تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 254 از 419 اولاول ... 154204244250251252253254255256257258264304354 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,531 به 2,540 از 4183

نام تاپيک: تاپیک جامع مودم های 3G و 4G ( مشکلات - آنلاک - فلش و ...)

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

الان فریمویر و وب یو آی چی نصب کردی ؟
    در حالت تجمیع پهنای باند کامل بهت میده ؟ یعنی 20mhz + 20mhz
    برو این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببنین از این فریمویرها کدومشون رو نصب کردی جواب نداده
    فرم ویر خودم زیاد دارم .. چندتاشو تست کردم.. یعنی فکر می کنید فرم ویر خیلی تاثیر گذار باشه؟
    این لینکم فکر کنم خودم قبلا توی تاپیک گذاشته بودم..
    این لینک مختص 5186-22 هست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

نصب فریمویر روی مودم خودم تا حدی تاثیر گذاشته که کلا نمیخوام برگردم به نسخه های قبل! راستی بعد از خرید مودم IMEI رو عوض نکردی اگر نه پیشنهاد میکنم حتما انجام بده

اون لینک هم ار سایت bez-kabli گرفتم نمیدونستم اینجا هم شما معرفی کردی یعنی همه پستهای ایناپ تیک رو نخوندم دیگه هرچی لینک و فریمویر هست از این دوتا فروم bez-kabli و 4pda بیشترش میاد بیرون

3. این کاربر از xshya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

نصب فریمویر روی مودم خودم تا حدی تاثیر گذاشته که کلا نمیخوام برگردم به نسخه های قبل! راستی بعد از خرید مودم IMEI رو عوض نکردی اگر نه پیشنهاد میکنم حتما انجام بده

اون لینک هم ار سایت bez-kabli گرفتم نمیدونستم اینجا هم شما معرفی کردی یعنی همه پستهای ایناپ تیک رو نخوندم دیگه هرچی لینک و فریمویر هست از این دوتا فروم bez-kabli و 4pda بیشترش میاد بیرون
    از همون لینکی که بالا دادم فرم ویر a1ta رو ریختم ببینم چه طور میشه توی این دو تا تست که بهتر به نظر میرسه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

دوستان این مودم GP-2101 حالت Bridge داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

دوستان آخرین فریمور مودم Z6000 ایرانسل رو کسی داره؟ و میدونین چه ورژنی هست؟ من این ورژن رو دارم IDU-1.2.5.-R15 ولی مشکلات WiFi همچنان برقراره
    البته ورژن مايول هم نتونستم آپدیت کنم اینه: 3.3.2.0-TDD-25755-BYPASS-1.0.1
    Last edited by murrayit; 18-07-2017 at 09:24.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان سلام ،
    من هرکاری کردم نتونستم مودم e8372 رو آپگرید کنم . حتی فلش کد و آنلاک کد مودم رو هم بدست آوردم اما موقع آپدیت frimware خطای رمز میده . لطفا یه راه ساده و بی دردسر معرفی کنید ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

جدیدا مودم کت 6 با اسم huawei b525 هم وارد بازار ایران شده... توی تایپکی مقایسه ای بین b525 , e5186 دیدم که شاتهاشو میزارم

متاسفانه اطلاعات دقیقی از سی پی و اطلاعات چیپست این دو مدل نیست
    Made comparative measurements of speed on B525 and E5186.
    He did 3 measurements in a row on each device and repeated at intervals (on the screenshots you can see the time) all three times:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by ak313; 19-07-2017 at 13:30.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

جدیدا مودم کت 6 با اسم huawei b525 هم وارد بازار ایران شده... توی تایپکی مقایسه ای بین b525 , e5186 دیدم که شاتهاشو میزارم

متاسفانه اطلاعات دقیقی از سی پی و اطلاعات چیپست این دو مدل نیست
    Made comparative measurements of speed on B525 and E5186.
    He did 3 measurements in a row on each device and repeated at intervals (on the screenshots you can see the time) all three times:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته این مقایسه ها بدرد نمیخوره چون همیشه جای انتن دهی با یکی ۲ سانتیمتر هم عوض میشه واسه این نمیشه جفتشون دقیقا یه آنتن رو داشته باشند امکان داره اون یکی مودم یک مقدار کمتر باشه آنتنش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

دوست عزیز تجربه ایی که من درباره نصب zw101 داشتم اینه[IMG][/IMG][IMG][/IMG] اگه دیرک ندارین تو پشت بوم میتونی مثل من یه لوله اب که استفاده نمیکنید یا اگه بازم نداشتین دسته طی فقط توجه کن چون لوله و دسته طی قطرشون کمه باید
    اون 2عدد پلاستیک که داخل کارتن مودم هست استفاده کنی یعنی هر کدوم از اون پلاستیک ها رو ببند رو لوله یا دیرک یا دسته طی بعد مودم رو محکم کن چون قطر لوله خیلی کمه اگه از اون پلاستیک ها استفاده نکنید
    امکان شکستن قاب مودم وجود داره حالا مودم رو سفت کردی لوله رو با طناب یا بست کمری استیل ببند به یه جایه مناسب من این کارو کردم و جواب گرفتم عکس هم تو پستای قبلی گزاشتم که بازم میزارم

خب الان شما که وصل کردین یه تست سرعت بگیرید
    الان مودم انلاک هست ؟ فریمویر زدین روش ؟
    واقعا تو بهترین حالت به 120 الی 150 مگابیت یعنی بینه 15 الی 18.75 مگابایت میرسه تو دانلود تو idm ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض پرسش برای مودم های B315S-22 , D100 , LH92 , ZW101

سلام به دوستان و اساتید محترم

چندتا سیوال داشتم که همه رو یه جا مینویسم

من یه مودم b315s-22 دارم که فریمورش رو با لوکال اپدیت ارتقا دادم به 21.321.03.00.1006 میخوام بدونم اگه من با متدی که دوستان تو این تاپیک گفتن مودم رو ارتقا بدم اصلا تاثیری داره ؟و اینکه تجمیع داره این مودم ؟ الان من با این مودم بینه 8 الی 14 مگابایت تو idm دانلود دارم تو کامپیوتر یعنی ممکنه سرعتم بیشتر شه ؟ البته رو همراه اول تست کردم ایرانسل یکم کمتره سرعتم . به نظرتون اگه انتن براش بخرم یاگی تاثیر بزاره یا این انتن های 4 جی کوچیکا 35 دی بی ها؟

دوستان مودم zw101 هم میخوام بخرم ولی نمیدونم خوبه یا نه کسی تجربه کاری داره سرعتش تو دانلود با idm خوبه کسی تونسته واقعا از 150 الی 120 مگ کشش دانلودش استفاده کنه و سرعته دانلودش رو برسونه به 15 الی 18.75 مگابایت در ثانیه ؟ انلاک میشه بشه همراه اول روش گذاشت ؟

من مودم LH92 هم داشتم انلاک کردم به DLINK فریمویر که الان انتن دهیش اومده پایین ایا اپدیتی هست تقویتش کرد و مصرف باطریشم کم کرد ؟

برای مودم d100 انلاک یا فریمویر جدید نیومده اینم دارم تو خونه یه گوشه خوابیده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •