یکی از دوستان سوال کرده بودن در چند صفحه قبلی که اگر بگیم ورزش رزمی کار کردیم میندازنمون تکاوری ؛ هنوز کسی جوابی نداده...
واقعاً اینجوریه؟ تکاوری سخته یا آسون یه توضیح کلی میتونین بدین در مورد خدمت در تکاوری؟
یکی از دوستان سوال کرده بودن در چند صفحه قبلی که اگر بگیم ورزش رزمی کار کردیم میندازنمون تکاوری ؛ هنوز کسی جوابی نداده...
واقعاً اینجوریه؟ تکاوری سخته یا آسون یه توضیح کلی میتونین بدین در مورد خدمت در تکاوری؟
دست گلت درد نکنه بابت جواب
فقط یه سوال دیگه خخخخخخخخخخخخخخخ
شوخی کردم سوالی نیست
فقط یه چیزی من زانو هام پرانتزیه برام مشکل درست نمی کنه؟(سوال کردم دوباره)
بابا چه خبره اینقدر سوال می پرسم یه سربازی خواستم برما
می گم روم به دیوار شرمنده شب اگه بیدار شدیم بعد یهو دیدیم بلانصبت جنب شدیم چه خاکی بر سر بریزیم؟؟؟
خدایی جواب ندین حق دارین![]()
معمولا حمام یک ساعت مانده به اذان صبح باز میشه و شما میتونی با هماهنگی نگهبان آسایشگاه تشریف ببری حمام!می گم روم به دیوار شرمنده شب اگه بیدار شدیم بعد یهو دیدیم بلانصبت جنب شدیم چه خاکی بر سر بریزیم؟؟؟
خدایی جواب ندین حق دارین![]()
اگه نبود هم که تیمم چاره ی شماست![]()
خخخخخخ میگم تیممو یه کاریش میشه کرد بوشو چیکار کنیمدردسره ها
اشکالی نداره چون برای همه پیش میاد درک می کنن بقیه!
این که خوبه یه بار یه بنده خدایی اسهال داشت بعد باهاش شوخی کردیم خیلی خندید و اختیار خودش رو از دست داد و(بوق)
وسط آموزش اجازه گرفت رفت لباساش رو عوض کرد ظهر هم به حمام مشرف شد
اوه اوه خدا رحم کنه منم که خجالتی
یکی از درس هایی که خدمت به شما میده اینه که باید خجالتی بودن رو کنار بگذاری و گرنه خیلی از فرصت ها رو از دست میدی!
مثلا باید بتونی بری پیش فرمانده و با احترام ولی خیلی قرص و محکم تقاضای مرخصی کنی وگرنه تا آخر خدمت هم منتظر باشی فرمانده خودش نمیاد بهت مرخصی بده!
کلا در خدمت اگر کمرو باشی بقیه سو استفاده می کنن ولی اگه میخوای موفق باشی باید مودب ولی رک و قرص و محکم ظاهر بشی!
یکی از درس هایی که خدمت به شما میده اینه که باید خجالتی بودن رو کنار بگذاری و گرنه خیلی از فرصت ها رو از دست میدی!
مثلا باید بتونی بری پیش فرمانده و با احترام ولی خیلی قرص و محکم تقاضای مرخصی کنی وگرنه تا آخر خدمت هم منتظر باشی فرمانده خودش نمیاد بهت مرخصی بده!
کلا در خدمت اگر کمرو باشی بقیه سو استفاده می کنن ولی اگه میخوای موفق باشی باید مودب ولی رک و قرص و محکم ظاهر بشی!
آره والا چند نفر اینو بهم گفتن واسه کسی مثل من خیلی سخته ولی سعیمو می کنم خدا هم کمک می کنه
خجالتی هستی نرو خدمت اونجا گریت در میاد .از من به تو نصیحتاوه اوه خدا رحم کنه منم که خجالتی
هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)