نه کاملا جدا هست.
من هم 256 دارم، سرعت دانم با تورنت 31 هست و آپم رو گذاشتم رو ی 10 و همزمان هم دریافت میشه هم ارسال
نه کاملا جدا هست.
من هم 256 دارم، سرعت دانم با تورنت 31 هست و آپم رو گذاشتم رو ی 10 و همزمان هم دریافت میشه هم ارسال
سلام
آقا سرعت با بيت تورنت فوقالعاده مزخرفه در حد حد اكثر 2-3 !(همين الان سه هفته و دو روز مونده تا يك سوم فايل 700 مگي دان شه) با اينهمه تعريفي كه شنيدم سازگار نيست. همه ي اين تنظيماتم انجام دادم. اون علامت زرد هرگز سبز نشد.
تعداد سيد ها رو نوشته 10(31) تعداد پير ها رو نوشته 4(41)
توي صفحه ي تركرزم نوشته
DTH
LOCAL PEER DISCOVERY
PEER EXCHANGE
اينا با سه تا URL رو زده WORKING دو تا URL ام داده كه نوشته invalid url
نمي دونم ديگه. خيلي افتضه.
؟ مرسي.
Last edited by keykavoos; 02-08-2009 at 16:44.
خدایی یعنی میتونم 32 بگیرم 22 بفرستم؟
اینطوری باشه که خیلی خوبه
خوب شما چرا همون 22 برای آپ نزاشتی؟
فرقی نمیکنه تو سرعت که؟ 32 تاتون رو دارید میگیرید دیگه
تو روتر چه تنظیماتی رو باید انجان بدم؟ 25 تا سید داشت.فایلای دیگه ای رو هم امتحان کردم با 30 تا سید بازم همونطوری بود. چندتا سید داشته باشه خوبه؟ منظورتون چیه که مشکل پورت دارم یا نه. ممنون میشم یه خورده کاملتر راهنماییم کنید.
راهنمایی های این مقاله رو هم انجام دادی؟
بعد از تورنت و وضعیتش یک چند تا تصویر بگیر بزار شاید بشه کشف کرد مشکل چیهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا تنظیمات رو توضیح دادم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکوک میزنه.... نه ارور نبود صفحه می زنه نه تگ های کدنویسی داره.....احتمالا باز مخابرات داره یک کاری می کنه....از کی اینطوری شده؟
حدود یک ماه یا شاید هم بیشتره که همچین مشکلی پیداکرده و ظاهرا درست شدنی هم نیست![]()
اگر از طرف ما این کارو کردن بهت می گم امید به درست شدنش نداشته باشی ( حداقل به این زودی ها ....شاید دوره بعد درست بشه ...البته ارزوهای جوانان است....) از یکی از بچه های انجمن که خارجه بپرس ببین می تونه ببینه یا نه( یادمه یکی از همکار های فیلم هم خارج بود ) از انها بخواه ببین میبینن یا نه اگر دیده شد که مشخص است ولی اگر ایشون هم ندید باید مشکل رو تو جای دیگر پیدا کرد و ربطی به اینها نداره
سلام.
من به روتر محل کارم دسترسی ندارم، واسه همین هم نمی تونم پورت ها رو forward کنم؛ اگر با این حالت دانلود کنم چی می شه؟(چون اصولا تو این حالت باید دانلود بشه و فقط بقیه نتونن از من دانلود کنن یا به عبارتی نشه آپلود کنم) منظورم اینه که وقتی ratio من کمتر و کمتر بشه(مقداری هم تو خونه دانلود/آپلود کردم و ratio من الان صفر نیست!) چی می شه؟ یعنی مثلا tracker ها نمیان چون ratio من خیلی کم می شه سرعت من رو کم کنن؟
(به عبارتی وقتی از یک peer به leech تبدیل می شم، tracker ها با من چی می کنن؟!)
ممنون.
Last edited by Hoom@n; 10-08-2009 at 10:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)