سایت گل- لیونل مسی، ستاره بارسا، اعلام کرد یکی از رویاهایش این است که روزی پدر شود.
مسی که در دوران حرفه ای اش افتخارات فردی و تیمی زیادی به دست آورده معتقد است بدون کمک و حضور خانواده اش نمی توانست به این سطح برسد.
او در گفتگو با نشریه آرژانتینی کاراس گفت:" رویای من این است که روزی پدر بشوم.
در فوتبال با سوال های زیادی روبرو می شوید و نمی توانید به راحتی با آنها کنار بیایید. بودن خانواده در کنار من همه چیز را آسان تر کرد.
خانواده ام همیشه در کنار من بودند و همیشه گفته ام که حمایت خانواده برای من بسیار حیاتی و مهم بوده است، به ویژه برای رسیدن به اهدافم که بسیار سخت بوده است. هر چیزی ممکن است تردیدهای زیادی ایجاد کند و باعث انحراف شما از مسیرتان شود."
او همچنین در مورد زندگی خصوصی اش گفت:" حقیقت این است که من زندگی بسیار نرمالی دارم. اکثر اوقات خانه هستم و وقتی برای خرید می روم، کمتر مشکل پیدا می کنم.
از بازی کردن با پلی استیشن خسته شده ام و خیلی کم بازی می کنم."
سسک:راستش رابخواهید،فکرش را نمی کردم که شروعم با بارسا تا این حد خوب باشد
ستاره اسپانیایی در صحبتهایی اعلام کرد که در فوتبال انگلیس درسهای زیادی آموخته
سایت گل- سسک فابرگاس ستاره جوان باشگاه بارسلونا در گفت و گو با فیفا دات کام به آنالیز شرایط کنونی اش دربارسلونا پرداخته است.
سسک درمورد شرایط کنونی بارسا گفت:«بارسا همیشه مجبور به برد است. این آن چیزی است که هواداران تیم از ماانتظار دارند واین توقع ما را مجبور به برآورده کردن آن می کند. در تیمهای بزرگ اوضاع بدین ترتیب است.»
سسک در پاسخ به سوالی درمورد شرایط فیزیکی کنونی اش گفت:« راستش را بخواهید فکرش را هم نمی کردم که بتوانم فصل را به این خوبی شروع کنم. می دانستم که بازی کردن دراین تیم کار خیلی سختی است.»
او درپاسخ به پرسشی درمورد تجربه حضورش در لیگ برتر گفت:« درانگلیس چیزهای زیادی یاد گرفتم و حضور در لیگ برتر به من کمک کرد تا بازیکن سریع تر و فیزیکی تری بشوم.»
سسک در مورد حضورش در تیم ملی اسپانیا هم صحبت کرد:«شش سال است که پیراهن تیم ملی اسپانیا را برتن می کنم و هیچ وقت خودم را بازیکن فیکس و ثابت تیم ندانسته ام.من در این بازی و آن بازی برای دقایقی برای تیم به میدان رفته ام ولی اثبات کردن توانایی ها در زمانی کوتاه کار خیلی سختی است.»
او ادامه داد:« هیچ وقت حس نمی کردم که دوران حضورم در فوتبال انگلیس، در پایان فصل گذشته به اتمام می رسد. نمی دانستم که این اتفاق می افتد.من بازیکن آرسنال بودم و به جدایی ازاین تیم فکر نمی کردم. من با مصدومیتهای متعددی دست وپنجه نرم می کردم ولی زمانی که به اوج می رسیدم، دوباره برای تیم بازی می کردم و از نو شروع می کردم ولی همیشه به طور 100% به ادامه حضور در ارسنال فکر می کردم.»
سسک در ادامه درمورد حضور تیم کاتالان در جام جهانی باشگاه ها گفت:«با انگیزه های زیادی به این رقابتها می رویم. هیچ شناختی از ژاپن ندارم و باید با شرایط این کشور تطبیق پیدا کنیم؛ چون بازی های سختی پیش رو داریم و زمان کوتاهی خواهیم داشت . اولویت برای ما فتح جام قهرمانی است و به دنبال آن هواهیم بود.»
سسک در بخش پایانی صحبتهایش گفت:« در نهایت باید بگویم که من هیچ وقت گلایه و شکوه نکرده ام و نخواهم کرد و همیشه آماده و در دسترس مربیان هستم تا در زمانی که به من نیاز دارند مرا در تیم به کار بگیرند.»
اونای برادر ایکر کاسیاس: من بارسایی هستم !
کمتر کسی در مقابل عموم این قدر روراست است . او روش برخورد کردن ، صحبت کردن و زندگی کردن خاص خود را دارد و مردم او را به خوبی می بینند . او خیلی متواضع است
2011/12/1 21:00
سایت گل - اونای کاسیاس طرفدار بارسلوناست .
به گزارش گل به نقل از مرجع خبری رئال او که در کنار برادرش در یکی از احساساتی ترین روزهای زندگی ایکر بود ، گفت :" از معارفه کتاب ایکر هیجان زده ام . "
اونای سپس به تمجید از او پرداخت :" خیلی خشنودم که برادر او هستم . وقتی که کسی او را نمی شناخت ، تحسینش می کردم و اگر کسی به او حمله می کرد ، دفاع می کردم . "
در این باره که حالا ایکر مورد توجه است گفت :" حسادت نمی کنم . من اونای هستم و او ایکر . " تائید کرد که فوتبال هم بازی می کند :" من در بوادیا برای تقریح توپ می زنم . "
او در مورد اخلاق ایکر گفت :" کمتر کسی در مقابل عموم این قدر روراست است . او روش برخورد کردن ، صحبت کردن و زندگی کردن خاص خود را دارد و مردم او را به خوبی می بینند . او خیلی متواضع است . "
جالب اینکه اولویت های فوتبالی اونای با برادرش متفاوت است :" دوست دارم بازی ایکر در مادرید را ببینم اما من طرفدار بارسا هستم . این را کتمان نمی کنم . "
در مورد بازی رئال و بارسا گفت :" ایکر به من می گوید که رئال مادرید باشگاه بزرگی است . اهل کل کل کردن با او نیستم ، با هم دوست هستیم . "
آقای برادر در مورد خوشحال ترین روز کاسیاس هم گفت :" روز قهرمانی اروپا در گلاسکو . با پدرم در آن جا بودیم . "
حکمرانی رئال و بارسا در لیست نامزدهای حضور در تیم منتخب 2011 فیفا
در مجموع نام 12 بازیکن اسپانیایی در لیست برترین های سال 2011 قرار گرفته .برزیل با 8بازیکن و آلمان و انگلیس با 5 بازیکن در رده های بعدی هستند
سایت گل-لیست 55 نامزد حضور در لیست یازده بازیکن منتخب فیفا در سال 2011 اعلام شده و بازیکنان رئال و بارسلونا در این لیست حکمرانی می کنند. مسئولان فیفا و سندیکای جهانی فوتبالیست ها، فوتبال پرو، نام 11 بازیکن از بارسا و از 10 بازیکن از رئال را در لیست نامزدهای حضور در تیم منتخب سال قرار داده اند.
تیم منتخب فیفا در سال 2011 درروز نهم ژانویه و در سالن توپ طلای زوریخ معرفی می شود
تیم یازده نفره منتخب سال فیفا متشکل از یک دروازه بان،4 مدافع،3 بازیکن میانی و 3 مههاجم است. در حال حاضر نام 55 بازیکن نامزد حضور در این تیم اعلام شده و از بارسلونا، والدس، آبیدال، آلوس،پیکه،پویول، بوسکتس، سسک، اینیستا،چابی، مسی و ویا دراین لیست قرار دارند و از رئال نام کاسیاس، کاروالیو،مارسلو،په په، راموس، ژابی آلونسو، کاکا، اوزیل، کریس و بنزما را در لیست می بینید
از سوی دیگر نام 12 بازیکن اسپانیایی دراین لیست دیده می شود.برزیل با 8 نماینده و آلمان و انگلیس با 5 نماینده در رده های بعدی هستند
تیم یازده نفره منتخب سال 2010 فیفا بدین ترتیب بود: کاسیاس،مایکون، لوسیو،پیکه، پویول، اسنایدر، چابی ارناندس، اینیستا، مسی، ویا و کریس رونالدو
طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا،نام 55 نامزد حضور در لیست 11 بازیکن برتر سال2011 فیفابدین ترتیب است:
دروازه بانان:بوفون ( یوونتوس) ، کاسیاس(رئال)، نویر (بایرن مونیخ)، والدس (بارسلونا)فان درسار(منچستریونایتد/ اکنون بازنشسته شده)
مدافعان:آبیدال (بارسلونا)، دانی آلوس (بارسلونا)، کاروالیو (رئال مادرید) ،اشلی کول (چلسی) ،پاتریس اورا(منچستریونایتد)،ریو فردیناند(یونایتد)، کمپانی (منچسترسیتی)،لام( بایرن مونیخ)،لوسیو(اینتر)، داوید لوئیس (چلسی)، مایکون(اینتر)، مارسلو(رئال مادرید)، نستا(میلان)، په په( رئال مادرید)، پیکه (بارسلونا)، پویول(بارسلونا)، سرخیو راموس( رئال مادرید)، تیاگو سیلوا( میلان)، تری (چلسی) و ویدیچ(یونایتد)
بازیکنان خط میانی:ژابی آلونسو (رئال مادرید)،گرث بیل (تاتنهام)، بوسکتس(بارسلونا)،سسک فابرگاس(بارسلونا)، اینیستا( بارسلونا)،کاکا(رئال مادرید)، لمپارد(چلسی)، نانی( یونایتد)،اوزیل (رئال)،پیرلو(یوونتوس)، شواین اشتایگر(بایرن مونیخ)،سیلوا (سیتی)،وسلی اسنایدر(اینتر)، یایا توره(سیتی)، چابی ارناندس(بارسلونا)
مهاجمان:مسی( بارسلونا)، کریس رونالدو(رئال)، رونی(یونایتد)، ویا(بارسلونا)، اتوئو(آنژی ماخاچ قلعه)، آگوئرو(سیتی)، نیمار(سانتوس)،دروگبا(چلسی)، ایبراهیموویچ (میلان)،لوئیس سوارس( لیورپول)،فالکائو( اتلتیکومادرید)، کاوانی(ناپولی)،بنزما( رئال)، ماریو گومز(بایرن مونیخ) و روبین فان پرسی(آرسنال)
گزارش ویژه : روزی که نوکمپ به «موکمپ» تغییرنام داد
اتفاقاتی که بعد از دیدار بارسا – رایو وایه کانو رخ داد درنوع خود جالب توجه بود
سایت گل- سه شنبه شب بارسلونا توانست تا با 4 گل از سد تیم رایو وایه کانو عبور کند. در جریان برگزاری این بازی و با پایان یافتن این دیدار اتفاقات جالبی افتاد که در نوع خود جالب توجه بود.
* حضور و بازی کردن در نوکمپ آرزوی هربازیکنی است. با صعود برخی تیمها به رقابتهای دسته اول، ارزوی برخی از بازیکنان محقق می شود.از همین رو برخی از بازیکنان رایو وایه کانو یک ساعت قبل از آغاز بازی تیمشان مقابل بارسلونا به زمین چمن نوکمپ آمدند و عکسهایی را به یادگاری گرفتند
* تابلوی راهنمای نصب شده مقابل درب ورودی«روندا د دالت » ورزشگاه نیوکمپ، یک سوتی عجیب داشت. روی این تابلو، اسم ورزشگاه نوکمپ، «موکمپ» نوشته شده بود و جالب اینجاست که در اسپانیا ، نام مورینیو به صورت مخفف «مو» نامیده می شود و مو کمپ، یادآور ورزشگاه مورینیو بود
*حضور کمرنگ هواداران
روز سه شنبه، ساعت 9 شب و بعد از باخت بارسا مقابل ختافه، هواداران کمی برای تماشای بازی تیمشان مقابل رایو وایه کانو،به نوکمپ آمده بودند. این بدترین آمار حضور هواداران در ورزشگاه بود که تعداد آنها به 53.775 نفر می رسید. کمترین حضور هوادار برای تماشای بازی بارسا در این فصل تعدااد 66.692 نفری بودند که برای تماشای بازی ساراگوساه – بارسا به نوکمپ آمده بودند
حضور 53 هزار نفری هواداران برای تماشای بازی بارسا- رایو وایه کانو، کمترین آمار حضور هواداران در ورزشگاه از زمان روی کار آمدن گواردیولاست
مارسلو سالاس: بارسلونایی ها زیرکی و رندی خاص برزیلی دارند
مهاجم سابق شیلیایی در صحبتهایی به تمجید از تیم گواردیولا پرداخته و بارسا را بهترین تیم دنیا نامیده
سایت گل- مارسلو سالاس،ستاره سالهای نه چندان دور فوتبال شیلی که درحال حاضر مالکیت باشگاه اونیون تموکو را برعهده دارد، روز چهارشنبه در صحبتهایی با وب سایت شیلیایی «لاترسرا» به تمجید از عملکرد بارسا پرداخت
سالاس، در این گفت و گو بارسا را بهترین تیم دنیا نامید و به تمجید از عملکرد شاگردان گواردیولا پرداخت:« بارسلونا بهترین تیم دنیاست. آبی اناری ها کیفیت فوق العاده ای برای بازی کردن دارند. آنها وقتی توپ را بازیابی می کنند، با آرامش تمام به حمله می پردازند.»
سالاس فوتبال بارسلونا را تاحدودی با ویژگی های فوتبال برزیل مقایسه کرده و گفته:« بارسلونایی ها در بازی شان، رندی و زیرکی ای شبیه برزیلی ها دارند. تماشای بازی بارسلونا واقعا لذت بخش است.»
سالاس در بخش پایانی صحبتهایش درمورد احتمال انتقال نیمار به لیگ های اروپایی صحبت کرد و به او توصیه کرد تا برای انتقال به اروپا اندکی صبر کند:«نیمار کیفیت فوق العاده ای دارد. قطعا هنوز فضای زیادی برای رشد دارد. او کیفیت خوبی دارد ولی فکر می کنم باید اندکی دیگر صبر کند تا با بلوغ تمام به اروپا برود.»
سالاس نیمار را این طور وصف کرد:« نیمار بازیکن فوق العاده ای است که تمام برزیلی ها می توانند از بازی او ، دقیقا مثل روماریو یا رونالدو لذت ببرند.»
15 مهاجم خطرناك تاريخ بارسا
بارسا در طول تاريخ خود مهاجمين پويا و گلزن زيادي داشته
بلوگراناها بيشتر بخاطر پرورش بازيكناني با خصوصيات تهاجمي بالا شهره هستن اما با اين وجود مهاجمين بزرگ و با كلاس بازي جهاني در اين تيم حضور داشتن
Cesar Rodriguez Alvarez 1939-1955

سزار ملقب به EL pelucas در فصل 48-49 صاحب عنوان پي چي چي شد 3بار به عنوان دومين گلزن ليگ انتخاب شده و هفت فصل پياپي بهترين مهاجم بارسا بوده او با زدن 235 گل در 351 بازي رسمي به عنوان بهترين گلزن تاريخ بارسا شناخته ميشه البته فعلا!
Ladislao Kubala 1950-1961

كوبالا بازيكن مجاري بود كه درخشش خودشو از سال دوم حضورش در بارسا اغاز كرد در اون فصل او در 19 بازي 26 گل زد او بازدن 7 گل در يك مسابقه نام خودشو به عنوان بهترين گل زن در يك بازي در تاريخ لا ليگا ثبت كرده همچنين او 14 هت ريك براي بارسا انجام داده امار گلزني او 194 گل در 256 بازيه
Sandor Kocsis 1958-1965

كوكسيچ هم يكي ديگر از سوپر استار هاي مجار تاريخ بارسا بوده مهاجمي دوپا با قدرت شوتزني بالا تكنيك خوب و ضربات سر عالي (او در رده ملي بعد از علي دايي پوشكاش و پله با 75 گل چهارمين گلزن برتر مليه!
Johan Cruyff 1973-1978

اسطوره باشگاه بازيكني خلاق زيرك سريع بازيساز و گلزن ....
او خيلي سريع جاي خودشو بين هوادارا باز كرد زماني كه به خبر نگارا گفت : من بارسا رو به مادريد تريجيح مي دم چون نميتونم در تيمي بازي كنم كه با ديكتاتور اسپانيا فرانسيسكو فرانكو در ارتباط بوده او نقش مهمي در قهرماني بارسا بعد از سال 1960 پس از 14 سال داشت همچنين نقش بسزايي در پيروزي تاريخي 5 بر 0 مقابل مادريد داشت بدون شك معروفترين گل او گليه كه مقابل اتلتيكو بثمر رسوند
Diego Maradona 1982-1984
با وجود تمام حاشيه ها و اعتياد به كوكائين بدون شك او بهترين بازيكن زمان خودش و به نوعي برترين بازيكن تاريخه!
بارسا در سال 1982 تونست ال ديگو رو به مبلغ 5 ميليون پوند كه در اون زمان يك ركورد بود جذب كنه در سال 83 زير نظر سزار منوتي بارسا و مارادونا موفق به كسب كوپا شدن اختلاف هاي او با مديران باشگاه سبب شد تنها پس از 2 فصل بارسا او رو به مبلغ 6.9 ميليون پوند كه بازهم ركورد ديگري در بازار نقل وانتقالات اون زمان بود به ناپولي بفروشه در طول دو فصل مارادونا 36 بازي بزاي بارسا انجام داد و 22 گل بثمر رسوند.
Hristo Stoichkov 1990-1995,1996-1998

هريستو بخش مهمي از تيم رؤيايي يوهان كرايف بود مهاجمي چپ پا با دريبلينگ عالي ضربات كاشته استادانه سرعت خوب و شوتهاي ويران كننده او در دوران حضورش در بارسا بخاطر خلق و خوي تهاجمي به يك بت نزد هواداران تبديل شده بود و محبوبترين بازيكن زمان خودش بود در 2 دوره حضور در بارسا بيش از 110 گل براي اين تيم بثمر رسونده مرد سال فوتبال اروپا در سال 94 -5 بار قهرماني در ليگا - كفش طلاي جام جهاني 94 بخش كوچكي از افتخارات اين سوپر استار خشنه!
Romario 1993-1995

روماريو در كنار گوارديولا -باكرو-مايكل لادروپ و رونالد كومان از خاطر هواداران پاك نخواهد شد در فصل 93-94 او با 30 گل در 33 بازي موفق به كسب عنوان پي چي چي شد
Ronaldo 1996-1997

رونالدو با مبلغ 17 ميليون دلار از PSV راهي بارسا شد در طول اون فصل او ركورد استثنايي 47 گل در 49 بازي رو از خودش بجا گذاشت به خاطر گلزني هاي زياد او بود كه بارسا فاتح جام برندگان يوفا -كوپا دل ري و سوپر كاپ اسپانيا شد در سال 97 با 34 گل بيشترين تعداد گل رو در ليگ بثمر رسوند زماني كه تنها 20 سال سن داشت برنده توپ طلاي فيفا در سال 96 شد
Patrick Kluivert 1998-2004

فيزيك بدني عالي -مهارت فوق العاده و مسلط در هوا سه خصوصيت بارز اين هلندي 190 سانتي متريه!
بارسا خوش شانس بود چون تونست 1 ساعت قبل از پايان مهلت نقل انتقالات دز 28 اوت 98 با قراردادي 4 ساله اونو به كمپ نو بياره
قدرت سرزني بالاي پاتريك رو جزو برترين هد زنهاي معاصر قرار داده
او در مجموع 255 بازي براي بارسا 120 گل زده در كار نامش داره
Ronaldinho 2003-2008

در اصل لاپورتا وعده حضور بكهام در نو كمپ رو به هوا داران داده بود اما بعد از رفتن او به مادريد بارسا رونالدينهو رو جذب كرد اما ايا حالا كسي از فن هاي بارسا رو سراغ داريد كه بابت عدم جذب بكهام ناراحت باشه؟!
او يك بازيكن خلاق و گل زن بود كه اغلب گلهاي او از زيبايي خاصي برخوردار بود از جمله گل دوم به رئال كه طرفداراي رئال رو مجبور به تشويق كرد يا گل معروف به پيتر چك در لندن
او 70 بار براي بارسا گلزني كرد و افتخارات زيادي رو براي بارسا رقم زد
Samuel Eto'o 2004-2009

سامي اتوو يكي از كاملترين مهاجمينيه كه دنياي فوتبال به خودش ديده
سرعت -قدرت بدني بالا - تكنيك و شم گل زني بالا از او يك ماشين گلزني تمام عيار ساخته بود
او سريع ترين هت ريك را در باشگاه به نام خود ثبت كرده تنها دو بازي بعد او 4گل در يك نيمه مقابل وايادوليد بثمر رسوند او بيش از 100 گل براي بارسا زده
Thierry Henry 2007-2010

با اينكه او يك كاپتان همه كاره در ارسنال بود به بارسا پيوست تا شرايط جديدي رو تجربه كنه
كمتر مهاجمي رو با هوش -زيركي و سرعت او سراغ دارم
او به كسب شش گانه رويايي در سال 2009 به بارسا كمك كرد
بر خلاف درخشش در ارسنال او در بارسا چندان موفق نبود و با ظهور پديده اي به نام پدرو مجبور به تحمل نيمكت نشيني و سرانجام ترك باشگاه شد
Zlatan Ibrahimovic 2009-2011

او بر خلاف قد و فامت بلند از تكنيك مناسبي بر خورداره قدرت بدني فوق العاده شوتهاي محكم و شم گل زني بالا اما مصدوميتها شخصيت خاص و اختلافات شديد با كادر فني بسرعت سران بارسا رو با وجود پذيرش ضرر هنگفت به فكر فروش اين غول سوئدي مغرور انداخت.
Lionel Messi 2004-Present

لئو زماني كه او اولين گل خودش مقابل الباسته رو بثمر رسوند تنها 17 سال و 10 ماه و 7 روز سن داشت مدت زيادي از اون ضربه چيپ بيادماندني نگذشته اما او در 24 سالگي فاصله چنداني با ركورد 235 گل سزار روديگز نداره!
بدون هيچ ترديدي او بهترين مهاجم روي كره زمينه او فاتح تمام جامهاي ممكن براي باشگاه شده
هواداران باشگاه بايد ممنون كارلس ركساچ باشن كه مقدمات حضور چنين جواهري رو در كمپ نو فراهم كرد
David Villa 2010-Present

بهترين گلزن تيم ملي اسپانيا قطعا در بارسا درخشش با والنسيا رو نتونسته تكرار كنه اما تمام تلاش خودش در زمين انجام داده و گلهاي مهمي براي بارسا زده او توانايي حضور در تمام نقاط خط حمله رو داره او مناسب ترين گزينه براي پايان دادن به دوران حضور ايبرا در بارسلونا بود!
انتشار و فروش کتابی درمورد برترین موفقیتهای بارسا درسال 2010
نام این کتاب «بارسلونا در قلب افسانه » است
سایت گل- روز پنجشنبه (امروز ) عرضه و فروش کتابی آغاز می شود که حاوی بهترین لحظات بارسلونا در سال جاری میلادی است. این کتاب «بارسلونا؛ قلب افسانه» نام دارد و لحظات پرهیجان و سرشار از احساسات بارسا در فصل گذشته که از جمله آن می توان به قهرمانی های این تیم در لیگ قهرمانان اروپا و لالیگا و شروع بارسا در رقابتهای این فصل با حضور در دیدارهای رفت و برگشت سوپرکاپ اشاره کرد.
از جمله سایر موضوعاتی که در این کتاب به آن پرداخته شده، 4 رویارویی بارسلونا مقابل رئال مادرید و فینال لیگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه ومبلی است.جشن تولد 40 سالگی گواردیولا که به صورت سورپرایزی برگزار شد هم از دیگر مطالبی است که در این کتاب به آن اشاره شده
مارکوس لوپس، نویسنده روزنامه «ال پریودیکو» نویسنده این کتاب است
تیراژ این کتاب 20 هزار عدد است و 10% از منافع حاصل از فروش این کتاب به درخواست اعضای باشگاه بارسلونا، به بنیاد خیریه بارسلونا به نام «پروجکت فوتبول نت.» اختصاص می یابد.
بارسا درو کرد؛ جوایزبهترینهای سال درخزانه تیم پپ
درو کردن عناوین برترین های جمعی و فردی از سوی باشگاه بارسلونا و بازیکنان این تیم باعث شد تا قدرت بی چون و چرای آبی اناری پوشان بر همگان اثبات گردد .
سایت گل - باشگاه بارسلونا در فصل قبل لالیگا توانست با رای بازیکنان و مربیان شاغل در این لیگ ، کلیه عناوین برترسال لیگ را از آن خود نماید و به ویترین افتخارات خود اضافه نماید .
با نگاهی اجمالی به برترین های فصل قبل لالیگا در خواهیم یافت که نمایندگان بارسا در هر بخش ، در رده اول یا دوم قرار دارند . پپ گواردیولا ، سرمربی کاتالان ها برترین مربی ، ویکتور والدس برترین سنگربان ، چابی هرناندز برترین هافبک و اریک آبیدال برترین مدافع لالیگا معرفی شدند ، تا این عنوان را برای سومین فصل متوالی از آن خود نمایند
علاوه بر این آندرس اینیستا نیز به عنوان برترین هافبک تهاجمی و لیونل مسی به عنوان برترین مهاجم انتخاب شدند . ستاره آرژانتینی بارسلونا همچنین توانست برای سومین سال پیاپی به عنوان برترین بازیکن لالیگا انتخاب شود .
این ملی پوش آرژانتینی توانست در دوئل با رونالدو پرتغالی پیروز شود و علی رغم درخشش بی نظیر رونالدو در گلزنی بازهم این مسی بو
د که عنوان برترین مهاجم را از آن خود نمایند . در میان عناوین برتر ، آبی اناری پوشان از دست یابی به عنوان پدیده لیگ و بازیکن اخلاق بازماندند . این درحالی است که ایکر مونیان ، بازیکن 18 ساله اتلتیک بیلبائو توانست به عنوان پدیده لیگ و آلبرتو ریورا به عنوان بازیکن اخلاق معرفی گردد. برترین های لیگ دو اسپانیا نیز اعلام شدند .
رئال بتیس که توانست عنوان قهرمانی را از آن خود کند و به لالیگا راه یابد ، عنوان برترین تیم را از آن خود کرد . آچیله امانا ، ستاره کامرونی فصل قبل بتیس که در حال حاضر در الهلال عربستان توپ می زند نیز به عنوان بازیکن برتر لقب گرفت .
په په مل مربی فصل قبل رایو والکانو ، در جمع مربیان در رده نخست قرار گرفت . روبن کاسترو با زدن 27 گل برترین مهاجم بود . در این لیگ جاناتان سوریانو از بارسلونا ب و خاویر رودریگز از وایادولید نیز به عنوان بازیکن فصل لقب گرفتند.
مارادونا: پله قرص هایش را اشتباه می خورد
پله اخیرا اعلام کرده بود نیمار، ستاره جوان سانتوس بهتر از مسی است.
سایت گل- دیه گو مارادونا، سرمربی الوصل، بار دیگر به پله، اسطوره فوتبال برزیل، حمله کرد و صحبت های او در مورد مقایسه نیمار و مسی را زیر سوال برد.
پله اخیرا اعلام کرده بود نیمار، ستاره جوان سانتوس بهتر از مسی است.
مارادونا که یکی از طرفداران مسی است و در تیم ملی آرژانتین نیز با او کار کرده، در پاسخ به صحبت های پله گفت:" او قرص هایش را اشتباه خورده است. احتمالا قرص های قبل از خوابش را صبح خورده است.
او گیج می زند و نمی داند چه می گوید. من به او پیشنهاد می کنم دکترش را عوض کند و قبل از حرف زدن قرص هایش را درست بخورد."