من بهترین قریموری که برا این مودم استفاده کردم نسخه ای هست که اقای بلوچی تهیه کردن انتن دهی و استیبل بودنش به نظرم از یقیه نسخه ها بهتره با نسخه 3 یه مقدار مشکل آنتن دهی داشتم
من بهترین قریموری که برا این مودم استفاده کردم نسخه ای هست که اقای بلوچی تهیه کردن انتن دهی و استیبل بودنش به نظرم از یقیه نسخه ها بهتره با نسخه 3 یه مقدار مشکل آنتن دهی داشتم
Last edited by MH.Mousavi; 10-01-2019 at 19:59.
سلام
امروز وقت کردم پورت UART بالای مود م رو تست کردم پین اوت به این صورت بود که از سمت راست اولی VCC دومی Tx و سومی Rx بود پین 4و5 هم که بوت و گراند هست که ازقبل میدونید سرعت پورت 115200 هست
مودم از این پورت برای دیباگ استفاده میکنه که نمونه اطلاعاتی که فرستاده براتون میزارم حالت های مختلف رو هم امتحان کردم ولی نتونستم پورتی به غیر از دیباگ بگیرم دکمه WPS و پاور رو باهم گرفتم روشن کردم هر یک رو به تنهایی گرفتم و روشن کردم ولی هر بار پورت همون دیباگ بود ممکن هست با ترکیب دیگه ای پورت دیگه ای بده مثل همون لینکی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از مودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشته که با ترکیب دکمه ها تونستن پورت دیگه ای بگیرن من نمیرسم دیگه بخوام این مورد رو چک کنم دوستان که علاقه و وقت دارن میتوتن یه امتحانی بکنن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Hamid1920; 10-01-2019 at 20:03.
درود
ببخشید این سوال تکراری را میپرسم ولی چون به جوابم نرسیدم ....
مودم من آنلاک شده و الان ورژن 11.195.03.00.00 هست ... اگه بخوایم جدیدترین ورژن ایرانسل (اگه همچنان ارائه کنه)
را بگیرم باید چکار کنم ؟ باید برگردم به ورژن قبل از آنلاک ؟ بعد از اپدیت به 196
لاک میشه ؟ ارزشش را داره ؟ یا روی همین ورژن بمونم تا بتونم با تمام اپراتورها کار کنم ؟
با تشکر
با wps و reset (و یا power+wps+reset) هم نتیجه ای نگرفتید؟
دوستان سرعت بالا خوبه ولی اینترنت نامحدود واقعی نه حجمی
بله اینها رو هم تست کردم ولی نتیجه ای نگرفتم و پورت لاگ رو میفرسته
با WPS+ Reset مودم میره تو حالت دانلود که یه سری کارها باهاش میشه کرد لاگش رو میزارم کسی علاقه مند بود تست بزنه ببینه چه استفاده ای میشه کرد من خواستم تو این حالت با balong_flash با پورت USB فریمور بزنم که ریجکت داد با ویزجن هم ستاپ ساختم ببینم اون میتونه بزنه ولی نشد ولی فک میکنم امکانات خوبی بشه ازش گرفت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Hamid1920; 10-01-2019 at 21:42.
داداش دمت گرم مودم من با این روش درست شد
WPS+RESET+POWER زدم یه سیمکارت ایرانسل هم گذاشتم رو مودم بعدش مودم از طریق اینترنت سیمکارت ایرانسل آپدیت شد و مودم بالا اومد
واقعا دمت گرم بالاخره مودم من بالا اومد![]()
Last edited by abdollahy2009; 10-01-2019 at 22:23.
علاوه بر دانلود مود، با این دکمه ها تو مودم های قدیمی هواوی میشد مودم رو فُرمت کرد. یعنی اگه مودم در اثر فلش نامناسب بالا نمیومد با نگهداشتن این دکمه ها برای چند دقیقه مودم کلا مودم فُرمت می خورد و به فریمور نسخه قبلی دانگرید می کرد.
ای کاش زودتر میگفتین با این روش لااقل مودم من بالا میومد
ولی بازم دمتون گرم آقای بلوچی... ممنون بابت راهنماییتون![]()
آموزش افزایش سرعت پورت usb و فریمور زدن در عرض 1 دقیقه و حل مشکل عدم شناسایی در ویندوز 10
دوستانی که از بیلدهای جدید ویندوز 10 استفاده میکنن و گزینه فعال سازی cmd از طریق شیفت + کلیک راست وجود نداره با فایل ریجستری که قرار دادم راحت این گزینه رو اول به ویندوز خودشون اضافه کنن .
اول ویندوز رو از طریق cmd و طبق اموزش داخل فایل تکست به حالت : Disable Driver Signature Windows 10 ببرید .
فایل ریجیستری : BOS_solution رو اجرا کنید .
حالا برنامه : MobileWiFi که مربوط به درایوهای هواوی هست رو نصب کنید .
این درایوها رو هم نصب کنید : Huawei Driver v 5.01.06.00
و تمام .
================================================== ============
الان راحت در حالت : Disable Driver Signature Windows 10 میتونید مودم رو به یو اس بی لود ببرید و فریمور هم نصب کنید . بعد پایان کار میتونید از داخل اموزش فایل تکست Disable Driver Signature Windows 10 رو خاموش کنید .
با نصب : MobileWiFi سرعت رایت فریمور خیلی خیلی بالا میره و کمتر از 1 دقیقه طول نمیکشه که فریمور نصب میشه .
دوستانی که ویندوز 7 دارن فقط از : MobileWiFi و Huawei Driver v 5.01.06.00 استفاده کنن و راحت سرعت usb رو افزایش بدن و بدون اتلاف زمان خیلی سریع فریمور رو نصب کنن .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by saber73; 10-01-2019 at 22:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)