قطر این مدل چقدره؟؟
کسی عکسی از بغل این مدل نداره؟؟ تو نت همه عکس ها از جلوئه
قطر این مدل چقدره؟؟
کسی عکسی از بغل این مدل نداره؟؟ تو نت همه عکس ها از جلوئه
بازم دردسر -آقا ما یه اشتباهی کردیم پنجشنبه رفتیم برا داداشمون یک فروند 42 ST30 با گارانتی بانیان خریدیم.الان گیر داده میگه چرا این تی وی تنظیماتisf Modeرو نداره.هیچ تنظیم حرفه ای روش نمیشه انجام داد.خداییش 1890 هم پولش رو دادیم.البته برگه گارانتیش پر نشده و چون خوشش نیومد فورا تی وی رو تو جعبه گذاشتیم حالا اگه دوستان مایل به خرید هستن من میتونم باهاشون راه بیام
اگه دوست داشتین میتونیین هینجا مطرح کنین یا بهم پیغام خصوصی بدین.
ولی بد ضایع شدما کل خونواده فکر میکنن من آخر این چیزام حالا پیش همه ضایع شدم.البته من اولش گفتم که ISF MODE رو نداره اما اون بنده خدا نمیدونست که مربوط به تنظیمات حرفه ای میشه.تا من باشم که دیگه از این کارها نکنم.واقعا این مطلبی که این پایین از انشتین گذاشتم در مورد من هم صدق میکنه
به هر حال ممنونم
Last edited by persian_m; 11-11-2011 at 21:21.
با سلام
جهت اطلاع :
تنظیمات مربوط به ISF Mode یا همان کالیبره کردن حرفه ای تصویر در تلویزیون های پلاسمای پاناسونیک فقط در مدلهای سری V و VT و برخی مدلهای جدید سری GT وجود دارد . اما برای سایر مدلها برای کالیبره کردن حرفه ای تصویر تنها می توان از طریق منوی مخفی این تنظیمات را انجام داد که باز هم اگر در این زمینه های دقت کافی و سر رشته لازم را نداشته باشید ممکن است کلا دچار مشکل شوید.
حالا مگه کیفیت تصویر با همین تنظیمات دیفالت و گزینه ها محدودی که وجود داره راضی کننده نیست؟
شما باید vt20 می گرفتید به جای st30
قیمت عینک هاش چند هست؟
Last edited by amin_g_p; 12-11-2011 at 13:47.
اخیرا مد شده فن بویای سامسونگی توی تاپیکای پاناسونیک ادعا میکنن یه پنل از پاناسونیک خریدن ولی راضی نبودن ............
شما کلا مثل اینکه به ترول کردن عادت خاصی داری چند وقت پیشم ادعا میکردی یه v20 خریدی ولی راضی نبودی, درسته؟
Last edited by die my darling; 12-11-2011 at 01:45.
درسته اون پست قبلی مبهثی جداگونست ولی چون دیدم یه جورایی با هم ربط دارند من عنوان کردم.
حالا این سیستم دومی انطباق 24p که برای نرم کردن تصویره احتمالا برای سه بعدی گذاشته چون به دو بعدی اشاره نکرده اگر اینجور باشه یه عقبگرد محسوب میشه برای تصاویر دو بعدی بر روی مدلهای 2011 پاناسونیک.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)