بفرماييد اينم لينكش:
كه همين جا توضيح داده كه برا ريختنش چه كار بايد بكنيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بفرماييد اينم لينكش:
كه همين جا توضيح داده كه برا ريختنش چه كار بايد بكنيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من همون پچ زمان انتشارو نصب کردم اگه پچی رو معرفی کنید که اسم بازیکنای ایران و تیمهای دیگرو درست کنه ممنون می شم
Last edited by ali_n2011; 22-12-2011 at 23:43.
يادم نيس ولي فك كنم پچ خود كونامي رو ميگيد ولي پچاي پس اديت معمولا خيلي كامل هستن شما اخريش رو دانلود كن كه فك ميكنم 2.4 باشه كه البته حجم پچاي پس اديت نسبتا زياده(حول و حوش 400 مگ) ولي تغييرات خيلي خوبي ميده مثه اينكه پرچمهاي تيمايي كه لايسنس نشدن رو درست ميكنه بوندس ليگا رو اضافه ميكنه نقل و انتقالات رو هم درست ميكنه مثلا فابرگاس رو مياره توي بارسا و خيلي چيزاي ديگه به نظرم اون رو دان كنيد كافيه البته تيماي مليش رو نميدونم چون من با تيماي ملي بازي نميكنم
چرا توی become a legend بازیکن فیکس نیستم؟!98% مواقع جز تعویضی ها هستم حتی خیلی هم خوب بازی میکنم و توی همه بازیها گل میزنم....
چکار کنم؟
واسه نصب کردن ارور میده![]()
من كه دان نكردم ولي احتمالا قبلش پچ ديگه اي ريخته بوديد؟
نه نریختم . تازه ویندوز عوض کردم . سون 64 هست. از 64 بیتی نیست ؟
خب توضيحاتي كه توي اون لينك خود سايت گذاشته بود رو كه در مورد نسخه DVD و نسخه دانلودي بود رو ميگم خوندي؟
راستي اصلا كركش رو دانلود كردي؟
اره هر دو رو گرفتم . اصلا نصب نمیشه که کرک لازم داشته باشه
شرمنده نميدونم مشكل از كجاست شايد به خاطر ويندوزت باشه اخه من از اين ويندوز استفاده نميكنم كه بتونم بيشتر راهنماييتون كنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)