تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 254 از 278 اولاول ... 154204244250251252253254255256257258264 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,531 به 2,540 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

مرسی از نظرتون
    گرچه هنوز کسی راهکاری برا مشکل من ارائه نداده
    فقط یه سوال از شما داشتم...ویندوز اورجینال رو چطور تهیه کردی؟فکرنکنم برا خرید موجود باشه و اگر هم باشه گرون هستش.بسیار!!!!
    اصلا از کجا میشه فهمید اورجینال هست ویندوز؟!
    بازم تشکر از دوستان
    (راجع به مشکل اصلیم،یعنی کم شدن سرعت بوت هم لطفا حتما نظر بدید.بازم میگم ویندوز خالیه.فقط درایور ها نصب هستش)
    من لپ تاپ رو با ویندوز اورجینال خریدم
    خودم نصب نکردم روش بود
    ممنکنه ویندوزی که شما نصب کردی از همینهایی باشه که توسط شرکتهای درپیت کرک شدن و دستکاری شده باشه و برا همین سرعتش پایینه
    ویندوز اورجینال هم تو بازار هست قیمتش رو نمیدونم ولی هست
    یه سوال دیگه
    شما ویندوز x86 نصب کردی یا x64؟

Sent from my ME302KL using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من لپ تاپ رو با ویندوز اورجینال خریدم
    خودم نصب نکردم روش بود
    ممنکنه ویندوزی که شما نصب کردی از همینهایی باشه که توسط شرکتهای درپیت کرک شدن و دستکاری شده باشه و برا همین سرعتش پایینه
    ویندوز اورجینال هم تو بازار هست قیمتش رو نمیدونم ولی هست
    یه سوال دیگه
    شما ویندوز x86 نصب کردی یا x64؟

Sent from my ME302KL using Tapatalk
    ویندوز رو دانلود کردم.البته از همین سایتهای مشهور و (شاید معتبر) داخلی.
    X64هستش.
    چطور مگه؟!؟!؟

آخر فروم باز atlas-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

پيش فرض

تو فکر یه SSD بودم به جای هاردم که خوردم به این:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با حاله!
    به نظرتون چطور میشه خریدش!!!
    کسی نظری، پیشنهادی نداره؟
    چطور میشه یه همچین چیزی خرید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

دوستی که اطلاعات در مورد n56jn میخوایتبن باید بگم که صفحه نمایشش زاویه مجدودی داره و مطمئنم پشیمون میشین گرافیکش هم 50 درصد ضعیف تر از jk هست که به صرفه نیستش شما برو n550jk رو مدل غیر لمسیش که مات هست رو بگیر با گارانتی سریر هم دیگه رفلکس نداره و هم اینکه فوق العاده قوی هست
    متاسفانه مات با گارانتی اصلی نیست و پول کمی هم نمیخوایم بدیم که بریم یه گارانتی متفرقه رو انتخاب کنیم.لمسی این مدلم که خیلیا دارن ازش انتقاد میکنن، از باتری و در دی وی دی رام و تاچ پد و.... آخه من میخواستم یه سیستم بی نقص باشه وقتی این همه پول میخوام بدم، ولی انگار حتی این سیستم های قدرتمندم مشکل دارن. با این وجود واسه همین من گفتم یه سیستم پایینتر باشه که ارزونترم در بیاد و حداقل دلم نسوزه این همه پول دادم و باز مشکل داشته باشم. در هر صورت از شما ممنونم بابت راهنمایی. الانم واقعا موندم چه سیستمی رو بگیرم اگر رفلکس مدل لمسی کم بود و این مشکلات رو نداشت حتما میگرفتم اینو

5. این کاربر از mhe3xe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام من چند ماهیه این لب تاب گرفتم از سمت راست تاچ پد یه صدایی مثل جززز جززز میده می خواستم بدونم واسه شما هم همچین صدایی رو می ده؟ و این صدا اشکال داره؟اگه داره از چیه؟
    ممنون.
    آره دوست من مال منم همین صدا رو گاهی اوقات (گاهی اوقات نه همیشه) داره
    شک نکن از هارده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

متاسفانه مات با گارانتی اصلی نیست و پول کمی هم نمیخوایم بدیم که بریم یه گارانتی متفرقه رو انتخاب کنیم.لمسی این مدلم که خیلیا دارن ازش انتقاد میکنن، از باتری و در دی وی دی رام و تاچ پد و.... آخه من میخواستم یه سیستم بی نقص باشه وقتی این همه پول میخوام بدم، ولی انگار حتی این سیستم های قدرتمندم مشکل دارن. با این وجود واسه همین من گفتم یه سیستم پایینتر باشه که ارزونترم در بیاد و حداقل دلم نسوزه این همه پول دادم و باز مشکل داشته باشم. در هر صورت از شما ممنونم بابت راهنمایی. الانم واقعا موندم چه سیستمی رو بگیرم اگر رفلکس مدل لمسی کم بود و این مشکلات رو نداشت حتما میگرفتم اینو
    دوست عزیز اگه با صفحات مات مشکلی نداری برو msi ge60 apache رو بگیر. شک نکن از این بهتره. صفحه اش هم اونقدرا که میگن بد نیست. گرافیکشم تو بعضی بازیا تا 60 درصد از این بهتر عمل میکنه.
    ولی اگه مثل من با صفحات مات مشکل داری و خیلی اهل بازی نیستی و کارت هم بهت اجازه نمیده یه لپ تاپ گیم دستت بگیری بیا همین n550jk رو بگیر.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

8. این کاربر از Saidgta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام من چند ماهیه این لب تاب گرفتم از سمت راست تاچ پد یه صدایی مثل جززز جززز میده می خواستم بدونم واسه شما هم همچین صدایی رو می ده؟ و این صدا اشکال داره؟اگه داره از چیه؟
    ممنون.
    همه هاردها صدا دارن. انقدر حساس نباشید. طبیعیه.

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

خداییش از اینکه ایسوس خریدم ناراضیم. کاش انقدر به برند اعتماد نمیکردم...
    چندتا نقصی که توش دیدمو مینویسم:
    1- کلید شیفت کیبورد حساسیت کافی نداشت و موقع تایپ اذیت میکرد. البته خودم کلیدشو جدا کردم و با یکم دستکاری سنسور زیرش تا حدودی درستش کردم...
    2-درب دی وی دی رام سخت بسته میشه و سخت هم باز میشه. اینم خودم یکم باهاش ور رفتم و الان تقریبا درست شده...
    3- تاچ پد قشنگ وسط قابش قرار نگرفته و مقداری گپ سمت راست و پایین نسبت به سمت چپ و بالا بیشتره.
    4- دوتا کلید بالای کیبورد داره.یکی پاور هست و یکی دیگه هم کلید میانبر برای یک برنامه دلخواه هست. هیچ کدوم از این دو تا کلید دایره ای در مرکز قابشون قرار نگرفتن و باز هم گپ های اطرافشون به شکل ناجوری ناهماهنگ هست.
    5- جلوی لپ تاپ چندتا لامپ اعلام وضعیت وجود داره. متاسفانه بعضی از ال ای دی هاش دقیق سر جاشون نیستن و شدت نور بعضیاشون خیلی کمتر از بقیه هست...
    6- **** بعضی وقتها صفحه مرگ آبی واسم میاد که عنوانش memory_management هست. یکی دیگه از دوستان هم این مشکلو گزارش کرده بود و میگفت سخت افزاریه. من رم رو چک کردم ولی مشکلی نداشت. اگه قرار باشه سخت افزاری باشه، ایراد از مادربورده احتمالا.چون رمها سالم هستن...
    دیروز ویندوز رو تعویض کردم، شاید مشکل از ویندوز باشه. امیدوارم دیگه این مشکل واسم پیش نیاد.

خلاصه دوستان به هیچ وجه ایسوس نگیرید.این مشکلات رو حتی لپ تاپ های 1 میلیونی هم ندارن. ما کلی هزینه کردیم تا یه دستگاه بی عیب و نقص بگیریم. تا به حال تا این حد بی توجهی تو ساخت یک محصول ندیده بودم.
    -دوستان لطفا نیاید بگید مال من این مشکلاتو نداره. همینکه تعداد محدودی از محصولات یک برند مشکل دار باشن باید دور اون برند رو خط کشید.
    به نظر من برید همون ام اس آی رو بخرید دوستان.
    یا حق

11. 2 کاربر از Saidgta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

به نظر من خیلی اشغاله قوی بودن سخت افزار و... که تو کاغذ نوشته شده یک طرف ولی عملکرد و کیفیت ساخت هم یک طرف که 60 هزار تا ایراد دار این لبتاپ و امکان داره یکی از اون مشکل داراش به ما بیافته من که دیگه دلمو زده از صفحه 60 این تاپیک تو این انجمن هستم و پست ها رو میخونم jv از این بهتر بود شارژهم بیشتر نگه میداشت حیف که گرافیک ضعیفی داره

در کل باید بگم ادم این 4 میلیون رو بده پی سی بخره بهترین چیزارو میشه جمع کرد تازه خرکارتر هم هستش یا اگه گیمر هستین بدید کنسول بخرید

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

به نظر من خیلی اشغاله قوی بودن سخت افزار و... که تو کاغذ نوشته شده یک طرف ولی عملکرد و کیفیت ساخت هم یک طرف که 60 هزار تا ایراد دار این لبتاپ و امکان داره یکی از اون مشکل داراش به ما بیافته من که دیگه دلمو زده از صفحه 60 این تاپیک تو این انجمن هستم و پست ها رو میخونم jv از این بهتر بود شارژهم بیشتر نگه میداشت حیف که گرافیک ضعیفی داره

در کل باید بگم ادم این 4 میلیون رو بده پی سی بخره بهترین چیزارو میشه جمع کرد تازه خرکارتر هم هستش یا اگه گیمر هستین بدید کنسول بخرید
    البته آشغالم نیست ها!!!
    کلا لپ تاپ شیک و با کلاسیه.کیفیت صفحه خوبی داره.صدای خوبی داره.کیفیت بدنه اش واقعا خوبه و حس خوبی به آدم میده.
    اما اون نقص های بزرگم داره.
    من اگه قرار بود بازم به عقب برگردم همینو میخریدم.چون انتخاب دیگه ای نداشتم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •