تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 254 از 421 اولاول ... 154204244250251252253254255256257258264304354 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,531 به 2,540 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

این حرف برای اونها در حد فحش محسوب میشه!
    میگن پس قبلاً طرف میومده مهمونی که با دخترا راحت باشه
    لابد حالا که دیده نمیشه کلاً بیخیال شده
    عذرمیخوام رفتاری که اون اقا هم در قبال این دوستمون داشتند همین بوده منتهی بدون به زبان اوردن! بهرحال هر عکس العملی متناسب با عملی خواهد بود که سرزده!

در نهایت اینجا هرکسی پیشنهادی داشت بیان میکنه دو نکته مهمه:
    قرار نیست نظر همه یکسان باشه
    تصمیم گیرنده نهایی خوده شخص هست

ممنون

2. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

نه مبالغه نکردم
    بعضی اوقات حتی یکی از دخترهایش وقتی میرویم مهمانی از اتاقشان بیرون نمی‌آید!
    رفتار آن یکی هم خیلی بد است و بعضی اوقات جواب سلام را نمیدهد یا بدون سلام کردن می‌آیند در مهمانی و مقابل ما می‌نشینند!!!
    عجیبه که تحصیل کردن در دانشگاه هم نتونسته تاثیری بر روی انها بگذاره!

حالا اینها چطور میخواهند ازدواج کنند و با خانواده همسرشان رفت و امد داشته باشند؟!

البته پدرشان آدم شکاکی هست و کلاً اینطوریه!

ی سوال برای من پیش امد

اگه اینجورین پس چجوری رفتن دانشگاه ؟
    دانشگاه تعامل زیاده پدرشون چجوری اجازه داده برن

با همه اینجورین؟ یا شاید با شما اینجوری هستن(قبلا رفتاری ازتون دیدن) یا با خانواده شما مشکلی دارن

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ی سوال برای من پیش امداگه اینجورین پس چجوری رفتن دانشگاه ؟دانشگاه تعامل زیاده پدرشون چجوری اجازه داده برن با همه اینجورین؟ یا شاید با شما اینجوری هستن(قبلا رفتاری ازتون دیدن) یا با خانواده شما مشکلی دارن
    ارتباطشان با دیگران کمه اما با خانواده‌های پسردار کم رفت و آمد میکنند!!!

برای خودم هم سئواله که چطوری جرات کردند بروند دانشگاه!!!
    Last edited by ehsan_iace; 20-11-2014 at 19:55.

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

عذرمیخوام رفتاری که اون اقا هم در قبال این دوستمون داشتند همین بوده منتهی بدون به زبان اوردن! بهرحال هر عکس العملی متناسب با عملی خواهد بود که سرزده!

در نهایت اینجا هرکسی پیشنهادی داشت بیان میکنه دو نکته مهمه:
    قرار نیست نظر همه یکسان باشه
    تصمیم گیرنده نهایی خوده شخص هست

ممنون
    گفتم که صرفاً مراقب باشن؛ تو این دوره زمونه هر کس به اندازه کافی گرفتاری داره
    خدا نکنه اختلاف خانوادگی هم پیش بیاد. برای شروع این اختلاف یه بهانه کافیه
    توهین رفتاری با گفتاری یه خورده فرق میکنه.
    رفتارهای نامناسبی مثل این، دلخوری و فاصله ایجاد میـکنن. توهین گفتاری معمولاً سریعتر و شدیدتر اختلاف ایجاد میکنه.

معمولاً کسی که چنین کاری میکنه به فکرش هم نمیرسه که ممکنه اشتباهی داشته باشه و خودش رو حق مطلق تصور میکنه.
    پس کنایه و حرف غیر مستقیم یا اون ها رو متوجه موضوع نمیکنه یا اگه متوجه بشن... فاتحه مع الصلوات

به هر حال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز؛ زیاد سخت نگیرید. چنین افرادی تأثیر زیادی در زندگی شما ندارن.
    لزومی نداره خودتون رو درگیر کنید

6. این کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

اين ديگه خيلي نوبره! حتي سلام و عليك هم براش قابل هضم نيست؟ حالا اگر به دختراش سلام بكنيد چكارتون ميكنه؟ با شما كه مثلاً فاميل نزديكش هستيد اينطوريه با غريبه ها چطوريه؟ اينطور برخورد بيشتر به بيماران روحي و متوهم شباهت داره تا آدمهاي خشك و مذهبي.

مطمئناً شما نميتونيد تأثيري روش بذاريد ولي از طرف كسي كه براشون مقبوليت داره از طريق اصولي كه خودشون قبول دارن بهشون برسونيد كه دارن اشتباه ميكنن. در صدر اسلام هم به اين شدت روابط زن و مرد محدوديت نداشته كه ايشون در اين عصر اينطوري رفتار ميكنن. مطمئناً ارتباط داشتن به هيج عنوان در اسلام منع نشده و حتي سلام و احوال پرسي بين نامحرمان عيب شمرده نشده فقط به رعايت حدود اشاره شده. با اين اوصاف اگر نتيجه نداد، به قول دوستمون زياد هم باهاشون رابطه برقرار نكنيد. البته در اين شرايط اين فقط شما نيستيد كه باهاشون مشكل داريد بلكه اونها هم با شما مشكل دارند و اگر در فاميل افرادي با اينطور عقيده غير از خودشون وجود نداشته باشن ارتباطاتشون خود به خود قطع خواهد شد و سرنوشتي به جز منزوي شدن انتظارشونو نميكشه. مگر اينكه با همفكران خود ارتباط تنگاتنگي داشته باشند البته به شرطي كه بتونن انها را تحمل كنند!

البته اميدوارم مبالغه كرده باشيد وگرنه جاي بسي تأسف است و اين رفتار باعث پژمردگي خاطر همان دختران هم خواهد شد.
    ولی داستانی نقل شده از حضرت علی که به دختران جوان سلام نمیکردند و به اونها پشت میکردند...

نه مبالغه نکردم
    بعضی اوقات حتی یکی از دخترهایش وقتی میرویم مهمانی از اتاقشان بیرون نمی‌آید!
    رفتار آن یکی هم خیلی بد است و بعضی اوقات جواب سلام را نمیدهد یا بدون سلام کردن می‌آیند در مهمانی و مقابل ما می‌نشینند!!!
    عجیبه که تحصیل کردن در دانشگاه هم نتونسته تاثیری بر روی انها بگذاره!

حالا اینها چطور میخواهند ازدواج کنند و با خانواده همسرشان رفت و امد داشته باشند؟!

البته پدرشان آدم شکاکی هست و کلاً اینطوریه!
    یکی از دخترای فامیل ما هم همینجوریه... یکبار چند سال پیش با شوهرش!! دیدمشون توی خیابون بهشون سلام کردم هر دوتاشون مث الاغ رد شدند و رفتند جواب سلام ندادند... شوهرش هم از خودش گاگول تر...
    ولی اون باعث و بانیش مامان و باباش نیستند... خودش مزخرف و مضحکه.... اتفاقا خواهر بزرگترش اصلا اونجوری نیست و خیلی خونگرم و اجتماعیه .... مامان و باباش هم همینطور...
    همین چند روز پیش هم باز توی خیابون دیدمش اما رومو اون بر کردم اصلا آدم حسابش نکردم ...

این نوع رفتارها با من باعث شده که اعتماد بنفس نداشته باشم و توی دانشگاه و محیط های دیگه هم ترس از این داشته باشم که مبادا به دختری سلام کنم و جواب سلاممو نده طرف...

بنظر من نیازی نیست وقتی چنین افرادی رو دور و برت میبینی سلام کردن رو بهشون لازم بدونی...

ولی از درون موجودات سرخورده و عقده ای هستند و از این موضوعات گلایه دارند.... اونها هم دوست دارند که طبیعی باشند اما نمیتونند تغییری در خودشون بوجود بیارند...
    Last edited by rmd; 20-11-2014 at 21:56.

8. این کاربر از rmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

ولی داستانی نقل شده از حضرت علی که به دختران جوان سلام نمیکردند و به اونها پشت میکردند...
    میشه این داستان رو نقل کنید ؟

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

البته من هم اين داستان را شنيدم ولي خودت داري ميگي داستانه ولي به نظر من با عقل جور در نمياد. و در مقابلش داستان هاي زيادي هست كه نقضش ميكنه.

میشه این داستان رو نقل کنید ؟
    داستان خاصي نيست. ميگن حضرت وقتي در راه به زن يا جنس مونثي ميرسيده در سلام گفتن پيش قدم نميشده از ترس اينكه مبادا اون خانم جواب سلام ايشان را با عشوه بده! بيشتر شبيه داستانهايي هستش كه به خورد ملت دادن تا امثال اين آدمها بهش استناد كنن تا توجيهي براي اين رفتارهاشون پيدا كنن.

اما به فرض صحت اين داستان اين فقط يك اقدام پيشگيرانه تلقي ميشده كه خاص اين افراد بوده. الآن اگر كسي اين كارو بكنه نه تنها تشويقش نميكنن بلكه از اين رفتار به بي شخصيتي طرف تعبير ميشه.

11. این کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با فامیل نزدیکی که روی دخترهایش خیلی حساسه و تعصب زیادی داره و حتی سلام کردن به دخترهایش هم برایش قابل هضم نیست چطور باید رفتار کرد؟

من اذیت می‌شوم وقتی مهمانی خانه‌شان میروم چون باید مرتب مواظب باشم که حتی نگاهم به دخترانش نیفته! که برایش سوء تفاهم نشه!

آیا اعتراض کردن به رفتارش نتیجه میدهد یا باید رابطه را قطع کرد؟
    سلام
    خوب به نظرم اینجا 2 مسئله وجود داره.
    یکی رفتار اون فرده که درسته یا نادرست
    یکی اینکه شما چطوری برخورد کنید

در زمینه مورد اول خوب عقاید و رفتار افراد رو که ما نمی تونیم تغییر زیادی درش ایجاد کنیم. خودمون رو درست کنیم هنر کردیم ...

در مورد اینکه شما چطوری برخورد کنید. به نظرم اگر واقعا حس می کنید پدر و دختران علاقه ندارن که به دخترا سلام کنید و حال و احوال، طوری برخورد کنید که انگار وجود ندارن.
    اگر براتون سخته این رفتار که بهتره که کلا قید رفتن رو بزنید. ولی به نظرم مورد اولی بهتره... دیگه وقتی خودشون یه چیزی رو میخوان، حرص خوردن نداره

در مورد اعتراض و بحث و اینها من اصلا بهتون توصیه نمی کنم. بحث یعنی به طرف میگید که سوء تفاهمش درسته!!

13. 2 کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

ارتباطشان با دیگران کمه اما با خانواده‌های پسردار کم رفت و آمد میکنند!!!

برای خودم هم سئواله که چطوری جرات کردند بروند دانشگاه!!!
    سلام؛
    به نظر بنده
    اشکالی در رفتار شما نیست.
    پدر اونها مایله که اینطوری با دخترش رفتار بشه. پس حجت بر شما تمومه. نه نیاز به اعتراضی به پدر دختر هست و نه بی احترامی.
    بهترین راه حدالامکان کمتر کردن رفت و آمد هست. اما به هیج وجه نیاز به اعتراض نیست. چون شما موظف به تغییر رفتار ایشون نیستید. در رفت و آمد ها با ایشون هم طوری رفتار کنید که خودشون دوست دارن. به دختر هاشون نیازی نیست سلام بدید. گرچه سلام ندادن به خودی خود بی احترامیه مگر اینکه طرف از سلام کردن شما خوشش نیاد.

من هم چنین افرادی رو دیدم. معمولا بی محلی به این افراد بهترین راه هست.

15. 2 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

سلام
    بستگی داره
    اگر موضوع به گونه ای هست که اتفاق مهمی نمیفته و فقط جنبه تعریفی داره بنظرم بی توجه باشید یا با یک پوزخند دنبال کنید قضیه رو
    ولی اگر عواقبی در پی داره ذره ای از واقعیت رو به صورت سوالی مطرح کنید مثلا میگه که :اینجوری شد

شما بگید:
    ا جدی؟ من فکر میکردم فلان طور شده ((اصل قضیه رو بگید))

یا بگید:
    ا واقعا؟ یکی میگفت اینجوری شده که؟!

یا:
    مطمئنی؟ من شنیدم این بوده ها
    خب یه زمانی هم می بینید اون دروغ باعث گمراهی خیلی ها میشه
    اون وقت چی کار باید بکنم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •