دوستان منظور از دوشاخه تلفن برق دار هست و.دوشاخه زنگ دوم تلفن کدوم نمونه هاست؟!
######
تو قطعی اینترنت بیشتر Snr دخیل هست. یا attenuation?
Sent from my C6602 using Tapatalk
دوستان منظور از دوشاخه تلفن برق دار هست و.دوشاخه زنگ دوم تلفن کدوم نمونه هاست؟!
######
تو قطعی اینترنت بیشتر Snr دخیل هست. یا attenuation?
Sent from my C6602 using Tapatalk
Last edited by 01110362; 20-05-2014 at 20:47.
دوشاخه زنگ دوم تلفن نمیدونم چیه! اسمشو اولین باره میبینم!
ولی دوشاخه ی برقدار یعنی دوشاخه ای که توش یه مدار (کیت) ضد برق داره.
دو شاخه رو بازکن، اگه توش کیت الکترونیکی ندیدی و فقط دو تا سیم بود، یعنی برقدار نیست و برای Adsl مشکلی نداره.
در اون مورد هم هر دو تا نسبی هستن و دقیقا نمیشه گفت کدوم بیشتر عامل قطعی میشه.
اما در کل زیاد بودن attenuation مثلا بیشتر از ۶۰ یعنی فاصله ی زیاد با مرکز مخابراتی، و در نتیجه: یا عدم اتصال، و یا قطعی های زیاد و مکرر.
پارامتر snr هم که بیانگر نویز خط هست. اگه کمتر از ۷ نباشه مشکل خاصی پیش نمیاد.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
خیلی عجیبه، ولی جالبه! چون مشکل منم دقیقا مشابه مشکل شما هست و از بعد از تعطیلات شروع شد، با این تفاوت که من از هایوب سرویس دارم. برای من snr فقط در ساعات پر مصرف اینترنت کم میشه (یعنی نویز خط زیاد میشه) ولی مثلا اوایل صبح و نیمه شب با اینکه خطم روی ۴مگ بسته شده ولی snr روی حدودای ۱۸ میره و همون حدودا میمونه تا روز بعد طرفای ظهر!!! چراشو هنوز کشف نکردم ولی به خود isp هایوب مشکوکم! البته هنوز مدرک محکمه پسندی ندارم. فقط چون برجسته ترین فرضیم بود گفتم.
خلاصه اگه چند صفحه قبل رو بخونید مفصل درموردش توضیح دادم و دوستان هم نظراتی دادن.
خلاصش اینه که من فعلا بیخیال Adsl شدم و از دیروز که شارژم تموم شد دیگه تمدیدش نکردم تا بعدا از یه isp دیگه هم سرویس بگیرم ببینم اون چطور میشه.
منم دقیقا همین مشکل رو دارم،صبحا و شبا کیفیت خطم عالیه،ولی از ساعت 3 ظهر تا 6 عصر snr به شدت میاد پایین،نمیتونه ماله گرمای هوا باشه؟
چون تو 6 ماه اول سال این مشکل رو دارم!!!
والا منم اول به گرمای هوا شک کردم، ولی چرا یهویی یکی دو روز بعد از تعطیلات اینجوری شد!؟ مگه تو دو سه روز چقدر دما بالاتر رفت!؟ بعد چرا همین دو سه روز پیش که از یک ماه پیش گرم تر بود دو سه روز پشت سر هم کیفیت خط عالی بود؟! هوا که روز به روز داره گرمتر میشه!
بنابراین درصد شکم به گرمای هوا تقریبا صفر شد!
شما سر خط چک کردی؟
بدون شرح ! ! !
ندیدم اون یه تیکه رو
سلام یه هفتس مشکل دارم .قبل یه هفته خطم خوب بود.البته تو گیم آنلاین یکم مشکوک میزد.مثلا تو بتل پینگم 20 بود .ولی انگار مثلا 500 اینا بود.
صبحا سرعتم خوبه بد نیست "120" ساعت دقیقش رو نمیدونم. ولی بعد از ظهر ها و شبا سرعتم افت میکنه به 2-3 کیلو بایت.جالب اینجاست سرعت آپلودم همیشه بیشتر از 120 کیلوبایت در ثانیست.این hec error و بقیه ارورا هم فرقی نداره صبح یا شب باشه تا 6 رقم هم ارور داشتم..چند روز پیش با پشتیبانی مخابرات صحبت کردم گفت 2-3 روز صبر کن کلا اینترنت کشور ایراد داره"من نمیدونم چرا فقط من مشکل دارم"؟!!!.از سیم دم در هم امتحان کردم که فرقی با داخل خونه نداره.بعد از ظهرا هم حدود 20 % پاکت لاست دارم.بازم بعد از ظهرا سرور داخلی باشه سرعتم به 50-60 میرسه.پینگ هم کلا مشکلی نداره.چند تا سوال هم دارم .
1-اگه من isp رو عوض کنم بازم این مشکلات را خواهم داشت؟
2-این پشتیبانا نمیدونن hec error چیه ؟من بهش چی بگم؟
3-hec error میتونه باعث از دست دادن حجم ترافیک بشه؟],k rfg ovhf
اینم مشخصات خطم
HEC Errors: 51637 0 OCD Errors: 0 0 LCD Errors: 0 0 CRC Errors: 35645 0 FEC Errors: 80051 0 Total ES 2165 0
Downstream Upstream SNR Margin (0.1dB): 114 85 Attenuation (0.1dB): 490 350 Output Power (dBm): 20.0 12.5 Attainable Rate (Kbps): 7920 1056 Rate (Kbps): 5223 1023 D (interleave depth): 1 1 Delay (msec): 0.35 0.24 Data Counter: 21217 -32810
بالا پایین شدن سرعت ربطی به نویز نداره . اگه در طول روز قطعی همراه با پرش لینک داری از نویزه. الان ریت خط شما هم روی 5 مگ و 1 مگ بسته شده که مناسبه پس مشکل از خود مخابراته
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)