تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 254 از 307 اولاول ... 154204244250251252253254255256257258264304 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,531 به 2,540 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ضمناً؛ من اسکرین سیور را روی 5 دقیقه گذاشتم. مدیا پلیر هم (مثلاً Vlc) روی حالت غیرفعال کردن اسکرین سیور در هنگام پخش هست. ولی وقتی فیلم نگاه میکنم بعد از 5 دقیقه میره روی سیور.
    این فکر کنم یک باگ باشه چون منم این مشکل رو دارم

2. این کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود.

خب/ بالاخره دیروز تصمیم آخر رو گرفتم و واسه ی همیشه با نصب نسخه ی آخر اوبونتو نقل مکان کردم به لینوکس.

الان چند تا سوال دارم که ممنون میشم همه شرکت کنند تا نظرات رو بدونم‌ :

1- شما فونت فایرفاکستون رو روی چی گذاشتید که پارسی رو هم قشنگ نشون بده همه جا (لازم به ذکره که فونت ها رو نصب کردم البته به جز تاهوما)
    --> بهترین و زیباترین فونتی که دیدم، همین فونت انجمن اوبونتو هست. این چه فونتیه که قرارش بدم تا همه ی سایت های پارسی زبان هم همین شکلی باشه ؟؟؟

2- عالی ترین و بهترین معادلی که میتونید برای یاهو مسنجر (یاهو آی دی) بهم معرفی کنید، چی هست؟

3- چطوری توی فایرفاکس کاری کنیم که نوشته هایی که وارد میکنیم (مثل نام کاربری ها و یا شماره کارت ها و ...) رو ذخیره نکنه؟

4- معادل Paint در اوبونتو چی هست؟ نمیخوام کار زیادی بکنم، در حد همون Paint باشه که یه اسکرین شاتی از صفحه بگیرم و ریسایزش کنم و قسمت هاییش رو ببرم و ... .

شاد و پیروز و سربلند باشید.
    Last edited by Lord Farshad; 03-09-2012 at 10:59.

حـــــرفـه ای MrGee's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بهترین و زیباترین فونتی که دیدم، همین فونت انجمن اوبونتو هست. این چه فونتیه که قرارش بدم تا همه ی سایت های پارسی زبان هم همین شکلی باشه ؟؟؟
    از اینجا دانلود کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    عالی ترین و بهترین معادلی که میتونید برای یاهو مسنجر (یاهو آی دی) بهم معرفی کنید، چی هست؟
    فکر کنم همون برنامه empathy که به طور پیش فرض نصب شده خوب باشه چون با محیط ابونتو هم یک‌پارچه شده
    چطوری توی فایرفاکس کاری کنیم که نوشته هایی که وارد میکنیم (مثل نام کاربری ها و یا شماره کارت ها و ...) رو ذخیره نکنه؟
    تو تاپیک فایرفاکس بپرسید
    معادل Paint در اوبونتو چی هست؟ نمیخوام کار زیادی بکنم، در حد همون Paint باشه که یه اسکرین شاتی از صفحه بگیرم و ریسایزش کنم و قسمت هاییش رو ببرم و ... .
    کافیه تو منوی سرچ کلمه paint رو وارد کنید. اگه با احتمال 1٪ هم چیزی پیدا نشد کافیه تو پکیج منجر کلمه paint رو جست‌جو کنید و هر برنامه‌ای که دوست داشتید رو نصب کنید.

اینجا رو ببینید:

5. 2 کاربر از MrGee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

- شما فونت فایرفاکستون رو روی چی گذاشتید که پارسی رو هم قشنگ نشون بده همه جا
    من شخصا عاشق فونت Times New Roman هستم و در لینوکس هم همین رو استفاده میکنم

برای سیو نشدن پسورد هم در تنظیمات فایرفاکس بخش security میتونید تنظیم کنید که پسوردها رو سیو نکنه

7. این کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یک سوال کلی

در مرحله ی پارتیشن بندی نصب لینوکس میشه برای درایوهای ویندوزی مونت پوینت /windows رو تعریف کرد . من میخوام بدونم اگر در اون مرحله همه ی پارتیشنهای ویندوزی رو با این مونت پوینت تعریف کنیم 1- بعد از نصب بدون دردسر و به صورت خودکار مثل پارتیشنهای لینوکسی مونت میشن 2- اطلاعات پارتیشنها که حذف نمیشه؟

راستش من الان چند روزه که زوم کردم روی این قضیه ی مونت خودکار پارتیشن ها و میخوام دخلشو بیارم بخشید اگه سوالهام عجیبه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ma@@#'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    وقتي كه رسيدم اطلاع ميدم

پيش فرض

دوستان یک سوال کلی

در مرحله ی پارتیشن بندی نصب لینوکس میشه برای درایوهای ویندوزی مونت پوینت /windows رو تعریف کرد . من میخوام بدونم اگر در اون مرحله همه ی پارتیشنهای ویندوزی رو با این مونت پوینت تعریف کنیم 1- بعد از نصب بدون دردسر و به صورت خودکار مثل پارتیشنهای لینوکسی مونت میشن 2- اطلاعات پارتیشنها که حذف نمیشه؟

راستش من الان چند روزه که زوم کردم روی این قضیه ی مونت خودکار پارتیشن ها و میخوام دخلشو بیارم بخشید اگه سوالهام عجیبه

نخیر اگر چک مارک فورمت رو نزنید هیچی پاک نمیشود...

10. 2 کاربر از ma@@# بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال thelastblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد سوال یک و دو چیزی نمیدونم.
    ولی چرا prozilla ? اگه دنبال دانلود منیجر می‌گردین گزینه های بهتری هست که تو مخازن هم هست. مثل axel یا aria2

12. این کاربر از thelastblack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای MrGee's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

برنامه Xcal را با software manager نصب کردم. دیدم خبری نشد. دوباره با Package manager نصب کردم. بازم هیچی. این که مثلاْ اینترفیس گرافیکی داره؛ پس کجا میره؟
    کافیه تو ترمینال دستور xcal رو وارد کنید. البته همون طور که از اسم برنامه معلومه این برنامه مال xserver هست و ظاهر جذابی نداره
    این Libface چیه؟ پروژه است یا برنامه؟ من دنبال یه نرم افزار میگشتم که با تشخیص چهره تو لینوکس لاگین کنم. این را پیدا کردم؛ ولی انگار یه پروژه است که دارند روش کار میکنند.
    اینجا شاید مفید باشه

14. این کاربر از MrGee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نخیر اگر چک مارک فورمت رو نزنید هیچی پاک نمیشود...
    مرسی دوست عزیز. پس به این صورت دیگه دردسر های مونت کردن پارتیشن ها بعد از نصب رو نخواهیم داشت درسته؟

و یک سوال دیگه : در لینوکس چجوری میتونم وب کمم رو تست کنم ببینم تصویر میده یا نه؟ کلا برنامه یا روش خاصی داره؟

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

و یک سوال دیگه : در لینوکس چجوری میتونم وب کمم رو تست کنم ببینم تصویر میده یا نه؟ کلا برنامه یا روش خاصی داره؟
    camorama
    Camorama Webcam Viewer
    Cheese Webcam Booth

17. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •