تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 254 از 281 اولاول ... 154204244250251252253254255256257258264 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,531 به 2,540 از 2804

نام تاپيک: ✔ انتخاب رشته ی کنکوری های 91 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed 1428's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ميهماني و انتقال

3- براي تكميل فرم دانشجو بايستي كد رشته محلهاي مورد تقاضاي خود را (حداكثر 10 كد رشته) با توجه به استان محل سكونت دائمي خانواده درج نمايد (كد رشته محلها همان كد رشته محلهاي مندرج در دفترچه راهنماي انتخاب رشته‌هاي تحصيلي (دفترچه شماره 2) حسب گروه آزمايشي داوطلب مي‌باشد)
    یعنی من نمی تونم دانشگاه های تهران رو انتخاب کنم(من کرجیم)؟
    لطفا اگه کسی اطلاعی داره جواب بده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    امروز با دوستم رفته بودیم واسه تکمیل ظرفیت دانشگاه ازاد اون انتخاب رشته کنیم. دیدیم مثل اینکه یه نفر قبلا رفته بود واسش ابتخاب کرده بود رشته های چرت و پرت زده بود.
    میشه از طریق ip فهمید طرف کی بوده؟؟؟؟
    خواهشا زودتر جواب بدین.

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

خب روز اول دانشگاه رو پشت سر گذاشتم .از ساعت 8 تا 5 بعد از ظهر کلاس داشتیم . بد نبود . شاید بشه گفت تنها مشکلی که داشتیم این بود که استاد ریاضی 1 مون نیومده بود و یکی از شاگردای دکتراش رو فرستاده بود درس بده . بد هم درس نمیداد ولی بعضی وقتها میخواست یه چیزای اضافی هم بگه و اثبات کنه که وسطش گیر میکرد و بعد از چند دقیقه میگفت حالا بیخیالش در سطح شما نیست

یه سوتی هم توی سلف دادیم در حد ... !هنوزم که بهش فک میکنم خندم میگیره ! البته بیخیالش در سطح شما نیست

همین دیگه. خوب بود خوش گذشت . دلتون بسوزه
    دل کی بسوزه؟ جمعه ثبت نام کنین، شنبه کلاس باشین؟
    استادتون کی بود؟ دکتر عربزاده باشه خیلی خوبه - هم خوب درس میده هم کتاب تالیفی داره که هم مثالهای خوبی داره و هم تو خیلی دانشگاهها تدریس میشه، مخصوصا معادلاتش خیلی خوبه -. ولی امیرارجمند برا ریاضی 1 تعریفش رو نشنیدم. راستی یه نکته که همه خوبه بدونن اینه که ترم یک خیلی راحت میتونن معدل بیارن ( به استثنا شریف که دروس پایشون سختتره ). یعنی ترم یک معدل خوبی بیارین، و دلتون خوش نباشه هر ترم اینطور پیش میره. الان ما ترم سوم زیر بار 50 تنی کمرمون خم شده.

راستی اون شما نبودی که داشتی میرفتی سلف دخترا؟! سال اولیا مخصوصا دو روز اول خیلی مشخص بودن - خدایا ما هم پارسال اینجوری مشخص (تابلو) بودیم ؟ -!! - دیدی ریاضی فیزیک پسرا رو گذاشتن زوج و دخترا فرد روزای زوج سلف چقدر شلوغ شده؟!! -
    هفته اول تدریس یارها تشکیل نمیشن. فردا نمیخواد برین کلاس - راستی اینترنت از کجا آوردی؟ ورودی جدید اینترنت ندارن. ما که پارسال نداشتیم!

سلام .من امروز رفتم دانشگاه علم و صنعت .
    با یکی از بچه های دانشکده کامپیوتر آشنا شدم . آقا اشکان ( رامین میشناستش ! )
    بعد 2 ساعت باهم دیگه صحبت کردیم . رفتیم جاهای مختلف دانشگاه و نشون داد.
    فوق العاده دانشگاه خوبیه دانشگاه علم و صنعت . به جوش چی کار داری ؟ البته اینی که میگن جوش بده همش جو سازیه . من رفتم دیدم . اینجوری میگن ولی واقعا توش به اون شدتی که به ما گفتن نیست . کلاسای اولیه بعضیاش تفکیکه ولی تو دانشکده ها میشه گفت تقریبا بی معنیه .
    اردو هم تعریف کرد برای پارسال رو . خیلی حال کردم .
    یکی از دوستام امسال برق علم و صنعت قبول شده و رفته ثبت نام کرده بعد ثبت نام مستقیما رفتن اردوگاه شهید باهنر و تا پنجشنبه میمونن و شنبه کلاسا شروع. مختصات اردوگاه کجاست؟ لواسون؟
    Last edited by vahid-p; 18-09-2012 at 21:08.

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

دو روزه تو این سایت دنبال کسی هستم که از سهمیه های فرزندان شاهد استفاده کرده باشه یا حداقل اطلاعی داشته باشه
    نیست واقعا همچین کسی ؟

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

دو روزه تو این سایت دنبال کسی هستم که از سهمیه های فرزندان شاهد استفاده کرده باشه یا حداقل اطلاعی داشته باشه
    نیست واقعا همچین کسی ؟
    من که چنین سهمیه ای نداشتم. وگرنه الان جای بیوالک امیرکبیر احتمالا برق تهران بودم ! . ولی یکی رو میشناسم استفاده کرده بود. سهمیه جانبازی.
    کلا با رتبه های چندین برابر میشه قبول شد تو یه رشته. البته این چیز ثابتی نیست. ضمنا با بقیه سهمیه ها رقابت نداری و فقط با سهمیه خود شاهد . ( البته اگه جانبازی و شاهد یکی باشه درسته وگرنه من برا جانبازی دارم میگم )

6. این کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

اقا االان یعنی کسی دانشگاه های تهران نمیره بدون شروع شده یا نه ؟!

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نیست واقعا همچین کسی ؟
    هیچ کس خودشو لو نمی ده که ............ نشه

9. این کاربر از saeed 1428 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اقا االان یعنی کسی دانشگاه های تهران نمیره بدون شروع شده یا نه ؟!
    منظورت دقیقا کدوم دانشگاه ؟ تهران دانشگاه زیاد داره
    ميهماني و انتقال

3- براي تكميل فرم دانشجو بايستي كد رشته محلهاي مورد تقاضاي خود را (حداكثر 10 كد رشته) با توجه به استان محل سكونت دائمي خانواده درج نمايد (كد رشته محلها همان كد رشته محلهاي مندرج در دفترچه راهنماي انتخاب رشته‌هاي تحصيلي (دفترچه شماره 2) حسب گروه آزمايشي داوطلب مي‌باشد)
    یعنی من نمی تونم دانشگاه های تهران رو انتخاب کنم(من کرجیم)؟
    کسی نبود جواب بده بنظرتون مکانیک شاهرود رو ادامه بدم یا برای نرم افزار عباسپور یا خوارزمی تقاضای انتقالی بدم
    Last edited by saeed 1428; 18-09-2012 at 22:03.

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت

پيش فرض

من که چنین سهمیه ای نداشتم. وگرنه الان جای بیوالک امیرکبیر احتمالا برق تهران بودم ! . ولی یکی رو میشناسم استفاده کرده بود. سهمیه جانبازی.کلا با رتبه های چندین برابر میشه قبول شد تو یه رشته. البته این چیز ثابتی نیست. ضمنا با بقیه سهمیه ها رقابت نداری و فقط با سهمیه خود شاهد . ( البته اگه جانبازی و شاهد یکی باشه درسته وگرنه من برا جانبازی دارم میگم )
    70 درصد رو من منظورمه. اون کسی که میشناسی رتبش توی منطقه چند شد ؟ و در آخر کجا در اومد ؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت

پيش فرض

هیچ کس خودشو لو نمی ده که ............ نشه
    مگه چیه ؟
    خوبه اینجا نت هست و کسی کسی رونمیشناسه.
    از همینجا میگم که اگه کسی اطلاعاتی داره و از دهن بقیه میترسه بهم پیام خصوصی بده تا کسی هم نفهمه .
    فقط جان من هرکی از این مساله چیزی سرش میشه بهم یه اطلاعاتی بده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •