تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 254 از 405 اولاول ... 154204244250251252253254255256257258264304354 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,531 به 2,540 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

پروفشنال aban366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

سلام
    شوفاژ رو خاموش کنین ( زمستانه ) و دو تا شیر مخصوص رفت و برگشتِ رادیاتورها هم که زیر پکیج هست رو کامل ببندین و امتحان کنین با آبگرمکنِ تنها ( حالت تابستانه ) ببینین باز هم صدا میده ؟
    اگر دیگه صدا نمیده به احتمال زیاد شیر سه طرفه مشکل داره .
    درضمن , وقتی آبِ گرم آشپزخونه رو باز میکنین , هوا با آب خارج نمیشه ؟ ( شیر آب سرفه نمیکنه ؟ )
    نتیجه رو خبر بدین
    دوتا شیر رو بستم ،پکیج رو در حالت تابستانه گذاشتم و اب گرم رو باز کردم،اصلا اب نیومد و صدایی هم نیومد،دوباره شیر ها ی زیر پکیج رو باز کردم و اب گرم رو باز کردم از اشپزخونه هوا از شیرها نیومد ولی باز پکیج صدای شدیدا حرکت اب اومد و پکیج هی روشن و خاموش شد و قاطی کرد و چراغ سبز ،قرمز شد،دقیقا مثل قبل،دوباره ریست کردم باز تکرار کردم باز چراغ قرمز شد،ولی تو حالت شوفاژ اگه اب گرم باز نکنی اصلا اتفاقی نمیفته،بالاخره کسی واقعا تعمییرکاره نمیتونه دقیقتر بهم بگه مشکل از کجاست؟
    ممنون اقا محمد بابت کمکتون

آخر فروم باز h_khozooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ممنون برای پاسخ سریع
    به کلکتور دسترسی ساده نیست زیر کابنیت تو کف زمین است (باید سرامیک کنده بشه تا رویت بشن تازه)
    خراب کاری داره
    اما ما پکیج رو روشن هم گزاشتیم ولی متاسفانه اولا که افت فشار خیلی زیاده
    به چند ساعت نمی رسه فشار صفر می شه و از کار می افته
    ثانیا یک ساله الان درگیریم باش
    چند تا لوله کش و اینا هم آوردیم
    اون آقایی که لوله ها رو هم کشیده بود آوردیم 7 بار وارد لوله کرد گفت باید سنگ از جا کنده بشه با این فشار نشد
    --
    کلا وقتی شیر فشار پکیج رو باز می کنی
    انگار داری یک توپ پنچر رو باد می کنی
    خیلی دیر فشار می ره بالا
    خیلی زود می یاد پایین
    به دقیقه نمی شه افت فشار شروع می شه
    به نظر من اینکار رو انقدر بکن تا یه نشتی یه جا بزنه بیرون حداقل می فهمی کدوم مسیر ایراد داره و همون حدود رو بکن بعد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

به نظر شما بین بوتان و مرکوری کدوم بهتره ؟ خونه در حدود 120 متر فاصله حمام تا پکیج هم 16 متر هست. بین مدل دیجیتالی ها موندم کدوم رو بگیرم آخه میگن کیفیت مرکوری بهتره

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

دوتا شیر رو بستم ، پکیج رو در حالت تابستانه گذاشتم و اب گرم رو باز کردم،اصلا اب نیومد
    و صدایی هم نیومد،
    دوباره شیر ها ی زیر پکیج رو باز کردم و اب گرم رو باز کردم از اشپزخونه هوا از شیرها نیومد ولی باز پکیج صدای شدیدا حرکت اب اومد و پکیج هی روشن و خاموش شد و قاطی کرد و چراغ سبز ،قرمز شد،
    دقیقا مثل قبل .
    دوباره ریست کردم باز تکرار کردم باز چراغ قرمز شد،ولی تو حالت شوفاژ اگه اب گرم باز نکنی اصلا اتفاقی نمیفته .
    بالاخره کسی واقعا تعمییرکاره نمیتونه دقیقتر بهم بگه مشکل از کجاست؟
    ممنون اقا محمد بابت کمکتون
    دوست عزیز شما شیر اشتباهی رو بستین
    اگر شیر رفت و برگشت شوفاژ رو بنندین , آب گرم مصرفی قطع نمیشه بلکه فقط شوفاژ از کار میافته
    دوباره امتحان کنین
    شما اشتباهاً شیر آبِ ورودی به پکیج رو بستین یا شیر آب گرم مصرفی رو بستین
    برای اینکه اشتباه نکنین :1- شیر آب گرم آشپزخانه باز
    2- یکی از شیرهای زیر پکیج رو ببندین
    اگر آب گرم آشپزخونه قطع شد پس شما شیر اشتباهی رو بسته اید . دوباره بازش کنین
    همین کار رو با شیرهای دیگه هم انجام بدین
    دو تا شیر رفت و برگشت پکیج رو همینطوری پیدا کنین و ببندینشون یعنی با بستنشون آب گرم آشپزخونه قطع نمیشه
    بعدش آزمایشی رو که در پست قبل گفتم انجام بدین ( مصرف آب گرم با بسته بودنِ شیر رفت و برگشتِ شوفاژ )
    اگر دیگه پکیج صدا نمیده پس مشکل از شیر سه طرفه هست
    درضمن فشارسنج رو هم نگاه کنین . آیا فشار همیشه روی 1,5 هست ؟ یا هی باالا پائین میشه ؟
    نکنه شیر پرکن سفت نیست و همین باعث قاطی کردن سیستم پکیج نیشه ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون برای پاسخ سریعبه کلکتور دسترسی ساده نیست زیر کابنیت تو کف زمین است (باید سرامیک کنده بشه تا رویت بشن تازه)خراب کاری دارهاما ما پکیج رو روشن هم گزاشتیم ولی متاسفانه اولا که افت فشار خیلی زیادهبه چند ساعت نمی رسه فشار صفر می شه و از کار می افتهثانیا یک ساله الان درگیریم باشچند تا لوله کش و اینا هم آوردیم اون آقایی که لوله ها رو هم کشیده بود آوردیم 7 بار وارد لوله کرد گفت باید سنگ از جا کنده بشه با این فشار نشد--کلا وقتی شیر فشار پکیج رو باز می کنیانگار داری یک توپ پنچر رو باد می کنیخیلی دیر فشار می ره بالاخیلی زود می یاد پایینبه دقیقه نمی شه افت فشار شروع می شه
    سلام
    شیر رفت و برگشتِ شوفاژ رو که زیر پکیج هست محکم بندین و سپس شیر پرکن رو باز کنین تا فشار بره روی 1,5
    بعدش شیر پرکن رو محکم ببندین . حالا دیگه آب نمیتونه بره توی لوله هائی که میره برای رادیاتورها
    اگر باز هم فشار افت کرد پس خودِ پکیج مشکل داره و احتمالاً شیر پرکن خرابه
    اگر دیگه فشار افت نکرد پس لوله های شوفاژ که توی دیوارها هست نشتی داره
    کم خرج ترین راه برای پیدا کردنش اینه که دنبال نم روی دیوارها یا سقف طبقه ی پائین یا دیوار همسایه بغل بگردین
    راه دیگرش استفاده از یک قلم ( میله ی فلزی ) و فروکردنش در دیوار تا عمق ده یا 15 سانتی در زیر مسیر لوله ی رفت و برگشت هست و بررسی رطوبتِ سر قلم . البته باید از مسیر سیمهای برق خبر داشته باشین وگرنه ممکنه باعث برق گرفتگی بشه

6. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام/من به تازگي پكيج بوتان ام رو دادم اسيد شويي كردن'ولي باز هم آب مصرفي گرم وسرد ميشه و خيلي تند تند پكيج روشن خاموش ميشه 10 ثانيه روشن 10 ثانيه خاموش.فقط وقتي آب مصرفي رو باز كنيم اينطوريه و شوفاژها مشكلي ندارن،هم مبدل هم آبگرمكن جرمگيري شده ولي فشارآب و نتيجه تغيير نكرد،از چه چيزهايي ميتونه باشه ؟ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    /من به تازگي پكيج بوتان ام رو دادم اسيد شويي كردن'ولي باز هم آب مصرفي گرم وسرد ميشه و خيلي تند تند پكيج روشن خاموش ميشه
    10 ثانيه روشن 10 ثانيه خاموش.
    فقط وقتي آب مصرفي رو باز كنيم اينطوريه و شوفاژها مشكلي ندارن،هم مبدل هم آبگرمكن جرمگيري شده ولي فشارآب و نتيجه تغيير نكرد،از چه چيزهايي ميتونه باشه ؟ممنون
    سلام
    اگر قبل از شستشو درست بوده پس علتش اشتباه تعمیرکار هست
    احتمالاً سنسوری چیزی درست نصب نشده و زود زود گرم میشه
    مثل سنسور کولر گازی که اگه چسبانده بشه به کندنسور , کمپرسور کولر تند تند هی خاموش روشن میشه
    زنگ بزنین به خودش اگه از بعد از تعمیر اینجوری شده
    در ضمن بنده از چند نفر پرسیدم , همگی میگن اگر شوفاژ روشن باشه آب مصرفی گاهی سرد و گرم میشه که علتش تقسیم شدن آب توسط شیر سه طرفه هست
    یعنی گاهی آب مصرفی رو برای چند ثانیه گرم نمیکنه و آب شوفاژ رو گرم میکنه بعدش دوباره آب مصرفی رو گرم میکنه
    میدونم پکیجهای گرانقیمتِ خارجی هم همین مشکل رو دارند یا نه ؟
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 10-11-2014 at 09:14. دليل: تصحیح

پروفشنال amin_947's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان ما یه پکیج ایران رادیاتور فن دار گرفتیم. توی کاتالوگش نوشته باید از لوله دودکش دو جداره استفاده کنید اما طرف که برای نصب و راه اندازیش اومده بود برامون دودکش معمولی گذاشته. مشکلی پیش نمیاد ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان یه سوال دارم. ما لوله های گرمایش از کفو خوابوندیم و سرامیک هم انجام شده. می خواستم بدونم آیا توی شهری مثل اصفهان جواب میده واسه گرما؟ احتیاج به گرمایش مکمل نداره؟
    چون دودکش بخاریم نذاشتیم میگم.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان ما یه پکیج ایران رادیاتور فن دار گرفتیم.
    توی کاتالوگش نوشته باید از لوله دودکش دو جداره استفاده کنید اما طرف که برای نصب و راه اندازیش اومده بود برامون دودکش معمولی گذاشته. مشکلی پیش نمیاد ؟
    سلام
    مزایای دودکش دوجداره :
    دودکش دوجداره با دیواره داخلی آلومینیومی و دیواره خارجی از فولاد گالوانیزه به عنوان انتخابی ایده ال برای اجزای سیستم تخلیه به دلایل مهم زیر در نظر گرفته می شود:
    1. دوجداره بودن دودکش محصولات احتراق داخل ان را داغ نگه می دارد، در حالی که دیواره خارجی خنک است .
    بدین ترتیب مکشی قوی با حداقل تقطیر، ایجاد می شود.
    2. از آنجا که آلومینیوم جرم پایین و ضریب هدایت حرارتی بالایی دارد، دیواره داخلی به سرعت گرم شده و سطحی گرم را برای محصولات احتراق در دودکش فراهم می کند. تقطیر فقط روی دیواره های داخلی دودکش شکل می گیرد، که زمان تری و پتانسیل خوردگی را بیشتر از 50% نسبت به فولاد گالوانیزه کاهش می دهد.3. دیواره داخلی آلومینیومی، در برابر خوردگی احتمالی ناشی از تقطیر مقاوم بوده و سیستمی ایمن و با عمر طولانی را ایجاد می کند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 10-11-2014 at 13:02.

12. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •