تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 254 از 457 اولاول ... 154204244250251252253254255256257258264304354 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,531 به 2,540 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بنده خدمتتون عرض کردم چه کاری انجام بدهید=> عزل کومودو

بنا برا این نیست اون نمونه ها شناسایی بشنود=> تا قیامت!
    میشه یه مقدار توضیح بدین برای کسی مثل من که کاملا بیطرف و فقط یه مصرف کننده هست
    البته من برداشتی که کردم اینه که چون این ویروسها قدیمی هستن تاثیری ندارن از لیست حذف شدن و همچین نمینونه ویروسهایی رو شناسانی نمیکنه

ولی از نظر خودتون اینطور برخورد کردن و جواب به کاربرها درست هست؟

2. 3 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نمیدونم مشکل از ویندوز بنده هستش یا ناسازگاری کومودو ولی نرم افزار کریو ، ashampoo و ... رو کومو محدود اجرا می کنه و همین باعث میشه که نرم افزارها به درستی عمل نکنند حتی توی لیست امن هم اضافه کردم ولی بازم فایده ای نداشته !! توی ویندوز 8.1

ولی در مورد شناسایی ویروس های جدید 100% درست هستش الان 4 سری ویروس جدید که اضافه میکنند توی تاپیک تست انتی ویروس کومودو توی شناسایی خیلی بد عمل میکنه ، جناب Jadda بنده قصد تویهنن یا اهانت ندارم و نمیگم که کومود بد هستش اگه بد بودش که بنده 2 سال هستش برای حمایت از نسخه pro استفاده میکنم و اون رو خریداری میکنم شما خودتون این رو

نوشته شده توسط *Batman* [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 20 نمونه جدید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Size= 1.4 MB
    Password = bat

تست کنید میبنید فقط 2 تا ویروسش شناسایی میشه این رو یک هفته ای هستش دوستان گذاشتن خود ویروسها روی توی ویروس توتال تست کنید می بنید همه انتی ویروسها 18 فایل باقیمانده رو ویروس شناسایی میکنند !!

خوب عرض بنده هم گرفتن دلیل هستش که چرا کومودویی که قبلا توی همین تاپیک از همه سرتر بود الان باید اینقدر ضعیف عمل کنه ؟

دوستِ عزیز من همین الان این 20 نمونه ویروس رو با کومودو اسکن کردم و 18 تاش رو شناسایی و حذف کرد، نمیدونم چجوری میگید فقط 2تاش رو شناسایی میکنه! احتمالاً ایراد از کومودوی شما بوده

4. 3 کاربر از fb.atheist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام علی جان
    خسته نباشی
    کتاب کومودو تموم شده؟
    منتظریما

6. 3 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

پیشنهاد 1:
    سعی کن اینطور برخورد نکنی البته هرکسی میتونه هر برخوردی داشته باشه و شما هم آزادی، و این هم فقط یک پیشنهاده!
    ولی اگر این نوع برخورد ادامه پیدا کنه اصلا اهمیتی نمیدم که شما خدای کومودو هستی و کومودو هم خدای امنیت
    این برخورد شما واکنش هایی رو در برخواهد داشت که خیلی ها دوست نخواهند داشت و اوضاع کمی وارد حاشیه های بیهوده خواهد شد!
    چون همه یوزرهایی که باهاشون این نوع برخورد رو داری ساکت و باادب نیستند و بعضی ها هم بدنبال حق میروند و ساکت نمیشوند!
    همه ی آدم ها تو زندگیشون کارشناس و متخصص کاری هستند برخی بدون اینترنت و برخی در اینترنت
    پیشنهاد 2:
    بیخیال پست هایی شو که اعصابتو خورد میکنند و احیانا احساس میکنی از سر لج یا خرده ایرادهای بیخود گرفته میشه تا قداست کمودو شکسته شود!
    میدونی اصلا مجبور نیستی به همه پست ها پاسخ بدی، نمیدونم شاید احساس میکنی این برات یه وظیفه شده و مسئولیت و زحمتت بابت اینکار خستت کرده!!
    ولی میدونم که میدونی انجمن ها ملک شخصی افراد نیست و کاملا یک اتفاق اشتراکی هست که بسیار زیباست!
    اینارو گفتم بخاطر اینکه آدم زحمتکش و محبوبی هستی، من فکر میکنم به روال چند ماه گذشتت برگرد و مثل یک یوزر باش و نه مثل یک معلم و استاد و اندر مقام توحید
    اینجا انجمنه نه دانشگاه و یا ...
    _____
    اینم میدونم تو این حاشیه کوچیکی که الان پیش اومد همه طرف کسی مثل تورو خواهند گرفت ولی خودت پیش خودت فکر کن آیا تو همون آدم پاک و ساده ی (در رابطه با کومودو) چند ماه پیشی؟
    Last edited by 421454547; 15-11-2013 at 16:03.

8. 3 کاربر از 421454547 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

علی آقا یه پیشنهاد دارم
    در مورد فونت نوشتاری در کومودو
    میشه در نسخه ی جدید این امکان اضافه شه که بنا بر هر سیستم عامل و فونت پیش فرض آن، کومودو با همان فونت نوشته هارو نشون بده؟
    مثلا فونت ویندوز 8.1 عالیه، حروف فارسی خواناتر و زیباتر هستند، همین فونت در کومودو نیز استفاده بشه
    امیدوارم تونسته باشم منظورم رو کامل برسونم

10. 2 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

ولی از نظر خودتون اینطور برخورد کردن و جواب به کاربرها درست هست؟
    سلام

حق باشماست، برخوردم درست نبود. من اشتباه کردم.

=====

یوزر جدید====> حرفهات قشنگ بود.

اما قبول کن اونقدرها هم بد نشدم!.... پست قبلیم یه ذره بد شدم که معذرت میخوام.

12. 7 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

جناب بنده همواره برای شما احترام ویژه ای قائل بودم و هستم

توی پست های گذشتم توی این تاپیک هم نگه بندازید همیشه با کمال احترام با شما حرف زدم الانم بنده هیچ اهانتی به کسی نکردم !

ولی دلیل این برخورد بسیار بد شما رو نمیدونم !

بنده دلیل خواستم ، مگه کفر کردم ، مگه بی احترامی کردم شما دقیقا توی دو پست حرمت ها رو شکستید

ذهنیت بنده از شما یه ادم کاملا منظقی و دارای تجارب بودش خواهش میکنم این ذهنیت رو خراب نکنید

14. این کاربر از kavehch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستِ عزیز من همین الان این 20 نمونه ویروس رو با کومودو اسکن کردم و 18 تاش رو شناسایی و حذف کرد، نمیدونم چجوری میگید فقط 2تاش رو شناسایی میکنه! احتمالاً ایراد از کومودوی شما بوده

والا تا لحظه ای که بنده پست رو گذاشتم نمی شناخت نمیدونم چی شد یهو 18 تاش رو شناخت الان تست کردم 18 تا فایل شناسایی شد ولی خدا وکیلی تا ساعت 5 صبح همین امروز نمی شناختش

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

جناب بنده همواره برای شما احترام ویژه ای قائل بودم و هستم

توی پست های گذشتم توی این تاپیک هم نگه بندازید همیشه با کمال احترام با شما حرف زدم الانم بنده هیچ اهانتی به کسی نکردم !

ولی دلیل این برخورد بسیار بد شما رو نمیدونم !

بنده دلیل خواستم ، مگه کفر کردم ، مگه بی احترامی کردم شما دقیقا توی دو پست حرمت ها رو شکستید

ذهنیت بنده از شما یه ادم کاملا منظقی و دارای تجارب بودش خواهش میکنم این ذهنیت رو خراب نکنید
    سلام

میتونید برام اخطار رد کنید.... اما من از شما معذرت میخوام.

17. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه zhramb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام دوستان
    آیا این آنتی ویروس را به سیستمی که منابع پایینی داره مثل رم 256، سی پی یو سلرون و ... پیشنهاد میکنید؟
    البته من ورژن 5 اینو نصب کردم و سرعت سیستم پایین اومده ولی چون ازش خوشم اومده( طبق پستا) میخوام بدونم ممکنه مشکلم حل شه اگه ورژن بالاتری رو نصب کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •