تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 254 از 444 اولاول ... 154204244250251252253254255256257258264304354 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,531 به 2,540 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

داره خودمونی میشه djmetalboy2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان من خیلی از پستای این تاپیک و تاپیک نصب بازی رو خوندم. ولی برای اطمینان میخواستم بهم بگید که از اول کدوم فایلا رو نصب کنم که بهترین جواب رو بگیرم؟!
    بازی رو دانلود کردم که فایل نصب نداره . از پی---سی--دانلود
    پچ 3dm رو هم دارم.
    آپدیت رو هم دارم.
    یه فایل dep هم بود که نفهمیدم به چه کار میاد.
    squad و پچ گرافیکی هم هست. الان یکی بگه به چه ترتیبی اینارو نصب کنم که بهترین نتیجه رو بگیرم. مرسی
    این پچ مودینگوی رو هم نیاز هست دانلود کنم؟!

به لطف کل کل ها و نظرات کارشناسی طولانی دوستان، پست من دیده نشده بود. ! عذرخواهی !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

من میتونم با وجود این که بازی رو کرک کردم آنلاین بازی کنم؟اگه میشه چجوری؟

داره خودمونی میشه alexamir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

کسی نگفته شما و امسال شما از بازی لذت نبرید . من و کسی مثل من اگه انتفاد میکنه منظورش این نیست که شما و امثال شما از بازی لذت نبرید

باید دید کی و با چه دیدی نظر میده . کسی که فیفا رو آماتوری بازی میکنه و فقط هدفش سرگرمیه معلومه نظرش هم در مورد بازی و گیم پلی و هر چیزه دیگش نمیتونه خیلی مهم و اثر گذار باشه و آماتوری هست مثل خیلی از نظر هایی که میخونبم در مورد چمن و تیر دروازه و گرافیک چهره بازیکن موقع تکل زدن و خیابون های اطراف ورزشگاه و ...
    حالا میخواد اون شخص ایرانی باشه یا خارجی

شما اگه منظورت من هستم من از فیفا 10 دارم اورجینال میخرم و بازی میکنم . حتما سابفم از شما بیشتر هست در این مسایل

اتفاقا شما و امثال شما که بیشتر حرف ها و نظراتتون در مورد ظاهر بازی فیفا و گرافیک چهره و ورزشگاه و چمن و این چیزا هست بیشتر به سمت ساکر باز ها میل میکنید چون اونا هستن که تا بحث بین این دو بازی میشه سریع میرن سراغ همین گرافیک چهره و انیمیشن های بازی و چمن و ... چیزهایی که همش ظاهر بازی هست
    واسه شما و امثال شما که زیاد مهم نیست ایرادات بازی . چون جدی بازی نیمکنید . فان بازی میکنید
    اما اون بدبختی که میخواد خیره سرش مسابفات بره میدونه که این مسایل به ظاهر بی اهمینت از نظر شما فردا تو مسابفات جلو 4 تا حرفه ای میشه بزرگترین مشگلات که راهی برای جلوگیری ازش نیست

ببخشید اولا احترام خودتون رو نگه دارید

من منظور خاصی به کسی نداشتم که شما اینجوری صحبت می کنید خیلی خوب حرف از سابقه شد من خودم از فیفا 98 تا الان که 14ست فیفا بازی می کنم تا چند سال پیش هم مسابقات انلاین شرکت می کردم و همینطور مسابقات کاپ کشوری فیفا 07 تو استان اول شدم
    اما الان به دلیل مشغله درسی وقتشو ندارم فقط با دوستان بازی میکنیم .

این از این نکته بعد مشکل شما اینه که ندیده نشناخته میاید در مورد این و اون قضاوت می کنید من کجا گفتم ظاهر بازی برام مهمه اگه خوب مشاهده کنید پست قبلیمو گفتم من گیم پلی بازی رو به چمن و امثال مسایل ظاهری ترجیح میدم.نیازی نمیبینم وقتمو برای اثبات حرفام به این و اون بگذرونم هر کس نظری داره من نظری دارم شما نظری دارید باید به هم احترام بذاریم .
    مکگه سهام شرکت فیفا رو دارید که اون رو مال خود و امثال خود می دونید و نباید کسی راجع بهش نظری بده .

من اون پست رو بدون منظوربه کسی نوشتم فقط نظر خودمو گفتم .شما هم بدون اینکه بیاید نقد تون رو راجعبه بازی بنویسید هی به این اون حمله میکند تیکه میندازید انگار شما خدای فیفایید و بقیه آماتور.

اگه فیفا 14 شبیه ساز فوتبال نیست پس شبیه ساز چیه کشتی/بکس/راگبی/تنیس؟

اومدن با توجه به پتانسیلی که دیدن تو موتور بازی یه سری تغییرات دادن به بازی بله هیچ چیزی کامل نیست نه 13 نه 14 نه...فیفا 1000 مهم پیشرفته.نظر من بازی بهتر شده شما میگی بدتر شده خیلی خوب بدتر شده دلیلی نداره بیاید به این اون تیکه بندازید.
    شما اگه میخواهید یه شبیه ساز بهتر رو داشته باشید چند ماه دیگه صبر کنید نسل بعد رو بازی کنید.

پ ن.باتوجه به توهین شما به شخص بنده که بنده وامثال بنده رو آماتور و ظاهر بین خوندین اومدم تا جواب بدم .هیچ بحثی هم نیست.موفق باشید.

4. این کاربر از alexamir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

به لطف کل کل ها و نظرات کارشناسی طولانی دوستان، پست من دیده نشده بود. ! عذرخواهی !
    نه اینکه دیده نشه بلکه اینقدر اینجا بچه ها گفتن که دیگه خسته شدن و شما هم یه سرچ میزدی پیدا میشد که باید چه کار کنی و در ضمن تاپیک نصب و رفع مشکلات فیفا 14 هم جداست .

ولی به صورت کلی شما الان همه چی رو داری . به نظرم squad رو بریزی بهتره تا پچ مودینگ وی . اون پچ گرافیکی هم باعث ایجاد لگ میشه در بعضی موارد . چند صفحه پیش لینک اموزش pdf رو که یکی از بچه ها گذاشته بود دوباره گذاشتم برو همونو بخون .

من میتونم با وجود این که بازی رو کرک کردم آنلاین بازی کنم؟اگه میشه چجوری؟
    شما باید بازی رو به صورت ارجینال تهیه کنید برای اینکه بتونین انلاین بازی کنین .

6. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

سلام . من پروفشنال بازی میکنم فعلا . چقدر حریف راحت میتونه پاسهام رو قطع کنه !! گلزنی خیلی سختتر شده توی این ورزن برای من . بهترین روش گل زنی چیه ؟ دریبل زدن جز تغییر جهت بازیکن حالت دیگه ای هم داره ؟ حریف خیلی راحت دریبل میزنه ! (من با کیبرد بازی میکنم ) .

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

ببخشید اولا احترام خودتون رو نگه دارید
    احترام خودمو نگه داشتم و به کسی بی احترامی نکردم . اگه ادامه رو بخونی میفهمی

من منظور خاصی به کسی نداشتم که شما اینجوری صحبت می کنید
    شما در ادامه حرف های اون آفای دیگه که مستقیما روی صحبتشون با من بود و بلافاصله بعد از صحبتاشون اومدید و حرف هاتون رو زدید و حرف های اون آقا رو هم تایید کردید . حرف های اون آقا رو نقل قول کردید و تایید کردید . این یعنی روی صحبتتون با من بوده
    در یکی دو صفحه گذشته هم غیر از من کسی از فیفا انتقاد نکرده که شما و اون آقا بخواید بهش جواب بدین
    پس نگید منظورتون با شخص خاصی نبوده

خیلی خوب حرف از سابقه شد من خودم از فیفا 98 تا الان که 14ست فیفا بازی می کنم تا چند سال پیش هم مسابقات انلاین شرکت می کردم و همینطور مسابقات کاپ کشوری فیفا 07 تو استان اول شدم
    اما الان به دلیل مشغله درسی وقتشو ندارم فقط با دوستان بازی میکنیم .
    سابفه هم شامل فان و آماتوری میشه هم حرفه ای . انجور که معلومه شما از فیفا 07 به اینور به دلیل مشغله درسی نتونستشد جدی بازی کنید و فان بازی میکردید ! میشه بفرمایید این کاپ های آنلاینی که بازی میکردید چی بوده اسمش ؟ در زمان حرفه ایتون منظورمه که فیفا 07 بوده و قبل و از اون ! دلم میخواد بدونم اون زمان شما چه اینترنتی داشتید و چه کاپ هایی شرکت میکردید که هیچ مشکلی با پینگ تایم و ... نداشتید
    اسم کاپ هارو لطفا بگید

