خوزه مورينيو از تصميم آرسن ونگر استقبال كرد
----------------------------------------------------------
سرمربي تيم فوتبال چلسي انگيس از تصميم همتاي خود در آرسنال براي صرفنظر كردن از برخورد قانوني با وي در پي جنگ لفظي ميان دو مربي استقبال كرد. به گزارش خبرگزاري فرانسه از لندن، اوايل ماه جاري "خوزه مورينيو"، سرمربي فرانسوي آرسنال را به دليل اظهاراتش "فضول" خطاب كرده و بر همين اساس "آرسن ونگر" تصميم به برخورد قانوني با وي گرفته بود اما وي روز گذشته در تصميم خود تجديد نظر كرد. مورينيو در اينباره اظهار داشت: فكر ميكنم تصميم عاقلانه و هوشمندانهاي است. او احساس من را در مورد اين وضعيت ميداند. نميخواهم مساله را شخصي كنم و به دنبال پايان دادن به آن هستم و اميدوارم وي نيز همين كار را انجام دهد. ونگر نيز روز گذشته گفته بود: هيچ اقدام قانوني انجام نخواهم داد. نظر خود را در مورد اين مشكل اساسي تغيير ندادهام اما تصميم گرفتم موضوع بيش از اين كش پيدا نكند. اين تاريخ است. ميخواهم توجه خود را به آنچه براي من و آرسنال اهميت دارد، جلب كنم. بنابر اين گزارش، اختلاف ميان اين دو مربي از زماني آغاز شد كه ونگر اظهارات مورينيو را دور از واقعيت و غير عاقلانه خواند. اين امر موجب بروز اختلافات بيشتر شد به طوري كه مربي پرتغالي چلسي ادعا كرد: اين باشگاه پروندهاي ۱۲۰صفحهاي از اظهارات ونگر در مورد قهرمان ليگ برتر در اختيار دارد. چلسي اكنون با اختلاف ۱۱امتياز نسبت به آرسنال در صدر جدول ليگ برتر قرار دارد. آرسنال در مكان چهارم ايستاده است.