کسی جواب منو نداد..من از وقتی superpatc رو ریختم صدای گزارش و ندارم..تو آپشن هم روشنه ولی پخش نميشه
کسی جواب منو نداد..من از وقتی superpatc رو ریختم صدای گزارش و ندارم..تو آپشن هم روشنه ولی پخش نميشه
تو الان دو روزه که داری هی سوتی میدی اسم من فرهاد نه فرشاد تو (ه) رو (ش) میخونی؟
در ضمن خوشحالم که به راه راست هدایت شدی و به اشتباهت پی بردی و امضات رو عوض کردی.
Last edited by farhad200; 19-09-2007 at 14:45.
اولا من کاملا آدم مودبی هستم. ولی خداییش در مورد حرف شما نتونستم جلوی خودمو بگیرم.شرمنده اگه ناراحت شدید.
ثانیا شما عاقبت کار رو هم میبینی، البته نه مثل پارسال استقلال با اون ادعای 12 امتیاز فراموش نشدنی!!
ثالثا این عبارت معروف توی امضام هیچ جوره به لیگ مسابقات فوتبال، صدرنشینی و... ربطی نداره، منظورم اینه کاربردش اینگونه مواقع نیست عزیز دل برادر!
اینم بگم که آخرین دفعه ام بود که در این مورد تو این تاپیک بحث میکنم.
Last edited by aminspy12; 19-09-2007 at 14:51.
بابا تو رو خدا کم دعوا کنید اینجام مثل بقیه جاها داره میشه مکان دعوا جان من دیگه به هم توهین نکنید مرسی ...!
من به خاطر شما امضامو عوض نکردم با بروبکس یسری قرارا داریم آقا امین تو هم تو اون تایپیک که تو امضامه حتما سر بزن
شما در بازی مجددا اپشن فایل رو لود کن احتمالا درست شه
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز. من با چلسی قهرمان لیگ C شدم اما دوباره از اول لیگ شروع شد( همان لیگc) می خواستم بدونم ایا راهی هست تا بتوان بعد از قهرمانی به لیگ بالاتر مثل لیگ های B و A راه پیدا کرد. ممنون می شم جوابمو بدین.
اين c و a و b درجه ليگ نيست. اسم يك ليگه.
شما فقط توي ليگ قهرماني اروپا يا توي بازيهاي دوستانه ميتوني با تيمهاي يك ليگ ديگه بازي كني.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)