هاردت چيه دوست عزيز؟ ميخام هارد بگيرم مثل اينكه هر هارديو نميشناسه tv
هاردت چيه دوست عزيز؟ ميخام هارد بگيرم مثل اينكه هر هارديو نميشناسه tv
من ADATA HD710
سلام ببخشید یک سوال دارم اینکه برازر (مرورگر) این تلویزیون های ال جی اسمارتها چیه؟ آیا تو تنظیماتش میشه ------ ست کرد؟ آخه اگه نشه از فیلتر گذشت عملا اینترنتش به درد نخوره مگه اینکه مثل همه مرورگرها جایی داشته باشه برای ثبت پورت و آدرس و ------...کسی نمیدونه؟
واینکه آیا روی اسمارتها میشه برنامه نصب کرد ؟ مثل پروکسیفایر یا اینکه فیالی را اجرا کرد مثل فیل کانکشن وی پی ان؟ ممنون
usb 2 هستش يا usb 3 ؟ آخه ميگن تلويزيونو رسي ورو اينجور چيزا usb 3 رو نميشناسه! منم كل بازارو زيرو رو كردم هارد usb 2 نيست مثل اينكه ديگه
USB3
اتفاقاً برای پخش فیلم با USB2 مشکل داشت . ولی این مشکل نداره
یه سوال دیگه که امیدوارم این سری حل بشه :
من میخوام فیلم های 3D رو از طریق لپ تاپ روی تلویزیون ببینم ( با کابل مانیتور) ولی موقع نمایش وقتی دکمه 3D رو می زنم ، اون گزینه هاش خاکستریه
یعنی نمی تونه دو قسمت فیلم رو رو هم بندازه
کسی می دونه که این به درایور کارت گرافیک ربطی داره یا باید کار دیگه ای بکنم ؟ مثلا با پلیر خاصی دو قسمت فیلم رو رو هم بندازم و بعد رو تلویزیون ببینم یا ...
مدل لپ تاپ هم اینه : Dell D830 ، کارت گرافیک : NVIDIA QUADRO NVS 140M
بخوام فیلم 3 بعدی روی تلوزیون 3 بعدی نگاه کنم با چه سایتی دانلود کنم و بدون نیاز به دستگاه گران قیمت بلوری
باید از طریق پورت HDMI و کابل ورژن 1.4 تصاویر رو از لپ تاپ به تلویزیون منتقل کنید. توسط برنامه مخصوص مثلا ArcSoft TotalMedia Theatre 5
این سایت جدید و خوبیه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by smhsh121; 19-06-2012 at 20:05.
آقا ممنون
فقط یه سوال دیگه :
اگه با همین پورتی که گفتی وصلش کنم دیگه احتیاجی به برنامه جانبی چیزی که دیگه نداره ؟ مثل همین برنامه که معرفی کردی
اگه بشه که فوقش میشه یه دستگاه WD گرفت که دیگه خیالم راحت بشه ، چون خیلی از فرمت ها رو تلویزیون ساپورت نمی کنه ، زیرنویسشم درست نمیشه تنظیم کرد
با برنامه sterioscopic که احتمالا مشابه همین برنامست امتحان کردم ، دو تا تصوری رو روی هم میندازه ولی با عینک درست نمیشه (حداقل من نتونستم)
با سلام دوست عزیز من یک lw57000 دارم و میخواستم بدونم از طریق شبکه کردن یا dnla ممکن که کامپیوتر به صورت آنلاین بندازم رو تلوزیون یا خیر چون از این طریق انگار به هارد کامپیوتر دسترسی داری و لی من میخوام هرچی در کامپیوتر اجرا کردم بیوفته روی تلوزیون آیا ممکن و نرم افزار خاصی می خواد مثلا برنامه مثلا --- dreem که دارم روی کامپیوتر اجرا میکنم روی تلوزیون هم بیفته و از طریق کابل لن میخوام این کار انجام بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)