این چیزایی بود که به چشم خودم دیدم و تست کردم وگرنه نمیومدم اینجا بنویسمشون وحید جان.
این چیزایی هستش که متاسفانه و یا خوشبختانه تو کشورمون هست و کاریش نمیشه کرد.
این مدلها وجود داره به طور مثال مدلهای با جعبه بزرگ 90 درصدشون ساخت کره هستن ولی سفارش خاور میانه و اسیا اکثرشون ساخت چین هستن و کیفیتشون رو من از نزدیک دیدم و با کره ایش مقایسه کردم و یکسریشون هم تو صفحه نمایش و هم تو بدنه از ساخت کره پایینتر هستن.از نزدیک که ببینی و لمسشون کنی و یه مقدار هم دقت کنی خیلی راحت قابل مشاهده هستش این تفاوتها.
من این مطالب رو گفتم که دوستان تو این دزد بازار دقتشون رو تو خرید این گوشی بیشتر کنند تا شانس خریدن یک گوشی خوب و بدون اشکال براشون بیشتر باشه.
در ضمن لطف کن درست صحبت کن من با شما یا دوستان دیگه پدر کشتگی که ندارم بیام این حرفها رو به دروغ بزنم.تو این فوروم هم همه منو میشناسن تا اونجا که تونستم فقط خواستم به دوستان کمک کنم نه چیز دیگه ای من این اطلاعات رو با چک کردن بالای 20 تا گوشی اومدم گفتم چون یکی از دوستام تو خرید و فروش گوشی موبایل هست و کسایی هم که این گوشی رو تو شمال خریدن رو من اکثرشون رو میشناسم و همراه با این دوستان تستهای مختلفی رو در مورد این گوشی انجام دادیم و این نتایج این تستها بود که بالا گفتم.
اگه دقت کرده باشی تو صحبتام گفتم که همشون اینجوری نیستن و به درصد گفتم که ممکنه این مشکلات رو داشته باشن نه اینکه همشون اینجورین ممکنه طرف گوشی جعبه کوچیک گرفته باشه و کیفیتش هم خیلی خوب باشه من به طور کلی و درصدی گفتم پس لطف کن اول کامل بخون چی گفتم بعد بیا بگو چرت و پرته.
واقعا از شما دیگه انتظار این حرفها رو نداشتم وحید جان.
ممنون و موفق باشید
.gif)