این فکر کنم یک باگ باشه چون منم این مشکل رو دارمضمناً؛ من اسکرین سیور را روی 5 دقیقه گذاشتم. مدیا پلیر هم (مثلاً Vlc) روی حالت غیرفعال کردن اسکرین سیور در هنگام پخش هست. ولی وقتی فیلم نگاه میکنم بعد از 5 دقیقه میره روی سیور.
این فکر کنم یک باگ باشه چون منم این مشکل رو دارمضمناً؛ من اسکرین سیور را روی 5 دقیقه گذاشتم. مدیا پلیر هم (مثلاً Vlc) روی حالت غیرفعال کردن اسکرین سیور در هنگام پخش هست. ولی وقتی فیلم نگاه میکنم بعد از 5 دقیقه میره روی سیور.
درود.
خب/ بالاخره دیروز تصمیم آخر رو گرفتم و واسه ی همیشه با نصب نسخه ی آخر اوبونتو نقل مکان کردم به لینوکس.
الان چند تا سوال دارم که ممنون میشم همه شرکت کنند تا نظرات رو بدونم :
1- شما فونت فایرفاکستون رو روی چی گذاشتید که پارسی رو هم قشنگ نشون بده همه جا (لازم به ذکره که فونت ها رو نصب کردم البته به جز تاهوما)
--> بهترین و زیباترین فونتی که دیدم، همین فونت انجمن اوبونتو هست. این چه فونتیه که قرارش بدم تا همه ی سایت های پارسی زبان هم همین شکلی باشه ؟؟؟
2- عالی ترین و بهترین معادلی که میتونید برای یاهو مسنجر (یاهو آی دی) بهم معرفی کنید، چی هست؟
3- چطوری توی فایرفاکس کاری کنیم که نوشته هایی که وارد میکنیم (مثل نام کاربری ها و یا شماره کارت ها و ...) رو ذخیره نکنه؟
4- معادل Paint در اوبونتو چی هست؟ نمیخوام کار زیادی بکنم، در حد همون Paint باشه که یه اسکرین شاتی از صفحه بگیرم و ریسایزش کنم و قسمت هاییش رو ببرم و ... .
شاد و پیروز و سربلند باشید.
Last edited by Lord Farshad; 03-09-2012 at 10:59.
از اینجا دانلود کنیدبهترین و زیباترین فونتی که دیدم، همین فونت انجمن اوبونتو هست. این چه فونتیه که قرارش بدم تا همه ی سایت های پارسی زبان هم همین شکلی باشه ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم همون برنامه empathy که به طور پیش فرض نصب شده خوب باشه چون با محیط ابونتو هم یکپارچه شدهعالی ترین و بهترین معادلی که میتونید برای یاهو مسنجر (یاهو آی دی) بهم معرفی کنید، چی هست؟
تو تاپیک فایرفاکس بپرسیدچطوری توی فایرفاکس کاری کنیم که نوشته هایی که وارد میکنیم (مثل نام کاربری ها و یا شماره کارت ها و ...) رو ذخیره نکنه؟
کافیه تو منوی سرچ کلمه paint رو وارد کنید. اگه با احتمال 1٪ هم چیزی پیدا نشد کافیه تو پکیج منجر کلمه paint رو جستجو کنید و هر برنامهای که دوست داشتید رو نصب کنید.معادل Paint در اوبونتو چی هست؟ نمیخوام کار زیادی بکنم، در حد همون Paint باشه که یه اسکرین شاتی از صفحه بگیرم و ریسایزش کنم و قسمت هاییش رو ببرم و ... .
اینجا رو ببینید:
من شخصا عاشق فونت Times New Roman هستم و در لینوکس هم همین رو استفاده میکنم- شما فونت فایرفاکستون رو روی چی گذاشتید که پارسی رو هم قشنگ نشون بده همه جا
برای سیو نشدن پسورد هم در تنظیمات فایرفاکس بخش security میتونید تنظیم کنید که پسوردها رو سیو نکنه
دوستان یک سوال کلی
در مرحله ی پارتیشن بندی نصب لینوکس میشه برای درایوهای ویندوزی مونت پوینت /windows رو تعریف کرد . من میخوام بدونم اگر در اون مرحله همه ی پارتیشنهای ویندوزی رو با این مونت پوینت تعریف کنیم 1- بعد از نصب بدون دردسر و به صورت خودکار مثل پارتیشنهای لینوکسی مونت میشن 2- اطلاعات پارتیشنها که حذف نمیشه؟
راستش من الان چند روزه که زوم کردم روی این قضیه ی مونت خودکار پارتیشن ها و میخوام دخلشو بیارم بخشید اگه سوالهام عجیبه![]()
نخیر اگر چک مارک فورمت رو نزنید هیچی پاک نمیشود...
در مورد سوال یک و دو چیزی نمیدونم.
ولی چرا prozilla ? اگه دنبال دانلود منیجر میگردین گزینه های بهتری هست که تو مخازن هم هست. مثل axel یا aria2
کافیه تو ترمینال دستور xcal رو وارد کنید. البته همون طور که از اسم برنامه معلومه این برنامه مال xserver هست و ظاهر جذابی ندارهبرنامه Xcal را با software manager نصب کردم. دیدم خبری نشد. دوباره با Package manager نصب کردم. بازم هیچی. این که مثلاْ اینترفیس گرافیکی داره؛ پس کجا میره؟
اینجا شاید مفید باشهاین Libface چیه؟ پروژه است یا برنامه؟ من دنبال یه نرم افزار میگشتم که با تشخیص چهره تو لینوکس لاگین کنم. این را پیدا کردم؛ ولی انگار یه پروژه است که دارند روش کار میکنند.
مرسی دوست عزیز. پس به این صورت دیگه دردسر های مونت کردن پارتیشن ها بعد از نصب رو نخواهیم داشت درسته؟نخیر اگر چک مارک فورمت رو نزنید هیچی پاک نمیشود...
و یک سوال دیگه : در لینوکس چجوری میتونم وب کمم رو تست کنم ببینم تصویر میده یا نه؟ کلا برنامه یا روش خاصی داره؟
camorama
Camorama Webcam Viewer
Cheese Webcam Booth
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)