تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 254 از 269 اولاول ... 154204244250251252253254255256257258264 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,531 به 2,540 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آی اسپورت- پس از حرف و حدیث های متعدد درباره انتخاب دستیاران جدید امیر قلعه نویی در استقلال سرانجام سرمربی استقلال مربیان جدید این باشگاه را انتخاب کرد. بر اساس اعلام قلعه نویی در فصل جدید این افراد در کادرفنی استقلال حضور خواهند داشت:
    مدیر تیم: میرشاد ماجدی

مربیان: جواد زرینچه و مهدی پاشازاده

مربی دروازه بانان: کریم بوستانی
    مربی بدنساز: امیر حاج قاسم
    آنالیزورها: ایمان عالمی و نیما رسولی
    تمرینات استقلال از روز 20 خردادماه آغاز می شود.

2. 5 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

نکته خوبی که توی این 3 تا خرید می بینم قرارداد های سه ساله هست
    برای اینکه قانونه که از این به بعد چه تیم بزرگسالان و چه تیم های پایه با بازیکنای زیر فکر کنم 27 سال قرارداد حداقل 3 ساله باید ببندند.

وگرنه قرارداد توی هیئت فوتبال ثبت نمی شه.

4. 3 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

مبعلي براي استقلال سهميه محسوب نمي‌شود

مسئول نقل و انتقالات سازمان ليگ گفت:ايمان مبعلي بازيکن استقلال به حساب مي‌آيد و براي اين تيم سهميه محسوب نمي‌شود.

مصطفي شهبازي در خصوص قرارداد وريا غفوري با باشگاه نفت تهران که اين بازيکن را براي پيوستن به سپاهان دچار مشکل کرده و اينکه از طرف اين بازيکن گفته مي‌شود در قرارداد او دست برده شده و تخلف صورت گرفته گفت: هيچ تخلفي انجام نشده و اين بازيکن در زماني سقف قرارداد با باشگاه نفت تهران زير 28 سال سن داشته و طبق قانون بازيکناني با اين رده سني نبايد قراردادي کمتر از 3 سال مي‌بستند و سازمان ليگ، باشگاه نفت تهران و هيات فوتبال همگي قانون را رعايت کرده‌اند و کسي تخلفي نکرده است.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: به طور مثال وقتي قانون مي‌گويد معدل 10 به بالا باعث مي‌شود شما يک کلاس بالاتر بروي معدل شما 9 بشود نمي‌تواني به کلاس بالاتر بروي! آن زمان هم قرارداد سه سال براي بازيکنان زير 28 سال در نظر گرفته شد واگر قرارداد بيش از 3 سال براي غفوري ثبت مي‌گرديد تخلف بود اما اين موضوع تخلف به حساب نمي‌آيد.

مسئول نقل و انتقالات سازمان ليگ در مورد اين صحبت غفوري که گفته بود که قراردادش در سازمان ليگ امضاي او را ندارد، خاطرنشان کرد: نيازي به امضاي غفوري نبود اما اگر مسئولان باشگاه نفت اين موضوع را به خود اين بازيکن اطلاع مي‌دادند بهتر بود.

شهبازي در خصوص وضعيت قرارداد ايمان مبعلي با استقلال که عده‌اي او را سهميه ليگ برتري مي‌دانند و عده‌اي هم معتقدند که او سهميه نيست، گفت: اين بازيکن سال گذشته از يک تيم ليگ برتري به استقلال آمده و چون با استقلال قرارداد دارد و بازيکن اين تيم به حساب مي‌آيد سهميه محسوب نمي‌شود و اين بازيکن براي خود استقلال است.

6. 2 کاربر از blue2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

شهباززاده: اميدوارم زودتر به استقلال ملحق شوم

مهاجم فصل گذشته تيم فوتبال سايپا گفت: استقلال باشگاه بزرگي است و اميدوارم کارهاي انتقالم به اين تيم صورت بگيرد.

سجاد شهباززاده درباره مذاکرات باشگاه استقلال با وي اظهار داشت: مذاکراتي با من انجام شده و قرار است يک‌بار ديگر اين مذاکرات انجام شود تا به نتيجه‌ برسد.

به گزارش تسنيم، وي با ابراز علاقه از پيوستن به استقلال تصريح کرد: استقلال باشگاه بزرگي است و دوست دارم کارهاي انتقالم به اين تيم صورت بگيرد.

اين بازيکن 24 ساله با بيان اينکه قراردادي با باشگاه سايپا ندارد، خاطرنشان کرد: با توجه به اينکه هنوز با باشگاه استقلال قرارداد نبسته‌ام، همه صحبت‌هايم را پس از امضاي قرارداد انجام مي‌دهم.

8. 2 کاربر از blue2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

اولین بمب را استقلال منفجرکرد / ستاره سپاهان با استقلال 2 ساله بست

به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز، امید ابراهیمی هافبک فصل گذشته سپاهان با قراردادی دو ساله به تیم فوتبال استقلال پیوست.

این بازیکن جوان که یکی از کشف های امیر قلعه نویی بود در چند روز گذشته با مسئولان استقلال مذاکراتی را انجام داد و با وجود اختلافی که بر سر مدت قراردادش داشت در نهایت با آبی پوشان قرارداد داخلی امضا کرد.

استقلالی ها پیش از این خواهان جذب هادی عقیلی هم بودند که این بازیکن در سپاهان ماندنی شد.

10. 3 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه anita.blue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    خیلی دور خیلی نزدیک

پيش فرض

مدافع تیم فوتبال استقلال گفت: با مسئولان تراکتورسازی صحبت کرده و به توافق رسیدم.

حنیف عمران‌زاده در گفت‌‌و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص پیشنهاد تراکتورسازی گفت:مسئولان باشگاه تراکتورسازی در این چند روز چند بار با من تماس گرفتند و خواهان جذب من شدند، شب گذشته هم به صورت حضوری با آقای آذرنیا و یکی دیگر از مسئولان این باشگاه صحبت کردم و اتفاقا تمام شرایط من را پذیرفتند ولی به آنها گفتم به احترام استقلال تا روز سه شنبه به من فرصت بدهند.

وی در خصوص مذاکرات خود با باشگاه تبریزی گفت:انصافا هر شرطی داشتم تراکتوری‌ها پذیرفتند و مذاکراتمان در فضایی کاملا حرفه‌ای انجام شد. جا دارد از مسئولان این تیم تبریزی هم تشکر کنم که اینقدر به من اطمینان دارند ولی من فکر می‌کنم همیشه شرایط در استقلال اینگونه است که آنهایی که می‌خواهند به استقلال بیایند خاطرشان عزیزتر است!

مدافع تیم استقلال در ادامه گفت‌گو با فارس تاکید کرد:من صحبت‌هایم را با تیم تبریزی انجام داده‌ام و تا روز سه شنبه مذاکراتم را نهایی می‌کنم.اجازه بدهید تا روز سه شنبه همه چیز مشخص می‌شود آن وقت صحبت‌هایم را مفصل انجام خواهم داد.

پ.ن: معلوم نیست اینجا چه خبره.چرا هیچ وقت قدر داشته هامون را نمیدونیم ؟کی معنی رفتار درست و حرفه ای را میفهمیم...؟؟

12. 2 کاربر از anita.blue بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

مدافع تیم فوتبال استقلال گفت: با مسئولان تراکتورسازی صحبت کرده و به توافق رسیدم.

حنیف عمران‌زاده در گفت‌‌و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص پیشنهاد تراکتورسازی گفت:مسئولان باشگاه تراکتورسازی در این چند روز چند بار با من تماس گرفتند و خواهان جذب من شدند، شب گذشته هم به صورت حضوری با آقای آذرنیا و یکی دیگر از مسئولان این باشگاه صحبت کردم و اتفاقا تمام شرایط من را پذیرفتند ولی به آنها گفتم به احترام استقلال تا روز سه شنبه به من فرصت بدهند.

وی در خصوص مذاکرات خود با باشگاه تبریزی گفت:انصافا هر شرطی داشتم تراکتوری‌ها پذیرفتند و مذاکراتمان در فضایی کاملا حرفه‌ای انجام شد. جا دارد از مسئولان این تیم تبریزی هم تشکر کنم که اینقدر به من اطمینان دارند ولی من فکر می‌کنم همیشه شرایط در استقلال اینگونه است که آنهایی که می‌خواهند به استقلال بیایند خاطرشان عزیزتر است!

مدافع تیم استقلال در ادامه گفت‌گو با فارس تاکید کرد:من صحبت‌هایم را با تیم تبریزی انجام داده‌ام و تا روز سه شنبه مذاکراتم را نهایی می‌کنم.اجازه بدهید تا روز سه شنبه همه چیز مشخص می‌شود آن وقت صحبت‌هایم را مفصل انجام خواهم داد.

پ.ن: معلوم نیست اینجا چه خبره.چرا هیچ وقت قدر داشته هامون را نمیدونیم ؟کی معنی رفتار درست و حرفه ای را میفهمیم...؟؟
    حیفِ واقعا حیفِ
    حنیف تو ۲-۳ سالِ اخیر یکی از با تهصب ترین و بهترین بازیکنای تیم بوده.
    امیدوارم زودتر برای تمدید باهاش مذاکره کنن.
    متاسفانه مٌد شده هر سال تو فصل نقل و انتقالات اسم های گنده گنده میارن آخر سر
    بازیکنای دسته ۳ میان و قرار داد میبندن با تیم.

14. 2 کاربر از lionf3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

عمران‌زاده: با تراکتورسازي به توافق رسيدم

کل تیم یه طرف حنیف یه طرف

16. این کاربر از بی باک بی بال بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حنیف به احتمال زیاد جایی نمیره و این کارا و این حرفاش به خاطر اینه که طلبشو بتونه زنده کنه و فکر نمیکنم جای نگرانی باشه
    ولی یه چیزی خییییلی داره منو اذیت میکنه اخه بعضی هوادارا چقدر باید شخص پرست باشند؟خداوکیلی حالم به هم خورد انقدر در این مدت در صفحات اجتماعی بازیکنا التماسهای هوادارارو دیدم...فلانی تورو قران به پات میفتم نرو تورو به هر چی میپرستی قسمت میدم بیا و ...... واقعا این کارا واسه چیه؟کی میخوایم بفهمیم اون بازیکنا باید التماس کنند که تو استقلال بازی کنند نه اینکه هوادارا التماس اونارو کنند و به پاشون بیفتند اخر سر هم اونا کار خودشونو میکنند
    از دیشب هوادارا دارند التماس حنیفو میکنند اخر سر هم گویا حنیف امروز همه پستهاشو و همه عکساش با پیراهن استقلالو پاک کرده....حالا اصلا گیریم حنیف داوید لوییزه به خدا ارزش هوادارا خیلی بیشتر از اینه که التماس اینارو کنند....واقعا کار خیلی زشتیه که با احساسات هوادارا بازی میکنند برای گرفتن طلبشون......
    این وضعیت فوتبالمون همچین بازیکنایی هم میخواد.....

18. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حساب‌هاي مسدود شده باشگاه استقلال باز شد

مسئول نقل و انتقالات باشگاه استقلال گفت: شنيده‌ام که حساب‌هاي مسدود شده باشگاه استقلال باز شده است.

علي نظري جويباري در جمع خبرنگاران اعلام کرد من در باشگاه بودم و شنيدم که حساب‌هاي استقلال باز شده است و مشکلي در اين زمينه وجود ندارد.

20. 2 کاربر از Soroush HD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •