تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 254 از 262 اولاول ... 154204244250251252253254255256257258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,531 به 2,540 از 2619

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2015

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

کرک انلاین ک فقط یکیه فکر نمیکنم کرک دیگه ای باشه

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

مگه فرمول ریاضیه که یجاش اشتباه باشه هماهنگ میکنیم فلان اتاق بعد طرف میاد دیگه
    من هروقت خودم اتاق میسازم هم بقیه(خارجی ها) نمیتونند وارد اتاق بشوند و یا وارد هم بشوند به محض ورود به بازی ارتباط قطع میشه یعنی در کل نمیتونم میزبان باشم اما همونطور که قبلا گفتم،وارد اتاقهای خارجی میشم.البته چند تا یکی

احتمال زیاد مشکل از نوع کرک هست.من کرکی که خود اسکیدرو قرار داده بود رو دان کرده بودم.آپدیت به ورژن 1.03 و بعد کرک.شما از کجا گرفتید؟
    پ.خ هم دادم.
    کرک انلاین ک فقط یکیه فکر نمیکنم کرک دیگه ای باشه
    نمیدونم والله شاید بستگی به ISP ها داشته باشه
    من به شخصه از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کرک آنلاینو گرفتم . قبل باز کردن استیم و وارد شدن به بازی فایروالت رو هم برا اطمینان خاموش کن ! اگه نه دیگه کم کم باید برا این مشکل فکر روش هایی مثه تنظیم دستی dns یا استفاده از پرو کسی بود ! یا هم باید منتظر آپدیت برا کرک بود تا شاید این باگش برطرف شه !
    Last edited by SA.JJ.AD; 01-06-2015 at 17:30.

3. این کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

منم امروز نصب کردم فقط برای انلاین
    در کل روی منم حساب کنین
    +
    منم هستم پیشنهاد میکنم یه گروه توی واتس اپ بزنیم. شمارتونو خصوصی کنید
    +
    دقیقا ویندوز 8.1 دارم
    سرچ کردم و ابزاری برای فعال سازی و غیرفعال سازی پیدا کردم ولی کار نداد !
    محمد عزیزم چندتا گل میخوای بخوری؟؟؟
    سلام به همه دوستان عزیز

متاسفانه به علت محدودیتهایی که در استیم ایجاد شده،دیگه نمیشه بصورت رایگان دوستان رو اضافه کرد و باهاشون هماهنگ کرد اما،
    یه گروه در واتس اپ زدیم تا هم بیشتر با هم آشنا بشیم و هم برای هماهنگی بازیها راحتتر باشیم.دوستانی که برای عضویت تمایل دارند لطفا شماره خود رو به بنده یا دوست عزیز دیگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پ.خ کنند تا به گروه اضافه کنیم.

ضمنا در سری دوم کرکهای آنلاین،مشکلاتی برای بسیاری از کاربران ایجاد شده بود که نمیتونستند به افراد ایرانی وصل بشوند و عمدتا با ارور مواجه میشدند.من راهی که تست کردم و برای خودم کاملا جواب داده رو پیشنهاد میکنم تا بدین صورت لااقل نوع کرک کردن دوستان مشابه هم باشه و باعث جلوگیری از مشکلات بعدی بشه.

1.ابتدا بازی رو کاملا حذف کنید.اگر فایل uninstall نداره پوشه اصلی بازی رو پاک کنید.

2.نسخه reloaded رو دانلود و نصب کنید.فعلا هیچ کرکی نریزید.

3.پک آپدیت کامل اسکیدرو را از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود و پوشه update را نمایید.

4.محتویات پوشه کرک رو در محل نصب بازی،کپی و جایگزین کنید.(این کرک برای بازی آنلاین عمدتا با مشکل عدم ارتباط با سرور کونامی روبرو میشود)

5.کرک 1.03 ورژن 2 را از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود و در محل نصب بازی کپی نمایید.

6.فایل مخفی LIVE00000000 را در مسیرهای زیر و در صورت وجود،پاک کنید:
    my documents/konami/pro evolution soccer 2015/mount
    C:/Program Data/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2015/save

7.برنامه استیم رو اجرا کنید و فایل اجرایی بازی رو به عنوان ادمین (run as administrator) اجرا کنید.
    8.در گروه واتس اپ با بقیه هماهنگ کنید

با دانلود مرحله 3،نیاز به هیچ اپدیت و دیتاپک دیگری ندارید و فایل آپدیت بصورت خودکار دیتاپک 4 و آپدیت 1.03 را نصب خواهد کرد.
    مرحله 4 که کرک اسکیدرو رو کپی میکنید ممکنه لازم نباشه اما صرفا بخاطر تفاوتهای فایلهای کنار کرک اصلی،انجام میدهیم.
    در هنگام بازی آنلاین،تا حد امکان فایروال ،آنتی ویروس،دانلود ،wifi و ... رو کاملا تعطیل کنید. بازی آنلاین حجم زیادی ندارد اما با کوپکترین تغییر در پینگ لحظه ای،ارتباط شما قطع خواهد شد.

5. 6 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mineworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض

+

+

سلام به همه دوستان عزیز

متاسفانه به علت محدودیتهایی که در استیم ایجاد شده،دیگه نمیشه بصورت رایگان دوستان رو اضافه کرد و باهاشون هماهنگ کرد اما،
    یه گروه در واتس اپ زدیم تا هم بیشتر با هم آشنا بشیم و هم برای هماهنگی بازیها راحتتر باشیم.دوستانی که برای عضویت تمایل دارند لطفا شماره خود رو به بنده یا دوست عزیز دیگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پ.خ کنند تا به گروه اضافه کنیم.

ضمنا در سری دوم کرکهای آنلاین،مشکلاتی برای بسیاری از کاربران ایجاد شده بود که نمیتونستند به افراد ایرانی وصل بشوند و عمدتا با ارور مواجه میشدند.من راهی که تست کردم و برای خودم کاملا جواب داده رو پیشنهاد میکنم تا بدین صورت لااقل نوع کرک کردن دوستان مشابه هم باشه و باعث جلوگیری از مشکلات بعدی بشه.

1.ابتدا بازی رو کاملا حذف کنید.اگر فایل uninstall نداره پوشه اصلی بازی رو پاک کنید.

2.نسخه reloaded رو دانلود و نصب کنید.فعلا هیچ کرکی نریزید.

3.پک آپدیت کامل اسکیدرو را از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود و پوشه update را نمایید.

4.محتویات پوشه کرک رو در محل نصب بازی،کپی و جایگزین کنید.(این کرک برای بازی آنلاین عمدتا با مشکل عدم ارتباط با سرور کونامی روبرو میشود)

5.کرک 1.03 ورژن 2 را از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود و در محل نصب بازی کپی نمایید.

6.فایل مخفی LIVE00000000 را در مسیرهای زیر و در صورت وجود،پاک کنید:
    my documents/konami/pro evolution soccer 2015/mount
    C:/Program Data/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2015/save

7.برنامه استیم رو اجرا کنید و فایل اجرایی بازی رو به عنوان ادمین (run as administrator) اجرا کنید.
    8.در گروه واتس اپ با بقیه هماهنگ کنید

با دانلود مرحله 3،نیاز به هیچ اپدیت و دیتاپک دیگری ندارید و فایل آپدیت بصورت خودکار دیتاپک 4 و آپدیت 1.03 را نصب خواهد کرد.
    مرحله 4 که کرک اسکیدرو رو کپی میکنید ممکنه لازم نباشه اما صرفا بخاطر تفاوتهای فایلهای کنار کرک اصلی،انجام میدهیم.
    در هنگام بازی آنلاین،تا حد امکان فایروال ،آنتی ویروس،دانلود ،wifi و ... رو کاملا تعطیل کنید. بازی آنلاین حجم زیادی ندارد اما با کوپکترین تغییر در پینگ لحظه ای،ارتباط شما قطع خواهد شد.
    سلام

راستش رو بخواید فارغ از این راه حل مشکلی که کرک 1.03 داره اینه که شما اصولا نمیتونید با افرادی بازی کنید که بازی رو خریداری کردند . این نظر رو میتونید تو کامنت های خود اسکیدرو ببینید . برای اینکه خیالتون راحت باشه این مطلب رو اضافه کنم که چند ماه پیش که کرک 1.02 کار میکرد به طور متوسط از هر 10 باری که سعی میکردید به طرف وصل شید و بازی کنید لااقل 8 بار وصل میشدید . البته این کم کمش بود . اصلا یادمه خیلی به ندرت پیش میومد نره تو یه اتاق یا ارور بده . اما از وقتی کرک 1.03 v2 اومده قشنگ برعکس شده . از هر 10 تا به 8 یا 9 تاش نمیتونی وصل شی . از این بابت خیالتون تخت باشه چون هر روز صبح و عصر و شب تقریبا اونجام ...
    rR
    دوستان کسی پایه است بیاد بازی کنیم . اینجا جای کری نیست فعلا . ولی کم پیش میاد کمتر از 3 تا به کسی بزنم اصولا .. قبل بازی هم بهتون میگم نوع گلا چیه . اگه دوست داشتید فقط چیپ یا R2 گل میزنم نه جور دیگه ای .

فقط شماره و واتس اپ و اینا رو پایه نیستم . نمیخوام شماره م تو نت پخش شه خیلی . راه دیگه ای به نظرتون رسید خوشحال میشم .

راستی بعضی وقتا انقد دیگه وصل نمیشه به هیشکی به سرم میزنه همه جا بچه ها رو جمع کنم کمپینی بزنیم که اسکیدرو یا کرک نده یا درست درمون یه کرک حسابی منتشر کنه .
    Last edited by mineworld; 08-06-2015 at 23:42.

7. این کاربر از mineworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض

دوستان من بازی رو بدون هیچ مشکلی روی ویندوز 8 داشتم ولی وقتی خود ویندوز به 8.1 آپگرید شد بازی برام اجرا نمیشه، روش که کلیک می کنم برای یکی دو ثانیه بازی باز میشه ولی صفحه سیاه میشه و میاد بیرون و بازی هم سریع بسته میشه. دایرکس و نت فریم ورک و درایور گرافیک رو هم مجدداً تمامش رو نصب کردم ولی مشکل پا برجاست. کمک کنید لطفاً؟
    • اگه نخوایم reinstall کنیم : پوشه konami رو که تو Documents هست رو فعلا rename کن تا خودش یه دونه دیگه بسازه . بعضی وقتا چندتا فایل اضافه ، اضافه میشن به بازی ! شما سعی کن بری مسیر نصب هر چی فایل با اسم crash یا غیر اون با فرمت های log,mdmp,info و هر چیز متفرقه ای دیدی بزن حذف کن . حالا دوباره کرک افلاین / انلاین (که انلاین باید لزوما طبق راهنمای بالای دوستمون باشه) بریز . 99 درصد مواقع درست میشه . راستی رایت کلیک کن رو خود pes15.exe اصلی ، بعد properties و بعد compatibility رو چک کن نکنه مورد disable display high dpi تیک خورده باشه . بود بردار . حالا run as کن ببین چی میگه .

• اگه بخوایم reinstall کنیم : فورا your uninstaller رو دانلود کن . 7 مگه . بعد بزن واسه حذف که از ریشه پاکش کنه دوباره نصب و دوباره اپدیت و دوباره کرک . (خیلی احتمالش قویه با این روش درست شه . یکی از هزار با حذف کامل/نصب مجدد درست نشه)

راستی نگفتی با کرک افلاین بازی میکردی (بدون استیم) ؟ یا بازی رو کرک انلاین بودی که این مشکل پیش اومد ؟ اخه اینکه کرش شه بپره بیرون معمولا سر انلاین کرک شده ها پیش میاد .

اگه دیدی با دوتاش حل نشد و حس کردی خیلی کاریه مشکل ، team viewer رو نصب کن بعد یکی که بهش اعتماد داری و کاربلد هم هست بگو از راه دور (جلو چش خودت) دسکتاب و سیستمت رو کنترل کنه و مشکل رو حل کنه . شاید واقعا مشکل از اپدیت ویندوز باشه . راستی اپدیت تو مرحله pending نداری که هنوز نصب نشده باشه ؟ اون وقتی که اپدیت کردی هیچ اپدیتی وسطش قطع نشد ؟ autoKMS رو چک کردی ببینی ریجستر شده ویندوز ؟ البته هزار تا چک دیگه هست که بشه به کمکش فهمید عیب کار کجاس ...

ایشاالله درست میشه .
    Last edited by mineworld; 09-06-2015 at 04:37.

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

ممنون از دوستان بخصوص محمد عزیز (که پروفایلشم بستس و نمیشه جوابشو داد)
    من کلا انلاینم از کار افتاده بود فردا شب دوباره راش میندازم و به دوستان میپیوندم فقط یه سوال:
    من کمی لگ دارم و بازی کلا نمیچسبه برای شما هم همینطوره؟ تا میام تکون بخورم طرف یه گل میزنه!

10. این کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

• اگه نخوایم reinstall کنیم : پوشه konami رو که تو Documents هست رو فعلا rename کن تا خودش یه دونه دیگه بسازه . بعضی وقتا چندتا فایل اضافه ، اضافه میشن به بازی ! شما سعی کن بری مسیر نصب هر چی فایل با اسم crash یا غیر اون با فرمت های log,mdmp,info و هر چیز متفرقه ای دیدی بزن حذف کن . حالا دوباره کرک افلاین / انلاین (که انلاین باید لزوما طبق راهنمای بالای دوستمون باشه) بریز . 99 درصد مواقع درست میشه . راستی رایت کلیک کن رو خود pes15.exe اصلی ، بعد properties و بعد compatibility رو چک کن نکنه مورد disable display high dpi تیک خورده باشه . بود بردار . حالا run as کن ببین چی میگه .

• اگه بخوایم reinstall کنیم : فورا your uninstaller رو دانلود کن . 7 مگه . بعد بزن واسه حذف که از ریشه پاکش کنه دوباره نصب و دوباره اپدیت و دوباره کرک . (خیلی احتمالش قویه این روش درست شه . یکی از هزار با حذف کامل نصب مجدد درست نشه)

راستی نگفتی با کرک افلاین بازی میکردی (بدون استیم) ؟ یا بازی رو کرک انلاین بودی که این مشکل پیش اومد ؟ اخه اینکه کرش شه بپره بیرون معمولا سر انلاین کرک شده ها پیش میاد .

اگه دیدی با دوتاش حل نشد و حس کردی خیلی کاریه مشکل ، team viewer رو نصب کن بعد یکی که بهش اعتماد داری و کاربلد هم هست بگو از راه دور (جلو چش خودت) دسکتاب و سیستمت رو کنترل کنه و مشکل رو حل کنه . شاید واقعا مشکل از اپدیت ویندوز باشه . راستی اپدیت تو مرحله pending نداری که هنوز نصب نشده باشه ؟ اون وقتی که اپدیت کردی هیچ اپدیتی وسطش قطع نشد ؟ autoKMS رو چک کردی ببینی ریجستر شده ویندوز ؟ البته هزار تا چک دیگه هست که بشه به کمکش فهمید عیب کار کجاس ...

ایشاالله درست میشه .
    سلام. داداش! حالا که بحث اجرا نشدن پیش اومد، بذار منم مشکلمو بگم، شاید راه حلّی براش داشته باشی.
    من روی ویندوز 8 اوریجینال لپ تاپم PES 2015 Update 1.04 و کرک 1.03 آفلاین نصب بود و بازی به راحتی اجرا میشد ولی از وقتی که GTA V رو نصب کردم، دیگه تو بازی نمیره و خطای Closed Program میده! چند بار هم با Your Uninstaller کاملاً حذفش کردم و تمام فایل ها و پوشه های باقی مونده از PES رو دستی هم حذف کردم و دوباره نصب کردم ولی همش همین خطا رو میده! چی کار کنم الآن که بازی بالا بیاد؟
    اینم بگم که تمام نرم افزارهای کمکی نصبه و همون طور که گفتم، بعد از نصب GTA V این خطای Closed Program رو میده...

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض

سلام. داداش! حالا که بحث اجرا نشدن پیش اومد، بذار منم مشکلمو بگم، شاید راه حلّی براش داشته باشی.
    من روی ویندوز 8 اوریجینال لپ تاپمPES 2015 Update 1.04 و کرک 1.03 آفلاین نصب بود و بازی به راحتی اجرا میشد ولی از وقتی که GTA V رو نصب کردم، دیگه تو بازی نمیره و خطای Closed Program میده! چند بار هم با Your Uninstaller کاملاً حذفش کردم و تمام فایل ها و پوشه های باقی مونده از PES رو دستی هم حذف کردم و دوباره نصب کردم ولی همش همین خطا رو میده! چی کار کنم الآن که بازی بالا بیاد؟
    اینم بگم که تمام نرم افزارهای کمکی نصبه و همون طور که گفتم، بعد از نصب GTA V این خطای Closed Program رو میده...
    مشکلتون خیلی کلیه . دقیق چیزی به ذهنم نمیرسه . واقعا گزینه های زیادی میتونه باشه . شاید کرک یا پچ GTA V ویروسی بوده و سیستمتون الوده شده . فعلا بازی pes 13 رو نصب کنید دو حالت داره . اگه کار کرد نتیجه اینه که مشکل pes 15 هستش و اگه نه ویندوزه .

حالا خودمونیم واقعا closed program میده یا الکی منو تست کردید ؟!! اخه متن پست شما زیادی تر و تمیز و شسته رفته اس . حتی حروف اول انگلیسی بزرگه !! حتی تشدید «راه حلّ» و تنوین «کاملاً» و مد «الآن» رو گذاشتید! . اینکه سال 2012 ثبت نام کردید تو فروم ولی به طور عجیبی اون سال فکر امروز بودید و شماره 2015 رو واسه یوزنیم استفاده کردید عجیبه . بعد 500 پست بدون اواتار . بازم عجیبه . حسی که بهم میدید انگار یه یوزر خیلی حرفه ای داره دستم میندازه . حق بدید . ادم میترسه ...
    Last edited by mineworld; 09-06-2015 at 03:57.

13. این کاربر از mineworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض

ممنون از دوستان بخصوص محمد عزیز (که پروفایلشم بستس و نمیشه جوابشو داد)
    من کلا انلاینم از کار افتاده بود فردا شب دوباره راش میندازم و به دوستان میپیوندم فقط یه سوال:
    من کمی لگ دارم و بازی کلا نمیچسبه برای شما هم همینطوره؟ تا میام تکون بخورم طرف یه گل میزنه!
    نگیم لگ . چون لگ حس افت فریم و صحنه اهسته شدن رو القا میکنه . در حالی که مشکل من و شما این نیست . شما در حالت انلاین قطعا 60 فریم بر ثانیه رو دارید . بگیم Delay بهتره . Delay اینه که احساس کنید کنترلر یا کیبرد سریع فرمان رو نگیره و با تاخیر اجاره کنه . البته تهش قطعا به اندازه افلاین روون و سریع نیست . البته اگه سریع گل میخورید و دیگه خیلی تاخیر دارید مشکل زیادی پینگ تونه . لطف کنید WIN + R رو بزنید . تایپ کنید cmd . حالا بزنید ping konami.jp . عدد دومین ردیف از سه ردیف موجود که واستون میاد همون پینگ تونه بر حسب میلی ثانیه . میگن واسه روونی بازی باید زیر 100 میل باشه . ولی من با اسیاتک 2 مگ حدودای 300 میله . سه راه داریم واسه کاهش پینگ . سخت افزاریش اینه که اصلا با wifi بازی نکنید . فقط lan یا usb . راه دوم که سرویس های کاهش پینگ هست . گوگلش کنید به نتیجه هایی میرسید . فعلا خودم تست نکردم . راه سوم هم نرم افزاریه که من همه رو رفتم که فایده نداشت .

کنترات گرفتم تاپیک pes رو !! شانس من سوت و کور شده اینجا ...
    Last edited by mineworld; 09-06-2015 at 04:32.

15. این کاربر از mineworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

داخل مسترلیگ پرداخت پولش برچه اساسیه؟چطوری میشه پول بیشتری بدست آورد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •