Abieteh
فقط 3 روز تا تولد هفت مقدس
کاپیتان با غیرت . محبوب . جنگده . ستاره . اسطوره ... هر چی شما بگی توی این فرد میگنجه :
3 روز دیگه تولد فرهاد مجیدی محبوب ترین بازیکن باشگاه تاریخ استقلال و ایران ... توی این سن چه میکنی کاپیتان ؟
سال به سال بزرگتر میشه . سال به سال با غیرت تر . سال به سال محبوب تر و سال به سال خستگی ناپذیر تر !!
13 خرداد تولد فرهاد عزیزه . همینجوری جلو جلو خواستم بترکونیم تا روز تولدش
برای تولد کاپیتان یه پست ویژه براتون آماده کردم . منتظر باشید
![]()
Last edited by Mohammad.F.M; 31-05-2013 at 21:03.
سلام دوستان ...
شنیدم علی کریمی می خواد بیاد تو استقلال ...
این راسته ؟
یا شایعه ـس ؟
شایعه ست!
علی کریمی غیرممکنه بیاد استقلال! یعنی بازیکنی نیست که بخواد به هوادارهاشون پشت کنه.
بخواد بیاد هم فکر نکنم هوادارا استقبال کنن از اومدنش
اگه کریمی مفید بود تو پرسپولیس نگهش میداشتن
برای استقلال سودی نداره , حاجی بتونه اسکلت فعلی رو حفظ کنه بهترین کار رو کرده
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
فوتبال ایران/نشست مدیرعامل و سرمربی استقلال برگزار شد.
به گزارش اوج نیوز،در این نشست که جمعه شب در دفتر علی فتح الله زاده برپا شد،مدیرعامل استقلال و امیر قلعه نوعی درباره برنامه های تیم برای فصل جدید بحث و تبادل نظر کردند.
براین اساس،تمرینات استقلال طی دو هفته آتی آغاز می شود.
همچنین برپایی یک اردوی تدارکاتی در دستور کار قرار گرفت که زمان و مکان آن متعاقبا اعلام خواهد شد.
مدیرعامل استقلال در گفت و گو با خبرنگار اوج درباره اینکه چه بازیکنانی از جمع آبی پوشان جدا خواهند شد اظهار داشت:طبق تصمیمی که گرفتیم قرار شد 90 درصد تیم حفظ شوند.در این باره خبرهای خوبی برای هواداران در روزهای آتی خواهیم داشت.
زمزه های پیوستن حسین کاظمی به استقلال به گوش میرسه
نظرتون چیه؟
نزهتی: دینم را به ملوان ادا کردم/حضورم در استقلال قطعي نيست
بازيکن فصل قبل تيم فوتبال ملوان در خصوص جدایی خود از تیم ملوان گفت: دینم را به ملوان ادا کرده و به دلیل مشکلات مالی با این تیم قطع همکاری کردم.
محمد نزهتی در گفتگو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبرنگاران علت جدایی خود را مشکلات مالی تیم ملوان عنوان کرد و افزود: در چند سال اخير که در ملوان توپ زدم همواره مبالغ قابل توجهی از قراردادمان پرداخت نشده است اما به دلیل علاقه و تعصبی که نسبت به این تیم داشتم هرگز لب به شکایت نزده و با تمام وجود برای ملوان کار کردم.
بازيکن فصل قبل تيم فوتبال ملوان در خصوص مشکلات مالی ملوان و بدهیهای این تیم گفت: من در این فصل حدود 46 درصد از مبلغ قراردادم را دریافت نکردم و مي دانم که بسیاری دیگر از بازیکنان تیم مانند من از باشگاه طلب دارند.
وی در خصوص حضور اسکوکیچ به عنوان اولین سرمربی خارجی در ملوان گفت: به نظرم شرایط براي اسکوکیچ خیلی سخت است و فکر نمیکنم با توجه به جوی که در انزلی حاکم است یک مربی خارجی بتواند موفق باشد اما به هر حال ایراندوست در کنار وي حضور دارد و نسبت به فضای حاکم بر تیم ملوان اين مربي تازه وارد را راهنمایی خواهد کرد.
نزهتي در مورد پیشنهادات خود برای فصل آینده گفت: از تیمهای مختلفی پیشنهاد دارم اما چون دنبال بازارگرمی نیستم تا زمانی که قطعی نشده آنها را اعلام نخواهم کرد و پس از مشورت با افراد کاربلد و خانواده ام تصمیم نهایی را اتخاذ مي کنم.
وی در پایان در خصوص پیشنهاد دو تیم پر طرفدار پایتخت اظهار داشت: از پرسپولیس که پیشنهادی نداشتم اما از یک منبع مطلع شدم در لیست خرید استقلال قرار دارم اما فعلا هیچ چیز قطعی نیست و همه چیز به شرايط بر میگردد و باید ببینم وضعيت من با کدام تیمها همخوانی دارد.
--------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرپرست فولاد خوزستان با رد شایعه پیوستن عبدالله کرمی و آرش افشین به تیم استقلال گفت: این دو بازیکن امروز شنبه قراردادشان را با باشگاه فولاد تمدید میکنند.
حسین ابن قاسم در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص خبر جدایی عبدالله کرمی و آرش افشین و حضور این دو بازیکن در تیم استقلال اظهار داشت: توافق کرمی با استقلال شایعه است. این بازیکن قرار است پیش از ظهر امروز شنبه قراردادش را با باشگاه فولاد تمدید کند. همچنین آرش افشین هم ساعت 15 به باشگاه فولاد میآید تا قرارداد جدیدش را امضا کند.
وی همچنین درباره جذب بازیکنان جدید تاکید کرد: پیشنهادی را به سید مهدی سید صالحی دادهایم. قرار است این بازیکن ظرف امروز یا فردا به ما پاسخ بدهد. سید صالحی سابقه چند سال حضور در مسابقات آسیایی را دارد و به همین خاطر حسین فرکی به بازی او علاقه دارد.
سرپرست فولاد در پایان با اشاره به علی کریمی گفت: این بازیکن هنوز به پیشنهاد ما پاسخ نداده است ولی همچنان منتظر تصمیم گیری او هستیم.
esteghlali
جذب 4 بازيکن خارجي براي استقلال
مديرعامل باشگاه استقلال اعلام کرد براي فصل آينده قصد دارند از 4 بازيکن خوب خارجي استفاده کنند.
علي فتح الله زاده در مورد جلسه روز گذشته خود با امير قلعه نويي اظهار داشت: در اين جلسه در مورد برنامه هاي استقلال براي تمرين و اردو صحبت کرديم. قرار است يک بازي تدارکاتي خوب در اردوهاي تمريني خود داشته باشيم. احتمالا براي برگزاري اردو به ترکيه مي رويم. هميشه شاهد بوده ايد که استقلال با وجود تعطيلي هاي زياد ليگ به لحاظ بدني دچار مشکل نمي شود و اين به دليل تمرينات خوب بدنسازي در شروع تمرينات است.
وي در خصوص اينکه استقلال هنوز در نقل و انتقالات به صورت جدي وارد نشده است، اظهار داشت: ما خيلي به دنبال تغييرات نيستيم. سعي داريم که اکثر بازيکنان خود را حفظ کنيم. شايد دو سه تغيير داشته باشيم. قصد داريم 4 بازيکن خوب خارجي جذب کنيم. يکي از اين بازيکنان ساموئل است که مي خواهيم او را حفظ کنيم.
مديرعامل استقلال در ارتباط با اينکه گفته مي شود جانواريو هم يکي از بازيکنان مورد نظر کادرفني است، گفت: قرار شده با مديربرنامه هاي او صحبت کنيم و اگر جانواريو از لحاظ پزشکي مشکلي نداشته و در آمادگي باشد او را جذب مي کنيم. جانواريو بازيکن متعصبي است که زحمت مي کشد.
فتح الله زاده در پايان در مورد جذب بازيکن گفت: ما به دنبال هافبک هستيم و اول بايد بازيکن جذب کنيم بعد بايد ببينيم چه کساني را نمي خواهيم.
Fars
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)