تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2540 از 2605 اولاول ... 1540204024402490253025362537253825392540254125422543254425502590 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,391 به 25,400 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان من اخیرا این مشکلو پیدا کردم که شرح می دم.

در طول روز شاید 10 تا 15 بار قطعی دارم و بعد 10 دقیقه تا 90 دقیقه دوباره وصل می شه.

هر بار هم که وصل می شه با یه سرعت هست. من سرویس 16 گرفتم و روی 12 مگ نویز هم کمه برای همین رو این سرعت بستن برام. وقتی قطع می شه و وصل می شه سرعت می ره روی 6 یا گاهی 8 باید تیکت بذارم یا زنگ بزنم 2020 درستش کنن.

ثبت شکایت تو 195 و خود مخابرات هم کردن. می گن همینه که هست و همه شرکت ها قطعی دارن. می گم خب قبول ولی هر بار که سرعت رو دیگه کم نمی کنن. می گن برو همون شرکت خب.

یه نکته جالب..... می گم پینگ تون خیلی بالا هست و نمی شه آنلاین فیلمی دید یا بازی کرد. می گه بازی کردن با سرویس مخابرات ممنوعه (خدا شاهده که عین همین جمله رو گفت زنیکه) برای فیلم هم گفت مشکل VPN تو هست. می گم سایت آپارات رو می گم می گه اگر فیلم می خواید ببینید با ADSL نمی شه باید FFTH (ببخشید اگر اشتباه نوشتم همون فیبر نوری) استفاده کنید و دیگه قطع کرد.

کسی این مشکلات رو داشته؟

اگر میتونی تغییر بدی به FTTH برو روی اون سرویس.. وقتیکه میگه اینطوری شما هم انجام بده.. چراکه نه.. داری این همه پول میدی با همین پولی که میدی میری سرویسی میگیری که حداقل نویز میشه ۱٪ و کیفیت بهتری داری.. قطعی دیگه نداری و راحت کارت رو انجام میدی...
    اگر هم نمیتونی.. به شرکتهای دیگه کوچ کن و خیال خودت رو راحت کن.. کاریش نمیشه کرد.. مخابرات بیشتر از این از دستش بر نمیاد.. بخاطر اینکه بیشترین مشترک رو داره و میخواد سرویس رو با کمترین هزینه به همه بده برای همین از سر و ته موضوع میزنه..
    اینبار که شما قطع شدی سعی کن مودم رو همون لحظه وصل نکنی مثلا بذار ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بعد وصل شو شاید اینطوری نشه دیگه..

2. این کاربر از pipo4713 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دقیقا همین مشکلو دارم.

از همه سایت های داخلی که مطمئن هستم، همون خارجی حساب می کنه.
    یعنی از بسته شبانه داخلی هم دانلود کنیم خارجی حساب میکنه؟!
    لعنتی باید مدت باقیمونده سرویس بیشتر از مدت بسته های ترافیک باشه. الان 26 روزم مونده اجازه خرید 30 روزه ها رو نمیده!

4. این کاربر از Amir1234646 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام دوستان جدیدا سیستم مخابرات ترافیک اضافی براتون نمیزنه.الان دیروز من حساب کردم نزدیک 1 گیگ و 200 مگ حدودا اضاف زده برام.قبلنا انگار دقیق تر حساب میکرد

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام دوستان جدیدا سیستم مخابرات ترافیک اضافی براتون نمیزنه.الان دیروز من حساب کردم نزدیک 1 گیگ و 200 مگ حدودا اضاف زده برام.قبلنا انگار دقیق تر حساب میکرد
    سلام
    مدتی هست که نمودار مصرف 7 روز گذشته اگه داخلی هم دانلود کرده باشم اضافه تر نشون میده. ولی گزارش ریز مصرف رو می‌بینم درسته.

7. این کاربر از Amir1234646 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوستان مخابرات این توانایی رو داره که خطی که یک اینترنت غیر از مخابرات هست رو خودش تخلیه کنه با درخواست خوده کاربر ؟ مثلا من میخوام از مخابرات نت بگیرم به جای اینکه برم به شاتل بگم تخلیه کن ، مستقیم برم مخابرات بگم شما تخلیه کن نت خودتون رو جایگزین کن ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام
    مدتی هست که نمودار مصرف 7 روز گذشته اگه داخلی هم دانلود کرده باشم اضافه تر نشون میده. ولی گزارش ریز مصرف رو می‌بینم درسته.
    آره نمودارش اشتباه نشون میده ولی ریز مصرف درست نشون میده.

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دوستان مخابرات این توانایی رو داره که خطی که یک اینترنت غیر از مخابرات هست رو خودش تخلیه کنه با درخواست خوده کاربر ؟ مثلا من میخوام از مخابرات نت بگیرم به جای اینکه برم به شاتل بگم تخلیه کن ، مستقیم برم مخابرات بگم شما تخلیه کن نت خودتون رو جایگزین کن ؟

نه نمیشه باید خود شرکتی که ازش اینترنت دارید براتون درخواست تخلیه بده،بعد برید سراغ شرکت بعدی

ویرایش:دوستمون در پست پایین نوشتن تجربه داشتن که مخابرات تخلیه کرده براشون.ولی من چندسال پیش (سال 94) زنگ زدم گفتند قبلش از شرکت قبلیتون که پارس آنلاین بود باید تخلیه کنید تا از مخابرات سرویس بگیرید
    Last edited by محمد7966; 27-07-2021 at 09:10.

11. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه allric's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

نه نمیشه باید خود شرکتی که ازش اینترنت دارید براتون درخواست تخلیه بده،بعد برید سراغ شرکت بعدی
    من قبلا شاتل بودم با ۲۰۲۰ ثبت نام کردم دو روز نشده شاتل قطع کردن سرویس خودشون گذاشتن سرویس شاتل هم سوخت مخابراته دیگه

13. 2 کاربر از allric بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من قبلا شاتل بودم با ۲۰۲۰ ثبت نام کردم دو روز نشده شاتل قطع کردن سرویس خودشون گذاشتن سرویس شاتل هم سوخت مخابراته دیگه
    دقیقا، واسم سوال شده خب اینا که نامه میفرستن مخابرات واسه تخلیه، من اگه خودم برم مخابرات و اونجا احراز هویت کنم خب اونا به درخواست من قطع کنن که اونا هم طولش ندن.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    N/A

پيش فرض

مخابرات طرح محاسبه یک چهارم برای ترافیک داخلی رو بی سروصدا حذف کرد
    الان مثل isp های دیگه ترافیک سایت های داخلی رو همون نیم بها حساب میکنه

16. این کاربر از sajad-tnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •