تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 254 از 328 اولاول ... 154204244250251252253254255256257258264304 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,531 به 2,540 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

در مورد حل کلیه ی مشکلات روانیت هم دو راه حل داری که من نظرم به دومی نزدیک تره :

1- مراجعه به روانکاو و طی کردن یک دوران نسبتا دور و دراز و پرداخت هزینه ی زیاد

2- مراجعه به روانپزشک و ادامه دادن زندگی با قرص و سایر داروها
    درک می کنم هدف شما کمک کردنه ولی :

مورد اول اینکه روانکاوی درمان نیست

مورد بعدی اینکه ایشون مورد مناسب برای روانکاوی نیست

مورد بعدترش اینکه ایشون مناسب برای مشاوره و یا جلسات روانشناسی هست و روانپزشک نمی تونه گزینه مناسبی باشه !

خوشحالیم که روانشناسی داره جای خودش رو باز می کنه ولی اطلاعات نادرست دادن کمک کننده نخواهد بود .

2. 2 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

درک می کنم هدف شما کمک کردنه ولی :

مورد اول اینکه روانکاوی درمان نیست

مورد بعدی اینکه ایشون مورد مناسب برای روانکاوی نیست

مورد بعدترش اینکه ایشون مناسب برای مشاوره و یا جلسات روانشناسی هست و روانپزشک نمی تونه گزینه مناسبی باشه !

خوشحالیم که روانشناسی داره جای خودش رو باز می کنه ولی اطلاعات نادرست دادن کمک کننده نخواهد بود .
    بسیار تعجب میکنم وقتی میشنوم یکی از بهترین راهکارهای قرن اخیر در مواجهه با مشکلات و استرس ها که اساسش بر ریشه یابی مشکلات درونی ماست یعنی "روانکاوی" رو خیلی راحت زیر سوال میبرید و میگید روانکاوی درمان نیست!
    روانکاوی اصلا یک روش درمانی نیست. در واقع روانکاوی یک روش ورای درمانی است و به همین دلیل قطعی‌ترین نوع درمان است.

و بعد اینکه چرا ایشون بنظر شما مورد مناسب روانکاوی نیستن؟!

بله دقیقا با شما موافقم. اطلاعات نادرست دادن کمک کننده نخواهد بود!
    Last edited by Ar@m; 25-11-2016 at 13:10.

4. این کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بسیار تعجب میکنم وقتی میشنوم یکی از بهترین راهکارهای قرن اخیر در مواجهه با مشکلات و استرس ها که اساسش بر ریشه یابی مشکلات درونی ماست یعنی "روانکاوی" رو خیلی راحت زیر سوال میبرید و میگید روانکاوی درمان نیست!
    به خاطر اینه که روانکاوی رو متوجه نشدید ! منبع اون قسمت که نوشته شده قطعی ترین نوع درمان است کجاست ؟

چون روانکاوی نیاز به فردی داره که هم از لحاظ کلامی قوی باشه و هم توان مالی جلسات چندین و چند ساله رو داشته باشه !

تاپیک رو هم از مسیرش خارج نکنید ! سوالی داشتید در خصوصی بپرسید !

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

یک مطلب فلسفی رو درباره روانکاوی میذارم ولی اگر مدیران صلاح دونستند حذفش کنند

مطلب مهمی که باید توجه کرد اینکه اگر مطلبی و نظری را یک روانکاو بیان کرده آیا روش ارزیابی و تحقیق در نظر او چگونه است ؟ چه محکی برای صحت و سقم رای او داریم ؟مثلاً اگر یک روانکاو گفت اینکه تو فلان اخلاق را داری بخاطر این است که در کودکی از پدرت خیلی کتک خورده ای ؟ از کجا می توان دانست که این داوری صحیح است؟ بر فرضی که من فهمیدم در کودکی واقعاً کتک زیاد خورده ام، اما از کجا معلوم که آن کتک ها علت برای پیدایش این خلق یا عمل شده باشد ؟؟ لذا این رای قطعیت پیدا نمی کند. به همین دلیل روانکاوی هنوز بعنوان یک علم تجربی، شناخته نشده است.

استاد ملکیان،منشا دین،جلسه 15،سال 70
    Last edited by محمد7966; 25-11-2016 at 18:13.

7. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یک مطلب فلسفی رو درباره روانکاوی میذارم ولی اگر مدیران صلاح دونستند حذفش کنند

مطلب مهمی که باید توجه کرد اینکه اگر مطلبی و نظری را یک روانکاو بیان کرده آیا روش ارزیابی و تحقیق در نظر او چگونه است ؟ چه محکی برای صحت و سقم رای او داریم ؟مثلاً اگر یک روانکاو گفت اینکه تو فلان اخلاق را داری بخاطر این است که در کودکی از پدرت خیلی کتک خورده ای ؟ از کجا می توان دانست که این داوری صحیح است؟ بر فرضی که من فهمیدم در کودکی واقعاً کتک زیاد خورده ام، اما از کجا معلوم که آن کتک ها علت برای پیدایش این خلق یا عمل شده باشد ؟؟ لذا این رای قطعیت پیدا نمی کند. به همین دلیل روانکاوی هنوز بعنوان یک علم تجربی، شناخته نشده است.

استاد ملکیان،منشا دین،جلسه 15،سال 70
    دوست عزیز ! روانکاوان حتی اون مطالبی هم که توی متون معتبر روانشناسی در سطح دنیا وجود داره رو قبول ندارند ، چون معتقدند ناشی از بدفهمی روانکاوی هست ! بعد از فردی که مشخصا روانکاوی رو نفهمیده مطلب میزارید ؟؟ روانکاو به من گفت !!! روانکاو چیزی نمیگه بلکه فرد به اون مطلب میرسه !

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

به خاطر اینه که روانکاوی رو متوجه نشدید ! منبع اون قسمت که نوشته شده قطعی ترین نوع درمان است کجاست ؟

چون روانکاوی نیاز به فردی داره که هم از لحاظ کلامی قوی باشه و هم توان مالی جلسات چندین و چند ساله رو داشته باشه !

تاپیک رو هم از مسیرش خارج نکنید ! سوالی داشتید در خصوصی بپرسید !
    تعیین این که چه کسی به روانکاوی نیاز داره و چه کسی نداره بر عهده ی شما نیست و صرفا با خوندن مشکلات یک نفر در یک تاپیک هم نمیشه چنین تصمیمی رو براش گرفت.
    صحبت های قبلی شما درمورد روانشناسی و روانکاوی در راستای مسیر تاپیک بوده که من خارجش کردم؟! شما که انقدر مقید هستید میتونستید جواب من رو تو خصوصی بدید!

10. این کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

روانکاوی اصلا یک روش درمانی نیست. در واقع روانکاوی یک روش ورای درمانی است و به همین دلیل قطعی‌ترین نوع درمان است.

و بعد اینکه چرا ایشون بنظر شما مورد مناسب روانکاوی نیستن؟!

بله دقیقا با شما موافقم. اطلاعات نادرست دادن کمک کننده نخواهد بود!
    روانکاوی - Psychoanalysis - یک تئوری کاملا رد شده در سطح جامعه علمی جهانی است. روانکاوی بر اساس فرضیه های منسوخ شده بنا شده و تقریبا میشه گفت یک شیوه شبه علمی تا خرافاتی است. بخش های بسیار اندکی از روانکاوی که پشتوانه قوی داشته امروزه وارد روانشناسی و روانپزشکی شده و بقیه دور ریخته شده. هنوز متاسفانه در خیلی از مناطق جهان از این شیوه استفاده میشه که در اکثر موارد تلف کردن وقت و هزینه بیماران است.

چند ریسورس علمی درباره این مسئله:

Eysenck, H. J. (1991). Decline and fall of the Freudian empire. Transaction Publishers
    Pinker, S. (1999). How the mind works. Annals of the New York Academy of Sciences, 882(1), 119-127
    Farris, J. S. (1995). Conjectures and refutations. Cladistics, 11(1), 105-118
    Torrey, E. F. 1973The Mind Game: Witchdoctors and Psychiatrists. New York: Jason Aronson

شکی نیست روانکاوی تا اواسط قرن بیستم تقریبا کل شاخه روانشناسی رو تحت تاثیر خودش قرار داده بود ولی از اون زمان تا امروز یکی یکی پیش فرض هاش زیر سوال رفتند و یکی یکی مطالعات نشون دادن تاثیر تکنیک ها و ابزاری که در این سیستم استفاده میشه کم و غیر قابل اعتماد است. امروزه تنها ارزشی که روانکاوی داره در مطالعه تاریخ روانشناسی است، همونطور که تنها ارزشی که مزاج سنجی داره در مطالعه تاریخ پزشکی است. همونطور که امروزه برای درمان سرطان راه های بهتری نسبت به تعدیل کردن مزاج خلطی افراد وجود داره، برای درمان مشکلات روانی مثل اضطراب، افسردگی و ... هم راه های خیلی بهتری نسبت به روانکاوی وجود داره.

12. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

روانکاوی - Psychoanalysis - یک تئوری کاملا رد شده در سطح جامعه علمی جهانی است. روانکاوی بر اساس فرضیه های منسوخ شده بنا شده و تقریبا میشه گفت یک شیوه شبه علمی تا خرافاتی است. بخش های بسیار اندکی از روانکاوی که پشتوانه قوی داشته امروزه وارد روانشناسی و روانپزشکی شده و بقیه دور ریخته شده. هنوز متاسفانه در خیلی از مناطق جهان از این شیوه استفاده میشه که در اکثر موارد تلف کردن وقت و هزینه بیماران است.

چند ریسورس علمی درباره این مسئله:

Eysenck, H. J. (1991). Decline and fall of the Freudian empire. Transaction Publishers
    Pinker, S. (1999). How the mind works. Annals of the New York Academy of Sciences, 882(1), 119-127
    Farris, J. S. (1995). Conjectures and refutations. Cladistics, 11(1), 105-118
    Torrey, E. F. 1973The Mind Game: Witchdoctors and Psychiatrists. New York: Jason Aronson

شکی نیست روانکاوی تا اواسط قرن بیستم تقریبا کل شاخه روانشناسی رو تحت تاثیر خودش قرار داده بود ولی از اون زمان تا امروز یکی یکی پیش فرض هاش زیر سوال رفتند و یکی یکی مطالعات نشون دادن تاثیر تکنیک ها و ابزاری که در این سیستم استفاده میشه کم و غیر قابل اعتماد است. امروزه تنها ارزشی که روانکاوی داره در مطالعه تاریخ روانشناسی است، همونطور که تنها ارزشی که مزاج سنجی داره در مطالعه تاریخ پزشکی است. همونطور که امروزه برای درمان سرطان راه های بهتری نسبت به تعدیل کردن مزاج خلطی افراد وجود داره، برای درمان مشکلات روانی مثل اضطراب، افسردگی و ... هم راه های خیلی بهتری نسبت به روانکاوی وجود داره.
    بله درست میگید متوجه شدم این اشتباه من بود به این علت که روان درمانی رو شاخه ای از روانکاوی تصور میکردم.

توضیحات خودم درمورد روان درمانی رو دوباره تکرار میکنم:
    امروزه روان درمانی و درمان فراشناختی جای خودشو به طور خیلی جدی در درمان بیماریهای مختلف باز کرده:
    در کنار درمان دارویی برای انواع افسردگی بخصوص افسردگی های عود کننده و شدید,PTSD, اختلالات اضطرابی از جمله فوبیا, سایکوز پس از زایمان, ترک اعتیاد به مواد مخدر و حتی اختلالات هذیانی مثل کسانی که اختلال گزند و آسیب یا سوماتیک یا خودبزرگ بینی دارن بعنوان یک درمان استفاده میشه.
    حتی در کتاب کاپلان ( از رفرنس های روانپزشکی) در درمان چاقی و سندرم متابولیک از روان درمانی بعنوان بهترین روش تعدیل رفتار اسم برده شده.

ما درمانی داریم بنام روان درمانی مبتنی بر روانکاوی که به تازگی روش داره کار میشه ولی حقیقت اینه که روانکاوی دیگه کاربردی نداره عملا.
    باتشکر از Stream و M . Sayid

14. 2 کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

من رادیو دکتر هلاکویی ( رادیو همراه) از آمریکا پخش میشه هر روز گوشی میدم.

آقا دخترو پسر زنگ میزنن همش درباره رابطشون سوال میکنن.

مثلا دختره زنگ میزنه آره 2 سال با اون بودم الان 1 سال با اینم.

با خودم میگم خدایا من تا حالا واسه 1 ساعت دوست دختر نداشتم چه جوری مردم همش تو رابطه دوستی هستند.یکی کات میکنن میرن سراغ بعدی.

واقعا تا 28 سالگی 1 دوست دختر نداشتم انوقت اون آقا و خانمی که زنگ میزنن دکتر هلاکویی از 20 سالگی در رابطه جن سی هستند.

من رابطه جن سی داشتم . رابطه پولی تو 17 سالگی چند باری رفتم ولی الان واقعا 10 ساله هیچکاری نکردم.

واقعا الان نزدیک 30 سالگی اینقدر فشار زیاد شده. آدم هی دوست داره همسر داشته باشه هی میره تو فکر. هی دوست داره رابطه جن سی داشته باشه خیلی فشار زیاد شده

شانس آوردیم خدا خود ارضایی رو برای انسان ها ساخت . خدا هم میدونست یه روزی میرسه ازدواج فقط واسه آدم حسابیا میشه به فکر ما بدبخت بیچاره ها بوده
    Last edited by Cortexan; 05-12-2016 at 19:57.

16. 8 کاربر از Cortexan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

پاک شود.............
    Last edited by Cortexan; 07-12-2016 at 15:07.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •