ما بودیمبه به شما هم کاربر فعال شدی
به زد 2 جان هم تبریک میگم
ما بودیمبه به شما هم کاربر فعال شدی
به زد 2 جان هم تبریک میگم
ای نامردا ...............
پس حالا که اینجوری شد تنها خودم به همتون حمله میکنم
( شوخی بود ها...جدی نگیرید ! من اینکاره نیستم)
لی یونگ اا جان تو کدوم ورد ثبت نام کردی؟
بیای 13 بهترته چون منم 12 بودم ولی یه ابر قدرت اومد و نوبلم کرد نامرد و کوچ کردم به 13
اگه با لینک معمولی عضو شدی بهت 7 روز پریوم نمیده بهتره با لینکعضو بشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جدی میگی ؟؟؟
همین الان تو 15 بودم گفتن بیا 12 ... منم اکانت رو پاک کردم و به 12 اومدم ... حالام این رو پاک کنم ؟؟
( قول میدی من رو دعوت میکنی ؟؟؟ )![]()
Last edited by M i L @ D; 08-05-2008 at 16:27.
اگه زیاد دور نباشی باشه
ولی بازم دعوتت میکنم ولی از این لینک عضو شو تا پریوم هم گیرت بیاد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by amin2000; 08-05-2008 at 16:36.
خب ببینم تو کدوم قسمت هستی ؟؟؟
بعدش این پریوم چیه ؟؟![]()
سلام عزیزم !
باز خوبه که هفته ای یکبار میبینیمت .
معلوم نیست بعد از آموزشی کجا میوفتی؟
تو تعریف کن از سربازی.
چقدر ازتون کار میکشن.
ساعت چند میخوابید ؟
ساعت چند بیدار میشید ؟
غذا چیا بهتون میدن ؟
تلویزیون و سینمای خانگی و DVD Player دارین که بشینید دسته جمعی فیلم تماشا کنید ؟
هادی راهی نبود نری سربازی
میشه دور زد ها باید یه تحقیق میکردی
سلام جیگر.خیلی مخلصیم.
سربازی هم که هیچی داره کم کم عادی میشه.روزای اول خیلی بهمون فشار میاوردن ولی الان کمتر.برنامه به این صورته صبح ساعت 4:45 بیدار میشیم.بعد نظافت شخصی و نماز و آنکادر تخت تا ساعت 5:30.
5:30 تا 6 صبحانه.6 تا 6:45 نظافت عمومی(هر کی یه منطقه نظافت داره چند نفر حموم ،چند نفردستشویی، چند نفر دور یگان ،چند نفر آسایشگاه ها و...)
6:45 تا 7:45 ورزش!!! یه زمین رژه تو پادگان هست حداقل 4 برابر زمین فوتباله خیلی بزرگه.اول 4 دور دور این زمین میدویم حسابی که پدرمون دراومد و از نفس افتادیم بعد شروع میکنیم به نرمش خلاصه ورزشش خیلی دهن سرویسیه.آها تازه چهارشنبه ها ورزش با اسلحه داریم یعنی همین مسافتی رو که میدویی باید با ژ3 بدوییم و کلیه نرمشها هم با ژ3.هر کی هم نتونه بدوه دژبان اسمش رو مینویسه و 48 ساعت بازداشت میشه!!!
خب بعد از ورزش صبحگاهی ساعت 8 میریم سر کلاس.کلاسهای اسلحه شناسی و عقیدتی و خلاصه از این صحبتها تا ساعت 12.از 12 تا 2 هم وقت ناهار و نماز و استراحته.
ساعت 2 کلاس رژه شروع میشه تا ساعت 4 تمرین رژه و رژه رفتن با سلاح داریم بعد فرمانده هنگ میاد و جلوش رژه میریم و اون از جایگاه نگاه میکنه.اگه خیلی خوب بده که حال میکنیم و میریم تو آسایشگاه هر کی به کار خودش میرسه ولی اگه خیلی خوب نده افسرهامون نگهمون میدارن و تا ساعت 6 باهامون رژه کار میکنن اونم چه رژه ای!!!
کلی هم باید دور زمین بدویم.بعد که چشامون از خستگی سیاهی رفت ولمون میکنن به حال خودمون!!!
ساعت 6:30 تا 7 شام میدن.اگه دیر برسی باید شب گشنه بخوابی.بعد باید پوتین ها رو واکس بزنی و دوش و مسواک و اینا.تازه باید شانس بیاری اون شب نگهبان نباشی.که معمولا همه هفته ای یک بار نگهبانی میدن و شب باید بیدار بمونی و فرداش به گ*ا میری.ساعت 9:30 هم خاموشیه.تلویزیون هم داریم ولی کی حال داره نگاه کنه همین که بتونی خودت رو تا تخت بکشونی و بیفتی روش بخوابی هنر کردی.فقط با بچه ها امپراطور دریا رو میبینیم کلی حال میده.بعضی موقع هم فوتبال اگه زودتر از 9 شب باشه.
آها غذا رو نگفتم.غذاش آشغال به معنای واقعیه.تو هفته دو بار قرمه سبزی میدن که توش چوب و ساقه درخت و هر آشغالی بگی پیدا میشه.شام هم اغلب سیبزمینی و تخم مرغ یا کوکو یا آش و سوپ.
صبحانش بهترین وعده غذاییش هست.پنیر ، تخم مرغ ،کره مربا، عدسی.
بعد از آموزشی هم هنوز معلوم نیست کجا بیفتم.امیدوارم فقط تهران بیفتم.اگه من آموزشی شهرستان بودم نمیدونم چی کار میکردم!
نه عزیزم راهی نبود.پسره دیسک کمر داره اونجا باید با ما رژه بره!!!!!!!
یکی دیگه هست پا پرانتزی اون هم باید با ما کار کنه.با این وجود نمیدونم کیا معاف میشن!
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)