تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 254 از 400 اولاول ... 154204244250251252253254255256257258264304354 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,531 به 2,540 از 3997

نام تاپيک: نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

من بهترین قریموری که برا این مودم استفاده کردم نسخه ای هست که اقای بلوچی تهیه کردن انتن دهی و استیبل بودنش به نظرم از یقیه نسخه ها بهتره با نسخه 3 یه مقدار مشکل آنتن دهی داشتم
    Last edited by MH.Mousavi; 10-01-2019 at 19:59.

2. 2 کاربر از MH.Mousavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Hamid1920's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    امروز وقت کردم پورت UART بالای مود م رو تست کردم پین اوت به این صورت بود که از سمت راست اولی VCC دومی Tx و سومی Rx بود پین 4و5 هم که بوت و گراند هست که ازقبل میدونید سرعت پورت 115200 هست
    مودم از این پورت برای دیباگ استفاده میکنه که نمونه اطلاعاتی که فرستاده براتون میزارم حالت های مختلف رو هم امتحان کردم ولی نتونستم پورتی به غیر از دیباگ بگیرم دکمه WPS و پاور رو باهم گرفتم روشن کردم هر یک رو به تنهایی گرفتم و روشن کردم ولی هر بار پورت همون دیباگ بود ممکن هست با ترکیب دیگه ای پورت دیگه ای بده مثل همون لینکی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از مودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشته که با ترکیب دکمه ها تونستن پورت دیگه ای بگیرن من نمیرسم دیگه بخوام این مورد رو چک کنم دوستان که علاقه و وقت دارن میتوتن یه امتحانی بکنن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Hamid1920; 10-01-2019 at 20:03.

4. 6 کاربر از Hamid1920 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت ESPSV's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

درود
    ببخشید این سوال تکراری را میپرسم ولی چون به جوابم نرسیدم ....
    مودم من آنلاک شده و الان ورژن 11.195.03.00.00 هست ... اگه بخوایم جدیدترین ورژن ایرانسل (اگه همچنان ارائه کنه)
    را بگیرم باید چکار کنم ؟ باید برگردم به ورژن قبل از آنلاک ؟ بعد از اپدیت به 196
    لاک میشه ؟ ارزشش را داره ؟ یا روی همین ورژن بمونم تا بتونم با تمام اپراتورها کار کنم ؟

با تشکر

6. 2 کاربر از ESPSV بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    امروز وقت کردم پورت UART بالای مود م رو تست کردم پین اوت به این صورت بود که از سمت راست اولی VCC دومی Tx و سومی Rx بود پین 4و5 هم که بوت و گراند هست که ازقبل میدونید سرعت پورت 115200 هست
    مودم از این پورت برای دیباگ استفاده میکنه که نمونه اطلاعاتی که فرستاده براتون میزارم حالت های مختلف رو هم امتحان کردم ولی نتونستم پورتی به غیر از دیباگ بگیرم دکمه WPS و پاور رو باهم گرفتم روشن کردم هر یک رو به تنهایی گرفتم و روشن کردم ولی هر بار پورت همون دیباگ بود ممکن هست با ترکیب دیگه ای پورت دیگه ای بده مثل همون لینکی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از مودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشته که با ترکیب دکمه ها تونستن پورت دیگه ای بگیرن من نمیرسم دیگه بخوام این مورد رو چک کنم دوستان که علاقه و وقت دارن میتوتن یه امتحانی بکنن

[/CODE]
    با wps و reset (و یا power+wps+reset) هم نتیجه ای نگرفتید؟

8. 3 کاربر از balouchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mohammadgh6's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2017
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تست سرعتهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید رنج سرعتهای ایرانسل توی همین محدوده هست کلا...
    شما درست میگی میشه شکایت کرد کاری هم نداره, ولی به نظر خود شما جواب ایرانسل چی خواهد بود؟

من برای گرفتن جواب حتماً شکایت میکنم نتایج هم اینجا قرار میدم شما ببینید ایرانسل فقط چی سر هم میکنه به هم میگه... برای اینکه جواب ایرانسل رو ببینید همه.
    دوستان سرعت بالا خوبه ولی اینترنت نامحدود واقعی نه حجمی

10. این کاربر از mohammadgh6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Hamid1920's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با wps و reset (و یا power+wps+reset) هم نتیجه ای نگرفتید؟
    بله اینها رو هم تست کردم ولی نتیجه ای نگرفتم و پورت لاگ رو میفرسته
    با WPS+ Reset مودم میره تو حالت دانلود که یه سری کارها باهاش میشه کرد لاگش رو میزارم کسی علاقه مند بود تست بزنه ببینه چه استفاده ای میشه کرد من خواستم تو این حالت با balong_flash با پورت USB فریمور بزنم که ریجکت داد با ویزجن هم ستاپ ساختم ببینم اون میتونه بزنه ولی نشد ولی فک میکنم امکانات خوبی بشه ازش گرفت

کد:
    Last edited by Hamid1920; 10-01-2019 at 21:42.

12. 5 کاربر از Hamid1920 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

بله اینها رو هم تست کردم ولی نتیجه ای نگرفتم و پورت لاگ رو میفرسته
    با WPS+ Reset مودم میره تو حالت دانلود که یه سری کارها باهاش میشه کرد لاگش رو میزارم کسی علاقه مند بود تست بزنه ببینه چه استفاده ای میشه کرد من خواستم تو این حالت با balong_flash با پورت USB فریمور بزنم که ریجکت داد با ویزجن هم ستاپ ساختم ببینم اون میتونه بزنه ولی نشد ولی فک میکنم امکانات خوبی بشه ازش گرفت

کد:
    داداش دمت گرم مودم من با این روش درست شد
    WPS+RESET+POWER زدم یه سیمکارت ایرانسل هم گذاشتم رو مودم بعدش مودم از طریق اینترنت سیمکارت ایرانسل آپدیت شد و مودم بالا اومد
    واقعا دمت گرم بالاخره مودم من بالا اومد
    Last edited by abdollahy2009; 10-01-2019 at 22:23.

14. 2 کاربر از abdollahy2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

داداش دمت گرم مودم من با این روش درست شد
    WPS+RESET+POWER زدم یه سیمکارت ایرانسل هم گذاشتم رو مودم بعدش مودم از طریق اینترنت سیمکارت ایرانسل آپدیت شد و مودم بالا اومد
    واقعا دمت گرم بالاخره مودم من بالا اومد
    علاوه بر دانلود مود، با این دکمه ها تو مودم های قدیمی هواوی میشد مودم رو فُرمت کرد. یعنی اگه مودم در اثر فلش نامناسب بالا نمیومد با نگهداشتن این دکمه ها برای چند دقیقه مودم کلا مودم فُرمت می خورد و به فریمور نسخه قبلی دانگرید می کرد.

16. 4 کاربر از balouchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

علاوه بر دانلود مود، با این دکمه ها تو مودم های قدیمی هواوی میشد مودم رو فُرمت کرد. یعنی اگه مودم در اثر فلش نامناسب بالا نمیومد با نگهداشتن این دکمه ها برای چند دقیقه مودم کلا مودم فُرمت می خورد و به فریمور نسخه قبلی دانگرید می کرد.
    ای کاش زودتر میگفتین با این روش لااقل مودم من بالا میومد
    ولی بازم دمتون گرم آقای بلوچی... ممنون بابت راهنماییتون

18. این کاربر از abdollahy2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

آموزش افزایش سرعت پورت usb و فریمور زدن در عرض 1 دقیقه و حل مشکل عدم شناسایی در ویندوز 10

دوستانی که از بیلدهای جدید ویندوز 10 استفاده میکنن و گزینه فعال سازی cmd از طریق شیفت + کلیک راست وجود نداره با فایل ریجستری که قرار دادم راحت این گزینه رو اول به ویندوز خودشون اضافه کنن .

اول ویندوز رو از طریق cmd و طبق اموزش داخل فایل تکست به حالت : Disable Driver Signature Windows 10 ببرید .

فایل ریجیستری : BOS_solution رو اجرا کنید .

حالا برنامه : MobileWiFi که مربوط به درایوهای هواوی هست رو نصب کنید .

این درایوها رو هم نصب کنید : Huawei Driver v 5.01.06.00

و تمام .
    ================================================== ============

الان راحت در حالت : Disable Driver Signature Windows 10 میتونید مودم رو به یو اس بی لود ببرید و فریمور هم نصب کنید . بعد پایان کار میتونید از داخل اموزش فایل تکست Disable Driver Signature Windows 10 رو خاموش کنید .

با نصب : MobileWiFi سرعت رایت فریمور خیلی خیلی بالا میره و کمتر از 1 دقیقه طول نمیکشه که فریمور نصب میشه .

دوستانی که ویندوز 7 دارن فقط از : MobileWiFi و Huawei Driver v 5.01.06.00 استفاده کنن و راحت سرعت usb رو افزایش بدن و بدون اتلاف زمان خیلی سریع فریمور رو نصب کنن .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by saber73; 10-01-2019 at 22:53.

20. 10 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •