لطفا اگه کسی اطلاعی داره جواب بده
لطفا اگه کسی اطلاعی داره جواب بده
سلام
امروز با دوستم رفته بودیم واسه تکمیل ظرفیت دانشگاه ازاد اون انتخاب رشته کنیم. دیدیم مثل اینکه یه نفر قبلا رفته بود واسش ابتخاب کرده بود رشته های چرت و پرت زده بود.
میشه از طریق ip فهمید طرف کی بوده؟؟؟؟
خواهشا زودتر جواب بدین.
دل کی بسوزه؟ جمعه ثبت نام کنین، شنبه کلاس باشین؟
استادتون کی بود؟ دکتر عربزاده باشه خیلی خوبه - هم خوب درس میده هم کتاب تالیفی داره که هم مثالهای خوبی داره و هم تو خیلی دانشگاهها تدریس میشه، مخصوصا معادلاتش خیلی خوبه -. ولی امیرارجمند برا ریاضی 1 تعریفش رو نشنیدم. راستی یه نکته که همه خوبه بدونن اینه که ترم یک خیلی راحت میتونن معدل بیارن ( به استثنا شریف که دروس پایشون سختتره ). یعنی ترم یک معدل خوبی بیارین، و دلتون خوش نباشه هر ترم اینطور پیش میره. الان ما ترم سوم زیر بار 50 تنی کمرمون خم شده.
راستی اون شما نبودی که داشتی میرفتی سلف دخترا؟! سال اولیا مخصوصا دو روز اول خیلی مشخص بودن- خدایا ما هم پارسال اینجوری مشخص (تابلو) بودیم ؟ -!! - دیدی ریاضی فیزیک پسرا رو گذاشتن زوج و دخترا فرد روزای زوج سلف چقدر شلوغ شده؟!! -
هفته اول تدریس یارها تشکیل نمیشن. فردا نمیخواد برین کلاس- راستی اینترنت از کجا آوردی؟ ورودی جدید اینترنت ندارن. ما که پارسال نداشتیم!
یکی از دوستام امسال برق علم و صنعت قبول شده و رفته ثبت نام کرده بعد ثبت نام مستقیما رفتن اردوگاه شهید باهنر و تا پنجشنبه میمونن و شنبه کلاسا شروع. مختصات اردوگاه کجاست؟ لواسون؟
Last edited by vahid-p; 18-09-2012 at 21:08.
دو روزه تو این سایت دنبال کسی هستم که از سهمیه های فرزندان شاهد استفاده کرده باشه یا حداقل اطلاعی داشته باشه
نیست واقعا همچین کسی ؟
من که چنین سهمیه ای نداشتم. وگرنه الان جای بیوالک امیرکبیر احتمالا برق تهران بودم ! . ولی یکی رو میشناسم استفاده کرده بود. سهمیه جانبازی.
کلا با رتبه های چندین برابر میشه قبول شد تو یه رشته. البته این چیز ثابتی نیست. ضمنا با بقیه سهمیه ها رقابت نداری و فقط با سهمیه خود شاهد . ( البته اگه جانبازی و شاهد یکی باشه درسته وگرنه من برا جانبازی دارم میگم )
اقا االان یعنی کسی دانشگاه های تهران نمیره بدون شروع شده یا نه ؟!
هیچ کس خودشو لو نمی ده که ............ نشه![]()
منظورت دقیقا کدوم دانشگاه ؟ تهران دانشگاه زیاد داره
کسی نبود جواب بده بنظرتون مکانیک شاهرود رو ادامه بدم یا برای نرم افزار عباسپور یا خوارزمی تقاضای انتقالی بدمميهماني و انتقال
3- براي تكميل فرم دانشجو بايستي كد رشته محلهاي مورد تقاضاي خود را (حداكثر 10 كد رشته) با توجه به استان محل سكونت دائمي خانواده درج نمايد (كد رشته محلها همان كد رشته محلهاي مندرج در دفترچه راهنماي انتخاب رشتههاي تحصيلي (دفترچه شماره 2) حسب گروه آزمايشي داوطلب ميباشد)
یعنی من نمی تونم دانشگاه های تهران رو انتخاب کنم(من کرجیم)؟
Last edited by saeed 1428; 18-09-2012 at 22:03.
70 درصد رو من منظورمه. اون کسی که میشناسی رتبش توی منطقه چند شد ؟ و در آخر کجا در اومد ؟؟
مگه چیه ؟
خوبه اینجا نت هست و کسی کسی رونمیشناسه.
از همینجا میگم که اگه کسی اطلاعاتی داره و از دهن بقیه میترسه بهم پیام خصوصی بده تا کسی هم نفهمه .
فقط جان من هرکی از این مساله چیزی سرش میشه بهم یه اطلاعاتی بده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)