تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 254 از 859 اولاول ... 154204244250251252253254255256257258264304354754 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,531 به 2,540 از 8582

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

مطمئنید سیمکارت 4g میزارید داخل دستگاه؟
    سیمکارت معمولی ایرانسل روش جواب نمیده.
    بله مطمئنم. خیلی عجیبه برام چون تو محدوده آنتن td-lte سیمکارت معمولی 4G ایرانسل هم جواب میده ولی توی خونه مون که محدوده td-lte نیست اون سیمکارت معمولی 4G هم وصل نشد. در صورتی که همون سیمکارت معمولی تو محل کارم که محدوده td-lte هست وصل شد بدون مشکل

2. این کاربر از yas_hfb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    ?????

پيش فرض

دوستان من شماره ۶۰۰ و ۰۹۳۶۶۰۰۰۰۰۰ رو از خط ایرانسل میگیرم میگه شماره اشتباه است و در شبکه وجود ندارد.چطوری باید تماس گرفت

فرستاده شده از KIW-L21ِ من با Tapatalk
    چندین بار تماس بگیرین میشه منم همین مشکل رو دارم

امروز زنگ زدم 600 گفتم که 707 میگه مودم رو باید پس بدین
    600 گفت امکان نداره ما پس نمیگیریم و حتما وصل میکنیم سیمکارت شمارو
    ساعت تماس من با 707 رو گرفتن گفتن میخوایم ببینیم چی به شما گفته و شماره پیگیری هایی که 707 داده رو هم گرفتن از من و گفتن که حتما ثبت نام میکنیم شمارو
    دوستانی که مشکل من رو دارن و از طریق 600 خرید کردن و مودم وایمکس به نام اونها نبوده از طریق 600 اقدام کنید
    707 اصلا کاری انجام نمیده و بیشتر مشکل درست میشه مثل من که الان 14 روزه سیمکارتم ثبت نام نشده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام. بلخره دیروز بعد از گرفتن ۳تا کد پیگیری و شکایت در ۱۹۵، حدود ۲۰ روز بعد از ثبت نام باهام تماس گرفتن گفتن مودمتون رسیده اگه میتونین بیاین ببرین، اگه نیاین خیلی طول میکشه تا خودموت بفرستیم!!! با خودم گفتم وقتی ۷ روزشون ۲۰ روز طول کشیده، خیلی زمان میبره حتما میشه ۲-۳ ماه! این بود که رفتم دفترشون و دقیقا مثل چیزی که دوستان گفتن چندتا کارتن پر از مودم بود که مال من رو پیدا کردن و اطلاعات رو دوباره تو فرم ثبت نام نوشتن و بعد از گرفتن کپی کارت ملی و مودم وایمکس، مودم جدید رو دادن. ۴-۵ روز پیش ایمیلی مبنی بر فعالسازی حسابم اومده بود که شماره سیمکارت با ایمیل همخوانی داشت خدارو شکر و مودم هم کار میکرد و اینترنتش فعال بود. با ۲چراغ روشن سرعت دانلود ۲۰ مگابیت بود.
    (اهواز)

Sent from my iPhone using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام. بلخره دیروز بعد از گرفتن ۳تا کد پیگیری و شکایت در ۱۹۵، حدود ۲۰ روز بعد از ثبت نام باهام تماس گرفتن گفتن مودمتون رسیده اگه میتونین بیاین ببرین، اگه نیاین خیلی طول میکشه تا خودموت بفرستیم!!! با خودم گفتم وقتی ۷ روزشون ۲۰ روز طول کشیده، خیلی زمان میبره حتما میشه ۲-۳ ماه! این بود که رفتم دفترشون و دقیقا مثل چیزی که دوستان گفتن چندتا کارتن پر از مودم بود که مال من رو پیدا کردن و اطلاعات رو دوباره تو فرم ثبت نام نوشتن و بعد از گرفتن کپی کارت ملی و مودم وایمکس، مودم جدید رو دادن. ۴-۵ روز پیش ایمیلی مبنی بر فعالسازی حسابم اومده بود که شماره سیمکارت با ایمیل همخوانی داشت خدارو شکر و مودم هم کار میکرد و اینترنتش فعال بود. با ۲چراغ روشن سرعت دانلود ۲۰ مگابیت بود.
    (اهواز)

6. این کاربر از salarnosrati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

(اهواز)

بسلامتی. در کدوم منطقه اهواز هستید؟ من در کیان آباد و محدوده سبز نقشه ایرانسل به زور یک خط آنتن دارم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

بسته اينترنت سيم كارت من هم دقايقي پيش فعال شد و پرو‍ه تبديل تموم شد
    الان برم سراغ نصب سوكت نري SMA و اضافه كردن انتن به مودم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بسته اينترنت سيم كارت من هم دقايقي پيش فعال شد و پرو‍ه تبديل تموم شد
    الان برم سراغ نصب سوكت نري SMA و اضافه كردن انتن به مودم
    میشه بگید دقیقا چیکار می کنید؟

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

آنتنم سه چراغ و چهار چراغ بازی میکنه و ثابت نیست

11. این کاربر از iman_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بله مطمئنم. خیلی عجیبه برام چون تو محدوده آنتن td-lte سیمکارت معمولی 4G ایرانسل هم جواب میده ولی توی خونه مون که محدوده td-lte نیست اون سیمکارت معمولی 4G هم وصل نشد. در صورتی که همون سیمکارت معمولی تو محل کارم که محدوده td-lte هست وصل شد بدون مشکل
    این مودم فقط از فرکانس 3500 ساپورت میکنه یعنی منطقه باید تحت پوشش تی دی باشه تا با سیم کارت معمولی هم وصل بشه چون فقط به فرستنده های تی دی وصل میشه این مودم چه با سیم کارت معمولی چه با سیم کارت تی دی

13. 2 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان چک کردم سیم TD من از دیروز فعال شده و بسته هاشم فعاله. مودم رو دوشنبه گرفته بودم و وایمکس هم بنام خودم نبود. جالب اینکه شناسه وایمکسم هم هنوز فعاله.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •