خوب پسذبه نظر شما چه کنم؟ از يه هدفون ارزون تر شروع کنم تا سليقه خودم دستم بياد؟
خودم هم دلم نميخواد بيش از اندازه خرج کنم ولي نميتونم هم هي هدست بخرم اگر خوشم اومد بفروشم گرون ترش رو بخرم
جايي تو تهران هست که بورس فروش اينجور محصولات باشه و باز شدشون رو داشته باشن ادم تست کنه بخره يا نه؟
راستي من اکثر اوقات تو خونه گوش ميکنم ولي خوب ممکنه بيرون هم بخوام ببرم اينطور که ميگيدذفکر کنم بهتره يه مدل ارزون واسه بيرون خونه بخرم
خريد محصولات گرون قيمت، براي افرادي كه تا حالا هدفون خوبي نداشتن به ٢ دليل ريسكه: ١- هنوز سليقه صدايي مورد نظرشون رو نمي دونن ٢- توي ابتداي كار، سليقه صدايي افراد در حال تغييره و هنوز ثابت نشده يعني مثلا اگر شما امروز از هدفون سرد خوشتون اومد، دليلي نداره تا ١ ماه ديگه نظرتون بر نگرده
توي اونور آب، بر همين اساس ٢ تا توصيه مي كنن: ١- اولين خريدتون به هيچ وجه گرون قيمت نباشه ٢- ريسك انتخاب هدفون با صداي گرم، خيلي كمتر از هدفون با صداي سرد و فلت هستش؛ براي همين اگر نظر خاصي ندارين، هدفون با صداي گرم انتخاب كنين
ما توي ايران وضعيتمون با اونها خيلي فرق مي كنه، هر روز نمي تونيم يدونه هدفون بخريم يا بفروشيم و از اونور ارزش پول ما خيلي كمتره از اونها
تست بعضي مدل ها، حداقل كاريه كه ميتونين بكنين اميدوارم دوستاني كه مكاني رو اطلاع دارن بيان بگن
شما اول كل هزينه ايي كه مي خواين بكنين و نوع استفاده ايي كه دارين رو بفرمايين، مثلا بگين من مي خوام هم براي تو خونه باشه و هم بيرون، اونوقت دوستان مي فهمن يا بايد هدفون تو گوشي به شما پيشنهاد بدن يا هدفون پرتابل و از اونطرف براي درايو شدن، نياز جدي به آمپ نداشته باشه
اونوقت اميدوارم دوستان، مدل هايي كه مي شناسن رو به شما معرفي كنند.
اينجا مدل هاي خوب رو كنار هم مي بيني: مخصوصا پرتابل هاش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]