تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 254 از 332 اولاول ... 154204244250251252253254255256257258264304 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,531 به 2,540 از 3311

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2014

کاربر فعال انجمن سریال‌های خارجی M A S T 3 R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Out of My Mind

پيش فرض

خب نمیشه خوده پچ رو جدا پیدا کنم و دانلود کنم؟؟؟ دقیقا" چیو باید سرچ کنم؟؟ یعنی شماره چنده پچ ؟0.2 ؟؟؟
    این پچی که الان اومده 0.2 هستش
    الان یکی از سایت های ادیت ایرانی پچ رو از dlc جدا کرده حجمش شده حدود 100 مگ که لینکشو برات پ.خ میکنم،کسایی که قبلا پچ 0.1 رو نصب کردن لازم نیست حتما دوباره 700 مگ دان کنن

2. 2 کاربر از M A S T 3 R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام،کسی میتونه در مورد تنظیمات دسته راهنمایی کنه،کلا داغونه؟
    سلام دوست عزیز

ببین این تنظیمات دسته منه ، تقریبا میشه گفت برای همه همینطوریه ، یعنی با X شوت میزنه و با Y پاس فرار و با B سانتر و تکل و با A هم پاس میده !

البته دسته من دکمه استارت را نداره و نمیتونم تنظیمش کنم ! اون جای خالی را خودت تنظیم کن روی Start

درضمن برای بازی کردن حتما باید دسته شوک دار داشته باشی
    . . .

4. این کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

داداش mahdi209 میشه لینک اون سایتی که فقط پچ جدید رو گذاشته و نیازی نداره 700 مگ رو دانلود کنیم بذاری؟!
    من پچ 0.1 رو نصب کردم. ارزش نداره دوباره 700 مگ بگیرم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

داداش mahdi209 میشه لینک اون سایتی که فقط پچ جدید رو گذاشته و نیازی نداره 700 مگ رو دانلود کنیم بذاری؟!
    من پچ 0.1 رو نصب کردم. ارزش نداره دوباره 700 مگ بگیرم.
    چون نمی تونم تو خصوصی ازت تشکر کنم .(چون پستام هنوز 20 تا نشده) همین جا ازت تشکر میکنم mahdi209 عزیز

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

این پچ MyPES14 Patch 1.1 چه تغییراتی انجام میده ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

این خرید بازیکن تو مسترلیگ شیوه خاصی داره؟ من هرکار میکنم نمیشه بازیکن خرید...
    حتی بازیکن های آزاد!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه CV30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من با سیستمی قوی که دارم کاملا راحت دارم بازی رو روی اخرین تنظیمات بازی می‌کنم منم با حرف konami_pc
    موافقم هر چقدر تلاش کردم یه باگ پیدا کنم نتونستم .
    در ضمن بچه های پی اس باز و اقای konami_pc
    باید خیلی خوشحال باشید چون امسال تاپیک پر فن فیفا شده در واقع اینا دارن پی اس بازی میکنن که هی میان اینجا و نظر میدن وگرنه هی اینجا نمی اومدن .
    بازم تاکید میکنم تا الان هیچ باگی تو بازی ندیدم
    بچه های فیفاباز از اینکه هی میاید اینجا و نظر میدید حالا چه مثبت یا منفی فرقی نمیکنه بلکه باعث خوشحالی ما فن های پی اسه پس خوش اومدین به جمع ما پی اس بازا.
    در اخر میخوام بگم که کونامی ترکونده بازی حرف نداره خدایی همین پی اس چهارده فیفا رو میخوره حالا ببین سال بعد چه شود...
    Last edited by CV30; 30-09-2013 at 03:16.

10. این کاربر از CV30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Konami_Pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

من با سیستمی قوی که دارم کاملا راحت دارم بازی رو روی اخرین تنظیمات بازی می‌کنم منم با حرف konami_pc
    موافقم هر چقدر تلاش کردم یه باگ پیدا کنم نتونستم .
    در ضمن بچه های پی اس باز و اقای konami_pc
    باید خیلی خوشحال باشید چون امسال تاپیک پر فن فیفا شده در واقع اینا دارن پی اس بازی میکنن که هی میان اینجا و نظر میدن وگرنه هی اینجا نمی اومدن .
    بازم تاکید میکنم تا الان هیچ باگی تو بازی ندیدم
    بچه های فیفاباز از اینکه هی میاید اینجا و نظر میدید حالا چه مثبت یا منفی فرقی نمیکنه بلکه باعث خوشحالی ما فن های پی اسه پس خوش اومدین به جمع ما پی اس بازا.
    در اخر میخوام بگم که کونامی ترکونده بازی حرف نداره خدایی همین پی اس چهارده فیفا رو میخوره حالا ببین سال بعد چه شود...
    دوست خودم اومد خونه وقتی بازی رو روی LED خونه و تنظیمات گرافیکی سیستم خودم دید البته از قبل بازی کرده بود خونه خودشون و باسیستم خودش روی گرافیک پائین تر ولی وفتی اومد اینجا و بازی رو دید اصلا متعجب شده بود بخدا میگفت تو پچ بالا بردن گرافیک ریختی باورش نمیشد این همون بازی هستش که خونش انجام میده

بازی کردیم بعد 1 دقیقه گفت خدائی خیلی بازی فرق میکنه روی گرافیک بالا اتفاقا اومده بود باگ های بازی رو نشون بده میگفت خطا بده پشت 18 تا راحت گل بزنم منم هی میزدمش تا این بتونه یکی رو گل کنه بخدا با سلکت کردن دروازبان هیچکاری نمیتونست بکنه و بخصوص با تایم زمانی پرش دفاعم بیشتر توپاش یا به دفاع میخورد یا راحت دروازبان جمع میکرد عیب اینجاست که نحوه بازی رو ندونستن تاکتیک و تکنیک های بازی رو اونجوری که باید بلد باشن بلد نیستن میزارن روی حساب باگ خوب بگذریم بعد گفت بزار فیفا رو ببینم چجوریه دمو فیفا رو گذاشتم واسش روی اخرین گرافیک تا بازی شروع شد بعد 1 دقیقه گفت بیا اقا بیرون امسال سال شماست هنوزم وقتی میخواست بره میگه امسال با فیفا نکست جن حتما فیفا سرتر میشه گفتم خوبه میگی نکست جن پس این یعنی صب کن سال بعد Pes 2015 بیاد بعد ببینیم چی میشه فعلا با این مقایسه نکنش

رفته خونشون بازی کرده زنگ میزنه میگه خدائی Pes 2014 تو سیستم تو یه چیزی داشت که مشکلی نبود توش گفتم خوبه خودم واست ریختم دوتا نسخه یکی هستش گفتم تو کافیه بریی سیستمت رو یکم بروز کنی بخصوص واسه بازیهای سنگین گرافیکی چندتا هم کلیپ های اموزشی بازی رو بگیر یکم از حالت فن بودن فیفا در بیا همون خونه خودتون هم حال میده ........... خوشبختانه از اون فن فیفاهای بود که منطق داشت وقتی یه چیزی رو میدید قبول میکرد حقم داشت هر چی بهش میگفتم پشت تل قبول نمیکرد تا اینکه اومد خونه بازی کرد و حرف ما واسش ثابت شد

دقیقا مثل اینجا که هر چی میگیم همه فک میکنن حقوق گیر این شرکت هستیم ما هم گیمری بیش نیستیم ولی سعی میکنیم وقتی یه بازی رو میخوایم انجام بدیم روی درجه ای بازی کنیم که از طرف شرکت پیشنهاد داده شده و اینجوری هم خودمون لذت میبریم هم پسوند فن باز به کسی چسبونده نمیشه و کسی هم داغ نمیکنه روی حرفهای تکراری کسی که داره هی از بازی تعریف میکنه و باورش سخته واسشون

12. 2 کاربر از Konami_Pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه CV30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست خودم اومد خونه وقتی بازی رو روی LED خونه و تنظیمات گرافیکی سیستم خودم دید البته از قبل بازی کرده بود خونه خودشون و باسیستم خودش روی گرافیک پائین تر ولی وفتی اومد اینجا و بازی رو دید اصلا متعجب شده بود بخدا میگفت تو پچ بالا بردن گرافیک ریختی باورش نمیشد این همون بازی هستش که خونش انجام میده بازی کردیم بعد 1 دقیقه گفت خدائی خیلی بازی فرق میکنه روی گرافیک بالا اتفاقا اومده بود باگ های بازی رو نشون بده میگفت خطا بده پشت 18 تا راحت گل بزنم منم هی میزدمش تا این بتونه یکی رو گل کنه بخدا با سلکت کردن دروازبان هیچکاری نمیتونست بکنه و بخصوص با تایم زمانی پرش دفاعم بیشتر توپاش یا به دفاع میخورد یا راحت دروازبان جمع میکرد عیب اینجاست که نحوه بازی رو ندونستن تاکتیک و تکنیک های بازی رو اونجوری که باید بلد باشن بلد نیستن میزارن روی حساب باگ خوب بگذریم بعد گفت بزار فیفا رو ببینم چجوریه دمو فیفا رو گذاشتم واسش روی اخرین گرافیک تا بازی شروع شد بعد 1 دقیقه گفت بیا اقا بیرون امسال سال شماست هنوزم وقتی میخواست بره میگه امسال با فیفا نکست جن حتما فیفا سرتر میشه گفتم خوبه میگی نکست جن پس این یعنی صب کن سال بعد Pes 2015 بیاد بعد ببینیم چی میشه فعلا با این مقایسه نکنش رفته خونشون بازی کرده زنگ میزنه میگه خدائی Pes 2014 تو سیستم تو یه چیزی داشت که مشکلی نبود توش گفتم خوبه خودم واست ریختم دوتا نسخه یکی هستش گفتم تو کافیه بریی سیستمت رو یکم بروز کنی بخصوص واسه بازیهای سنگین گرافیکی چندتا هم کلیپ های اموزشی بازی رو بگیر یکم از حالت فن بودن فیفا در بیا همون خونه خودتون هم حال میده ........... خوشبختانه از اون فن فیفاهای بود که منطق داشت وقتی یه چیزی رو میدید قبول میکرد حقم داشت هر چی بهش میگفتم پشت تل قبول نمیکرد تا اینکه اومد خونه بازی کرد و حرف ما واسش ثابت شد دقیقا مثل اینجا که هر چی میگیم همه فک میکنن حقوق گیر این شرکت هستیم ما هم گیمری بیش نیستیم ولی سعی میکنیم وقتی یه بازی رو میخوایم انجام بدیم روی درجه ای بازی کنیم که از طرف شرکت پیشنهاد داده شده و اینجوری هم خودمون لذت میبریم هم پسوند فن باز به کسی چسبونده نمیشه و کسی هم داغ نمیکنه روی حرفهای تکراری کسی که داره هی از بازی تعریف میکنه و باورش سخته واسشون
    والا منم با حرفت موافقم بازی رو دادم چندتا از پسرای فامیل نصب کنن بعد اومدن خونمون بازی رو رو کامپیوتر من انجام میدن عین فوتبال ندیده ها ریخته بودن سرش حین میگفتن عجب گرافیکی داره عجب گیم پلی روونی داره عجب چمنی ... بعد بهشون میگم مگه ندادم شما بازی رو نصب کنید میگن بازی رو سیستم تو یه چیز دیگست میگفتن انگاری بازی تو یه نسخه دیگست رفتم خونه پسرای فامیل دیدم بلللللله سیستم همشون ذغالیه بازی رو هم روی لاو بازی میکنن اونم به چه سختی تازه تیکم میزنه گفتم خدا همتونو شفا بده با این سیستمای عهد عتیق بازی انجام میدادین بلکه باید برید سیستم هاتون رو عوض کنین . بچه هایی که اینجا از بازی مینالن هم قضیه شون همینه . این بازی رو رو یه سیستم قوی انجام بدین قول میدم بازی رو ول نمیکنین همچین جذبش میشید که نگو و نپرس ... در کل من الان تو این چند روزی که بازی رو انجام دادم باگی پیدا نکردم ولی تو سیستم های ضعیف هر جور باگی پیدا میشه که مشکل رو ضعف سیستم میدونم در نهایت بازی به عنوان یه بازی سال اولی بسیار راضی کننده هستش و مطمئنن سال بعد با رفع برخی مشکلات هوش و اضافه شدن لیگ های بیشتر و استادیومها و فیسهای بیشتر به نظرم فیفا رو سال بعد کنار بزنه .
    Last edited by CV30; 30-09-2013 at 07:02.

14. این کاربر از CV30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان یه سوال فنی!
    شوت محکم پشت محوطه رو چجوری میزنید؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •