از کافو مخابرات به درب منزل رو از ساختمان قطع و مستقیم به مودم نزنید پی به مشکل نمیبرید.
    به خدا دیگه اینقدر در مورد این موضوع حرف زدم که خسته شدم
    وقتی نویز روی 15-16 هست و خط روی 5 مگ دلیلی نداره برم از سر خط تست بگیرم ! مشکل نویز وقتی هست نویز داغون باشه نه 15-16 ( البته این عدد نویز بسیار متغیر هست یه بار 16 خط روی 5 مگ - یه بار 13 خط روی 3 مگ )
    -----------------------------------------------------
    الان به اسیا تک تهران زنگ زدم برا تخلیه میگه 1 هفته طول میکشه ! میگم خود نماینده کرمان به من گفته 24 تا 72 ساعت میگه اون یه چیز دیگه گفته !
    والا پارس انلاین دو روزه تخلیه کردن برام !

7. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان مثل اینکه جدیدا سازمان تنظیم مقررات خیال خودشو و شرکت های خصوصی اینترنت رو راحت کرده تو سایت تنظیم شکایت فقط اسم مخابرات ایران هست یعنی عملا دست کاربرا رو بستن دیگه نمیتونین به راحتی از دست شرکت ها به تنظیم مقررات شکایت کنید اینم یک افتخار دیگه از دولت تدبیر و امید

9. 3 کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

راستش نمی دونم
    آخه من فاصله ی زیادی با مرکز دارم
    تاثیرش خیلی هست؟

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

راستش نمی دونم
    تاثیرش خیلی هست؟
    تاثیر که داره ولی به نظرم نه دیگه تا 2 مگ بشه خط !

12. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

دوستان خوشبختانه امشب بعد از دعواهاي زياد با شركت اسياتك موفق به جمع اوري كامل شدم و با كلي فحش به اينترنت و خودشون به اين موفقيت رسيدم. [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]اين موفقيت و مديون كلي فحش به اين شركت دزد هستم.ما كه رهايي پيدا كرديم دوستان واسه بار اخر ميگم به هيچ وجه گول اين شركت و نخوريد و از هر شركتي اينترت ميگيريد بگيريد اما از اين شركت خير چون مثل من مجبور به جمع اوري ميشيد اين شركت دزده درد تمام.

Sent from my iPhone using Tapatalk

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

تاثیر که داره ولی به نظرم نه دیگه تا 2 مگ بشه خط !
    خیلی پیگیری کردم
    بعد از این همه پیگیری آخر نفهمیدم اصلا مشکل من مربوط به کدوم شرکته!

15. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

راستش نمی دونم
    تاثیرش خیلی هست؟
    دوست خوبم
    تو اخبار خوندم که اسیاتک با مجوز جدیدش قصد داره به تقلید از شرکتای بزرگی مثل واریزون اقدام به ارایه اینترنت بصورت وای فای کنه. خب اینم خودش زمانبره ولی برای مناطقی با نویز خط قطعا نعمتی خواهد بود. البته شرکتای دیگه هم فک کنم مثل شاتل قصد اینکار رو دارن....

از همه اینها بگذریم ایرانسل وایمکس نسل جدیدش رو در حال اماده کردنه که فک کنم حداکثر سرعتش چهارصد مگه. اگه تعرفه هاش رو اصلاح کنه میتونه مشکلات خیلی ها که مشکل نویز دارن رو حل کنه.

17. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •