هم توی کنسول مودم هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم توی کنسول مودم هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پارتاک لعنتی رو کی میخوان درست کنن من نه میتونم ترافیک بخرم و نه تمدید کنم
انگار خرید غیر حضوری هم ازمون گرفتن برگشتیم به 4سال پیش که
Last edited by farshad0123; 11-07-2015 at 00:32.
اول اینو بخون:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش، میتونی با پرداخت سریع شارژ کنی، فقط شماره تلفنت رو باید دو بار بزنی تو اون صفحه، سری اول الکی میره و کاری انجام نمیشه(مثل فعال سازی) ولی سری دوم که وارد بشی، میاد بالا و میشه شارژ کرد![]()
الان کدوم ip خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واسه ثبت نام هم وقتی میزنم اون قسمت که باید بره تو پرتال بانک گیر میکنه![]()
برا چی میخوای کافو رو عوض کنی؟مگه خطت نویز داره؟![]()
اگه میخوای گروهت عوض بشه که باید پورتتو بزنن رو یه ردیف dslam دیگه MDF هم بدون اجازه مخابرات واست انجام نمیده یا باید با مارمالاد که بخش فروشه بگی که با MDF صحبت کنه یا با پشتیبانی که مربوط میشه به یه شرکت دیگه
پارتاک هم با پرداخت سریع هم اجازه خرید نمیده بهم چند دقیقه میمونه رو لودینگ بعدش خطا میده![]()
IP شما الان چنده؟
آره، الان گیر میکنه، احتمالا میخوان همون مشکل پرتاک برای بانک رو درست کنن، زدن این یکی هم خراب کردن.
نه فرشاد، خطم همون مشکل قبلی رو داره که میگم هر 10 ثانیه، 1 ثانیه کاملا Packet loss دارم، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان هر دو خط که از دو گروه مختلف هستن این مشکلو دارن! حتی الان هم که خط اولم نتش تموم شده، به اون گیت وی خاص تموم شدن اینترنت که وصل میشم، وقتی باش پینگ میگیرم، از اون هم پکت لاس میده! یعنی مشکل از نت یا سیستم من نیست، یه چیزی این وسط داره خرابکاری میکنه و 100% سخت افزاریه. حالا نمیدونم چطور این موضوع رو به پشتیبانی بفهمونم
مشکل از dslam نیست، مشکل از یه چیز دیگه اس، به نظر همون کافو باشه، چون من دو خطم از دو گروه مختلف از دو شرکت مختلف، یک مشکل دارن!![]()
همش تایم اوت این چه وضعشه :(![]()
2.189.161.13
2.185.47
......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)