دستت درد نکنه من که انگلیسی خوب نیست و نمی دونم چجوری نصبش کنم راهنماییم می کنی؟
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
دستت درد نکنه من که انگلیسی خوب نیست و نمی دونم چجوری نصبش کنم راهنماییم می کنی؟
اینم موبایل جدید واسه C.J به مجید اس دی 2009 هم سفارش می کنم قاب موبایل C.J رو گم نکنه (بعد دانلود)!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم تمامی سوالات در باره چگونچی نصب مد و... را جواب میدهد(توصیه میکنم دانلود کنین) اما بیشتر در باره ی خود بازی است...
اینم نقشه جاهای مخفی و ماشین ها در GTA San Andreas
کسی یه عکس تمیز از فرمان و چرخ های پیکان داره اگه کسی داره لطفا بزاره اگه عکس از داخل پیکان هم دارید بزارید. ممنون...................
عزیز جون اون موبایلی که اون آقا می خواد روی دوربین قرار می گیره نه از این الکی ها
بیا عزیز اینم موبایلی که خواسته بودید دانلود کنید و حالشو ببرید
لینگ دانلود با حجم360کیلوبایت
Last edited by majid_sd2009; 15-02-2008 at 06:42.
افر ین بر شمادر مورد فيلم ها به قول رضا كار نشد نداره
من اینو خیلی وقت پیش امتحان کر دم نشد نه با اسنگ ای تی و نه با بی بی فلش بکآقا تا فيلم بازي شروع شد و رفتي رو فيلمه ، فيلمو ميگيري
نه به این اسونی هانحوه كار كردنش آسون
اصلا به این ر بطی ندارهاگه بلد نباشيد ديگه يعني هيچ چي از كامپيوتر نميدون
خوب بر شگردون به حالت اولاز وقتي يه چيزي رو نصب كردم كه يه هدف گير پيشرفته برا جت بازي اضافه ميكنه وقتي كد Uzummw رو ميزنم بازي هنگ ميكنه .
خودت که استاد ی
حق با شماستآقا به نظر خودت همین گیر دادن پست اسپم نیست
صحیحولش کنین اینا رو ما که کاره ای نیستی
قربون شکل تمام تازه کار ادستت درد نکنه من که انگلیسی خوب نیست و نمی دونم چجوری نصبش کنم راهنماییم می کنی؟
من و مجید و ابی عزیز 20 بار اموز ش گذاشتیم
بر گر د صفحات قبل
مگه مبایل الکی هم اومده !عزیز جون اون موبایلی که اون آقا می خواد روی دوربین قرار می گیره نه از این الکی ها
دمت گر م که درخواست هارو جواب میدیبیا عزیز اینم موبایلی که خواسته بودید دانلود کنید و حالشو ببری
راست دوستان من چه طور فایل های مکس رو به فایل هی نقشه بازی تبدیل کنم ؟
ممنون
شوخی کرده بودممن اصلا" در باره اون یکی موبایله چیزس نمی دونستم که!
![]()
با اسکریپت GTA 2 MAX ادرس دانلود:
من با این اسکریپت تمامی ابپِکت های مکس رو که توی تایپیک مخصوصش بود رو به GTA می بردم؛ تو هم این جوری کن چون جالب می شه بازی...
جالب این جاست که خود بازی با 3دی مکس ساخته شده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی یه عکس تمیز از فرمان و چرخ های پیکان داره اگه کسی داره لطفا بزاره اگه عکس از داخل پیکان هم دارید بزارید. ممنون...................
من مود سوپرمن رو دانلود کردم ولی وقتی میخوام با Mod Installer بازش کنم کار نمیکنه.![]()
آقا مجید دمت گرم خیلی باحال شده میشه گفت تقریبا تا حد زیادی عیییین خودش![]()
Last edited by aRThaS_08; 15-02-2008 at 16:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)