این از این نکته بعد مشکل شما اینه که ندیده نشناخته میاید در مورد این و اون قضاوت می کنید من کجا گفتم ظاهر بازی برام مهمه اگه خوب مشاهده کنید پست قبلیمو گفتم من گیم پلی بازی رو به چمن و امثال مسایل ظاهری ترجیح میدم.نیازی نمیبینم وقتمو برای اثبات حرفام به این و اون بگذرونم هر کس نظری داره من نظری دارم شما نظری دارید باید به هم احترام بذاریم .
    من ندیده و نشناخته حرف نزدم . این نمونه نظرات شما در مورد بازی فیفا 14 هست که چند صفحه فبل موجوده :

2-اونجور که دوستان گفته بودن میگفتن گرافیک بازی کمتر شده اما بنظرم اینطور نیست اگر بازی رو روی بالاترین حد گرافیک بازی کنید متوجه میشید که بازی پیشرفت در گرافیک و چهره ها داشته فقط یخورده از نظر من پیراهن بازی کنا بد طراحی شده انگار که به بدنشون چسبیده البته شاید با پچی کمی بهتر بشه

3-صداگذاری فوق العاده شده یعنی جوری که من محو بازی شده بودم خونه تنها بودم و صدا ی اسپیکر رو زیاد کردم کلا جو مثل جو واقعی بود وخیلی باعث جذاب تر شدن بازی شده.همین طور گزارشگر بازی خیلی متنوع تر شده صحبتاش و در مورد بازیکن ها و بازی های قبل هم میگه که فرضا از 5 بازی قبل چکار کردی یا یه بازیکن که رو فرم هست رو بهش اشاره میکنه

اینا حرف هایی هست که شما زدی در مورد گرافیک و چهره و صدا و گزارشگر و فرم بازیکن و ...
    منظور همین پست آخر شما نبوده که گیم پلی رو به چمن ترجیح دادی

من اون پست رو بدون منظوربه کسی نوشتم فقط نظر خودمو گفتم .شما هم بدون اینکه بیاید نقد تون رو راجعبه بازی بنویسید هی به این اون حمله میکند تیکه میندازید انگار شما خدای فیفایید و بقیه آماتور.

دیگران هم مثل شما شعور و فهم دارن و متوجه میشن . نیازی به توضیح شما نیست و مشخص هست که حرفاتون بدون منظور به شخص خاصی نبوده به دلایلی که بالا گفتم
    بچه 14 ساله که نیستم متوجه نشم منظور شما چی بوده و با کی بوده

اگه فیفا 14 شبیه ساز فوتبال نیست پس شبیه ساز چیه کشتی/بکس/راگبی/تنیس؟
    فیفا 2014 که هیچی ! فیفا 3014 هم شبیه سازه هیچی از واقعیت نیست . اینا تبلیغات شرکت های سازنده هست برای فروش بیشتر و خالی کردن جیب بنده و شما . انتشار خبر دروغ در سطح وسیع باعث تاثیر بر شنونده میشه
    فیفا فقط یک بازی هست ! بازی ! از بازی هم نباید فراتر از بازی توقع داشت

اومدن با توجه به پتانسیلی که دیدن تو موتور بازی یه سری تغییرات دادن به بازی بله هیچ چیزی کامل نیست نه 13 نه 14 نه...فیفا 1000 مهم پیشرفته.نظر من بازی بهتر شده شما میگی بدتر شده خیلی خوب بدتر شده دلیلی نداره بیاید به این اون تیکه بندازید.
    شما اگه میخواهید یه شبیه ساز بهتر رو داشته باشید چند ماه دیگه صبر کنید نسل بعد رو بازی کنید.

پ ن.باتوجه به توهین شما به شخص بنده که بنده وامثال بنده رو آماتور و ظاهر بین خوندین اومدم تا جواب بدم .هیچ بحثی هم نیست.موفق باشید.

من تو صحبت هام به کسی توهین نکردم. شما به گفته خودت خیلی وقته حرفه ای بازی نمیکنی و با دوستات معمولی بازی میکنی . پس یعنی فان بازی میکنی ! یعنی آماتوری بازی میکنی ! جدی بازی نمیکنی !
    این اسمش توهین نیست
    من اگه برای شما از لفظ فان و آماتور استفاده نکنم پس چی استفاده کنم ؟ چی شد که فکر کردی کلمه فان و آماتور توهین محسوب میشه ؟
    مگه حالتی بین اینکه کسی جدی بازی میکنه و کسی که جدی بازی نمیکنه هم وجود داره ؟
    اگه جدی بازی میکنی و هدف خاصی داری اسمت میشه حرفه ای و اگه جدی بازی نمیکنی و هدف خاصی نداری اسمش میشه فان ! اسمش میشه آماتور ! این توهین نیست برادر من

و اما در آخر : این نظر شما رو در یکی از پست هاتون خوندم :

5-نکته جذاب شوت زدن های بازیکناست که نصافا عالی شده ضربات والی فوق العاده شده و یه حس واقعی رو به آدم میده.
    چون میدونم شما اورجینال نداری و کرک شده بازی میکنی دادن یک همچین نظری اونم در مورد شوت های بازی فیفا 14 خیلی از کسی مثل شما که خودت رو حرفه ای میدونی بعیده !
    دیگه عالم و آدم فهمیدن شوت های فیفا 14 اونم فبل از اینکه آپدیت براش بیاد فاجعه بود
    کلیپشم گذاشتم همه دیدن دیگه طرف با داوید ویا از وسط زمین هر چی شوت میکرد گل میشد

بعد شما میگی شوت های این بازی یک حس وافعی رو به آدم میده !!!!!! اون هم شوت های بازی فبل از آپدیت شدن !
    آپدیت شدش هنوز مورد داره چه برسه به آپدیت نشدش

والسلام
    Last edited by Kamyar_AnathemA; 03-11-2013 at 15:41.

9. این کاربر از Kamyar_AnathemA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه elshaarawy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام . من امروز متوجه یه اشکال تو بازیها شدم . اونم اینکه میزبان و میهمان جاشون عوضه !!! یعنی تیم میزبان میاید به میهمان دست میده !!! در صورتی که تو بازی های واقعی تیم میزبان سمت چپ و میهمان میاد دست میده . و موقعی که تو خونه حریف گل میزنی تماشاگرا بازم تشویق میکنن!! در صورتی که تو 13 یه 30 ثانبه سکوت حاکم میشد . اگه کسی این مشگاو داره بگه ... فکر میکنم شاید مشکل از کرک باشه

11. این کاربر از elshaarawy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

چون میدونم شما اورجینال نداری و کرک شده بازی میکنی دادن یک همچین نظری اونم در مورد شوت های بازی فیفا 14 خیلی از کسی مثل شما که خودت رو حرفه ای میدونی بعیده !
    دیگه عالم و آدم فهمیدن شوت های فیفا 14 اونم فبل از اینکه آپدیت براش بیاد فاجعه بود
    کلیپشم گذاشتم همه دیدن دیگه طرف با داوید ویا از وسط زمین هر چی شوت میکرد گل میشد

بعد شما میگی شوت های این بازی یک حس وافعی رو به آدم میده !!!!!! اون هم شوت های بازی فبل از آپدیت شدن !
    آپدیت شدش هنوز مورد داره چه برسه به آپدیت نشدش
    البته کامیار جان ناگفته نماند که اپدیت واسه نسخه کرک هم اومده و کلا کرک بدون اپدیت اجرا نمیشه و توش این مشکل شوتهای finesse تا جایی که من دیدم حل شده . اما خیلی از مشکلات دیگه همونطور که گفتی همچنان هست . خیلی هم گیر به کرک نده . چون گیم پلی که با کرک عوض نمیشه . مگه اینکه منظورت انلاین بازی کردن باشه .

13. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام . من پروفشنال بازی میکنم فعلا . چقدر حریف راحت میتونه پاسهام رو قطع کنه !! گلزنی خیلی سختتر شده توی این ورزن برای من . بهترین روش گل زنی چیه ؟ دریبل زدن جز تغییر جهت بازیکن حالت دیگه ای هم داره ؟ حریف خیلی راحت دریبل میزنه ! (من با کیبرد بازی میکنم ) .
    با کیبرد باید کلا بزاری کنار بازی رو . مخصوصا امسال با این فیفا . دریبل رو هم که کلا بی خیال . چون ماها هم که توی 13 راحت دریبل میزدیم اینجا با مشکل مواجه شدیم و عملا قید دریبل رو تو بازی زدیم . واسه گل زدن فقط سانتر کن واسه یه مهاجر نسبتا سرزن مثل لوان و ... . اگه هم کاوانی یا ابرا بود که دیگه هیچی . توی این حالت به احتمال 90% هر کدوم از سانترهات گل میشه و میتونی هر بازی رو با نتیجه خیلی واقعی 5-3 ببری .

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

از هردو دوست متشکرم بابت بحثهایی که داشتن.حرفها بوی کل کل میداد ولی تقریبا مفید بود
    من یه pes باز قدیمی ام،ادعا هم ندارم چون سن ما از این چیزا گذشته،فقط اومدم اینجا یه سر زدم ببینم امسال fifa چیکار کرده و نظر شماها درباره اش چیه.از حرفهای دوستان مشخصه بازی افت کرده

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •