تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 254 از 328 اولاول ... 154204244250251252253254255256257258264304 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,531 به 2,540 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

منظورت همون Michel Salgado دفاع راست سابق رئاله/

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 3 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما ژاپنی کریستیانو و نامزدش

4. 2 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

عزیز شما مطمئنی من طرفدار بارسام ؟!
    قابل توجه اون دوست گرامی که گفت سروش بارسلوناییه!!!

اتفاقا منم تا چندوقت پیش نمیدونستم اینو و سر یه جریانی که یه بحثی بین من و سروش پیش اومد متاسفانه این خبر خوش رو شنیدم....

سروش زیادی تو نقشش ذوب میشه که تشخیص اینکه کجاییه واقعا سخت میشه!! (منظورم مدیریت انجمنه)

ولی جدا از این حرفا؛از اون رئال های دوست داشتنی هم هست که مثل خودم پیرو خط مورینیو (ره) هست و دیگه کلی بیشتر ازش خوشم میاد...

پ.ن:
    این پست رو اسپم به حساب نیارید...
    خواستم یه کم جو تاپیک عوض شه...

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

قابل توجه اون دوست گرامی که گفت سروش بارسلوناییه!!!

اتفاقا منم تا چندوقت پیش نمیدونستم اینو و سر یه جریانی که یه بحثی بین من و سروش پیش اومد متاسفانه این خبر خوش رو شنیدم....

سروش زیادی تو نقشش ذوب میشه که تشخیص اینکه کجاییه واقعا سخت میشه!! (منظورم مدیریت انجمنه)

ولی جدا از این حرفا؛از اون رئال های دوست داشتنی هم هست که مثل خودم پیرو خط مورینیو (ره) هست و دیگه کلی بیشتر ازش خوشم میاد...

پ.ن:
    این پست رو اسپم به حساب نیارید...
    خواستم یه کم جو تاپیک عوض شه...

منم مثله اوایل شما فکر کردم بارساییه
    ولی کلا مورینیو بیشتر از خوده رئال دوست دارین انگار
    +
    تو لیست فروش رئال دیماریا هم بود که دوست ندارم بفروشن
    بازیکن خوبیه یه چیز مثله روبن سابقه اگه بره باید یه جایگزین خوب براش پیدا کنن
    امیدوارم نره
    اما به احتمال زیاد مورینیو میره خوبه بجاش مربی الن بایرن رو بیارن (الته خودش گفته که میخواد استراحت کنه)
    کلا یکی دیگه جزء این آنجلوتی رو بیارن چون اصلا حس خوبی بهش ندارم
    هیگوآین بره جاش گرت بل یا بیل بیاد خوبه
    حالا ببینیم چی میشه
    Last edited by Abdolreza2012; 05-05-2013 at 23:36.

7. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

ولی کلا مورینیو بیشتر از خوده رئال دوست دارین انگار

اینو همه میدونن....

مورینیو بهترین مربی دنیاس و اگه نظر من رو بخواید بهترین مربی تاریخه!! (به 10 سال کارنامه ی پر بارش نگاه کنید!کارایی کرده که بزرگایی چون فرگوسن در طول 40 سال سعی کردن انجام بدن و باز هم موفق تر بوده)
    یه جا نام ببرید مورینیو ناکام بوده...
    یه جا رو نام ببرید که تیم تو اوج بوده و دادنش به این مرد و تیم رو به بهترین تیم اروپا و جهان تبدیل نکرده...

و یه جا رو نام ببرید بعد از رفتن مورینیو روز خوش دیده!چلسی خیلی زمان برد تا کمر راست کنه!
    و اگه نظر منو بخواید هنوزم کمرش راست نشده بعد از رفتن مورینیو!!
    یا اینتر که معلوم والحاله...
    در مورد پورتو هم که صحبت نکنیم بهتر....

مورینیو یه رهبره واقعیه...
    یه مرد پیروز....
    بدون شک///

و از دس دادنش حال و روزی رو برای رئال و هواداراش به همراه میاره که برای 3 تیم گذشته اش به همراه آورد!البته لان خیلی ها داغ هستن و یادشون رفته تیمشون تو رنکینگ چندم و بود و چه جوری حسرت پیروزی در 1/8 نهایی رو میکشیدن و 20 سال آرزوی کوپا دل ری رو داشتن و تو ال کلاسیکو ها میرفتن که کمتر گل بخورن و از ابتدای فصل میرفتن واسه دوم شدن با وجود سوپر بارسای گواردیولا و قبل از اون ریکارد...الان دیگه این چیزا با حضور این مرد واسشون عادی شده!!برد بارسلونا در 2 بازی رفت و برگشت حتی با تیم دوم و کسب کوپادل ری و 100 امتیازی شدن تو لالیگا و حضور پیاپی در نیمه نهایی چمپیونزلیگ و البته صعود نکردن به فینال هر ساله با بدشانسیه محض!

در مورد بازیکن سازی مورینیو هم حرف نزنم بهتره!چون همه چیز واضحه و اگه کسی بخواد قبول کنه نیازی به گفتن من نداره!!!!

حداقل اگه به نسبت روزای کوتاهی که در تیم هاش سر کرده مورینیو اگه نخوایم اونو یه بازیکن ساز بدونیم!میتونیم کسی بدونیمش که خیلی ها رو به اوج و نهایت فوتبالشون رسوند...
    در پورتو : دکو و کاروالیو و فریرا و میگوئل و ویکتور بایا و .....
    در چلسی : میشل اسین و دیدیر دروگبا و جان تری و فرانک لمپارد و پیتر چک و...
    در اینتر : وزلی اسنایدر و دیگو میلیتو و مایکون و خولیو سزار و ساموئل اتوو و ....
    در رئال : کریس رونالدو و خدیرا و اوزیل و دی ماریا و واران و په په و .....

این اسامی بیشماره....
    و باید یقین داشت این بازیکن های در زمان مورینیو بهترین دوران فوتبالیشون رو سپری کردن...
    و خیلی هاشون که از قبل ستاره بودن به اوج آمادگی رسیدن...
    و خیلی ها هم اونقدر به ستاره تبدیل شدن که میگفتن باید توپ طلای سال رو ببرن!!

مورینیو از محدود مربی های دنیاس که هنوز یک فصل فوتبالی رو بدون جام سپری نکرده!!!حتی یک فصل...!!!
    امسال که هم دوستان فراموش کار رئالی اصلا یادشون رفته ما فاتح سوپر جام هم شدیم!!!

من فکر میکردم بهترین مربی دنیا باید در بهترین تیم دنیا باشه ....
    ولی با وجود هوادارای رئالی کلا از این تیم نا امید شدم و به نظرم بهترین مربی دنیا یا باید کلا بره تا بعدا همه در برنابئو اسمشو صدا بزنن بعد از چند فصل(مثل استمفوردبریج و سن سیرو...)
    یا اینکه بمونه چمپیونزلیگ رو به هر قیمت بگیره و روی یه سری رو کم کنه!!!

خودمم دیگه نمیدونم دوست دارم مورینیوی بزرگ در رئال بمونه یا نه...
    چون مورینیو رو داشتن لیاقت میخواد...!!!
    لــیــاقــــت

مگه نه Soroush ؟

9. 4 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

یه سری نوشته ها تو بعضی سایتها دیدم که نمیدونم "خوزه کاری نکرده و با این همه ستاره و بازیکن، باید تیم خیلی بیشتر از اینا جام بگیره و...
    مثل خیلی از شما که این رو خوندید، منم یاد زمان دلبوسکه افتادم که اومدن گفتن دلبوسکه کار خاصی نکرده و با این همه ستاره بایدم قهرمان لیگ قهرمانان میشد و اینا...
    نتیجه اون موقع چی شد؟! از اون موقع هنوز حسرت یه لیگ قهرمانان مونده تو دلمون!
    حالا هم خوزه بره...عمرا یه مربی بیاد که بتونه رکورد 100تا رو بزنه..یا برد بارسا با تیم دوم...!
    نمیدونم والا...امیدوارم فقط این حسرتمون اینقدر طولانی نشه...

خوزه مربی محبوب من هست و با فاصله بهترین مربی دنیا میدونمش...
    اما از اون خیـــلی مهمتر رئال-ه برام...
    برای همین چیزیکه میخوام موفقیت رئال-ه و در حال حاضر میبینم که موفقیت رئال، با وجود خوزه قطعیه...

11. 10 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mahsmahs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سرخیو راموس و مادرش

13. 2 کاربر از mahsmahs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اینو همه میدونن....

خودمم دیگه نمیدونم دوست دارم مورینیوی بزرگ در رئال بمونه یا نه...
    چون مورینیو رو داشتن لیاقت میخواد...!!!
    لــیــاقــــت

مگه نه Soroush ؟
    یعنی رئال لیاقت نداره؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
    اگه مورینیو پر افتخارترین مربی جهان باشه رئالم پرافتخارترین باشگاه جهانه پس مربی رئال بودن هم افتخار بزرگیه که هرکس لیاقتشو نداره
    یک نفر در برابر یه تیم هیچی نیست حالا اون یه نفر مورینیو باشه و یا هر کس دیگه
    تو بزرگ بودن مورینیو و رئال هیچ شکی نیست
    من مورینیو رو دوست دارم ولی از اون بیشتر رئالو دوست دارم

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ _______________________

هواداران رئال آنچلوتي را نمي‌خواهند

هواداران رئال مادريد در نظرسنجي سايت مارکا نشان دادند تمايلي به حضور سرمربي ايتاليايي به جاي آقاي خاص ندارند.

رئال مادريد از حالا فهرست خود را براي خريدهاي تابستاني آماده کرده و اسامي زيادي را در اين ليست قرارداده است. مارکا در نظرسنجي آنلاين از هواداران اين تيم خواست تا بازيکنان مورد علاقه خود براي قرار گرفتن در ترکيب فصل آينده رئال را انتخاب کنند.

نتيجه اين نظرسنجي نشان داد که گرت بيل اولين انتخاب هواداران است و کارلو آنچلوتي در ميان هواداران از محبوبيتي براي جانشيني ژوزه مورينيو برخوردار نيست.

اسامي گنجانده شده در نظرسنجي مارکا به اين شرح بود: کارواخال، کوندوگبيا، گوندوگان، وراتي، بيل، آگوئرو و آنچلوتي (به عنوان سرمربي).

درصد آراي هواداران به اين بازيکنان به اين صورت است: کوندوگبيا (63.9 درصد). بيل با 89.1 درصد در صدر قرار دارد و پس از آن کارواخال با 72.4 درصد در رده دوم قرار گرفت. گوندوگان (64.8 درصد)، آگوئرو (59.8 درصد) و وراتي (52.2 درصد).

در خصوص جانشيني مورينيو به نظر مي‌رسد هواداران تمايل چنداني به آنچلوتي ندارند. 62 درصد رأي دهندگان او را نامزد ايده‌آل براي جانشيني آقاي خاص نمي‌دانند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Abdolreza2012; 06-05-2013 at 20:10.

15. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

اگه مورینیو پر افتخارترین مربی جهان باشه رئالم پرافتخارترین باشگاه جهانه پس مربی رئال بودن هم افتخار بزرگیه که هرکس لیاقتشو نداره
    پس یادت نیس که پر افتخار ترین تیم دنیا قبل از اومدن مورینیو چه حال و روزی داشت!!!و دوباره مورینیو بود که رئال رو به بزرگترین تیم دنیا تبدیل کرد!!!

بهترین تیم دنیا!باید بهترین مربی دنیا رو نیمکتش داشته باشه!!
    نه امثال انجلوتی و بنیتز و شوستر و ......

یک نفر در برابر یه تیم هیچی نیست حالا اون یه نفر مورینیو باشه و یا هر کس دیگه
    چطور وقتی بحث کاسیاس میشه شما استثنا قائل میشی...!!!در حالی که مورینیو دیگو لوپزی رو آورد که اگه بهتر از کاسیاس نبود در این چند ماه...ضعیف تر هم نبود به هیچ وجه!!!

چطور وقتی کاسیاس جلوی سرمربی بزرگ و مقتدر تیم میمونه!اون موقع کل رئال رو مدیون زحمات کاسیاس میدونید!!!؟؟؟و لایق احترام و حمایت همه جانبه؟....!!!
    Last edited by S0R3N4; 06-05-2013 at 21:07.

17. این کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فلورنتینو پرز، در کنفرانس خبری مربوط یه کمک هزینه ی تحقیقاتی رئال مادرید، پیام روشنی برای مورینیو، اعضای تیم و بازیکنان فرستاد: " باید بخاطر هواداران، متحد باشیم. بازیکنان ما این کار را میکنند. "

" رئال مادرید با قدرت، انرژی و شور هوادارانش است که به پیش میرود. ما همیشه به آنها مدینونیم. بزودی دو چالش بزرگ خواهیم داشت، فینال کوپا د ری، فینال بسکتبال. "

19. 6 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •