تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 254 از 942 اولاول ... 154204244250251252253254255256257258264304354754 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,531 به 2,540 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

من هم فکر می کنم مخابرات اصفهان از عمد اینکار را میکنه چون با آمدن تالیا و ایرانسل به طور رسمی در اصفهان بازار اسپادان را از دست میده و عیب از شبکه این دو شرکت نیست چون با موبایل Tci به راحتی میشه تماس گرفت . اگر مخابرات اصفهان بخواهد اینکار را برای همیشه ادامه میده عملا استفاده از شبکه تالیا و ایرانسل در اصفهان فایده ای نداره چون برای من یکی حداقل خیلی مهم هست که بشه از تلفن ثابت به راحتی با موبایلم ارتباط برقرار کرد نه اینکه 3 بار بوق اشغال بزنه 2 بار بگه شماره مورد نظر در شبکه موجود نیست ... واقعا نمی دونم چی بگم ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من هم فکر می کنم مخابرات اصفهان از عمد اینکار را میکنه چون با آمدن تالیا و ایرانسل به طور رسمی در اصفهان بازار اسپادان را از دست میده و عیب از شبکه این دو شرکت نیست چون با موبایل Tci به راحتی میشه تماس گرفت . اگر مخابرات اصفهان بخواهد اینکار را برای همیشه ادامه میده عملا استفاده از شبکه تالیا و ایرانسل در اصفهان فایده ای نداره چون برای من یکی حداقل خیلی مهم هست که بشه از تلفن ثابت به راحتی با موبایلم ارتباط برقرار کرد نه اینکه 3 بار بوق اشغال بزنه 2 بار بگه شماره مورد نظر در شبکه موجود نیست ... واقعا نمی دونم چی بگم ...
    ایرانسل تو پس نگرفتی؟

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فرشاد هم بند شد. هوووووووووورررررررررررااا ااااااااااااااا

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

فرشاد هم بند شد. هوووووووووورررررررررررااا ااااااااااااااا
    ولی جایه tempest خالیه

تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

ایرانسل تو پس نگرفتی؟
    آن را نه... ولی یک اعتباری خریدم 2 هفته پیش و در کنار تالیا ازش استفاده می کنم ولی با این وضعی که مخابرات اصفهان پیش آورده باید مثل اینکه بریم سر مکان اول و یک سیم کارت مخابرات بخریم ...

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آن را نه... ولی یک اعتباری خریدم 2 هفته پیش و در کنار تالیا ازش استفاده می کنم ولی با این وضعی که مخابرات اصفهان پیش آورده باید مثل اینکه بریم سر مکان اول و یک سیم کارت مخابرات بخریم ...
    ایرانسل بهتر شده یا همون جوریه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

ایرانسل بهتر شده یا همون جوریه؟
    در خانه که هستم آنتن فول هست ولی وقتی شماره می گیرم یک آنتن بیشتر نمی مونه و صدا خیلی بد میره و باید برم تو حیاط تا بشه صحبت کرد ولی دیروز طرفای یک خیابان بودم (طالقانی و شیخ بهایی ) که قبلا آنتن نداشت ولی الان درستش کرده بودند وفول بود آنتن ... ولی هنوز بالاشهر اصفهان پوشش خیلی بد و ضعیف هست من هم محل کارم آن طرف ها هست و فعلا نمی تونم از ایرانسل استفاده کنم ... ولی حتی اگر آنتن دهی را هم درست کنه ولی مشکل تماس از تلفن ثابت حل نشه متاسفانه فایده نداره ...

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

در خانه که هستم آنتن فول هست ولی وقتی شماره می گیرم یک آنتن بیشتر نمی مونه و صدا خیلی بد میره و باید برم تو حیاط تا بشه صحبت کرد ولی دیروز طرفای یک خیابان بودم (طالقانی و شیخ بهایی ) که قبلا آنتن نداشت ولی الان درستش کرده بودند وفول بود آنتن ... ولی هنوز بالاشهر اصفهان پوشش خیلی بد و ضعیف هست من هم محل کارم آن طرف ها هست و فعلا نمی تونم از ایرانسل استفاده کنم ... ولی حتی اگر آنتن دهی را هم درست کنه ولی مشکل تماس از تلفن ثابت حل نشه متاسفانه فایده نداره ...
    ایرانسل تالیا نیست مشکل شو حل میکنه با اصفهان. اصفهان شهره کوچیکی نیست که چشم پوشی کنه
    Last edited by علیرضا خارجی; 21-05-2007 at 01:22.

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منم اگه نون خور ايرانسل بودم همين رو ميگفتم...
    به قول قديميا توقف بيجا مانع كسب استتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتت....

حالا boy iran اومد گفت بو مياد نگين دروغ ميگه ...
    اتفاقا بهتره خودت بحث رو اینطوری شروع نمیکردی که مجبور بشم جواب بدم
    در ضمن ما برای مخابرات و تالیا هم دکل نصب میکنیم وکیفیت کار هر سه اپراتور رو میدونیم , در ضمن اصلا با ایرانسل رابطه مستقیم نداریم بلکه نوکیا رابط بین ماست
    وقتی حرفت درسته که ایرانسل به ما هم مثل اون اوایل مخابرات که به کارمندان خودش سیم کارت مجانی میداد به ماهم سیم کارت مجانی بده
    در ضمن گفتم اگه در مورد ایرانسل نظری یا انتقادی داری بهتره اینجا مطرح بشه تا اینکه یه آی دی بسازی و بیایی تو شروع کنی به بد و بیراه گفتن بی دلیل

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •