درست شددددددد
ممنون دوشت عزیز
ولی نمی دونید چرا اینجوری میشه آخه من دوباره All Reset همینجوری شد![]()
درست شددددددد
ممنون دوشت عزیز
ولی نمی دونید چرا اینجوری میشه آخه من دوباره All Reset همینجوری شد![]()
بازم ممنون
--------------------------------------------------------------------------------
گوشیمو ریست کردم همه آهنگ های فابریک گوشیم پاک شده !
امکانش هست از دوستان یکی لطف کنه و آهنگ های مسیج فابریک k800 رو اینجا واسه من بزاره ؟!
خوب شد پاک شدفقط زنگ اصلی سونی اریکسون و زنگ اس ام اس اون باحال بود.سعی میکنم برات آپلود کنم اگه این اینترنت اجازه بده
در ضمن دوستان من دبلیو950 گرفتم و کا800 خودم رو رد کردم یعنی سر به سر دادم
چند تا گل توی خیابون دیدم که خیلی قشنگ بود میخواستم عکس بگیرم که بذارمش توی آلبوم یادم اومد کا800 ندارم
ولی گوشی باحالیه.کسانی که میخوان عوض کنن احیانا
توی هندسفری بلندیش به اندازه ی 90 الی 95 درصد صدای کا800 هک شده با آکوستیک JPX2 هستش این آکوستیک خیلی باسش زیاده ولی بازم به باس دبلیو950 نمیرسه یا حداقل من این طور حس میکنم
صداش توی هندسفری اصلا خش خش نداره بر عکس کا800 که هکش کردم اگه زیاد میکردم صدای باسش خش خش شدید میکرد.
اگه گوشيم رو ريست كنم محتويات Entertainment پاك ميشه ؟ يا بهتره بگم كلا چي باقي مي مونه؟
اگه منظورت سرگرمی هستش نه پاک نمیشه ببین هر چی توش ریختی از قبیل عکس و فلان پاک میشه
آهنگهایی که توش بود پاک میشه غیر از یکی دو تاش که اصل کاری هستش
هر چی فیلم هستش پاک میشه.
خوب ديگه فكر كردي هر دوربيني K800 ميشه ؟
950 هم كه صداش خوبه
راستي تو Speaker چقدر صداش بهتر از كا800 هست؟
البته باید بگم توی هدفون حدود 85/90 درصد بلندی کا800 هک شده رو داره ولی همونطور که گفتم کیفیتش خیلی خوبه
الان گوشی ام آپدیت نیستش یعنی طرف اینجوری میگفت صداش در حد همون کا800 ساده هستش ولی از نظر کیفیت خیلی خیلی بالا هستش.میتونی خودت بفهمی دیگه
من قبلا کا800 خودم رو با دی820 مقایسه میکردم صداش تقریبا از نظر کیفیت توی چیز بودن و وقتی امروز این رو با دی820 یه بنده خدا مقایسه کردم کیفیتش زمین تا آسمون فرق میکرد.
در کل گوشی خوبی هستش.ال سی دی با کیفیتش خیلی به من حال میده یه تم آیفون روش گذاشتم گوشی خیلی خوشکل شده.حیف که قسمت پایینش یه کم زدگی داره البته زیاد به چشم نمیاد خیلی کلاس داره
انصافا وقتی سوژه ی عکس می دیدم اتومات دستم طرف جیبم میرفت تازه یادم میومد که کا800 ندارم![]()
يه نكته جالب
يه راهي هست كه ميشه گوشي K800 را بدون خاموش شدن ( قطع شدن خط ) به كامپيوتر وصل كرد
برنامه PC Suite را از داخل سي دي نصب كنيد
گوشي را وصل كنيد به كامپيوتر بعد كه 3 تا گزينه رو گوشي ظاهر ميشه هيچكدوم را انتخاب نكنيد
برنامه PC Suite يك سوال راجب تاريخ گوشي و سيستم ميپرسه كه اگه Yes بزني تاريخ گوشي را به تاريخ سيستم عوض ميكنه
روي گوشي براي Login كردن يك User و يك Password ميخواد كه بايد يه چيزي وارد كني و OK بزني
حال ميتوني توسط برنامه PC Suite ( گزينه File Manager ) طبق عكس زير وارد مموري يا حافظه تلفن شده مديريتش را بعهده بگيري
منهتا كمي در اين حالت سرعت نقل اطلاعات پايين هست و فايلها را ميشه كپي و يا انتقال كرد با دوبل كليك باز نميشوند
در ضمن در اين حالت گوشي شارژ نميشود
![]()
سلام يادتونه چند روز پيش گفتم گوشي من عكس هارو قاطي ميكني همتون ميگفتين چون گذاشتي رو پاروناما.حالا جون من اين عكس رو نگاه كنيد خودتون قضاوت كنيد ببينيد چيكار شده"][/URL]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)