جدی اینو گفته؟![]()
جدی اینو گفته؟![]()
منابع خبري آلمان از عقد قرارداد مهاجم هلندي تيم رئال مادريد با هامبورگ خبر دادند.
"رود فان نيستلروي" که از چند تيم معتبر اروپايي در انگليس، اسپانيا، ترکيه و هلند پيشنهاد بازي داشت، با هامبورگ به توافق رسيد و براين اساس قراردادي تا پايان فصل جاري منعقد کرد که داراي تبصره تمديد همکاري تا سال 2011 است.
اين گلزن 33 ساله که نزد دوستدارانش به "فان گل" معروف است، روز گذشته در تست پزشکي بندرنشينان ژرمني شرکت کرد.
در اين گزارش به رقم قرارداد اشارهاي نشده، ولي در عين حال گزارش شد نيستلروي بدون هيچ پرداختي به رئاليها، تيم خود را تعيير ميدهد.
گلزن يک متر و نود سانتيمتري پيشين دنبوش، هرنوين و آيندهوون هلند و منچستريونايتد در ازاي 24 ميليون يورو در سال 2006 راهي مادريد شد. وي تاکنون 64 بازي در تيم ملي هلند انجام داده و 33 گل زده است.
03/11/1388کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بر اساس اعلام فدراسيون بينالمللي آمار و تاريخ فوتبال جهان بارسلونا در ردهبندي بهترين تيمهاي باشگاهي از سال 1991 تا 2009 بيشترين امتياز را آورد و اين موفقيت را کسب کرد.
آبي و اناري پوشان که فصل گذشته را با کسب 6 موفقيت به پايان رساندند براي اين منظور 807 امتياز کسب کردند. در رده دوم منچستريونايتد انگليس با 726 امتياز قرار گرفت. تيم رئال مادريد که در سالهاي اخير ارقام سنگيني را براي استخدام ستارگان جهاني پرداخت کرد، با 633 امتياز در رده سوم جاي گرفت. اين تيم کهشکاني البته در اين مقام با يوونتوس ايتاليا شريک و سهيم شد.
دراين ردهبندي بهترين تيم آسيايي گامبا اوزاکا ژاپن بود که با 25 امتياز در رده صد و سي هشتم جاي گرفت.
نازلترين مقام اين جدول مربوط به تيم پائوک يونان بود که با يک امتياز در رده دويست و هشتم جاي گرفت.
هيچيک از تيمهاي باشگاهي ايران در بين 208 تيم داراي امتياز جاي نگرفتند.
فهرست 10 تيم برتر جهان از سال 1991 تا پايان سال 2009 به اين شرح است:
1-بارسلونا اسپانيا -807 امتياز
2-منچستريونايتد 726 امتياز
3-رئال مادريداسپانيا 633 امتياز
4- يوونتوس ايتاليا 633 امتياز
5-ميلان ايتاليا 620 امتياز
6-اينترميلان ايتاليا 605 امتياز
7-بايرنمونيخ آلمان 599 امتياز
8-آرسنال انگليس 594 امتياز
9-ريورپلات آرژانتين 503 امتياز
10-چلسي انگليس 491 امتياز
03/11/1388کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فعلا هیچی تیم ایران در حد اسیا هم نیست چه برسه به
ميشه دليلتون رو بگيد چرا تمام شد رونالدو جريانش که فرق ميکنهکلا لیگ اسپانیا اینجوریی وقتی کسی در اوج یدفعه تمام می شهاین مربی تموم شدنی نیست اما بارسا هم اینقدر وابسته نیست بدون اون هم امکان قهرمانی هست براش
مثل رونالدو - رونالدنیو - بکام - اون - یا ریکارد - فاننيستلروي-
و خیلی ها دیگه
حالا نمی دونم
شاید مثل بعضی از جاها اشخاص تصمیم می گیرن که کی چه کار کنه و کدام تیم قهرمان بشه البته فقط شاید
Last edited by بی باک بی بال; 24-01-2010 at 00:25.
خبر خوبی برای من که طرفدار دوآتیشه ی هامبورگ هستم بود... ممنونم nw_nk عزیز![]()
مربی جوان کاتالان پس از تمدید قراردادش با بارسا از شرایط کنونی تیمش و شور و شعفش برای هدایت آبی اناری پوشان گفت.
سایت گل - پپ گواردیولا، بالاخره قراردادش با تیم کاتالان را برای یک سال دیگر تمدید کرد؛ اتفاقی که موجبات رضایت همگان را فراهم آورد. هم بازیکنان، هم هواداران و هم این مربی بزرگ از تمدید قراردادش بسیار خوشحال هستند. گواردیولا اکنون به امید تکرار موفقیتها برای یک سال دیگر برروی نیمکت مربی گری تیم کاتالان خواهد نشست. بارسلونا در دیدار شنبه شب خود با نتیجه 0-3 مقابل میزبانش وایادولید به برتری رسید و این هم بهانه دیگری بود تا این مربی جوان به تمجید از شاگردانش بپردازد. او در گفت و گویی با روزنامه آ.اس از هر دری صحبت کرده؛ از زندگی روزمره اش در رختکن کاتالان گفته و اوضاع کنونی تیمش را مورد آنالیز قرار داده که متن این گفت و گو را با هم می خوانیم:
* پیش از هر صحبتی از پیروزی مقابل وایادولید بگوئید؟کسب پیروزی در این دیدار، مهمترین نکته بود. ریتم بازی های تیم ما به ثبات رسیده وبه سان فصل گذشته می خواهیم ریتم موفقیتهایمان را ادامه دهیم.به ثمر رسیدن دو گل ابتدایی کار را آسان تر کرد و درخشش ویکتور والدس بود که مارا به این موفقیت رساند. او دروازه بانی بی نظیر است.
* شرایط کنونی تیم مادریدی را چطور می بینید؟باید بگویم که هیچ مشکلی نیست که راه حل نداشته باشد.ما فصل گذشته و در همین زمان، دوازده امتیاز بیشتر از رئال داشتیم ولی اکنون آنها به مرابت بهتر از قبل عمل می کنند.البته مهمترین نکته برای ما این است که به همین ترتیب به فوتبال تهاجمی مان ادامه دهیم و بتوانیم رو به جلو حرکت کنیم.
*دور برگشت را بدون شکست آغاز کرده اید
بله ولی مهمترین نکته برای ما کسب سه امتیاز بازیهاست و کسب این امتیازات است که به ما روحیه می دهد تا رو به جلو حرکت کنیم. بسیار خوب می شود که بتوانیم رقابتهای این فصل را در صدر جدول به پایان ببریم.
*کمتر پیش می آید که از رقبا صحبتی به میان بیاورید
با توجه به این بازه های زمانی که در اختیار داریم، صحبت کردن از مسائل دیگر تقریبا بعید است
*این امکان وجود دارد که بار دیگر به فتح 6 جام نائل شوید؟خیر، تقریبا محال است
*پس از تمدید قراردادتان در روز 4شنبه هفته گذشته ، چه حسی دارید؟
بسیار خوشحالم، مرسی
*در آن روز احساس راحتی می کردید؟
کار من در آن روز خیلی ساده بود؛ یک عکس یادگاری گرفتم و صحبتهایی را به زبان آوردم. لاپورتا مسئولیت همه چیز را برعهده گرفت و کار مرا آسان کرد. هیچ وقت به یاد ندارم که رئیس باشگاهی ، مثل لاپورتا بوده باشد. این برایم افتخار بسیار بزرگی است که در کنار او کار کنم. خیلی وقتها او را درآغوش می گیرم و از او تشکر می کنم. این افتخار بزرگی است که من اینجا هستم.بارسلونا بیشتر به من خدمت کرده تا من به بارسلونا و بخش بسیاری از این محبتها از سوی رئیس باشگاه بوده است . سال آینده نیز مربی بارسلونا خواهم بود؛ هر چند که مشخص نیست که رئیس جدید باشگاه چه کسی باشد.در طول این مدت ممکن است اتفاقات متعددی رخ دهد.
*واکنش بازیکنان تیم در این رابطه چه بود؟به نظرم مثل همیشه بودند و کاملا عادی، مثل سایر روزهای دیگر تمریناتشان را انجام می دادند.
*به نظر اندکی ناراحت می رسید؟!
نه بسیار خوشحالم. راستش را می گویم
*رابطه تان با لاپورتا چطور است؟
ما دوستان صمیمی ای نیستیم ولی رابطه بسیار خوبی داریم. اگر بخواهید بدانید که در مورد همه چیز به توافق می رسیم یا نه، باید بگویم که نه. ولی این او بود که چنین فرصتی را برای مربی گری در بارسلونا برایم فراهم کرد و برایش احترام زیادی قائلم
*در مورد انتخابات ریاست باشگاه کاتالان چه انتظاری دارید؟انتخابات همیشه در اوج سلامت و صداقت برگزار شده و فکر نمی کنم که توقع خاصی در این رابطه داشته باشم.
*آیا ممکن است روزی رئیس باشگاه بارسلونا شوید؟والرو ریوورا، همیشه می گفت:« بارسلونا همه ما را خوب و مهربان می کند.» ولی اگر من رئیس باشگاه بودم، هفته دوم مربی تیمم را برکنار می کردم.
*ایبراهیموویچ را چطور می بینید؟
من با حرفی که او اخیرا به زبان آورده ، کاملا مخالفم .زلاتان خیلی بهتر از آنچه که تصورش را می کند بازی می کند و تحرکش در زمین به مراتب بیشتر از آن چیزی است که فکر می کند.
*آیا با این طرح موافقید که هر تیم در هر دیدار، بتواند 4 تعویض انجام دهد؟
بله. ایده بدی نیست. بدین ترتیب ریسک مصدومیت بازیکنان کمتر خواهد شد و بازیکنان تیم سرحال تر و قبراق تر خواهند بود.
*آیا می توانید در ماه های ژانویه و فوریه پرونده قهرمانی را ببنید و با فاصله کافی، قهرمان زودهنگام لالیگا لقب بگیرید؟
هنوز حاشیه های زیادی وجود دارد که می بایست به اصلاح اشکالهای آنها پرداخت. تیمهای رئال و والنسیا هم که تیمهای فوق العاده قدرتمندی هستند، کمین کرده اند. باید به همین ترتیب به روندمان ادامه دهیم تا بتوانیم تا رقابتهای هفته های پایانی همچنان امید اول قهرمانی باشیم و مجددا این عنوان را تکرارنمائیم
*در غیاب بوسکتس، کار تیم سخت تر می شود؟
بله، یایا هم در رختکن تیم نیست. سرخیو نیز مصدومیت بدی دارد و باید به شدت مراقب خودش باشد.ضربه محکمی به کلیه هایش وارد شده و می بایست به خوبی از خود مراقبت کند.
*در هفته های اخیر شک و شبهات زیادی در مورد تیم شما مطرح بود. به نظر شما این شبهه ها به پایان رسیده؟
در هفته های اخیر توانستیم به نکات حساس و خوبی دست بیابیم.تمام کارهایی که انجام دادیم، برای بازگشت به پیروزی و موفقیت بود.باید سعی مان را به کار بگیریم که فاصله مان با تیمهای دوم و سوم جدول کم نشود، هر چند که هنوز 60 امتیاز دیگر باقی است.
*برای چه این طور فکر می کنید؟
این طوری می توانیم باآرامش به تلاشمان ادامه دهیم.
2010/1/24کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رونالدو، مهاجم برزیلی کورینتیناس در صحبتهایی در آستانه داربی حساس امشب میلان، از احساسات درونی اش گفته و اعلام کرده که احساس بهتری نسبت به میلان دارد و امیدوار است که روسونری بتواند در دیدار امشب به پیروزی برسد.
رونالدو در گفتگو با اسکای سپورت ایتالیا گفت:«سالها از آن دوران که من پیراهن تیم اینتر را برتن می کردم ، گذشته. البته هنوز هم اینتر را بسیار دوست دارم ولی اخیرا با میلانی ها بیشتر در تماس بودم و سالهای اخیر را در رختکن این تیم سپری کرده ورفت و آمد زیادی با روسونری داشتم. تمام بخشهای این ورزشگاه را به خوبی می شناسم و به نظر من جو حاکم بررختکن میلان با سایر تیمها متفاوت است. در هر صورت من خودم را یکی از طرفداران میلان می دانم.»
رونالدو در طول سالهای 1997 تا 2002 با پیراهن اینتر به میدان می رفت و در سال 2007 پیراهن روسونری را برتن کرد و پس از آن بود که به فوتبال برزیل بازگشت. این ستاره 33 ساله در یکی از داربی های شهر میلان، گلی را وارد دروازه اینتر نمود و پس از به ثمر رساندن این گل ژست ناپسندی را خطاب به موراتی گرفت. خود این ستاره برزیلی با یاد آوری این خاطره گفت:« ولی موراتی همیشه با من مهربان بود.بالاخره او رئیس باشگاه اینتر است.»
منبع سایت گل
یادش بخیر ! عجب ستاره ای بود
انقدر چاق شد تا در 30 سالگی به ناچار باز نشسته شد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)