تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 254 از 555 اولاول ... 154204244250251252253254255256257258264304354 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,531 به 2,540 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    من گوشیو سه هفته پیش گرفتم نه زدری نه صورتی نه تصویرش مشکل داشت و نه دوربینش داغ هم نمی کرد ولی رام جدیدی که ریختم روش pes 11 بازی می کنم داغ میشه بالای صفحه ولی اذیت نمی کنه (منظورم از رام جدید 2.3.4 نیست همون رام رسمی فارسی)
    منظور شما از جعبه بزرگ اینه؟: یا اینا کوچیکن؟: چون جعبه ی منم از اینا بود ولی کره و هیچ مشکلی هم نداره الانم خیلی خوشحالم همون سه هفته پیش گرفتم به خاطر 50 تومن ارزونتر شدن صبر نکردم از این سری دومی ها بگیرم (البته می دونم همون سری اولی ها هم مشکل داشتم شایدم بیشتر از سری دوم و یا چینی ها)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون
    با سپاس

2. این کاربر از amirpcp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه akuji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام اکوجی جان

این موردی که شما میگید به حلال ماه معروفه

این مورد تو بعضی از گوشیها هستش.به طور مثال گوشی دوستم هم این مورد رو داره

فعلا که راهکاری براش نیوده.

یه سوال این مورد اذیتت میکنه؟تو عکسهای با این زمینه رنگ خاکستری خودشو نشون میده یا نه چون من تو عکسها تو گوشی دوستم این دایره ها رو ندیدم

فکر کنم مشکل نرم افزاری باشه.بازم باید صبر کنیم اپدیت 2.4 بیاد ببینیم جیکار میکنه

ممنون و موفق باشید
    س.تو صفحه اس ام اس که بد جور تو چشم میزنه تو عکسم که با یه خورده دقت بیشتر میشه تشخیص داد
    تو xda هم گشتم اونجا هم یکی این مشکل داشت منتها به نظر اساتید اونجا مشکل سخت افزاریه و کاریش نمیشه کرد
    یا باید بره تعمیر یا بفرسیم سامسونگ سالمشو بفرسته ( که این اخری برا ماصدق نمیکند)

4. 2 کاربر از akuji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

این مشکل زردی صفحه دقیقا به چه صورته؟
    موقع خرید دقیقا باید چی رو تست کنم؟

6. این کاربر از Arashdn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه iman206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بچه ها من خارج از اتاق كارم تست كردم گوشي بدون مشكل آنتن ميده و مكالمه بدون فريز شدن پيش ميره. نتيجه اينكه اتاق محل كارم يك مقدار ضعيف هست از نظر آنتن دهي براي همين اونجا گلكسي2 من دچار مشكل ميشه و مكالمه قطع و وصل ميشه اما در همين حال ان70 و ان 95 جواب ميدن كه البته با توجه به ميزان اشعه بالاي اين دو گوشي غير منتظره هم نيست.
    ميخوام بگم ممكنه گلكسي2 در جاهاي يك مقدار ضعيف از نظر شبكه دچار مشكل بشه ولي من راضيم الان چون حداقل سلامت بدنم باهاش حفظ ميشه و قابل چشم پوشي هست.

8. این کاربر از iman206 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

10. 4 کاربر از hossein-sam81 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kissyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

سلام
    من گوشیو سه هفته پیش گرفتم نه زدری نه صورتی نه تصویرش مشکل داشت و نه دوربینش داغ هم نمی کرد ولی رام جدیدی که ریختم روش pes 11 بازی می کنم داغ میشه بالای صفحه ولی اذیت نمی کنه (منظورم از رام جدید 2.3.4 نیست همون رام رسمی فارسی)
    منظور شما از جعبه بزرگ اینه؟: یا اینا کوچیکن؟: چون جعبه ی منم از اینا بود ولی کره و هیچ مشکلی هم نداره الانم خیلی خوشحالم همون سه هفته پیش گرفتم به خاطر 50 تومن ارزونتر شدن صبر نکردم از این سری دومی ها بگیرم (البته می دونم همون سری اولی ها هم مشکل داشتم شایدم بیشتر از سری دوم و یا چینی ها)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون
    با سپاس
    سلام امیر جان این عکس که گذاشتی از زاویه بالا هستش معلوم نیست از زاویه بغل عکس نداری بذاری؟

چون از بالا هر دوتا جعبه شبیه هم هستند.

ممنون و موفق باشید

---------- Post added at 12:28 PM ---------- Previous post was at 12:25 PM ----------

س.تو صفحه اس ام اس که بد جور تو چشم میزنه تو عکسم که با یه خورده دقت بیشتر میشه تشخیص داد
    تو xda هم گشتم اونجا هم یکی این مشکل داشت منتها به نظر اساتید اونجا مشکل سخت افزاریه و کاریش نمیشه کرد
    یا باید بره تعمیر یا بفرسیم سامسونگ سالمشو بفرسته ( که این اخری برا ماصدق نمیکند)
    سلام اکوجی جان.

پس مشکل سخت افزاری هستش

حیف شد.ببین نمیتونی ردش کنی یه گوشی دیگه بگیری؟

البته ریسکش زیاده چون امار این مشکلات عجیب و غریب تو گوشیهای گالکسی یه مقدار بالاست.

راستی مشکل محیط صورتی رنگ هنگام عکسبرداری و یا فیلمبرداری چک کردی؟

امیدوارم که مشکلت حل بشه

ممنون و موفق باشی

12. 2 کاربر از kissyou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه pedykh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

دوستان دو قیمتی و 10 مدلی و از این چیز ها وجود نداره و فقط بازار گرمیه . این که تو کشور های مختلف بسته بندی فرق میکنه یک چیز طبیعی هست و برای هرجا که ارسال میشه بر اساس نیاز و درخواست سامسونگ گیرنده (مرکزی اون قسمت) فرق میکنه . مثل همون سری های اول که تو هند اومد و کامل جعبه و محتواشون فرق داشت و حتی سری که تو خود کره عرضه شد ....
    این گونه حرف ها هم فقط برای جو سازی و متشنج کردنه بازار متاسفانه تو ایران زده میشه.
    دقت کنید فقط تو ایران ما از این حرف ها دارین .
    لطفا اگه لینکی از خود سایت سامسونگ یا سایت های معتبر با این مضمون که داره 10 مدل گوشی با کیفیت مختلف میده دارین بذارین تا ما هم استفاده کنیم !!!!!!!!!!!
    دقت کنید همین حالا بعضی ها مثل گوشی بازار از آب گل آلود و این وضعیت دارن ماهی میگیرن و قیمت و زدن 815 ولی اگه بهشون زنگ بزنین میگن یک مدل چینی داریم که زیاد خوب نیست 815 ولی یک مدل با کیفیت داریم 900 هزار تومان که مال فرانسه است !!! جالب نیست ..... 1؟

14. 4 کاربر از pedykh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه den's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

این چیزایی بود که به چشم خودم دیدم و تست کردم وگرنه نمیومدم اینجا بنویسمشون وحید جان.

این چیزایی هستش که متاسفانه و یا خوشبختانه تو کشورمون هست و کاریش نمیشه کرد.

این مدلها وجود داره به طور مثال مدلهای با جعبه بزرگ 90 درصدشون ساخت کره هستن ولی سفارش خاور میانه و اسیا اکثرشون ساخت چین هستن و کیفیتشون رو من از نزدیک دیدم و با کره ایش مقایسه کردم و یکسریشون هم تو صفحه نمایش و هم تو بدنه از ساخت کره پایینتر هستن.از نزدیک که ببینی و لمسشون کنی و یه مقدار هم دقت کنی خیلی راحت قابل مشاهده هستش این تفاوتها.

من این مطالب رو گفتم که دوستان تو این دزد بازار دقتشون رو تو خرید این گوشی بیشتر کنند تا شانس خریدن یک گوشی خوب و بدون اشکال براشون بیشتر باشه.

در ضمن لطف کن درست صحبت کن من با شما یا دوستان دیگه پدر کشتگی که ندارم بیام این حرفها رو به دروغ بزنم.تو این فوروم هم همه منو میشناسن تا اونجا که تونستم فقط خواستم به دوستان کمک کنم نه چیز دیگه ای من این اطلاعات رو با چک کردن بالای 20 تا گوشی اومدم گفتم چون یکی از دوستام تو خرید و فروش گوشی موبایل هست و کسایی هم که این گوشی رو تو شمال خریدن رو من اکثرشون رو میشناسم و همراه با این دوستان تستهای مختلفی رو در مورد این گوشی انجام دادیم و این نتایج این تستها بود که بالا گفتم.

اگه دقت کرده باشی تو صحبتام گفتم که همشون اینجوری نیستن و به درصد گفتم که ممکنه این مشکلات رو داشته باشن نه اینکه همشون اینجورین ممکنه طرف گوشی جعبه کوچیک گرفته باشه و کیفیتش هم خیلی خوب باشه من به طور کلی و درصدی گفتم پس لطف کن اول کامل بخون چی گفتم بعد بیا بگو چرت و پرته.

واقعا از شما دیگه انتظار این حرفها رو نداشتم وحید جان.

ممنون و موفق باشید
    سلام عزیز
    میتونم بگم هم حرفتون رو قبول دارم هم نه
    تو حرفاتون از مقدار حرف میزنین(حد اکثر و ...)
    من رام خاور میانه دارم.ساخت کره است.هیچ ایرادی نداره مگر تو بازی هایی مثل ps11کمی داغ میکنه
    بله شمارو هم قبول دارم.به هر حال شما از اولین نفراتی بودی که این گوشی رو خریدی
    خیلی از نکات رو هم شما یه بچه ها(یکیش من) یاد دادی
    اون لحنی هم که دوستمون جواب شما رو داد خوب نبود
    بنظر من هم کسایی که دمبال ایراد گزاری هستن این طور برداشت میکنند
    خیلی ها اومدن تو اینجا و هی زدن تو سر این گوشی.معلومه یه ایراد هایی داره.اون کسایی که این اخلاق رو دارن بدونند که کسایی که میرن این گوشی رو میخرن حتما کمی در بارش تحقیق کردن
    خدارو شکر هم که شانس من خوب بود.
    راستی یه سوال دارم که قبلا هم پرسیدم اما کسی جواب نداد
    داخل جعبه گوشیم علاوه بر دفتر چه راهنما یه ضمانت نامه داره که البته به زبان شیرین فارسی هم هشت
    توش نوشته 12 ماه گارانتی گوشی و 6ماه گارانتی لوازم جانبی
    تا حالا به هم چین چیزی بر خوردی؟

16. 4 کاربر از den بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه akuji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

[

البته یه شانسی اوردم گوشی من بیمه است

باید ببینم این بیمه نوین چه گلی به سر ما میزنه
    Last edited by akuji; 13-07-2011 at 16:19.

18. این کاربر از akuji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه qazplm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

[

البته یه شانسی اوردم گوشی من بیمه است

باید ببینم این بیمه نوین چه گلی به سر ما میزنه
    brightness گوشیت رو ببر بالا شاید کمتر مشخص شه

20. این کاربر از qazplm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •