تو کافی نت سیستم سرور ویندوز اکس پی هست و البته سرور نیست بلکه نوع شبکه workgroup هست ... قصد نصب ویندوز سرور دارم ... Windows Server 2008 R2 Enterprise x64 SP1 .... راهنمایی؟ مقاله ... و مطلب هایی که مربوط به شبکه هست ؟
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
تو کافی نت سیستم سرور ویندوز اکس پی هست و البته سرور نیست بلکه نوع شبکه workgroup هست ... قصد نصب ویندوز سرور دارم ... Windows Server 2008 R2 Enterprise x64 SP1 .... راهنمایی؟ مقاله ... و مطلب هایی که مربوط به شبکه هست ؟
در شبکه های دومین ما یک ورک استیشن مرکزی داریم ( سرور ) بقیه ورک استیشن ها به اون جوین میشن و مدیریت به نوعی متمرکز تره و گروپ پالیسی به راحتی انجام میشه
همینطور که از امضام معلومه صبانت گرفتم سرعتش عالیه ولی برای شبانه و روزانه کردنش باید از خواب ناز ساعت 3 صبح بلند شم و یوزر و پس رو عوض کنم و تا بشه شبانه .کسی راه حلی پیشنهاد داره که خودش عوض بشه ؟ مثلا میزارمش روی حالت بریدج که کانکشنی بشه دیگه با وایرلس لپ تاپم نمیتونم وصل شم وقتی هم میزارم روی PPPOE هم یه مشکل دیگه دارم اگه کسی میتونه کمک کنه ....
مقاله یا پی دی افی در این مورد دارین ؟ هر چی تو نت سرچ زدم بیشتر نوشتن این مورد تخصصی هست و توضیح ندادن !!!
می شه یکی به من بگه چرا همچین مشکلی واسم پیش اومده ....................ممنون می شم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
80 درصد میتونه از تداخل درایور ها باشه
ویندوز عوض کردید ؟
ویندوز لپ تاپمو تازه عوض کردم ..........ویندوز کامپیوتر هم یه 2 ماهی می شه تازه عوض کردم . منظور از تداخل درایور ، درایور های لپ تاپه ؟....بلوتوث لپ تاپ مشکلی نداره
راسش نه
شما می خواهید الان یک شبکه دومین راه اندازی کنید یا فقط می خواهید بدونید چی هست ؟
دوستان من یه مودم داخلی وایمکس دارم ... ایرانسل ...
یه خروجی lan داره و وایرلس... من به خروجی های lan بیشتری نیاز دارم .. یه مودم adsl دارم تو خونه .. asus am604 .. 4 تا خروجی lan داره و وایرلس هم داره ...
میتونم مودم وایمکس رو یه جوری روی مودم asus ام ست کنم و از اون استفاده کنم یا نه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید ..
سلام دوستان
چنتاسوال داشتم
تو دانشگاه ما یه اینترانت داریم که با وایرلس قابل دسترسیه
بعد اگه بخایم به اینترنت وصل شیم با یه وی ... ان که خود دانشگاه میده به اینترنت وصل میشیم.
چند روز پیش خبر دار شدم که یه درایو رو سرور دانشگاه هست که حدود 1.8 ترابایت اطلاعات روشه و من با خوشحالی میخاستم اطلاعات رو کپی کنم کهدیدم سرعت کپی از 100 کیلو بایت فرا تر نمیره .
حالا سوال من اینه که اگه بخام با سرعت بیشتر اینا رو کپی کنم چه راهی وجود داره؟؟؟؟
یکی از بچه ها میگفت شاید وایر لس خوابگاه ضعیفه، یکی دیگهمیگفت نه، مشکل از وایر لس لپ تاپه و از این حرفا.
حالا یه راهی جلوی پای من بزارین کهحداقل با سرعت 1 مگ بتونم کپی کنم.
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)